Anmeldelse: LELO Smart Medium Magic Wand

lelo smart wand medium magic wand sort

Tjek vibratoren på Sinful

 

Tjek vibratoren på Sexshop

 

Leder du efter en vibrator, som hurtigt kan blive din bedste ven i sengen? Så er Lelo Magic Wand vibrator måske noget for dig. LELO Smart Magic Wand byder på kraftige vibrationer, hvilket du vil elske at eksperimentere med solo eller sammen med en partner.

Denne prisvindende vibrator er opladelig, vandtæt og kommer med hele 8 forskellige vibrationsniveauer. Derudover er den også lydsvag, så du også kan bruge den, når du gerne vil være lidt diskret.

Fordele og ulemper

Ligesom mange andre produkter, er denne vibrator ikke 100 % perfekt. Den har stadig et par ulemper, hvor den største er, at sex aldrig bliver det samme igen uden den. Nedenfor kan du få et bedre overblik over alle fordele og ulemper:

Fordele:

 • Prisvinder
 • Lavet af medicinsk silikone og ABS-plast
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Opladelig
 • 8 forskellige vibrationsniveauer
 • Lydsvag
 • Kan bruges alene eller sammen med en partner
 • Stilrent design
 • Kan bruges intimt eller til kropsmassage

Ulemper:

 • Brugermanual på engelsk og svensk
 • Kan ikke bruges til penetrering
 • Skal bruges med en vandbaseret glidecreme.

Anmeldelse

Klitoris stimulering er et must for kvinder for at kunne få en orgasme. Med denne type vibrator får du kraftfulde vibrationer, som er nemme at styre, så du næsten har svært ved ikke at komme, når du bruger den. Den er nem at bruge, da det ergonomiske håndtag gør det nemt at styre vibratoren, når den er i brug. Derudover er den lydsvage motor også lækker, hvis du gerne vil være diskret, når du bruger den om natten eller om dagen. Den lydsvage motor er især lækker, hvis du bor sammen med andre, som du ikke vil have kan høre det.

lelo smart wand medium

Dette produkt byder på et elegant og minimalistisk design, hvilket både er flot og praktisk. Den mørke farve gør den mere diskret, også når den ikke er i brug. Du behøver ikke at tænke på mærkelige neonfarver eller unødvendigt design. Denne vibrator har kun det bløde hoved, som hænger trådløst sammen med resten af kroppen. Selve skaftet har en blød bue, hvilket gør den behagelig at holde. Hvis du gerne vil have en vibrator med mere personlighed, kan du også få den i en mørklilla farve. Det stilrene design og de kraftige vibrationer gør også denne vibrator god til andet end intim brug. Den kan blandt andet også bruges til at massere ømme muskler.

Denne vibrator kan sagtens bruges af dig som ikke har meget erfaring med sexlegetøj. Den er nem og brugervenlig, hvilket også gør den optimal til begyndere. Den er også et oplagt valg til parret, som gerne vil give deres sex nye højder. Den kan bruges til at stimulere alt fra klitoris til mellemkødet, hvilket kan give nye højder til både hendes og hans orgasmer.

Denne vibrator er opladelig, så du ikke behøver at tænke på ledninger, imens du bruger den. På trods af den ikke er tilsluttet en stikkontakt, er den mindst lige så kraftfuld som dem, der er tilsluttet. Denne vibrator er også vandtæt, hvilken giver den en kæmpe fordel. Den kan nemlig sagtens bruges, når du eller I vil tage hyggen med i badet. Her skal I heller ikke tænke på hverken ledninger eller vandskader, men blot nyde de pirrende vibrationer.

lelo smart wand medium magic wand sort side

Øvrigt information

Denne vibrator er lavet af medicinsk silikone og ABS-plast, og den er ftalatfri. Den vejer 155 gram og måler 22 cm x 5,8 cm x 4,25 cm. Den har et opladeligt Li-lon 500 mAh 3.7 V batteri, som oplades med det medfølgende kabel. Den har en vibrationstid på op til 2 timer og kan være på standby i 90 dage. Den gemmer på en lydsvag motor. Den har 8 forskellige vibrationsniveauer som styres med vibratorens 3 knapper. Derudover har vibratoren også en tænd-knap på siden. Hvis ikke du føler, at denne vibrator er stor nok, findes den også i en større model som hedder LELO Smart Wand Large.

Sådan bruger du LELO Smart Magic Wand

På siden finder du tænd-knappen, som du skal trykke på for at tænde vibratoren. På midten af skaftet over panelet i metal-look, finder du 3 knapper, som du bruger til at styre vibratorens vibrationer. Du kan styre vibrationsniveauet på ”+” og ”-” knappen. Den midterste knap gemmer på SenseTouch-funktionen. Denne funktion skifter selv på vibratorens vibrationsniveau afhængigt af, hvor meget vibratoren trykkes mod huden.

Hvis du bruger SenseTouch vil vibratoren være på det laveste vibrationsniveau, når den ikke rammer noget. Jo længere og hårdere du så trykker den imod noget, jo mere intens vil vibrationen være. For at aktivere eller deaktivere SenseTouch skal du holde den midterste knap nede i 3-5 sekunder.

Derfor bør du bruge en Magic Wand

At bruge sexlegetøj er blevet mere og mere udbredt de seneste år. Stadig er der mange som forbinder sexlegetøj med solosex, men det er ikke altid, at sexlegetøj kun kan bruges solo. Der er faktisk et stort udvalg af sexlegetøj til par, som er designet specifikt til at gøre almindeligt samleje endnu mere intenst.

Et eksempel på et stykke sexlegetøj, som er lavet til par, er We-Vibe Unite Par Vibrator. Denne lækre vibrator kan du læse mere om her. Dog er der også meget sexlegetøj, som er perfekt til solosex – heriblandt Magic Wand vibratoren. Den største fordel ved disse vibratorer er, at de er super alsidige. Vibratorer som LELO Smart Magic Wand kan både bruges, når du er alene, eller når du er sammen med en partner. Den kan faktisk også bruges til andre ting end intim massage. Det stilrene design sammen med de kraftige vibrationer, gør den også god til ømme muskler. Det betyder, at en Magic Wand vibrator både kan blive hendes og hans bedste ven.

Der er kæmpe fordele ved at bruge sexlegetøj. Den største er, at du kan lære din egen eller din partners krop bedre at kende. Dog kan det være intimiderende at begynde at eksperimentere med sexlegetøj. Der er isæt tit størrelsen på legetøjet, som kan virke voldsomt. Dette er dog ikke tilfældet ved LELO Smart Magic Wand, som på trods af en mindre størrelse stadig byder på kraftige vibrationer.

Når du er helt ny i verden af vibratorer, så kan det være smart at starte med mindre vibratorer. Her er der mange som vælger en bullet- eller en finger-vibrator. Dog har disse langt fra den samme intensitet som mange andre vibratorer. Derfor er disse vibratorer gode til at introducere dig til mere kraftfulde vibratorer. Der vil typisk komme en dag, hvor du gerne vil prøve noget med mere kraft – hvor Magic Wands kommer ind i billedet. Disse vibratorer er typisk større i størrelsen og langt mere intense. Der er forskellige typer som alle har forskelige intensiteter. Dem, som skal stikkes ind i en stikkontakt, er typisk meget mere kraftfulde end dem med batterier. Dog er der en undtagelse med LELO Smart Wand som er kraftfuld på trods af en mindre størrelse og genopladeligt batteri. Du kan læse mere om Magic Wand vibratorer her.

Magic Wand vibratorer er både nemme og effektive at bruge. Det lange skaft gør dem nemme at styre, hvilket gør dem perfekte til folk uden så meget erfaring. De kraftfulde vibrationer gør den også spændende for folk med mere erfaring. Det store og bløde hoved gør, at den stimulerer hele klitoris-området, uden du skal bevæge den rundt. Dette gør den især god til onani, hvilket også er det, som de mange bruger den til. Du skal dog ikke være bange for at bruge den sammen med en partner.

Det lange skaft gør den nemlig super god til at nå både klitoris og mellemkødet under sex. Her kan I sagtens bruge vibratoren til at give mere stimulering til jeres yndlingsstillinger. Den ekstra klitoris stimulering, som vibratoren giver, gør det muligt for hende at få endnu kraftigere orgasmer. Hvis I gerne vil bruge vibratoren sammen, så kræver det lidt tilvænning, før det føles helt naturligt.

lelo smart wand medium magic wand sort women

Bedste stillinger til Magic Wand vibratorer

Det lange skaft på en magic wand vibrator gør den nem at bruge i det fleste stillinger. Nedenfor kan du læse om nogle af de bedste stillinger:

Missionary:

Denne stilling er en klassiker, men den kan hurtig blive endnu bedre med en lille smule vibration. Her kan I placere vibratorhoved ned mellem dit og din partners skridt. Den vil så kunne stimulere klitoris, imens han penetrer, hvilket giver den dejligste dobbeltstimulering.

Doggy style:

Her kan du både bruge vibratoren, imens hun er på alle fire eller ligger på maven. Hvis hun ligger på maven, kan I med fordel have et par puder under hendes mave, hvilket hjælper med at løfte hendes numse. Her kan hun holde vibratoren under maven, så den rammer klitoris. Han kan også holde den for at stimulere hendes anus, imens han penetrerer. Hvis hun er stående på alle fire, kan hun bruge en arm til at stimulere enten hendes klitoris eller hans mellemkød, hvis hun kan nå.

Der mange gode grunde til at inkludere sexlegetøj i parsex. Der findes også et kæmpe marked af sexlegetøj som er lavet til par – heriblandt Magic Wand vibratorer. I kan læse om mere lækkert sexlegetøj til par i denne anmeldelse af en Sinful julekalender.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk