Womanizer Sexlegetøj: Det bedste i test

Når det handler om at opnå de bedste og vildeste orgasmer, er det langt de færreste kvinder, der kan sige nej tak til dobbelt stimulering.

Disse Womanizer produkter giver enhver kvinde, præcis hvad hun har savnet i hverdagen – blid stimulering af klitoris samt vedvarende og konstant stimulering af G-punktet.

Se nærmere på dem vi anbefaler herunder.

Womanizer Duo Dobbelt Stimulator

Womanizer Sexlegetøj: Det bedste i test 1

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Dette er en af de bedste womanizer produkter på markedet, og er samtidig en af de nyeste produkter, der er kommet i serien af nytænkende orgasmejægere til kvinder. Dette produkt har en indføringsdel på kun 10,5 cm, hvilket dog er nok til at kunne stimulere G-punktet til perfektion.

Dog er den indvendige skedestimulering ikke det eneste du får ved køb af dette produkt – du får nemlig også en nænsom og blid massage af din følsomme og berøringsømme klitoris. Produktet gør brug af en ny teknologi, der i stedet for vibrationer sender trykbølger mod din klitoris. Der er dog intet farligt ved det, da trykbølgerne laves af den luft, der er omkring stimuleringshovedet.

For at få den komplette følelse, kan du naturligvis også gøre brug af almindelige vibrationer ved stimulering af skeden. Produktet har sammenlagt 10 vibrationsniveauer og hele 12 trykbølgemønstre og intensiteter, du kan gøre brug af.

Fordelen ved dette produkt er derfor, at du selv kan styre om du ønsker vibration eller trykbølge stimulering. Du kan også sagtens få begge dele på én og samme tid, dog anbefales det, at du ved første forsøg med dobbelt stimulering starter på de laveste niveauer – både hvad angår trykbølger og vibrationer.

Mange kvinder har en utrolig sensitiv klitoris, og tåler derfor ikke direkte berøring eller hård og vedvarende stimulering af denne lille nerveknop. Er du en af disse kvinder, er dette produkt lige noget for dig, da klitoris ikke fysisk berøres under stimulering ved hjælp af trykbølger.

Specifikationer:

 • Fremstillet af silikone og ABS-plast
 • Ftalatfri produkt
 • Vandtæt produkt
 • Bredde: 2,4 cm
 • Indføringslængde: 10,5 cm
 • Vibration: 10 mønstre
 • Trykbølgeintensiteter: 12 muligheder
 • Produktet er genopladeligt (Lader til USB medfølger)

 

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Dette produkt fra womanizer er en af de klare vindere af Womanizer test. Dette skyldes naturligvis de mange orgasmer man kan opnå ved at bruge produktet. Men skyldes også i høj grad designet og kvaliteten af produktet.

For langt de fleste kvinder betyder udseende og æstetik også noget, især når de køber sexlegetøj. Der er ikke noget midt imellem – enten skal produkterne være så ’tacky’ som muligt, eller også skal de ligne små kunstværker og have æstetisk ynde, dette produkt hører under sidstnævnte kategori.

Produktet kan hjælpe dig i din orgasmejagt, da det benytter den nye form for Pleasure Air Teknologi, der ikke yder stimulering ved vibrationer, men i stedet sender små og pirrende trykbølger mod din klitoris. Produktet kommer på intet tidspunkt i direkte kontakt med din klitoris, hvilket betyder at det for mange kvinder er lindrende.

Har man en supersensitiv klitoris, eller hvis man oplever smertejag i forbindelse med brug af en almindelig vibrator, er dette produkt prisen værd. Du bruger produktet ved at placere mundstykket nær din klitoris. Derefter skal du vælge blandt de 12 forskellige trykbølgeintensiteter, for at finde den eller de indstillinger, der bedst virker for dig.

Denne form for sexlegetøj egner sig særligt til kvinder, der enten er singler eller som ønsker lidt privat ’mig-tid’ for at opnå de store orgasmer, der ikke altid er tilgængelige og opnåelige ved sex med en partner. Produktet kan sættes på autopilot, hvilket lader dig få nogenlunde frie hænder og samtidig giver dig følelsen af, at du er sammen med en anden end dig selv.

Specifikationer:

 • Fremstillet af ABS-plast og medicinsk silikone
 • Ftalatfri produkt
 • Produktets størrelse: 15,5 x 5 x 3,5 cm
 • Vandtæt produkt
 • Trykbølgeintensiteter: 12 forskellige
 • Pleasure Air Teknologi
 • Autopilotfunktion
 • Ideel til super følsomme kvinder
 • Produktet er genopladeligt (USB-lader følger med ved køb)
 • Lydsvagt:40 dB

 

Womanizer Starlet Klitoris Stimulator

Womanizer Starlet Klitoris Stimulator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Er du en kvinde, der i forvejen har en Womanizer, men er ked af at den ikke passer ned i alle dine dame- og rejsetasker, så kan du gøre brug af dette produkt, der er en rejsevenlig udgave. Dette er den bedste womanizer i miniudgave du kan finde på markedet.

Den er ikke større end 8,5 cm, hvilket betyder at den kan ligge lunt i inderlommen i din håndtaske uden at gøre sig bemærket før du skal bruge den. Samtidig vejer den heller ikke mere end 70 gram, hvilket betyder at den er let og nem at have med på farten.

Da der er tale om et lille produkt i miniformat, har dette naturligvis en påvirkning på antallet af stimuleringsmønstre du får med. Du må undvære 8 af de standard stimuleringsmønstre, som man kender fra de andre womanizer produkter, hvilket efterlader dig med 4 forskellige trykbølgeintensiteter du kan lege med.

En anden fordel ved dette produkt er dog, at den kan bruges efter kun en halv times opladning, hvilket betyder at du ikke skal vente hele aftenen på dit hotelværelse, hvis batteriet er dødt på din rejse. Produktet har derudover en enormt støjsvag motor, der betyder at du ikke skal frygte om dine naboer hører din legekammerat når du kører dig selv til kanten af orgasmer, og udover denne.

Produktet er naturligvis genopladeligt, hvilket betyder at du selvfølgelig får en oplader med i købet, når du tilføjer denne stimulator til din online indkøbskurv. Produktet oplades ved hjælp af et micro USB-kabel, der dog nemt kan sættes i alle usb-adaptorer du i forvejen har til din telefon eller tablet. Du kan naturligvis også oplade din nye womanizer med din bærbare computer.

Specifikationer:

 • Fremstillet af ABS-plast og medicinsk silikone
 • Stimulerer ved hjælp af lufttryk og sugebevægelser
 • Produktet er ftalatfri
 • 4 forskellige stimuleringsmønstre
 • Måler: 8,5 x 6 x 5 cm
 • Vejer kun 70 gram
 • Micro USB-kabel medfølger
 • Produktet er genopladeligt
 • Perfekt rejsestørrelse til den travle kvinde

 

Womanizer Liberty Klitoris Stimulator

Womanizer Liberty Klitoris Stimulator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Dette produkt har vundet indpas i mange hjerter, da det er en af de womanizer test, der har vist sig at være en af kvindernes foretrukne. Produktet er kun 10,4 cm langt, hvilket betyder at det godt kan være i en rejsetaske, hvis man skal udenbys i noget tid og ikke kan undvære sin lille orgasmehjælper.

Produktet har et magnetisk låg, der holder mundstykket rent og støvfrit mens du har det med på farten. Dette er med til at sikre din egen hygiejne og samtidig sørge for, at produktet er klar til brug når og hvor som helst du ønsker det.

Også dette womanizer produkt gør brug af Pleasure Air Teknologien, der giver den bedst mulige stimuli for kvinder, der har en sensitiv klitoris. Stimulatoren giver dig hele 6 forskellige trykbølgeintensiteter, der pirrer dig med deres pulserende bevægelser.

Du kan med fordel købe dette produkt, hvis du elsker at onanere, men hader at måtte stoppe efter en orgasme, fordi din klitoris bliver for øm – med denne særlige teknologi og stimulering uden direkte fysisk kontakt, kan du blive ved til din krop ikke kan mere.

Gennem forskellige womanizer test er det kommet frem, at de kvindelige brugere af produktet synes, at trykbølgerne virker mere stimulerende, hvis produktet bruges under vand. Derfor er produktet naturligvis vandtæt, så du også kan nyde din orgasmejagt i badekarret eller under brusehovedet.

Specifikationer:

 • Fremstillet af medicinsk silkone og kvalitetsplast
 • Produktets længde: 10,4 cm
 • Bredde: 4,8 cm x 5,5 cm
 • Ftalatfri produkt
 • Latexfrit produkt
 • Vandtæt produkt
 • Gør brug af Pleasure Air Teknologi
 • 6 forskellige trykbølgeintensiteter
 • Svagt lydniveau
 • Genopladeligt (USB-lader følger med ved køb)
 • Ladetid: 60 minutter
 • Brugstid: 120 minutter

 

Womanizer Classic Klitoris Stimulator

Womanizer Classic Klitoris Stimulator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

[/wpsm_colortable]

Dette produkt var et af de første womanizer produkter på markedet. Dens design og form er simpelt og enkelt og har sidenhen inspireret mange af de nyere design. På trods af dens ”alder”, er der dog ikke tale om et dårligt eller outdated produkt – tværtimod.

Dette produkt var med til at bane vejen for Pleasure Air Teknologien, hvilket betyder at du her får stimulering på højeste plan. Stimuleringen foregår ved hjælp af både pulserende og utroligt pirrende trykbølger, der sendes fra produktets mundstykke og direkte i retning af din klitoris.

Dog skal du som kvinde ikke frygte for, om din klitoris vil blive overstimuleret eller smertefuld grundet direkte stimulering – dette findes nemlig ikke i womanizers ordbog. Direkte stimulering af klitoris hører fortiden til, hvilket dette produkt for alvor slog fast, da det kom på markedet.

Produktet er fremstillet af kvalitets- og bodysafe plast og medicinsk silikone, hvilket giver dig et slankt og smukt design i en flot purpurlilla farve. Produktet er stilrent i design og udtryk, hvilket betyder at du sagtens kan have det liggende fremme – så er det klar til du skal bruge det.

Stimulatoren har hele 8 forskellige trykbølgeintensiteter, hvilket betyder at du kan stimulere dig selv til nye højder og samtidig kunne overskue, hvilke af de mange intensiteter, der bedst passer til dig og dine seksuelle og sensuelle behov.

Trygbølgestyrken styres ved hjælp af plus- og minusknapperne på produktet, som du nemt har adgang til, da stimulatoren er udformet i et ergonomisk design, der gør det behageligt at bruge – også i længere tid ad gangen.

Specifikationer:

 • Fremstillet af kvalitetsplast og medicinsk silikone
 • Benytter Pleasure Air Teknologi
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er vandtæt
 • Mål: 14,8 cm x 4,8 cm x 3,5 cm
 • 8 trykbølgeintensiteter
 • Produktet er genopladeligt
 • Fuld ladetid: 120 minutter
 • Brugstid: 240 minutter
 • Lavt støjniveau: under 42 dB
 • Til produktet medfølger; opbevaringspose, 1 x small sugehoved, 1 x medium sugehoved, magnetisk USB-kabel

 

Derfor er Womanizer bedre end mange andre vibratorer og stimulatorer

Som nævnt flere gange i denne produktbeskrivelse og købsguide, er der mange fordele for kvinder, der vælger en Womanizer fremfor andre typer sexlegetøj. Den primære fordel er naturligvis, at disse produkter ikke er i direkte kontakt med klitoris, men i steder udsender tryk- og luftbølger mod det mest følsomme område på kvindekroppen.

Nogle kvinder undlader helt at onanere i hverdagen, hvilket er synd, da kroppen ikke får udløst samme energi som ved en orgasme. Ved hjælp af Pleasure Air Teknologien, kan du få stimuleret din sensitive klitoris på en sådan måde, at du ikke alene kan holde det ud, men også bliver nærmest afhængig af følelsen.

Derudover skal man som køber være opmærksom på, at womanizere ikke kun er en stimulator – der er tænkt over alt fra kvaliteten af materialerne, til funktionaliteten og især også i forbindelse med ergonomi. Du vil ikke få hold i ryggen, ondt i armene eller på anden måde anstrenge din krop i forskellige og nærmest unaturlige stillinger mens du bruger en womanizer.

Produkterne er alle designet på en så ergonomisk måde, at du nærmest kan læne den op ad en pude mellem dine ben og derved have hænderne fri til at stimulere dig selv på andre måder.

 

Orgasmegaranti: den bedste womanizer fordel

Næsten alle produkter fra Womanizer mærket har stemplet for orgasmegaranti. Dette betyder naturligvis, at du som kvinde kan læne dig tilbage og nyde den stimulering du får, uden at det bliver for meget for dig. Ved brug af almindelige dildoer og vibratorer, kan man som kvinde hurtigt få en meget øm klitoris, der nærmest føles smertefuld efter længere tids berøring og stimuli.

Med en womanizer er du sikret mod dette problem, da produktets mundstykke ikke kommer i direkte kontakt med de mest sensitive dele af din klitoris. Dette betyder selvfølgelig at du som kvinde kan opnå langt flere end kun én orgasme – hver eneste gang du leger!

Orgasmegarantien betyder også, at du som køber at dette produkt har en ekstra klausul du kan bruge, hvis du mod al forventning har tænkt dig at returnere produktet. Denne ekstra garanti gives kun, da det er 1 ud af 1000 kvinder, der ikke kan opnå orgasme ved hjælp af en Womanizer.

 

Sådan vælger du den rette womanizer

Når du skal vælge din egen womanizer, er det vigtigt at du tænker frem i tiden. Du skal ikke lade dig narre eller lokke af mange forskellige trykbølgeintensiteter, hvis dit budget ikke er lykkelig for en større udskrivning.

Du kan sagtens opnå lækre og fantastiske orgasmer med et billigere womanizerprodukt, dog skal du så regne med, at du har færre intensiteter at vælge imellem. Det er naturligvis helt op til dig, hvilket produkt du vælger – nogle kvinder går efter designet og kvaliteten, mens andre vælger på baggrund af funktionalitet og pris.

Uanset hvilken type womanizer du køber, vil du med garanti blive tilfreds med dit køb. Tusindvis af kvinder på verdensplan kan ikke tage fejl om noget så kompliceret som den kvindelige orgasme – de ved, hvad de taler om.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk