Dansetrusser: Trusser med indbygget dildo

Dansetrusser eller trusser med dildo kan måske virke som et underligt navn, eller endda en smule forvirrende, men rigtigt nok så er det simpelthen hvad de kaldes.

Dansetrusser er i sin enkelthed undertøj med en indbygget dildo. Det vil sige at under trussen vil der være dildo, som er oppe i dig imens du har dansetrussen på. Det fremgår måske en smule bedre, ved at kigge på nedenstående billeder.

Vi har testet og fundet de 5 bedste & frækkeste dansetrusser med indbygget dildo, som er de absolut bedste på markedet.

Oversigt


TESTVINDER – Latex Dansetrusse

Latex dansetrusser

Tjek Prisen Her

Disse trusser med indbygget dildo er uden tvivl den klare testvinder. De er frække og samtidig kan man have dem på til enhver aktivitet uden at blive opdaget. De er utroligt nemme, at tage på og tage af. Også vil du bare opleve, at den indbygget dildo i disse dansetrusser er ualmindelig fræk.

Den vil virkelig gøre dig liderlig, når du bare går rundt. Det er efter vores vurdering det absolut frækkeste alternativ i markedet. Så tjek dem endelig ud – du vil ikke blive skuffet.

Nedenstående billede illustrere hvorledes en dansetrusse ser ud:

trusse med dildo


 

TIL NYBEGYNDEREN – Latex Trusse Med Dildo

dansetrusser

Tjek Prisen Her

Dette produkt fungere på fuldstændig samme måde som ovenstående. Forskellen ligger i, at trussen ikke er fremstillet i latex. Dette foretrak vores testere hvorfor denne model ikke blev testvinder.

Men det er derimod det absolut mest solgte produkt. Af den grund har flertallet ligesom godkendt produktet, og det samme har vi. Du vil heller ikke blive skuffet over dette produkt.

Dildoen som sidder indvendigt er 12 cm. lang, og cirka 3,5 cm. bred. Den vil gøre dig hamrende våd!

 


 

DEN BILLIGE – Latex Trusse med Anal dildo

trusser med anal dildo

Tjek Prisen Her

Her har vi et produkt, som er til begge køn. Det vil sige, at du som mand kan have en anal dildo imens du udfører daglige aktiviteter. Det smarte ved dette produkt er ligeledes, at du kan have underbukserne på, uden at nogle andre vil opdage det.

Produktet er sammenlignet med kvaliteten utrolig billig. Så derfor synes vi helt sikkert, at du bør prøve denne variant af.

 


 

DEN FRÆKKE NO.1 – Danse trusse med tre dildoer

Trusse med dobbelt dildo

Tjek Prisen Her

Her har vi en model, som vi simpelthen ikke kunne undgå at tage med. Det er naturligvis fordi, at imens du er sammen med din partner. Så har du to dildoer oppe i dig. Én til vaginal- og én til anal indgang.

Det vil både du og din partner finde hamrende interessant, og for den sagsskyld mega frækt.

De indvendige dildoer måler 12 cm. og den udvendige måler 16 cm.


 

DEN FRÆKKE NO. 2 – Dansetrusse med dobbeltdildo

Latex trusse med dobbelt dildo

Tjek Prisen Her

Ligesom ovenstående indbygget trussedildo / g-punkts dildo er denne model ‘kun’ med to dildoer. Det vil sige en til vaginal åbning og en udvendig.

Det frække ved denne model er, at når du støder din partner vil den indvendige dildo, støde længere op i dig. På den måde vil I begge blive stimuleret. Det er derfor en kanon måde at være sammen på.

Den indvendige dildo er 14 cm. lang og den udvendige dildo er 19 cm. lang. 

Hvad er en trusse med dildo (Dansetrusse)?

DansetrusserTrusser med dildo er en ting, som mange ikke rigtig ved findes. Derfor mener vi selvfølgelig at et indlæg omkring selvsamme ville være passende. Vores fineste opgave er nemlig, at oplyse vores læsere om de mange muligheder der findes på markedet. Dette indlæg er blot en af mange hvor eksempelvis dansetrusser fremhæves.

Vi ved fra vores mange produkttestere, at de eksempelvis ikke vidst hvad vi mente. Da vi sagde at de fik tilsendt et par dansetrusser. Det var faktisk først da vi sagde, at det var trusser med dildo, at de vidste hvad vi mente.

De er som I vil kunne se igennem indlægget relativ specielle, det vil sige anderledes og dermed nået vi selvfølgelig er foretrækker. En dansetrusse har sit navn efter, at man simpelthen ikke kan stå stille når man har dem på, og det kan vores testere kun give dem ret i. Det er nemlig en intenst følelse at have sådan en på igennem en længere periode, og derfor nok en af de mest længerevarende følelser.

Når du har trusser med en dildo på, fåes de som det fremgår af billede med både en indbygget og udvendig dildo, på den måde kan I have en sjov leg med hinanden. Det er faktisk kun fantasien som sætter sine grænser.

Produktets udvikling

Da produktet blev udviklet var tanken, at man skulle kunne have en intens oplevelse uden nogle ville opdage det, og det er de egnetligt lykkedes meget godt med. Får hvordan skulle nogle nogensinde gætte på, at du havde en dildo i dine trusser.

Vores testere siger, at det egenligt er en sjov leg, for det tænder din partner at de ved du sidder med dildo i dig imens de er på den anden side af bordet. De fleste af disse trusser med dildo er produceret i silikone. Og derfor minder de om de dildoer, som du kan købe på markedet.

De kan anvendes af alle det vil med andre ord sige, at er du homo-, hetro- eller biseksuel. Så er det et produkt som vil falde i god jord. Som homoseksuel passer det til at begge partnere. Kan stimuleres det vil sige den ene har dildoen i sig. Imens personen penetrer den anden.

På den måde vil du ligeledes kunne mærke, når du penetrer en anden. Får de stød påvirker dine dansetrusser således at det giver små stød.

Det er eftersigende en fræk måde hvorpå i kan prøvet nået, I med sikkerhed ikke har forsøgt jer med før.

Danse trusser

Hvad er dansetrusser?

Som nævnt tidligere er det undertøj med indbygget dildo. De kan faktisk købes til super konkurrencedygtige priser. Hos vores forhandler, ligger de i prislejet 200 – 500 kr., hvilket er lidt under markedsprisen og derfor har du altså mulighed for at lave en rigtig god handel i dag. Som du ligeledes kan se af billederne. Så kan man slet ikke se, når man har undertøjet med dildoen på.

Det ligner egenligt bare et par frække trusser – men din partner eller anden person får en overraskelse når du tager dem af. For så vil du være smask liderlig og klar til en god  omgang i lagnerne.

Mange vælger at gøre det, at de kombinerer sine dansetrusser med andet legetøj, på den måde for man hvad vi kalder for den fuldbyrdige oplevelse i de voksenes verden.

Trusser med dildo

 

Trusser med dildo er populære

Nogle har den forudindtagelse at en par trusser med dildo er alt for mærkeligt. Men det er simpelthen kun fordi de ikke har forsøgt sig af I denne verden. Det er nemlig intet mindre end fantastisk, og nået man simpelthen bør prøve. For forestil dig eksempelvis en shopping tur. Hvor du har dit undertøj med dildo på, og imens du går og kigger på varer.

Vil du hele tiden tænke på hvor liderlig du er. Og på den måde vil du blive tiltrukket endnu mere af din partner. Og faktisk så har disse trusser med indbygget dildo den klare fordel, at mange par faktisk ender med at have sex offentlige steder. Fordi de simpelthen bliver nødt til at få lettet trykket.

Det er i det hele taget mange, som ønsker sig at prøve et offentligt sted. Men de personer som gerne vil prøve det, mangler altid den aller sidste gnist. Det kan et sådant produkt som en dansetrusse eller trusse med dildo være med til at give dig.

Opsummering

Trusser med dildo billedeDet er bare en specielt og fed oplevelse at have sammen, for når man lige tænker over det. Så er det ikke særligt mange, som har haft sådan en oplevelse med nogen.

Og allerede der formår i så at få en unik oplevelse sammen. Som I uanfægtet hvordan det vil gå i fremtiden altid have sammen.

Og til syvende og sidst, så er det ligeså vigtigt at få prøvet sig selv af, får hvor kedeligt er det ikke lige. Bare at gå derhjemme og ikke opleve nået som helst.

Vi håber du har kunnet bruge indlægget til nået. Det har vores testere hvertfald. De er simpelthen så glade for, at deres verden er blevet belyst med disse produkter.

Skrive endelig hvis du / I har en fræk oplevelse sammen, med et sådan produkt, eller hvis I bare vil dele et eller andet relevant. Det vil vi glæde os til at høre mere om, og vi supplere naturligvis gerne med egne oplevelser.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk