Dansetrusser – Trusser med indbygget dildo (uhhhh)

Dansetrusser kan måske virke som et underligt navn, eller endda en smule forvirrende, men rigtigt nok så er det simpelthen hvad de kaldes. Det er klart at vi i dette indlæg også vil kalde dem trusser med dildo således I altid er med på hvad der refereres til. Dansetrusser er i sin enkelthed undertøj med en indbygger dildo, det vil sige at under trussen vil der være dildo, som er oppe i dig imens du har dansetrussen på. Det fremgår måske en smule bedre, ved at kigge på nedenstående billeder – det er hvorom alting er det vi i dette indlæg vil skrive om, og dermed gå i dybden med, hvad du kan forvente af et sådan produkt samt hvor du findet markedet bedste priser.

 

Trusser med dildo er en ting, som mange ikke rigtig ved findes, derfor mener vi selvfølgelig at et indlæg omkring selvsamme ville være passende. Vores fineste opgave er nemlig, at oplyse vores læsere om de mange muligheder der findes på markedet, og dette indlæg er blot en af mange hvor eksempelvis dansetrusser fremhæves. Vi ved fra vores mange produkttestere, at de eksempelvis ikke vidst hvad vi mente, da vi sagde at de fik tilsendt et par dansetrusser. Det var faktisk først da vi sagde, at det var trusser med dildo, at de vidste hvad vi mente.

Dansetrusser

De er som I vil kunne se igennem indlægget relativ specielle, det vil sige anderledes og dermed nået vi selvfølgelig er foretrækker. En dansetrusse har sit navn efter, at man simpelthen ikke kan stå stille når man har dem på, og det kan vores testere kun give dem ret i. Det er nemlig en intenst følelse at have sådan en på igennem en længere periode, og derfor nok en af de mest længerevarende følelser.

 

Danse trusser

Når du har trusser med en dildo på, fåes de som det fremgår af billede med både en indbygget og udvendig dildo, på den måde kan I have en sjov leg med hinanden. Det er faktisk kun fantasien som sætter sine grænser. Da produktet blev udviklet var tanken, at man skulle kunne have en intens oplevelse uden nogle ville opdage det, og det er de egnetligt lykkedes meget godt med – får hvordan skulle nogle nogensinde gætte på, at du havde en dildo i dine trusser.

Vores testere siger, at det egenligt er en sjov leg, for det tænder din partner at de ved du sidder med dildo i dig imens de er på den anden side af bordet. De fleste af disse trusser med dildo er produceret i silikon og derfor minder de om de dildoer, som du kan købe på markedet.

De kan anvendes af alle det vil med andre ord sige, at er du homo-, hetro- eller biseksuel, så er det et produkt som vil falde i god jord. Som homoseksuel passer det til at begge partnere, kan stimuleres det vil sige den ene har dildoen i sig, imens personen penetrer den anden.

På den måde vil du ligeledes kunne mærke, når du penetrer en anden, får de stød påvirker dine dansetrusser således at det giver små stød.

Det er eftersigende en fræk måde hvorpå i kan prøvet nået, I med sikkerhed ikke har forsøgt jer med før.

 

Hvad er dansetrusser?

Som nævnt tidligere er det undertøj med indbygget dildo. De kan faktisk købes til super konkurrencedygtige priser. Hos vores forhandler, ligger de i prislejet 200 – 500 kr., hvilket er lidt under markedsprisen og derfor har du altså mulighed for at lave en rigtig god handel i dag. Som du ligeledes kan se af billederne, så kan man slet ikke se, når man har undertøjet med dildoen på, det ligner egenligt bare et par frække trusser – men din partner eller anden person får en overraskelse når du tager dem af, for så vil du være smask liderlig og klar til en god  omgang i lagnerne.

 

h

Trusser med dildo

Mange vælger at gøre det, at de kombinerer sine dansetrusser med andet legetøj, på den måde for man hvad vi kalder for den fuldbyrdige oplevelse i de voksenes verden.

 

back to menu ↑

Trusser med dildo er populære

Nogle har den forudindtagelse at en par trusser med dildo er alt for mærkeligt, men det er simpelthen kun fordi de ikke har forsøgt sig af I denne verden. Det er nemlig intet mindre end fantastisk, og nået man simpelthen bør prøve, for forestil dig eksempelvis en shopping tur, hvor du har dit undertøj med dildo på, og imens du går og kigger på varer vil du hele tiden tænke på hvor liderlig du er, og på den måde vil du blive tiltrukket endnu mere af din partner – og faktisk så har disse trusser med indbygget dildo den klare fordel, at mange par faktisk ender med at have sex offentlige steder fordi de simpelthen bliver nødt til at få lettet trykket.

 

Det er i det hele taget mange, som ønsker sig at prøve et offentligt sted, men de personer som gerne vil prøve det, mangler altid den aller sidste gnist, og det kan et sådant produkt som en dansetrusse eller trusse med dildo være med til at give dig.

Trusser med dildo billede

Det er bare en specielt og fed oplevelse at have sammen, for når man lige tænker over det, så er det ikke særligt mange, som har haft sådan en oplevelse med nogen, og allerede der formår i så at få en unik oplevelse sammen, som I uanfægtet hvordan det vil gå i fremtiden altid have sammen.

Og til syvende og sidst, så er det ligeså vigtigt at få prøvet sig selv af, får hvor kedeligt er det ikke lige, bare at gå derhjemme og ikke opleve nået som helst.

Vi håber du har kunnet bruge indlægget til nået – det har vores testere hvertfald. De er simpelthen så glade for, at deres verden er blevet belyst med disse produkter.

Skrive endelig hvis du / I har en fræk oplevelse sammen, med et sådan produkt, eller hvis I bare vil dele et eller andet relevant – det vil vi glæde os til at høre mere om, og vi supplere naturligvis gerne med egne oplevelser.

 

 

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik