Begynder dildo – De bedste i test til nybegynderen (Find din første dildo)

Hvis man aldrig har prøvet sexlegetøj før, kan det være svært at vide, hvor man skal starte.

Mange kvinder starter med at købe en begynder dildo som deres første stykke sexlegetøj, og af gode grunde. De er enormt frække og kan give dig følelsen af at blive penetreret, også selvom du ikke har en partner at have sex med.

De kommer i et hav af forskellige udgaver, og de har alle forskellige funktioner, som gør dem frække og pirrende på hver sin måde.

Hvis du ønsker at købe din første begynder dildo, skal du uden tvivl læse med her, hvor der er samlet en oversigt over de seks bedste dildoer til begyndere.

 

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator Opladelig – Bedste g-punkts dildo til begynderen

velve gaia g spot vibrator

Tjek prisen her

Denne begynder dildo er enormt fræk og vil sikre dig en masse nydelse.

Fordele:

 • 10 vibrationsindstillinger
 • Designet og udviklet i Skandinavien
 • Meget blød overflade
 • Genopladelig
 • Flot design

Ulemper:

 • Kan være svær at bruge første gang

Denne lækre begynder dildo kan vibrere og har hele 10 forskellige vibrationsindstillinger, som du frit kan vælge imellem for at udvælge din favorit. Du kan også sørge for, at hver gang er unik og endnu frækkere end den forrige gang.

Den er ergonomisk formet til at gå direkte ind og stimulere dit g-punkt, og gøre din chance for g-punktsorgasmer betydeligt større.

Den har også en meget unik varmefunktion, hvor du ved hjælp af et enkelt tryk på en knap kan mærke skaftet opvarme sig til mellem 37 og 39 grader, hvilket giver oplevelsen en helt ny og fræk dimension, som du med sikkerhed ikke har oplevet før.

Denne begynder dildo er også vandtæt, hvilket betyder at du med fordel kan tage den med dig i bad, hvis du ønsker at gøre et kedeligt brusebad en del sjovere.

Den er produceret i materialer af utrolig høj kvalitet og er 100% ftalatfri, hvilket betyder at du helt sikkert kan indføre den i din vagina.

Når du køber denne dildo, medfølger der et smart USB-opladekabel, som du kan oplade din dildo med, igen og igen. Der er altså intet behov for at fare ud og købe nye batterier, hver gang den løber tør for strøm.

Der medfølger også en lille og fin pose, som du diskret kan opbevare din dildo i, når du ikke bruger den.

Hvis du aldrig har prøvet et stykket sexlegetøj, der er lavet til at stimulere dit g-punkt, vil du på ingen måde fortryde at have anskaffet dig et. De er enormt frække og kan give nogle helt fantastiske orgasmer, gang på gang.

 

Sinful Mr. Big Rabbit Vibrator Original – Bedste rabbit dildo til begynderen

sinful mr. big rabbit vibrator original

Tjek prisen her

Denne begynder dildo vil i sandhed sikre dig nogle helt vilde og unikke orgasmer, som du aldrig vil kunne få nok af.

Fordele:

 • Stimulerer klitoris
 • Pirrer også indvendigt
 • Har 6 forskellige vibrationsprogrammer
 • Blød silikone overflade
 • Flot og lækkert design

Ulemper:

 • Kan larme meget

Denne begynder dildo er en såkaldt rabbit dildo. Det kaldes den, fordi den har to små kaninører, som sidder for at omfavne din klitoris. De to kaninører sidder på hver sin side af klitoris og sørger for, at den bliver stimuleret i allerhøjeste grad. Denne følelse alene er ubeskrivelig fræk og pirrende, og man skal virkelig koncentrere sig for ikke at få en orgasme øjeblikkeligt.

Samtidig med at kaninørene stimulerer din klitoris, stimulerer selve dildoen dig indvendigt med sine frække rotationer, hvilket kan skabe nogle helt vidunderlige dobbelte orgasmer.

Denne dildo har hele 6 forskellige vibrationsprogrammer og 6 forskellige rotationsprogrammer, hvilket virkelig gør, at du kan sammensætte oplevelsen og nydelsen helt, som du godt kan lide den. Du kan også kombinere de mange forskellige indstillinger på nye måder, hver gang du bruger dildoen, og på den måde få en fræk og ny oplevelse.

Den er fremstillet af materialer af yderst høj kvalitet og har en virkelig blød overflade, hvilket gør den rar at indføre i din vagina og rar at have siddende inde i dig.

Den har et flot, enkelt og lækkert design, og du vil i sandhed få mange timers nydelse og glæde ud af dette produkt.

Det eneste man skal være opmærksom på ved dette produkt er, at fordi produktet er så kraftfuldt, kan det larme. Derfor er det vigtigt, at man ikke bor et sted med alt for tynde vægge, eller at man bare venter, indtil der ikke er nogen, som kan høre det.

 

Baseks Klassisk Realistisk Dildo Vibrator – Bedste dildo vibrator til begynderen

baseks klassisk realistisk dildo vibrator

Tjek prisen her

Denne begynder dildo er en klassisk og lækker dildo med et frækt og naturtro udseende. Den har et markeret og flot penishoved, samt markerede årer, der er med til at pirre endnu mere.

Fordele:

 • 7 forskellige vibrationsmønstre
 • Naturtro udseende
 • Silkeblød overflade
 • Lavet af silikone og ABS-plast
 • Giver en fantastisk onanioplevelse

Ulemper:

 • Kan være tung

Denne begynder dildo kan virkelig tilbyde dig en fantastisk onani oplevelse, og den er utrolig nem at bruge, selv for en nybegynder, der skal prøve en dildo for første gang.

Den har hele 7 forskellige vibrationsmønstre, som du nemt og hurtigt kan skifte imellem. På den måde kan oplevelsen blive forskellig fra gang til gang, eller du kan udvælge dit favoritmønster og bruge det hver gang. Der er uendelige muligheder med denne dildo, og dens vibrationer er yderst kraftige og frække.

Du skifter mellem vibrationsmønstrene på den knap, der sidder i bunden af dildo vibratoren. Dette kan du nemt gøre, imens du onanerer, eller du kan indstille den, inden du går i gang.

Den har en utrolig lækker og blød overflade, hvilket gør den rar og komfortabel at indsætte i din vagina. Den har en indførbar længde på 16 cm. og er 4 cm. i diameteren på det bredeste sted. Dermed kan den tilbyde nogle fantastiske onanioplevelser, som du nødigt vil undvære igen, når du først har prøvet det.

Den er produceret af silikone, ABS-plast af utrolig høj kvalitet og er 100% ftalatfri.

 

Sinful Slender Silikone Sort Dildo Medium – Bedste silikone dildo til begynderen

sinful slender silikone sort dildo medium

Tjek prisen her

Denne slanke dildo er i sandheden en god begynder dildo til de begyndere, som leder efter et alsidigt produkt, der er utrolig let at bruge og utrolig let at rengøre.

Fordele:

 • Kan både bruges vaginalt og analt
 • Er slank
 • Har en ekstra kraftig sugekop
 • Giver målrettet stimulation
 • Indførbar længde på 13,5 cm.

Ulemper:

 • Man skal bruge meget glidecreme

Silikone dildoen i sig selv er meget simpel og har, modsat nogle af de andre begynder dildoer på denne liste, ikke et hav af forskellige funktioner og indstillinger.

Dog er denne begynder dildo mindst lige så fræk og pirrende som de andre på oversigten. Denne dildo er nemlig udviklet til både at kunne tilfredsstille dine seksuelle lyster vaginalt, men også analt, og du har virkelig muligheden for at eksperimentere og afprøve dine egene grænser og lyster.

Den her en yderst kraftig sugekop, som kan sættes fast på alle glatte overflader. Det betyder, at du eksempelvis kan sætte dildoen fast på en dør og lade den penetrere dig på denne måde. Dette betyder altså, at dildoen kan bruges helt håndfrit og i høj grad kan simulere følelsen af ægte sex.

Den giver en yderst målrette stimulation og er utrolig fræk at bruge til onani, men også til frække og eksperimenterende lege med en partner.

Den kan med fordel også bruges som strap on i en harness, hvilket virkelig vil gøre legen fræk og kinky.

Den har en indførbar længde på 13,5 cm., samt en diameter på 2,8 cm.

Den er fremstillet af silikone i yderst høj kvalitet, er helt ftalatfri og har ingen ubehagelig lugt eller lignende. Den har en glat og blød overflade, hvilket betyder at den er utrolig rar at indføre, både i vagina og i anus.

Det anbefales at du bruger en del glidecreme med denne begynder dildo for at få den bedste og frækkeste oplevelse overhovedet muligt.

 

Baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium – Bedste billige dildo til begynderen

baseks realistisk silikone dildo med sugekop medium

Tjek prisen her

På trods af dens skarpe, pink farve er denne begynder dildo utrolig naturtro i sit udseende. Den har et flot og markeret penishoved, meget markerede årer og et sæt kugler i bunden, som virkelig fuldender den.

Fordele:

 • Kan bruges til strap on
 • Naturtro udseende
 • Har sugekop
 • Kan bruges håndfrit
 • Giver målrettet stimulation

Ulemper:

 • Man skal bruge meget glidecreme

Denne dildo kan også bruges til frække strap on lege og kan sættes fast i de fleste harness. Den er altså utrolig god, hvis du og din partner elsker at eksperimentere seksuelt og at afprøve nye ting sammen.

Derudover er den også bare ekstremt fræk og lækker at bruge til onani, og den vil virkelig pirre dig. Den har en længde på i alt 20 cm. og en indførbar længde på 15 cm. Derudover har den en diameter på 4,1 cm., der hvor dildoen er bredest. Denne dildo danner derfor rammerne for nogle ekstremt frække stunder, både med dig selv, men også med en eventuel partner.

Den har en kraftig sugekop, hvilket betyder at hvis du nyder denne dildo alene til onani, kan du bruge den helt håndfrit og få en følelse, der ligner den, som man får under ægte sex. Den kan i høj grad simulere en følelse af at blive penetreret af en rigtig mand, uden du behøver at have en partner.

Denne dildo er lavet af silikone og er også yderst fræk at have med sig i bad. Hvis du har glatte fliser i brusekabinen, kan du med fordel sætte den fast på væggen derinde og have en vidunderlig oplevelse, helt i dit eget selskab.

 

European Lover Naturtro Dildo 23 cm – Bedste realistiske dildo til begynderen

european lover naturtro dildo 23 cm

Tjek prisen her

Denne begynder dildo har det mest realistiske udseende af alle dildoerne på denne liste. Den har et meget detaljeret og naturtro penishoved, samt nogle markerede årer, der virkelig får dildoen til at se ægte og realistisk ud. Dens form, størrelse og farve bidrager i høj grad også til dette.

Fordele:

 • Lavet i fleksibelt PVC-materiale
 • Har en kraftig sugekop
 • Kan bruges håndfrit
 • Indførbar længde på 20 cm.
 • Nem at rengøre

Ulemper:

 • Den kan være lidt stor for nogle

Den er lavet i et yderst fleksibelt PVC, som følger din krop og er lækker at bruge, også i lang tid ad gangen. Materialet er af høj kvalitet og er yderst slidstærkt, hvilket betyder at du kan få mange års nydelse ud af dette produkt.

Det anbefales at du bruger en god og tyk glidecreme med denne begynder dildo, for at få det bedste og frækkeste resultat. Det vil også gøre det meget mere rart at føre dildoen op, end hvis den er helt tør.

Den har en kraftig sugekop i bunden, som gør, at dildoen kan bruges helt håndfrit. Du kan sætte begynder dildoen fast på enhver glat overflade og nyde at blive penetreret, præcis ligesom hvis du havde ægte sex med et andet menneske. Den kan bruges i utrolig mange forskellige stillinger, og det er kun din fantasi, der kan sætte grænser.

Den har en længde i alt på 23 cm. og en indførbar længde på hele 20 cm., samt en diameter på 4,5 cm. på sit bredeste sted.

Den er utrolig let at rengøre efter brug og kan let gemmes væk i skuffen, når man ikke bruger den.

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk