Åben 1/4 bh: Frække åbne kvarte BH’er

1/4 Bh’er, eller også kaldet kvart bh’er bringer glæde, lykke, intime tanker og frække fantasier ind i selv de mest normale hjem.

Denne form for BH er kendt under mange navne, udover de to førnævnte. Kaldes de også for ¼ cup bra, ouvert bh eller ouvert lingeri.

Uanset hvad man kalder det, så dækker navnene over det man køber – nemlig en BH, der ikke overlader meget til fantasien.

I nedenstående har jeg rodet de forskellige webshops igennem for produkterne indenfor kategorien: åbne bh’er. Hvis du er interesseret i at læse mere, om de enkelte produkter eller købe et sæt, så klikker du bare på linket under billederne.


ÅBEN BH

Sinfuls udvalg af sexede, åbne bh’er

Sinful er en af de mest brugte forhandlere af sexlegetøj, frækt lingeri og andre ting, man lige føler at man mangler i og udenfor soveværelset. Derfor er det naturligt, at der også her findes et stort udvalg af forskellige bh’er og bh-sæt. Hvor også den kvarte bh indgår i sortimentet.

Som tidligere nævnt, findes der forskellige designs af de kendte og meget erotisk stimulerende kvart bh’er. De to mest kendte typer er dog dem, der enten fungerer som en slags busteholder, der kun understøtter det nederste af brystet og derved skubber det op i en sexet position, eller som er en form for ”string-bh”, der har snore hele vejen rundt om brystet i en trekant, men efterlader hele brystet utildækket.

På trods af at Sinful.dk har et stort sortiment. Kan det dog godt anbefales, at man kigger hos de andre forhandlere også. Da sortimentet hos Sinful er en smule ensformigt i forhold til designs og variation. Dog er det et ideelt sted at lede. Hvis man er på jagt efter sin første kvart bh og aldrig har følt. Hvordan sådan en sidder på kroppen.

Mange af Sinfuls produkter i denne kategori kan ikke altid leve op til dét man tænker. Når man leder efter en kvart bh. Størstedelen af varerne i kategorien er nemlig blot gennemsigtige blondebh’er. Der stadig er enormt sexede, men som ikke kan yde det sidste man som kvinde ønsker. Hvis man vil blotte sig for sin partner.

Se hele udvalget fra Sinful her


1/4 BH

Sexshops udvalg af erotiske 1/4–skål bh-sæt

En anden af landets mastodonter på det frække marked er Sexshop.dk. Der har et større sortiment af denne type bh’er end man f.eks. finder på Sinful. Ønsker man en kvart bh. Der stadig har en understøttende bøjle, skal man kigge hos denne forhandler. Da udvalget af denne type lingeri er meget bredt og derfor henvender sig til en del flere kvinder.

Fordelen ved en kvart bh med en understøttende bøjle er naturligvis, at den er med til at støtte brysterne og holde disse på plads. Hvor man ønsker dem for at man kan føle sig ekstra sexet og klar på sjov i soveværelset.

Hvis man som partner til en fantastisk kvinde, ønsker at købe en gave. Der ikke alene viser hende hvor sexet hun ser ud, men også beviser for hende, at man stadig tænder sanseløst på hende. Skal man købe denne form for bh. Det er derfor et godt sted at starte for dem. Der ønsker at købe noget frækt lingeri til sin partner. Ved at købe en bh med bøjle kan man næsten ikke gå galt i byen.

Se hele udvalget fra Sexshop her


KVART SKÅL BH

Orions udvalg af Ouvert bh’er og lingeri med kvarte bh’er

Se hele udvalget fra Orion her

Mange af de frække former for tilbehør man kan købe til leg og brug i soveværelset kommer fra Tyskland. Det samme kan man sige om Orion. Der er en af de største tyske forhandlere af sexlegetøj, lingeri og tilbehør. Denne butikskæde har en klar fordel i forhold til både Sinful.dk og Sexshop.dk. Der begge kun har online webshops. Hvorimod man ved at handle i Orion har en mulighed for at gå ind i en fysisk butik.

Man kan dog også bestille Orions varer online. Hvor man som kunde får en super diskret forsendelse og derfor ikke behøver at være nervøs for om naboen pludselig sender stjålne og underlige blikke over hækken når man tømmer postkassen.

diskret handel

Som tidligere nævnt kaldes den kvarte bh også for en ’ouvert’, det er netop dette man skal kigge efter. Når man ønsker at købe lingeri af den mere frække type hos Orion. Man skal dog ikke lade sig skræmme af de underlige navne og betegnelser. Hvis man for første gang går ind og kigger på deres udvalg.

Mere

Selvom det lige nu er en trend at købe fra lokale danske butikker. Så bør man ikke føle skam eller skyld over at købe tysk i forbindelse med en kvart bh. Hos Orion får du klart det bedste udvalg på markedet. Da deres sortiment at kvart bh’er både dækker og de normale former for lingeri, men også catsuits, der i stigende grad bliver mere populære hos kvinder. Der ønsker at pirre, men ikke sætte alle varerne på hylden i bagerbutikken.

Fordelen ved at købe et catsuit med en kvart bh er naturligvis at man kan tildække dele af sin krop. Dette er især prisgivet hos de kvinder, der døjer med lidt appelsinhud, strækmærker efter en fødsel eller andre ting som gør at de ikke føler sig selvsikre og sexede ved at vise sig nøgne i fuldt spotlys for deres partner.

Samtidig kan man med et catsuit gå skridtet videre og gøre det til en mere ouvert oplevelse ved både at finde ét, der har åben bh og som samtidig er bundløs. Det er bare win win, da ens partner ikke vil have viljestyrken til at kigge væk.

Hvad koster det at booste selvtilliden i soveværelset og hvilken størrelse skal jeg vælge?

Mange kvinder tror desværre fejlagtigt, at fordi en bh er af den kvarte model og derfor ikke dækker hele brystet. Så er den også billigere end normale bh’er. Man kan sige at selvom en kvart bh koster det samme som en almindelig hverdagsbh. Så får man stadig meget for sine penge.

Langt de fleste kvart bh’er koster mellem 150-500 kroner, prisen afhænger dog meget af. Hvilken model man køber og hvor man køber den henne. Det kan derfor godt betale sig at kigge rundt hos de forskellige forhandlere. Da mange forhandler de samme varer, men til forskellige priser.

Man skal dog være opmærksom på, at størrelserne heller ikke altid er de samme, som hvis man køber en almindelig bøjle-, fullcup-, eller sportsbh til daglig brug. Da mange kvart bh’er kun dækker dele af brystet. Eller er af den super frække model som blot omkranser brystet og derved viser det hele. Vil størrelserne være anderledes.

Man kan stadig være heldig at finde nogle. Der passer med ens normale bh-størrelse, dette gælder især for de understøttende kvart bh’er der har en lille bøjle siddende. Dog findes de fleste størrelser i XXS, XS, S, M, L og XL.

hvad koster det at booste selvtillid i soveværelset

Hvilket materiale skal jeg købe min kvart bh i?

Som med alt andet lingeri til de mere intime og frække stunder, fås kvart bh’er i mange forskellige materialer og stoftyper. Er man nybegynder kan man med fordel vælge de mere sarte designs. Der oftest kan fås i en blanding af bomuld og blonde. Præcis som man kender fra sine hverdagsbh’er.

Dog findes der i dette sortiment også en lang række andre materialer og stoftyper. Der kan tænde en ild hos selv den mest hårdnakkede mandsperson. Er man mere vant til følelsen af en kvart bh, kan man med fordel prøve at købe en model i læder, latex, spandex eller ”fiskenet”.

Åben 1/4 bh: Frække åbne kvarte BH'er 1

Disse materialer kan godt føles lidt stramme og ubehagelige den første gang man prøver dem på, derfor bør man også vente med disse til man har fuldstændig styr på, hvilke størrelser kvart bh, der passer til ens krop og bryster.

Vælger man de mere stille bh’er af bomuld eller blonde, kan disse blot smides i vaskemaskinen og vaskes sammen med alt andet tøj. Dette kan man ikke altid gøre, hvis man vælger en model af de mere eksotiske materialer.

F.eks. ved køb af en kvart bh af latex, skal man også investere i en speciel latexspray, der kan vedligeholde materialets smidighed og glans, hvorimod læder skal behandles på en helt tredje måde. Det handler derfor om at kigge sig godt for og undersøge sine muligheder inden man blot køber den første og bedste kvart bh man ser på markedet.

Du kan med fordel tage forskellige typer hjem fra de forskellige forhandlere for at du på bedste vis kan vælge din egen yndlings pasform, model, mærke og forhandler til fremtidige køb.

Opsummering

Der findes en lang række af disse på markedet og det kan derfor være svært at danne sig et generelt overblik over, hvad man kan få og hvad man tror bedst kan tænde ens partner og få en til at føle sig mere sexet og fræk.

For at gøre markedet mere overskueligt, vil denne guide derfor opdele markedet i forhold til de forhandlere, der sælger disse sexede og lækre former for lingeri. På denne måde kan du selv vælge hvilken kvart bh eller 1/4 bh du ønsker at købe, både ud fra design, model, forhandler, materiale og pris.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk