Bliv ved serviet – De bedste forsinkelses servietter

Bliv ved servietter er en smart måde at øge mandens udholdenhed i sengen. I stedet for at skulle tage piller eller en tur til lægen kan disse servietter let hjælpe mod for tidlig sædafgang og oversensitivitet. Det kan nemlig være et stort problem for begge parter, hvis manden oplever for tidlig udløsning.

I denne anmeldelse får du en gennemgang af de bedste forsinkelsesservietter. Servietterne er kompakte, så du let kan tage en med på farten. Ydermere bliver du også præsenteret for andre alternativer til bliv ved servietter såsom sprays og cremer.

 

Viaman Delay Wipes – Smarte og kompakte bliv ved servietter

Bliv ved serviet med forsinkelse

Tjek prisen her

6 forsinkelsesservietter

Som mand betyder seksuel udholdenhed meget, da man på den måde kan give sig selv og sin partner mest mulig nydelse. Med bliv ved servietter fra Viaman kan du få en let bedøvende effekt på bare 45 sekunder.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Smarte og kompakte bliv ved servietter
 • Prisvindende brand
 • Uden parabener og parfume

Ulemper:

 • Virker kortvarigt
 • Skal anvendes 20 minutter før intim kontakt

Om Viaman Delay Wipes

Har du brug for en enkel måde at forsinke din udløsning på, så er disse enkeltpakkede bliv ved servietter fra Viaman en god løsning. Ingredienserne er med til både at fugte huden, men også bidrage til en mere nedsat sensitivitet i kønsorganet. På den måde kan du holde længere i sengen.

Ingredienserne er udvalgt, så de giver dig en kombination af fugt og udholdenhed:

 • Menthylacetat: Denne ingrediens er ekstraheret fra mynte, og den giver en behagelig kølende og let bedøvende virkning. Den reducerer følsomheden og giver mere udholdenhed.
 • Prikbladet perikon: Udover at berolige huden, så forebygger prikbladet perikon også hudproblemer og inflammation og er særlig mild ved følsom hud. Det er derfor en god ingrediens til de intime områder.
 • Glycerin: Anvendes i mange hudplejeprodukter, fordi glycerin hjælper til at bevare fugten i huden. Ydermere fungerer ingrediensen som katalysator for de andre aktive indholdsstoffer.

Kombinationen af ingredienser er både gavnlige og giver den ønskede bliv-ved-effekt.

Anvendelse

Du anvender en bliv-ved-serviet fra Viaman ved at anvende servietten til at påføre produktet. Cirka 20 minutter før intim kontakt bør du bruge servietten for det mest optimale resultat. Servietten gnides mod kønsorganet, indtil produktet er fuldt absorberet. Viaman Delay Wipes efterlader ingen synlige rester, når produktet på servietten først er trængt ind i huden.

Du kan anvende bliv-ved-servietten efter behov. Efterfølgende smides Delay Wipes direkte i skraldespanden.

 

 

Blivved Servietten – Kinesiske urter for forsinkelse af udløsning

Bliv ved serviet med urter

Tjek prisen her

1 bliv ved serviet

Giv både dig og din partner mere nydelse ved at forsinke sædafgangen med Blivved Servietten. En kombination af kinesiske urter giver en naturlig øgning af den seksuelle udholdenhed. Den smarte pakke er let og diskret.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Bedøver let for øget udholdenhed i op til 2 timer
 • Nedsætter ikke lyst eller oplevelsen
 • Smart indpakning

Ulemper:

 • Enkelt serviet i en pakke

Om Blivved Servietten

Hvis du gerne vil have mere udholdenhed i op til 2 timer, så er Blivved Servietten et smart og praktisk produkt. Produktet anvender en kombination af kinesiske urter, der både modvirker for tidlig udløsning og giver en kraftigere erektion.

Denne bliv-ved-serviet er indpakket enkeltvist, så den er let at tage med på vej ud ad døren. Det gør den nem at anvende, hvis en spontan mulighed for intimt samvær skulle opstå.

Anvendelse

Servietten gnides mod skaftet af penis, indtil al produkt er absorberet i huden. Lad produktet virke, før du begynder på fysisk kontakt. Herefter vil du kunne opleve en virkningstid på helt op til 2 timer.

 

 

Bull Power Delay Servietter 6 stk – Mere udholdenhed med Bull Power

power bliv ved serviet

Tjek prisen her

6 servietter til forsinkelse af udløsning

I denne pakke får du 6 Bull Power Delay Servietter, der kan styrke din udholdenhed under lagnerne. Ingredienserne bedøver let penis, så sexakten kan vare ved i længere tid.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Nemme og lette at anvende
 • Påvirker ikke lyst
 • Virker i op til 2 timer

Ulemper:

 • Kortvarig effekt

Om Bull Power Delay Servietter

Disse bliv ved servietter indeholder forskellige ingredienser, der let bedøver din erektion, så du kan opnå større udholdenhed. Blandt andet indeholder produktet prikbladet perikon-ekstrakt, der har mange gavnlige virkninger. Heriblandt har den en afslappende effekt, så du ikke får udløsning for tidligt.

Du kan sagtens anvende kondom med dette produkt.

Anvendelse

Bull Power Delay Servietter er supernemme at anvende. Du tager blot en bliv-ved-serviet fra pakken og gnider den mod skaftet af penis. Vent med intim kontakt til al produkt er absorberet i huden, og du mærker en effekt. Efter brug smider du blot bliv-ved-servietten i skraldespanden.

 

 

Alternativ til bliv ved servietter er forsinkelses-sprays

Hvis du leder efter et alternativ til de smarte bliv ved servietter, så findes der også andre produkter på markedet, der hurtigt og effektivt kan afhjælpe for tidlig udløsning eller oversensitivitet.

Et af disse alternativer er forsinkelses-sprays, som du sprøjter på kønsorganer, før du skal være intim.

 

Viaman Delay Spray – Spray i lommestørrelse

Bliv ved forsinkelsesspray

Tjek prisen her

40 ml spray + 1 Viaman Delay Wipe

Vil du gerne holde længere i sengen, så er denne smarte spray i lommestørrelse let at anvende. Den diskrete spray skal anvendes cirka 20 minutter før intimitet for en effektiv nedsættelse af din sensitivitet. Aktive ingredienser bedøver let, så du kan holde længere.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Naturlige ingredienser
 • Diskret og nem at anvende
 • Uden parfume

Ulemper:

 • Skal påføres 20 minutter før intimitet

Om Viaman Delay Spray

En forsinkelses-spray fra Viaman giver dig kontrol over din udløsning ved let at bedøve din penis. På den måde undgår du at bliver overstimuleret for hurtigt, så både dig og din partner går glip af nydelse.

Denne spray er lille og diskret, så du let kan have den med. Selve sprayen er uden duft og usynlig, når den først er absorberet af huden.

Ingredienserne er blandt andet den styrkende og bedøvende mynteekstrakt, der giver en bedre kontrol over din erektion. Til at styrke huden i det følsomme område er produktet tilsat havreekstrakt og glycerin. Disse hjælper til at bevare fugten i huden, så du undgår irritationer. Prikbladet perikon-ekstrakt er tilsat for at reducere risikoen for irritation og inflammation af det sensitive område.

Ydermere får du en af Viamans bliv ved servietter med i købet, så du kan teste en anden type af brandets kendte forsinkelsesprodukter.

Anvendelse

Cirka 20 minutter før du skal være intim, skal du anvende denne Viaman Delay Spray. Sprøjt en smule af produktet på kønsorganet og massér det ind i huden. Selve sprayen skal være helt absorberet, før du bør være intim.

 

 

Dr. Love Delay Spray – Doktoren hjælper utilfredsstillede par

forsinkelsesspray til par

Tjek prisen her

50 ml spray

Dr. Love hjælper utilfredsstillede par, der begge ønsker, at manden holder længere i sengen. Denne forsinkelses-spray er et godt alternativ til bliv ved servietter, fordi du blot sprayer produktet direkte på huden før intim kontakt.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Dermatologisk testet
 • Ikke testet på dyr
 • Behagelig duft

Ulemper:

 • Mindre diskret indpakning

Om Dr. Love Delay Spray

Produktet er produceret i Tyskland, hvor man har udviklet en særlig kombination af ingredienser, der bidrager til rejsning i længere tid.

Selve sprayen dækker huden som en fin film, der bedøver de sensoriske receptorer i glans og penis. Du får dermed en længere udholdenhed med mindre sensitivitet. Derudover indeholder produktet også menthol, der giver en kølende og stimulerende effekt.

Anvendelse

Forinden intim kontakt sprøjter du 1-2 spray af produktet på penis. Gnid produktet ind, og lad det være fuldt ud absorberet af huden, før du er intim med en partner. Du kan også sagtens anvende sprayen med et kondom.

 

 

VigRX Delay Spray – Forlæng de intime øjeblikke

bliv ved spray til par

Tjek prisen her

50 ml spray

VigRX er et kendt mærke og denne Delay Spray er designet specifikt til at forlænge de intime øjeblikke. Den praktiske spray er let at tage med, hvis du vil være klar til de spontane erotiske møder. Det tager kun 10 minutter, før du er klar til leg.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Giver større udholdenhed i sengen
 • Praktisk sprayflaske
 • Absorberes hurtigt i huden og efterlader ingen rester

Ulemper:

 • Dufter af kirsebær
 • Ved overforbrug kan du miste følsomheden

Om VigRX Delay Spray

Mange mænd ønsker at holde længere i sengen, så både de og deres partner kan få mere glæde af de intime stunder. En Delay Spray fra VigRX er en hurtig og effektiv måde at øge din udholdenhed.

Denne spray indeholder naturlige aktive ingredienser, der hurtigt absorberes og trænger ind i huden. Der er ingen klistrede rester fra produktet, når det er masseret godt ind.

VigRx Delay Spray indeholder forskellige ingredienser, der hjælper dig med at holde din erektion i længere tid. Heriblandt er de mest aktive stoffer benzocain. Benzocain er et mildt bedøvelsesmiddel, der ikke fjerner nydelsen, men hindrer oversensitivitet.

Derudover indeholder sprayen også planteekstrakter såsom Ginseng og Ginkgo Biloba, der er kendte for at være gode til hud og mandlig potens.

I en 50 ml spray er der hele 500 sprøjt, hvilket giver rig mulighed for at forlænge nydelsen. Sprayen har en mild duft af kirsebær.

Anvendelse

Denne Delay Spray har en hurtig effekt. Cirka 10 minutter inden intimt samvær, skal du blot spraye produktet 1 til 3 gange direkte på penis. Sørg for at massere produktet grundigt ind særligt på skaftet og glansen af penis. Vent med at gå i gang, før produktet er fuldt ud absorberet af huden.

Det vigtigt, at du vasker penis før oralsex, hvis du har anvendt produktet. Produktet bør ikke benyttes, hvis du har sår eller irritationer på kønsorganet.

 

 

Du kan også få forsinkelsescremer

Som alternativ til både spray og bliv ved servietter findes også cremer, der kan give samme let bedøvende effekt og dermed forsinke udløsningen for mere nydelse.

Creme er dog ikke så smart at have med på farten som henholdsvis de smarte sprays i lommestørrelse og bliv ved servietter indpakket enkeltvis.

 

 

Stallion Forsinkelses Delay Creme – Drøj creme med god effekt

forsinkelsescreme

Tjek prisen her

40 g creme

Denne creme er super let at anvende for dig, der gerne vil holde længere i sengen. Stallion Delay Creme er en forsinkelsescreme med ingredienser, der hjælper dig mod en længerevarende erektion til glæde for både dig selv og en eventuel partner.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Opnå rejsning i længere tid
 • Cremen er drøj i brug
 • Hurtig effekt

Ulemper:

 • Fed creme, der kan være svær at smøre ordentligt ud

Om Stallion Delay Creme

Hvis du gerne vil have lidt ekstra udholdenhed i sengen, så er Stallion Delay Creme en måde let at opnå mere nydelse på. Uden at fjerne den skønne følelse, bedøver denne creme nemlig let glans, så du får mere kontrol med din udløsning.

Den topiske creme trænger let ind i huden, hvor den efter kort tid fjerner den værste sensitivitet i penis. Cremen er derfor god til mænd, der kommer for tidligt grundet en meget følsom eller oversensitiv penis.

Anvendelse

Cremen er let at anvende. Inden onani eller intim kontakt påføres en smule af cremen glansen af penis. Det er vigtigt, at du bliver ved med at smøre cremen ind, indtil den er fuldstændigt absorberet i huden. Herefter skal du vente et par minutter, før du begynder med intim kontakt. Den fulde effekt viser sig efter cirka 20 til 30 minutter.

 

 

Big Boy Golden Delay Gel – Mindsker sensitiviteten og fugter huden

forsinkelsesgel

Tjek prisen her

50 ml gel

Få en kraftigere og længerevarende erektion med denne smarte gel til penis. Big Boy Golden Delay Creme indeholder forskellige ingredienser, der bidrager til at mindske sensitiviteten, så orgasmen udsættes, og nydelsen forlænges.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Forhindrer for tidlig sædafgang
 • Trænger hurtigt ind i huden

Ulemper:

 • Husk at vaske hænder efterfølgende, så produktet ikke bedøver dem

Om Big Boy Golden Delay Gel

Denne gel kan forsinke din udløsning, da de virksomme ingredienser let bedøver penis. På den måde får du mere kontrol over din udløsning og kan holde længere i sengen.

I produktet er blandt andet pebermynteolie, der giver en kølende fornemmelse og sænker sensitiviteten uden at fjerne nydelsen. Ydermere indeholder produktet også nærende og fugtgivende ingredienser såsom havreekstrakt, så du også plejer din følsomme hud med denne gel.

Anvendelse

Du kan anvende Big Boy Golden Delay Gel både ved onani og samleje. Brug en smule gel og massér det grundigt ind i huden på skaftet af penis. Vent cirka 5 minutter, så cremen kan trænge ordentligt ind, inden du påbegynder intim kontakt.

 

 

 

Bliv-ved-serviet, forsinkelsesspray eller -creme?

Der er altså mange måder, hvorpå du kan forhindre for tidlig sædafgang. Den smarte bliv-ved-serviet er praktisk, hvis du er ude at rejse eller på farten. Indpakningen gør det nemt at have den med i lommen, hvis en intim situation skulle opstå.

Både spray og cremer kræver, at du påsmører produktet med hænderne, hvorfor det er nødvendigt at have en håndvask tæt på. Den bedøvende effekt kan nemlig også trænge ind i din hud på hænderne, hvilket du helst skal undgå. En spray er nem at anvende, fordi selve sprayflasken let fordeler produktet ensartet over huden.

Det er derfor op til dig, hvad det smarteste produkt til forlængelse af din erektion og nydelse er.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk