LELO – De bedste vibratorer og sexlegetøj fra mærket

LELO er et populært og anerkendt mærke indenfor sexlegetøj. Virksomheden startede allerede i 2003 og fokus har helt fra begyndelsen været på at skabe noget, der er helt særligt, unikt og smukt. Og man må i den grad sige, at de har formået at skabe et brand, der emmer af kvalitet og innovation.

LELO har både sexlegetøj til mænd, kvinder og par. De har på mange måder perfektioneret sexlegetøj og fokuserer på hvordan du som bruger, får mest mulig nydelse og tilfredsstillelse. Det ser man helt fra teknologien bag til de smukke designs. Find det bedste sexlegetøj fra LELO her og bliv inspireret.

LELO Smart Wand Medium

lelo smart wand medium magic wand sort

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Som kvinde, så ved du måske også, at en wand er helt uundværlig. Denne fra LELO er skabt til dig, der ønsker kraftige og effektive vibrationer. Den er både skøn at se på, men naturligvis også helt fantastisk at bruge til at stimulere klitoris med.

Den er lavet i en mat silikone, hvilket er med til at understrege det eksklusive design. Den er desuden ergonomisk formet, så den ligger helt perfekt i hånden, når du bruger den. Den er utrolig let at betjene, hvilket er afgørende for hvor meget man kommer til at bruge den.

Tag den med i bad

Smart wanden her er 100% vandtæt og du kan derfor roligt tage den med i bad efter en travl dag. Den har otte vibrationsniveauer, hvor et af dem har en SenseTouch teknologi. Det betyder at den intensiverer hastigheden, når den presses mod huden. Det giver en helt fantastisk og troværdig følelse.

Wanden her fra LELO vandt desuden en AVN-award for bedste luksus sexlegetøj i 2012 og vandt i 2013 en Red Dot Design Award. Der er altså tale om design og funktionalitet i verdensklasse.

Fordele:

 • Eksklusive materialer
 • Genopladelig
 • Hele 8 forskellige mønstre
 • Ergonomisk design

Ulemper:

 • En smule pristung

 

LELO Smart Wand Large

LELO Smart Wand Large Magic Wand

Forhandler Prismaskine
mshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful-logo Tjek dagens pris

Den store model fra LELO er denne Smart wand. Størrelsen har en betydning for hvor kraftige vibrationer, som den kan give. Den er utrolig kraftfuld og meget effektiv. Den har otte forskellige vibrationsmønstre og ligner derfor meget Smart wand 2 i medium også fra LELO.

Størrelsen er dog ikke uden betydning. Hvis du alligevel ikke tænker at den skal med på farten, så gør størrelsen ikke noget. Det store hoved giver nogle meget dejlige stimuleringer. Den er lavet i medicinsk silikone og smyger sig derfor let og ubesværet over huden, især med lidt glidecreme på.

Kan bruges i 2 hele timer

Den er genopladelig og har et kraftigt batteri. Den kan derfor også vibrere i op til 2 timer, hvilket er rigtig meget. Du kan derfor både bruge den til klitoris stimulering, men også massere ømme og trætte muskler. Den er desuden meget lydsvag, hvilket gør at stemningen ikke bliver ødelagt af en træls brummen.

Du kan også let bruge den selvom du bor side om side med andre uden at de hører, at du er i gang med at hygge dig. Den er også rigtig god at bruge sammen med en partner i dobbeltsengen. Skaftet er lavet, så det er let at styre wanden både alene, men også for en partner.

Fordele:

 • Kraftfuld
 • Lavet i medicinsk silikone
 • Vandtæt
 • Lydsvag
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Høj prisklasse

 

LELO Smart wand 2

LELO - De bedste vibratorer og sexlegetøj fra mærket 1

LELO Smart wand er 2. generation af den populære 1ér. Det er en forbedret udgave, de rbyder på en ny og forbedret styrke. Dermed kan den give endnu bedre stimulering og har hele 10 forskellige hastigheder og 10 forskellige mønstre, som vibrationerne kan komme i.

Den har samme luksuriøse design som sin forgænger. Overfladen er lavet i mat silikone og fås i tre forskellige farver. Den er silkeblød og er designet ergonomisk, så du let kan betjene den. Det kurvede skaft gør at du let kan vinkle den og ramme selv de mest intime steder.

Genopladelig

Den er naturligvis genopladelig og USB kabel medfølger. Det gør det bare meget lettere at bruge, når man ikke skal tænke over batterier. De mange forskellige mønstre og hastigheder garanterer stort set orgasmer på række. Wanden fra LELO har et stort hoved, hvilket gør klitoris stimuleringen virkelig lækker.

Den kan sågar bruges til trætte og ømme muskler, som den oprindelige wand egentlig var designet til. Det kan den, grundet de kraftige vibrationer. Den har en længde på 30 cm, hvor skaftet er let at håndtere uden brug.

Fordele:

 • 100% vandtæt
 • Fri for Ftalater
 • 10 hastigheder og 10 mønstre
 • Genopladelig
 • Der medfølger glidecreme

Ulemper:

 • Svær at tage med på farten grundet størrelsen
 • Lidt pristung

 

LELO Lyla 2

LELO Lyla 2 vibrator æg

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Et vibrator æg er næsten uundværligt. Som par er det virkelig frækt at lege med, da I både kan tage det frem i dobbeltsengen, men også tage de frække lege med ud i offentligheden. Dette vibrator æg fra LELO – Lyla 2 er en ny og forbedret udgave af den oprindelige version.

Det er verdens mest lydsvage æg, og netop derfor kan I roligt bruge det på klubben, på gåturen eller lignende. Det særlige ved et vibrator æg er, at det består af to dele. Den ene del tager kvinden op i skeden og den anden del tager partneren sig af. Det er nemlig en fjernbetjening, hvor man kan styre vibrationerne, hastighed og så videre.

SenseMotion teknologi

Udover fjernbetjeningen, så kan ægget fra LELO også styres ved en SenseMotion teknologi. Det er noget relativt nyt, hvor vibrationerne styres af bevægelserne fra den der har det i. Det giver en særlig fræk og pirrende stimulering.

Lyla 2 ægget bruger batterier. Du slipper derfor ikke helt for trælse og besværlige batteri. Overfladen på ægget er lavet i LELOs traditionelle lækre og stilfulde design. Det er lavet i medicinsk silikone og er silkeblødt, især med glidecreme, så er det virkelig lækkert. Også fjernbetjeningen er lavet rigtig smukt.

Fordele:

 • Lavet i medicinsk silikone
 • SenseMotion teknologi
 • Lydsvagt
 • Fås i forskellige farver
 • Let at betjene

Ulemper:

 • Bruger batterier
 • Lidt pristung

 

LELO Sona 2 Klitoris Stimulator

LELO Sona 2 Klitoris Stimulator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Alle kvinder bør anskaffe sig sexlegetøj til klitoris. Det kan være, at du allerede har stiftet bekendtskab med en vibrator. Du bør helt sikkert også prøve en klitoris stimulator. Med en stimulator som denne Sona 2 fra LELO, så får det bedste af det bedste.

En klitoris stimulator stimulerer klitoris via pulserende lydbølger uden direkte berøring. Dermed slipper du for gener og rifter på den tynde og følsomme hud. Den har hele 12 rytmiske mønstre og 8 niveauer, så den vil helt sikkert efterlade dig fuldt tilfredsstillet.

Ligger perfekt i hånden

Sona 2 fra LELO ligger fuldstændig perfekt i hånden. Den er ergonomisk designet og knapperne er let tilgængelige. Overfladen er lavet i mat silikone og mærkes derfor utrolig lækker. Den er både ftalatfri og latexfri og kan derfor bruges af alle. Den er genopladelig og kan tages med i badet.

Der er derfor næsten ikke den situation, hvor du ikke kan bruge din stimulator fra LELO. Den er nemlig også tilpas lille, så du sagtens kan tage den med på farten. Der medfølger nemlig også en praktisk lille opbevaringspose, så den ikke bliver beskidt.

Fordele:

 • Lavet i silikone
 • Stimulering via lydbølger
 • Der medfølger glidecreme
 • Genopladelig
 • 8 niveauer og 12 forskellige mønstre

Ulemper:

 • I den lidt dyre ende

 

LELO Sona Cruise 2 Klitoris Stimulator

LELO Sona Cruise stille klitoris stimulator

Det er ikke uden grund at Sona Cruise 2 klitoris stimulator fra LELO er blevet så populær blandt kvinder verden over. Den berøringsfri stimulering via lydbølger giver nogle helt fantastiske orgasmer. Den har et dejligt stort hoved, så lydbølgerne centreres på klitoris.

Det særlige ved denne model er cruise teknologien. Pulseringerne er helt unikke og konstante, når du bruger den. Når den presses hårdere mod huden, udløses der noget ekstra kraft og din orgasme bliver mere intens.

Endnu bedre end sin forgænger

LELO sørger hele tiden for at udvikle og forbedre deres produkter og denne Sona Cruise 2 er ingen undtagelse. Den er derfor bedre end sin forgænger og du får utrolig meget for pengene. Den har hel 12 forskellige rytmiske mønstre og 8 intensiteter.

Den er lavet i Premium silikone, hvilket gør den silkeblød at røre ved. Den er formet, så den ligger godt i hånden og knapperne sidder rigtig godt også under brug. Den har et meget stilfuldt design, som alle produkter fra LELO generelt har.

Fordele:

 • Vandtæt
 • Genopladelig
 • Smukt design
 • Cruise teknologi
 • Glidecreme medfølger
 • Stimulering via lydbølger

Ulemper:

 • I den lidt dyrere ende

 

LELO Elise 2 opladelig dildo vibrator

LELO Elise 2 opladelig dildo vibrator

Vibratoren fra LELO, Elise 2, har hele to motorer indbygget. Det betyder at du får en helt igennem fantastisk stimulering. Der sidder både en motor i midten af skaftet og en ude i tippen. Det gør en stor forskel og betyder også at du kan bruge den på forskellige måder.

Den er naturligvis perfekt at bruge til vaginal stimulering, da den er formet efter en kvindes indre.  Den er også virkelig god at bruge til klitoris stimulering. Her bruger du netop den vibrerende spids af vibratoren og dermed har du 2 i 1.

En knap hvor du kan styre det hele

Der er tænkt over alle detaljer, som der altid er hos LELO. Den har en rigtig fin tykkelse, så den fylder dig godt ud. Den er formet, så den stimulerer skedevæggen samt G-punktet bedst muligt. Derudover så er den kun udstyret med en enkelt knap, hvor du kan styre de 8 forskellige vibrationsmønstre og 5 styrke niveauer.

Den er lydsvag og du kan derfor let bruge den uden at blive forstyrret af lyden. Du kan også bruge den, selvom du bor tæt sammen med andre uden at de finder ud af, hvad du laver af frække ting. Den kan desuden både bruges vaginalt og analt – det er kun lysten der sætter grænserne.

Fordele:

 • Ergonomisk formet
 • Vandtæt
 • Lydsvag
 • Lang vibrationstid
 • Fås i forskellige farver

Ulemper:

 • Ligger i den dyre ende

 

LELO Hugo prostata vibrator

LELO Hugo prostata vibrator

En prostata stimulator burde være alle mands eje for alle mænd. Du kan nemlig opnå en vildere, kraftigere og mere intens orgasme end nogensinde før, når prostata bliver stimuleret. Med denne Hugo stimulator fra LELO, så får du noget af det absolut bedste på markedet.

Den er ergonomisk formet efter kroppen og rammer derfor meget præcist prostata. En prostata stimulator er både til hetero og homoseksuelle mænd, da alle kan få glæde af denne form for stimulering. Du kan også sagtens lege med den sammen med en partner, såvel som alene.

Håndfri og fjernbetjent

Den kommer med en fjernbetjening, så den er let at styre. Når den først sidder, så skal du nemlig ikke gøre mere – den er så at sige ”hånd-fri”. Vibrationerne, mønstrene og hastigheden styrer du eller din partner på fjernbetjeningen. Det lægger op til frække lege både alene og sammen.

Den har hele to motorer, en i basen og en i tippen, hvilket giver den bedste stimulering. Den er lavet i medicinsk silikone og ser både stilfuld og lækker ud, som produkterne fra LELO altid gør. Brug den altid sammen med glidecreme, for at få en endnu bedre oplevelse.

Fordele:

 • Rammer prostata meget effektivt
 • Vandtæt
 • Genopladelig
 • 6 intense vibrationsmønstre

Ulemper:

 • Høj prisklasse
 • Nok mest til den erfarne bruger

 

LELO Tor 2 vibrator penisring

LELO Tor 2 vibrator penisring

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Tor penisring fra LELO er nok en af de bedste på markedet. Den er utrolig effektiv og kan give de mest intense vibrationer til både dig og din partner på samme tid. Som enhver anden penisring, så fungerer den på ved at den strammer rundt om penis. Det gør at penis bliver mere fyldig og at du kan holde i længere tid.

Vibrationerne bidrager til yderligere stimulering af både penis, samt din partner. Det kan både være til klitoris eller din partners indre. Den er meget lydsvag og har 6 forskellige vibrationsmønstre og styrker. Den er lavet i medicinsk silikone og passer de fleste, da den er strækbar.

Pift sexlivet op

En penisring som denne fra LELO er oplagt at bruge som par. Den tilfører ekstra stimulering og så kan du holde længere under sex. Den kan både bidrage til indvendig stimulering og klitoris stimulering hos din kvindelige partner. Der er derfor mange positive ting, ved at bruge en penisring.

Fordele:

 • Kraftfulde vibrationer
 • God både alene og sammen med en partner
 • Lækkert materiale

Ulemper:

 • Ret dyr

 

LELO Lily 2 klitoris vibrator

LELO Lily 2 klitoris vibrator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Lily 2 fra LELO er en sand sanseeksplosion. Udover at den naturligvis giver en helt fantastisk stimulering via de kraftige vibrationer, så udsender den også en dejlig duft af ophidsende aromaer. Det er en relativt ny teknologi, som er værd at dykke dybere ned i.

Det er en dejlig måde at blive stimuleret på, især hvis man har lidt ekstra tid til fri leg enten alene eller sammen med en partner. Den har hele 8 forskellige vibrationsniveauer og er desuden formet ergonomisk. Det betyder, at den ligger godt i hånden og samtidig, så er den dejlig glat, når den kører over huden.

3 forskellige duftkombinationer

Duftene der kommer ud kan sammenlignes med en mild form for aromaterapi, der pirrer sanserne. Der findes 3 forskellige dufte i hver sin farve. Den lyserøde model dufter af riser og blåregn. Den lilla version dufter af lavendel og manuka honning og slutteligt dufter den bordeaux farvede dufter af chokolade og rødvin.

Fordele:

 • Kan bruges som aromaterapi
 • Hele 8 vibrationsmønstre
 • Ergonomisk formet
 • Genopladelig
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Duftene er nok ikke noget for alle
 • I den dyre ende af prisskalaen

 

LELO Gigi 2 G-punkts vibrator

LELO Gigi 2 G-punkts vibrator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Med Gigi 2 fra LELO kan du få den mest fantastiske G-punkts orgasme. Den er designet til at give de mest fantastiske G-punkts orgasmer. Den er lidt flad på spidsen, hvilket er helt bevidst så den kan massere og ramme G-punktet meget effektivt. Desuden så kan den også bruges til at stimulere klitoris.

Gigi 2 er en af LELOs mest solgte produkter. Den er helt ideel til G-punkts stimulering. Den har en let krumning og virker helt fantastisk. Den har en størrelse der gør, at den appellerer til både erfarne som nybegyndere.

Lille, men kraftig

Den er fremstillet i medicinsk silikone og glider derfor let hen over huden uden at efterlade rifter eller andre gener. Bruger du glidecreme sammen med, så bliver det blot endnu bedre. Gigi 2 har hele 8 forskellige vibrationsmønstre og er både vandtæt og lydsvag.

Fordele:

 • Rammer meget præcist G-punktet
 • Virkelig godt design
 • Kan både bruges til G-punkts- og klitorisstimulering
 • Fås i flere farver

Ulemper:

 • Lidt i den dyre ende
 • Ikke så stor

 

LELO Hula Beads roterende vibrator æg

LELO Hula Beads roterende vibrator æg

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Et vibrator æg der både roterer og vibrerer på samme tid lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre kan dette vibrator æg, Hula Beads, fra LELO netop det. Det er ikke set før, at andre vibrator æg har så mange forskellige stimuleringspunkter som dette. Formen er også helt ny og spændende og giver den absolut bedste stimulering.

Ægget består af et sæt kugler, der kan rotere. Det giver en helt særlig stimulering. Der medfølger også en fjernbetjening så du kan lege hands-free. Et stykke legetøj som dette LELO emmer af kvalitet. Det har et smukt design og føles fløjlsblød mod huden.

Leg ude i offentligheden

Der er også forskellige vibrationsniveauer, hele 8 stk. det gør det muligt at finde lige præcis dem, der sikrer dig en skøn orgasme. Et vibrator æg lægger op til frække par lege, men kan naturligvis også bruges alene. Tag ægget i ud i byen eller på en klub og overlad fjernbetjeningen til din partner.

Vi kan garantere for, at det bliver svært ikke at give noget lyd, når vibrationerne først går i gang. Som noget helt særligt, så har HULA Beadsene 2 programmer, hvor det er bevægelserne fra fjernbetjeningen, der bestemmer vibrationerne og rotationerne.

Fordele:

 • Fås i flere farver
 • Kan både vibrere og rotere
 • Formet for ekstra nydelse
 • Giver anledning til offentlig leg
 • Smukt design

Ulemper:

 • I den dyre ende
 • Bruger batterier

 

LELO Mia 2 klitoris vibrator

LELO Mia 2 klitoris vibrator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

MIA 2 er den nye og forbedrede model af den foregående udgave, også fra LELO. Det er en lille og diskret klitoris vibrator, som man let kan have i tasken eller i natbordsskuffen. Den oplades via USB og det er derfor let, at lade den, når den trænger.

Den er dobbelt så kraftig som forgængeren og kan derfor give de mest intense og kraftige orgasmer, på trods af dens størrelse. Den er vandtæt og har hele 6 forskellige vibrationsmønstre. Den ligner til forveksling en læbestift og har stort set samme størrelse.

Lille i størrelsen, men utrolig effektiv

Den findes i 4 virkelig flotte farver og er fremstillet med en silikone overflade, hvilket gør, at den glider let og ubesværet over huden. På grund af dens størrelse, så er det let at ramme klitoris meget præcist og dermed få en lækker klitoris orgasme.

Fordele:

 • God rejsestørrelse
 • Meget kraftfuld
 • Let at betjene
 • USB charger

Ulemper:

 • Den er lidt lille, hvis man ikke skal rejse med den
 • Lidt dyr i forhold til andre små klitoris vibratorer

 

LELO Ella G-punkts dildo

LELO Ella G-punkts dildo

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

G-punkts dildoen, Ella, fra LELO kan få dig til at komme i orgasme himlen. Den er enormt effektiv grundet formen, som virkelig kan ramme dit G-punkt meget præcist. Den ligner ikke helt alle andre dildoer til G-punkts stimulering. LELO er nemlig meget innovative i deres design og det krumme skaft med det lidt flade hoved, gør en kæmpe forskel.

Det stimulerer og masserer nemlig G-punktet på en helt særlig måde. Den ene ende er særlig henvendt til G-punkts stimulering og den anden er mere spids. Den spidse ende kan du også bruge som dildo, hvilket gør den utrolig alsidig.

Ella er fremstillet i medicinsk silikone og glider let og ubesværet over huden. Bruger du den sammen med glidecreme, så bliver oplevelsen endnu bedre. Den har en rigtig fin størrelse, og kan derfor også bruges til anal stimulering.

Den er naturligvis ftalatfri, så du ikke skal bekymre dig om unødvendig kemi. En dildo som denne er til dig, der også holder af en mere naturlig stimulering uden vibrationer. Og her gør LELO det også bare rigtig godt. Der er tænkt over alle detaljer, for at gøre nydelsen endnu større.

Fordele:

 • Kan bruge til både anal- og vaginal stimulering
 • Kan stimulere G-punktet
 • Fås i flere farver
 • Tag den med i bad

Ulemper:

 • Nok mest til nybegyndere grundet størrelsen

 

LELO F1 Developers kit RED onaniprodukt

LELO F1 Developers kit RED onaniprodukt

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Hvis du vil tage dit onani game til det næste niveau, så er dette LELO F1 developers kit helt sikkert noget for dig. For der er virkelig tænkt over alle detaljer, og hvis du i forvejen elsker gadgets og teknologi, så se med her. Det er nemlig muligt at tilslutte den til en app, så du kan holde øje med din præstation.

Derudover er der kælet for detaljerne. Der er jo i bund og grund tale om en fleshlight, men det er ikke en, som du har set før. For der er brugt en masse energi på at optimere oplevelsen. Den er let at bruge grundet det enkle design. Der er et vindue i, så du kan følge med i din præstation.

Cruise control og SenSonic stimulation

Der er en smart Cruise control, så du ikke risikerer at intensiteten falder på noget tidspunkt. Den kan vibrere grundet LELOs unikke teknikker og kan give både blide og kraftfulde intensiteter fra hele to motorer. Derudover er der en SenSonic stimulation, der pirrer med soniske bølger for endnu mere nydelse.

Den er desuden vandtæt og genopladelig, så du slipper for trælse batterier. Da der er tale om et helt sæt, så medfølger der også glidecreme, rensespray, en pose og et par handsker med. du bestemmer naturligvis selv hvilke dele du vil tage i brug, men at alt følger med, gør det til en god handel.

Fordele:

 • Der er tale om et helt sæt
 • Der medfølger glidecreme
 • Der medfølger rensespray
 • Nyeste teknologi indenfor sexlegetøj
 • Man kan bruge en app

Ulemper:

 • Måske mest til den erfarne bruger
 • Lidt i den dyre ende

 

LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator

LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Opnå den dejligste stimulering på både klitoris og G-punktet på samme tid. Denne Ina 2 er inspireret af den klassiske rabbit dildo, der har henrykt kvinder verden over. Den har 6 forskellige vibrationsmønstre og hele 8 forskellige hastigheder.

Der er derfor rig mulighed for at nå orgasme himlen. Den er ergonomisk formet og fylder dig godt ud grundet den helt rigtige krumning på skaftet. Den er lavet i kvalitets ABS og silikone og smyger sig let over huden.

Fordele:

 • Lydsvag
 • Dobbeltstimulering
 • Fås i flere farve

Ulemper:

 • Nok mest til nybegynder

 

LELO Luna Smart Bead

LELO Luna Smart Bead

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris

Med en LELO Luna bækkenbundskugle, kan du tage din træning til et helt nyt niveau. Den indeholder 5 træningsniveauer. F’ørste gang du bruger den, så starter den op på det laveste træningsniveau. Den vibrer, når du kniber og når du laver din knibeøvelse korrekt, bliver du belønnet med endnu mere intense vibrationer.

En stærk bækkenbund er godt for din sundhed, men det giver også større følsomhed under sex.

Fordele:

 • Indbyggede træningsprogrammer
 • Let at bruge

Ulemper:

 • I den dyre ende
 • Mest til den ikke så erfarne bruger

 

LELO Soraya 2 rabbit vibrator

LELO Soraya 2 rabbit vibrator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Soraya 2 fra LELO er den opgraderede version af den traditionelle rabbit dildo. Den giver nemlig helt fantastiske stimuleringer både indvendigt, men også på klitoris. Den har hele 12 forskellige mønstre og 12 hastigheder, som er lette at betjene.

Den kan bruges i badet og håndtaget på den, gør den let at bruge både alene og sammen med en partner.  Den er genopladelig, så du aldrig mangler batteri.

Fordele:

 • Ergonomisk at bruge
 • Premium silikone materiale
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Måske mest til nybegyndere grundet størrelsen
 • Et relativt dyrt produkt

 

LELO Luna Beads Bækkenbunds Træningskugler

LELO Luna Beads Bækkenbunds Træningskugler

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Bækkenbundskugle er til ale kvinder, der ønsker at få et stærkere bækken. Det kan forhindre eller afhjælpe inkontinens og hvis du er gravid eller lige har født, så bør du også træne dit bækken. Derudover så kan du opnå at få meget mere følsomhed under sex.

Med et par bækkenbundskugler fra LELO, så kan du virkelig træne. I dette sæt følger der 2 bækkenbundskugler med i hver sin vægtklasse. Du går en vægtklasse op, når du er blevet stærkere.

Fordele:

 • Kvalitets ABS og silikone
 • Der medfølger hele 2 forskellige slags bækkenbundskugler

Ulemper:

 • Hvis du ikke har født eller er under 30, så er de måske en smule for store
Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk