Begynder vibrator – De bedste i test til nybegynderen (find din første vibrator)

Hvis du overvejer at købe din første vibrator, men føler dig som begynder overvældet at det kæmpe store udvalg?

Hvis du er nybegynder og dermed førstegangs-køber, så skal du uden tvivl læse med her.

Her får du den bedste guide til de bedste 6 begynder vibratorer.

 

 

Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator Opladelig – Bedste klitoris vibrator til begynderen

velve chloe clitoral vibrator

Tjek prisen her

Denne klitoris vibrator vil i sandhed sikre dig nogle dybe og lækre klitoris orgasmer, og du vil nødigt have lyst til at lægge denne begynder vibrator fra dig igen, når du først er begynd at bruge den.

Denne vibrator er ergonomisk designet til at lægge perfekt i hånden, hvilket gør den nem og optimal at bruge. Den går målrettet ind og stimulerer og pirre de steder, hvor det føles helt rigtigt.

Den kan med fordel også bruges under et frækt forspil med din partner, hvor vibratoren bruges til at pirre hinanden på de ydre erogene zoner, så som brystvorterne.

Selvom den er fysisk lille, er den utrolig kraftig og vil garantere dig nogle fuldstændig fantastiske orgasmer.

Den har hele ti forskellige vibrationsmønstre, som du frit kan vælge og skifte imellem for at gøre oplevelsen endnu frækkere og dejligere. Dette betyder også, at du kan få en unik og fræk oplevelse, hver gang du bruger produktet. Du behøver under ingen omstændighed at frygte, at du kommer til at kede dig med dette produkt.

Denne begynder vibrator er fremstillet i silikone af utrolig høj kvalitet, hvilket betyder, at den føles enormt dejlig og blød mod huden.

Den er vandtæt, hvilket betyder, at du uden problemer kan tage den med dig en tur under bruseren, eller ind i badekarret, for en helt anden, og utrolig fræk oplevelse. Igen kan den nydes på egen hånd, eller som et middel til, at du og din partner kan pirre og ophidse hinanden.

Når du køber denne vibrator, medfølger der ydermere en fin lille pose som du kan opbevare den i, samt en USB oplader, som du kan lade vibratoren op med, når den løber tør for strøm.

Fordele:

 • Giver intense klitoris orgasmer
 • Ergonomisk designet
 • 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Vandtæt
 • Designet i Skandinavien

Ulemper:

 • Kan larme lidt.

Hvis du vil læse en større test af klitoris vibratorer, kan du klikke her.

 

Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator – Bedste rabbit vibrator til begynderen

sinful power bunny opladelig rabbit vibrator

Tjek prisen her

Med denne begynder rabbit vibrator, vil du uden tvivl opleve nogle helt nye og fantastiske orgasmer, og den vil åbne en helt ny seksuel verden for dig.

Den er fremstillet af materialer i utrolig høj og holdbar kvalitet og er silkeblød på overfladen og føles derfor rar mod huden og de intime dele.

Den er ergonomisk formet og har et let kurvet design, hvilket gør, at denne vibrator går direkte ind og rammer og stimulerer de steder, hvor man helst vil stimuleres.

Kaninørene sætter sig på hver sin side af din klitoris og stimulerer den direkte. Mange oplever de første par gange, at dette alene føles så lækkert, at de næsten ikke kan lade være med at få en orgasme.

Udover den ydre stimulering, stimulerer denne vibrator dig også indvendigt og kan altså tilbyde dig de vildeste dobbelte orgasmer. Du vil opleve det som en fuldstændig himmelsk følelse, især hvis det er første gang, du prøver et stykke sexlegetøj under onani.

Denne begynder vibrator har fem vibrationsmønstre, samt to vibrationshastigheder, som du frit kan skifte imellem for at gøre oplevesen så fræk som overhovedet muligt. Dette giver dig muligheden for at sammensætte præcis den oplevelse, du finder mest fræk og pirrende, og du kan gøre oplevesen forskellig fra gang til gang.

Denne vibrator er også vandtæt, hvilket betyder, at du med fordel kan tage denne med i bad og gøre noget så almindeligt som et brusebad en del sjovere og frækkere. Når du har haft denne vibrator med i bad for første gang, vil du have lyst til at hoppe ind under bruseren igen og igen.

I alt måler denne vibrator 21 cm, men har en indførbar længde på 9,5 cm og er på det bredeste sted 3,5 cm i diameteren.

Den er genopladelig, og der medfølger et USB-opladekabel når du køber denne begynder vibrator.

Fordele:

 • 7 forskellige vibrationsmønstre
 • Vandtæt
 • Yderst kraftfuld
 • Silkeblød overflade
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Kan larme meget.

Hvis du vil læse mere om rabbit vibratorer, kan du klikke her.

 

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg -Bedste vibrator æg til begynderen

sinful opladeligt fjernbetjent vibrator

Tjek prisen her

Denne begynder vibrator er perfekt til dig, hvor de fleste seksuelle oplevelser, du har, er med din partner.

Dette produkt er nemlig både helt fantastisk til onani og kan pirre dig helt ud i ekstase.

Dog er det også utrolig frækt til par lege, og her kan din partner i sandhed tage kontrollen over din nydelse.

Dette vibrator æg styres via en trådløs fjernbetjening. Dette betyder, at du kan indføre ægget og give fjernbetjeningen videre til din partner. På den måde kan din partner tage fuld kontrol over din nydelse og dine orgasmer.

Dette produkt er også utrolig frækt til hemmelige parlege i offentligheden, hvor du eksempelvis kan bære ægget under en tur i biografen eller på restaurant og vente på, at din partner tænder for ægget og skruer op og ned for vibrationerne. Det er noget, som utrolig mange par finder enormt frækt, og dette produkt kan være et rigtig fint sted at starte, hvis man ønsker at udforske disse frække lege.

Det fysisk lille æg gemmer på hele 11 forskellige vibrationsmønstre, hvilket også betyder, at enten du eller din partner har utrolig mange forskellige vibrationer at vælge imellem, når der skal skrues op for nydelsen.

Den er fremstillet i materialer af høj kvalitet og har en enorm blød overflade, hvilket gør den behagelig at bære, også i flere timer ad gangen, eksempelvis under frække, hemmelige, offentlige lege mellem dig og din partner.

Vibrator ægget er genopladeligt, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om at skulle købe batterier og have nye batterier klar, når den løber tør for strøm.

Når ægget løber tør for strøm, sætter du den blot til at oplade med det medfølgende USB-opladerkabel. Det anbefales, at du kun oplader det, når det er løbet helt tør for strøm for at passe så godt på batteriet som overhovedet muligt.

Fordele:

 • 11 forskellige vibrationsmønstre
 • Kan bruges både ude og hjemme
 • Styres vis trådløs fjernbetjening
 • Genopladelig
 • Silkeblød overflade

Ulemper:

 • Ikke lige så kraftigt som andre vibratorer.

Hvis du vil se et større udvalg af trådløse vibrator æg, kan du klikke her.

 

Womanizer Premium Klitoris Stimulator – Bedste klitoris stimulator til begynderen

womanizer premium klitoris stimulator sort

Tjek prisen her

Denne begynder vibrator er i sandhed noget af det bedste, du kan komme i nærheden af på dette marked. Den er utrolig innovativ og har en masse smarte funktioner, som du ikke finder på en eneste af de andre vibratorer på denne liste.

Den har en original og patenteret funktion ved navn Pleasure AirTechnology, som går direkte ind og stimulerer din klitoris ved hjælp af kraften fra pulserende trykbølger. Det er med sikkerhed en helt ny følelse, som du vil have svært ved at sammenligne med andet sexlegetøj, men også en følelse som er stærkt vanedannende.

En anden utrolig smart funktion, som denne vibrator har, er den såkaldte smart silence funktion. På vibratoren finder du en knap, og når du aktiverer denne knap, vil vibratoren kunne fungere helt lydløst. Udover det, kører den også kun, når den rør dig, hvilket betyder, at den stopper med at vibrere det sekund, du fjerner den fra dine intime områder. På den måde kan du hurtigt afbryde, hvis nogle skulle forstyrre dig uventet.

Det, at den kan fungere helt lydløst, gør også, at du ikke skal være bekymret for, at nogen hører dig bruge denne vibrator, som man ellers kan være med andre vibratorer.

Og som om dette ikke var nok, har denne vibrator en tredje funktion, som også er utrolig fræk og pirrende. Denne funktion kaldes autopilot og betyder, at du trykker på en knap, hvorefter vibratoren selv skifter imellem de 12 forskellige intensiteter i vilkårlig rækkefølge.

På den måde vil du opleve den ene orgasme efter den anden, og du vil aldrig have lyst til at onanere med andet end denne vibrator.

Udover dette, har man også gjort den mildeste intensitet 50% mildere, samt den mest intense stimulation 50% mere intens. Dette betyder, at den spænder utrolig bredt i dens intensiteter, og den har derfor noget for enhver smag.

Fordele:

 • Pleasure AirTechnology
 • Smart silence
 • Autopilot
 • Silkeblød overflade
 • Orgasme garanti

Ulemper:

 • Kan være svær at bruge.

Hvis du vil se et større udvalg af klitoris stimulatorer, kan du klikke her.

 

Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo Vibrator – Bedste dildo vibrator til begynderen

fun factory tiger g5 opladelig rillet dildo vibrator

Tjek prisen her

Denne begynder vibrator er til dig, som leder efter en fyldig dildo, der kan stimulere og pirre dig både indvendigt og udvendigt, og som vil give dig nogle fantastiske orgasmer.

Dens rillede tekstur gør, at den er ekstra pirrende og fræk, og virkelig danner de perfekte rammer for at få en vidunderlig orgasme.

Den har hele 12 forskellige vibrationsmønstre, som du frit kan skifte imellem i bunden af vibratoren. De er alle meget kraftige og vil med garanti bringe dig utrolig meget nydelse og tilfredsstillelse.

Den har en forhøjning i bunden, hvilket sikrer dig ekstra meget stimulering ved skede indgangen og giver en følelse som ægte sex.

Hele dens design er yderst gennemtænkt og utrolig godt udført, og det smarte håndtag i bunden af vibratoren gør, at den er utrolig let at holde på og let at bruge, selv når tingene bliver utrolig frække og pirrende.

Den er blød og fleksibel, hvilket gør den utrolig rar at indføre. Den er fremstillet af yderst blød silikone, hvilket gør den utrolig behagelig at have oppe i sig. Samtidig er den dog fast og stabil og er naturtro i størrelsen, hvilket virkelig gør oplevelsen realistisk og lækker.

Den er vandtæt, hvilket betyder, at du også kan tage den med dig i bad og lade den pirre dig derinde. Dette gør den også utrolig let at rengøre, når man er færdig med at bruge den.

Den er genopladelig, og du behøver derfor ikke at købe nogle batterier til den. Der følger et opladekabel med til dette stykke sexlegetøj.

Den har også en smart funktion, der gør, at du skal låse denne vibrator op, før at den kan begynde at vibrere. Dette betyder, at den ikke kan begynde at vibrere ud af det blå, mens den ligger i din skuffe gemt væk.

Fordele:

 • Riller som virker ekstra pirrende
 • Sikrer stimulation ved skede indgangen
 • Vandtæt
 • Smart håndtag i bunden
 • Fremstillet i blød silikone

Ulemper:

 • Kort batteritid.

For at se et større udvalg af dildo vibratorer klik her.

 

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator Opladelig – Bedste g-punkts vibrator til begynderen

velve gaia g spot vibrator

Tjek prisen her

Denne vibrator er til dig, der elsker at få stimuleret sit g-punkt, og som ønsker at øge sine chancer for en g-punktsorgasme.

Den er ergonomisk formet til at gå direkte ind og ramme dit g-punkt igen og igen og på den måde stimulere og pirre det.

Den har også en unik varmefunktion, hvilket tilføjer et nyt og frækt element til din onani og gør den endnu frækkere og endnu mere pirrende. Du kan trykke på en knap og opleve at skaftet bliver mellem 37 og 39 grader, hvilket er enormt unikt for en vibrator at kunne.

Den har hele 10 forskellige vibrationsmønstre, som du frit kan skifte imellem, og på den måde gøre oplevelsen fræk hver eneste gang. Alle vibrationsmønstrene er kraftige og frække og øger dine chancer for nogle fantastiske orgasmer meget markant.

Den er også 100% vandtæt, hvilket betyder, at du uden problem kan tage den med dig ind i badet for også at gøre denne oplevelse endnu frækkere.

Når du køber denne vibrator, medfølger der et opladekabel, da vibratoren er genopladelig. Derudover medfølger der også en fin lille pose, som du kan opbevare vibratoren diskret i, når den ikke er i brug.

Fordele:

 • Genopladelig
 • 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Designet i Skandinavien
 • Silkeblød overflade
 • Yderst vanedannende

Ulemper:

 • Kan være svær at bruge i starten.

Klik her for at læse mere om G-punks vibratorer.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk