Klitoris klemmer: De bedste i test

En klitoris klemme, fisse klemme, kusse klemme eller skamlæbe klemmer er allesammen velbenyttet ord, som de fleste kender til.

De hører nemlig allesammen under kategorien pirring af skamlæber og klitoris, og er derfor et meget benyttet middel af kvinder og især par.

Mange kvinder anvender dem til at stimulere sig selv alene, men rigtig mange anvender dem også ved samleje med sin partner.

 

 

Klitoris klemme

En klitoris klemme er ligesom en bryst klemme / brystklemmer blevet utrolig populært meget hurtig, og det har vi fuld forståelse for på redaktionen.

De er faktisk fremvist af sidestående billede. Med et par klitoris klemmer kan du nemlig prøve dig selv af på den anden måde end blot normalt. Her kan du for eksempel onanere imens du har påsat din klitoris klemme.

Dette er nået rigtig mange gør, og derfor bør det heller ikke være et tabu, som sådan nået pirring af skamlæber og klitoris hurtigt bliver.

Det samme er gældende med brystklemmer, her kan man hurtigt tænke at det er for underligt, eller at detSkamlæbeklemmer skal man holde sig fra, men her må vi bare sige, at antallet af salg på nettet er stødt stigende.

Faktisk er denne branche en af de mest voksende, og det er derfor blevet mindre tabulagt at anvende for eksempel en klitoris klemme, og det er 100% sådan det skal være.

Havde situationen været en anden, ville befolkningen virkelig have gået glip af et univers som man bare skal have lov til at give den gas i.

Der er ikke nået værre en kedeligt sex, og hvorfor ikke forsøge sig af med for eksempel en klitoris klemme / klitorisklemmer – når de uden tvivl vil være behjælpelige til at stimulere dig MEGET mere.

 

Brystvorte klemme

En brystvorte klemme har vi allerede nævnt lidt om, men der kan aldrig ske nået ved at snakke om hvordan og hvorledes sådan en fungerer.Faktisk har vi også været så uartige, at gemme en lille historie fra en af vores medarbejdere på redaktionen.

Hun havde nemlig en utroligt spændende historie om et sådant produkt. Men det kommer vi tilbage til.

En brystvorte klemme fungere praktisk på lige nøjagtig samme måde, som var det en klitoris klemme. Det er nemlig bare at åbne den og lukke den om brystvorten. Man kan intensiverer hvor hårdt den skal rive ved at rive i kæden – men dette lærer du ret hurtigt. For jo mere der bliver revet i kæden, jo bedre føling vil det give.

Tilbage til historien fra redaktionen:

En af vores medarbejdere havde lovet at tage brystvorte klemmer med på ferie, således hun kunne prøve dem og dermed finde ud af hvorvidt det var nået for hende og hendes partner. De valgte derfor på allerførste aften i den varme spanske hede, at forsøge sig af med disse nye brystvorte klemmer, og til at starte med kunne hun simpelthen ikke finde dem, og måtte mere eller mindre stresse rundt for at kunne finde dem. Brystklemmer billede

Heldigvis lykkedes det for hende at få fingrene i dem, det vidste sig nemlig at de lå i hendes håndbagage, og allerede der har hun jo tænkt sit. For det har nemlig betydet at hele personalet i lufthavnen har kunnet se hvad hun havde med i sin bagage og der har de så kunnet se at hun havde en brystvorte klemme med.

Det tænkte hun, at de sikkert havde haft det meget sjovt med.

Hendes mand og hende valgte herefter at sætte dem på hendes bryster og til at starte med skulle hun lige vende sig til forandringen, men som hun siger, så krævede det ikke meget tid før at det fungerede rigtig fint. Hun vendte sig hurtigt til det, og det var faktisk om om hun var helt vildt våd inden de for alvor var gået igang.

Hun husker det som om, hun var alt vildt våd uden rigtigt at kunne sætte ord på det. Det var godt nok rart siger hun, og hun var virkelig til stedet under hele samlejet.

Faktisk bad hun hendes mand flere gang om at rive i kæden for at prøve hvordan det føltes. Det var hun meget begejstret for, så hendes mand rykkede stille og roligt i kæden og det var en fantastisk følelse. Lige siden den tur har brystvorte klemmerne været hendes bedste legetøj i hjemmet.

Og vores medarbejdere er ikke den eneste som har denne oplevelse med en brystvorte klemmer. Derfor anbefaler vi på det kraftigste at du også anskaffer dig sådan nogle. Man skal nemlig ikke undervurdere hvad en brystvorte klemme kan gøre for en.

 

Fisse klemme

En fisse klemme har til formål at klemme dine skamlæber, for på den måde at blive stimuleret. Hvilken bedre måde at gøre det på, end ved hjælp af udstyr produceret helt specifikt til formålet.

En fisse klemme kan købes hos mange forskellige forhandlere i Danmark, men vi har 100% valgt dem som vi ved leverer til tiden, og dem som levere de bedste og mest kvalitetsfyldte produkter.

Det er nemlig vores erfaring, at hvis man køber eksempelvis en fisse klemme, at så skal man gøre det et sted man stoler på, og hos nogle som formår at håndtere data korrekt.

Her er vi løbende i dialog med virksomheder som netop sinful og sexshop. Det er ligeledes dem vi linker til i løbet af dette indlæg, og vi må bare sige at de virkelig formår at klare opgaven.

Vi er i løbende dialog med dem, så hvis det skulle ske, at de ikke overholdte en aftale eller på anden vise ikke gjorde hvad kunden ville, så italesætter vi problemstillingen og dermed har vi den forhandlingsstyrke at vi hurtigt og nemt ville kunne finde nogle andre, som vi henviser vores læsere til.

Af den grund er vores certificeret forhandlere kun interesseret i, at overholde de betingelser vi har opstillet som indebærer hurtig levering, produkter til billige priser og meget mere. Du finder i øvrigt et overblik over mange forskellige typer af fisse klemmer via nedenstående link.

I selv samme link vil brystklemmer også være. En fisse klemme såvel som en bryst klemme kan ikke lave skade på dine intime Kusse klemme billededele, det er nemlig et spørgsmål, som mange er nervøse for at høre svaret på, og her kan vi roligt afkræfte den myte. Generelt er det ikke farligt at anvende voksen legetøj, men det er klar hvis man begynder at bruge sine billige brystklemmer til andre formål end produktet er tænkt til, så kan man være uheldig.

Derfor er vi altid meget bevidste om, at huske folk på at læse det materiale der medfølger. Vi synes helt sikker, at man skal gøre en indsats for at kunne lærer så meget som muligt om de produkter man køber. Vi har nemlig af flere omgange oplevet, at nogle køber et produkt, også efter 1-2 år har de slet ikke brugt halvdelen af den funktion som ens produkt kan.

Der er nemlig forbundet meget rollespil med køb af for eksempel en fisse klemme, så det ville da været meget ærligt ikke at forsøge sig med det, når man alligevel har betalt 100 kr. for sin fisseklemme. f.eks. kan slave lege foreslås, hvor kvinden er slave og manden må gøre hvad han vil – dette er blot et eksempel på hvordan det kunne foregår. Men dette kan i læse jer til på nettet og via vores hjemmeside – her får vi løbende ekstra indhold, som kommer med gode idéer til hvordan man kunne gøre dette.

 

Kusse klemme

Køb en kusse klemme i dag og få et helt andet sexliv er der mange reklamer der siger, og der har de virkelig fat i den lange ende, for der er ingen tvivl om at du oplever en anden side af dig selv – hvilket jo egenligt bare er godt.

Den måde som en kusse klemme fungere på er ved at spænde klemmen rundt om skamlæberne, hernede sidder de fleste nervebaner, og ved at klemme rundt om din kusse bliver de stimuleret på en sådan måde at din orgasme bliver bedre og længere. Du skal ikke være i tvivl om, du sætter dem rigtigt på. Det vil du automatisk kunne mærke. Hvis det gør MEGET ondt, så sidder din kusse klemme ikke korrekt, men hvis den sidder og kilder, pirrer og trykker så sidder din billlig kusse klemme perfekt.

En anden ting, som er kanon godt ved en kusse klemme og i det hele taget bondage til klitoris og skamlæber er, at det er nemt at anvende for nybegyndere. Det kræver ikke mange penge eller at man har kendskab til hvordan og hvorledes branchen fungerer – tværtimod. Det er nemlig super nemt bare at komme igang med.

Hertil ligger en kusse klemme også op til, at man køber ekstra udstyr eller hvertfald bare supplerer sit udstyr med mere. Umiddelbart kan man godt komme til at tænke at sådan en kusse klemme måske er produceret i nået stål eller aluminium, og at det så ruster og om man så kan bruge det, og dette kan vi hurtigt afkræfte.

Faktisk foregår produktionen af sådan nået i nikkelfrit metal således man undgår géner ved brug. Dette har producenterne nemlig taget højde for – det vil sige, de sørge for at du ikke bliver syg af deres materialer, da dette selvfølgelig ikke ville fungerer. Tænk hvis de sendte materiale ud, som man blev syg af. Så ville det hurtigt rygtes, at producenterne af din kusse klemme solgte skadeligt materiale – derfor kan du være helt rolig omkring dette.

 

 

Skamlæbe klemmer

Skamlæbe klemmer har fuldstændig samme effekt som en klitoris klemme, og derfor kender I allerede til dens funktioner.

Et godt trick før anvendelse af dine nye skamlæbeklemmer vil være at varme den med varmt vand inden brug.

Det giver et sug uden lige, at de lige er forvarmet.

Husk altid at rense dine skamlæbeklemmer af efter brug, således de er klar igen. Det er nemlig altid noget bøvl at skulle til at vaske dem af, når man virkelig er tændt. Her vil man sikkert opleve at miste lysten, hvis dette skete, derfor er det altid godt at være på forkant med sådan nogle ting.

Skamlæbe klemmer kan du finde via nedenstående link. Den henviser til et frækt udvalg at forskellige typer. En skamlæbe klemme har alle dage fungerede som kvindens bedste ven, og faktisk kan det godt være lidt svært fra start lige at vide hvordan du skal bruge dem, men her skal du blot læse i den medfølgende guide.

Sådanne vejledninger medfølger I alle dine køb, således du aldrig det mindste er i tvivl om hvordan og hvorledes tingene hænger sammen. Din skamlæbe klemme øge blodtilstrømningen i din vagina, og på de måde øges din sexlyst. Det gode ved dette produkt er også, at de mere eller mindre selv glider på plads korrekt. På den måde skal du ikke være i tvivl om, de sidder rigtigt eller om du har sat dem forkert.

Hvis du efter påsættelsen ikke mener du kan mærke forskel er det super nemt at justere hvor hårdt din skamlæbe klemme skal presse, for ligesom med brystklemmer river du blot i kæden/snoren, og vi vil herefter garantere dig at du mærker forskel.

 

Bondage til klitoris og skamlæber

At bruge bondage til klitoris og skamlæber er relativt nyt for mange personer, og derfor synes vi at det er det helt korrekt skridt at gå den vej. Specielt hvis du er forholdsvis ny i denne verden, for det er ofte sådan de fleste for øjnene op for branchen. Denne form for bondage til klitoris og skamlæber er stimulerende på en måde man ikke kan klarer ved onani, og derfor synes vi selvfølgelig at man skal prøve det.

Bondage til klitoris og skamlæber er egentligt bare en bred betegnelse for hvad vi har skrevet om i løbet af indlægget, så hvis du stadigvæk er lidt i tvivl om hvad det egentligt er, så bedes du trykke på nedenstående link som fortæller det samme på en anden måde. Forhåbentligt vil det hjælpe dig på vej, men i store træk handler det bare om pirring af skamlæber og klitoris, altså at man prøver sig selv af via forskellige værktøjer (som vi kalder dem).

Det gode ved at købe sådan udstyr og ved pirring af skamløber og klitoris er uden tvivl, at du vil blive ualmindelig våd som kvinde, og dermed vil dit samleje virkeligt være fantastisk. Derfor vil disse forskellige former for klemmer (Brystklemmer, klitoris klemmer, fisse klemmer osv.) virkelig gør nået godt for dig.

Hvis det skulle ske, at du stadigvæk er lidt i tvivl om hvordan og hvorledes det hele fungere eller at du ligesom vores søde medarbejder har en god og lidt sjov historie, omhandlende ovenstående emne, må du mere end gerne skrive i vores diskussionsfelt nedenstående. Vi vil herefter forsøge at besvare din besked indenfor 24 timer.

Hvis du har en besked som er lidt mere privat eller en forespørgsel på andet indhold, vil vi meget gerne høre fra dig via vores kontaktformular, som du finder på vores kontakt os side.

I løbet af indlægget fremgår forskellige eksempler, hvor man kan se hvorledes disse skamlæbeklemmer og brystvorteklemmer fungerer.

En brystklemme følger nemlig ofte med i købet af en klitoris klemme, og det er bare nået man som forbruger skal være lykkelig får.

Lige netop en brystvorte klemme kombineret med en fisse klemme er nedenstående billede et rigtig godt eksempel på.

Det er typisk sådan et sæt majoriteten vælger. Her stimuleres du som kvinde både i brystvorterne men også i skamlæberne, og det føles utroligt rart.

Faktisk har serier som spartacus og lignende valgt at uniformere deres kvindelige deltager med sådan nået bondage til klitoris og skamlæber, samt bryst klemme.

Skamlæbe klemmer

Du skal derfor ikke føle, at det er nået der er unormalt eller meget anderledes – nej tværtimod bør du undersøger dette legetøj nærmere for hvem vil ikke opleve en pirring af skamlæber og klitoris samtidig med en brystvorte klemme stimulere dine bryster, det vil størstedelen kan vi allerede åbne op for. Skamlæbeklemmer eller en klitoris klemme kan købes i forskellige modeller og designs, derfor har vi så vidt muligt forsøgt at vise dette ved, at tage så mange forskellige produkter med i indlægget.

På den måde håber vi på, du får en god start og indtryk af sådanne produkter.

En kusse klemme er kendetegnet ved, at du klikker den fast i dine skamlæber og dermed vil du føle en pirren og lidt trykken, så efter få minutter stimulere dig på sådan en måde hvorpå du virkelig får din sexlyst frem.

 

Brystklemmer / Brystvorteklemmer

En billig brystklemme er nået man ofte skal lede relativt meget for at kunne finde, men her har vi virkelig fundet en god løsning.

Vi har nemlig dannet os et overblik for dig, ved at klikke på nedenstående link ser du hvad vi mener er danmarks ultimativt bedste overblik i denne kategori.

Vi må sige, at brystklemmer er kanon flotte at se på, også gør det jo heller ikke nået at det kan anvendes både til at stimulere dig, når du er alene, men også hvis du er sammen med din partner.

Hvis din partner kontrolleret lærer at løfte og rive lidt i dine brystklemmer under samlejet, så vil vi sige, at jeres sexliv når toppen. Det at blive penetreret samtidig med, du oplever en stimulation via bryst klemmer er ubeskriveligt dejligt.

Det er nemlig en pirlig sanseleg med sådan en brystvorteklemme. Det vil svarer til at lære at cykle, men glemmer aldrig følelsen igen. Så herfra skal der lyde en klar anbefaling.

Det bør desuden nævnes her, at alt vedligeholdelse af sådanne produkter, er ualmindeligt nemt. Du skal nemlig ikke gøre andet end blot at vaske brystvorteklemmerne. Så det kan næsten ikke være bedre. En brystklemme har ligesom det meste sexlegetøj en lang levetid, og det betyder at det er nogle produkter, som ikke bare lige går i stykker. Du kan holde til det meste, så det bør du på ingen måde være nervøs for.

Hvis du er ny i denne branche, vil vi anbefale et par som på nedenstående video klip. De er nemlig billige og kan derfor anskaffes af de fleste – og dette er sådan meget kendetegnet ved alle produkterne i dette indlæg. Nemlig at man kan få dem til billige priser, men hvis man vil have lidt dyrere produkter med ekstra tilbehør så kan man også få det. Det er derfor produkter til de fleste.

Dine brystklemmer kan du ligeledes nemt have med på ferie eller andre rejser, de fylder ingenting og vejer derfor heller ikke meget – og er af den grund nået af det lettest transportable inden for erotik forhandleres produkter.

 

Opsummering

Fisse klemme billedeDenne effekt har bondage til klitoris og skamlæber ofte på folk. Det er bare et godt produkt, som forstår at få gang i dig. Faktisk kan man sagtens kombinerer de to ting. Det vil sige, at du nemt kan have brystklemmer samtidig med skamlæbe klemmer, og i mens du har dem på kan du sagtens onanere eller have et samleje med din partner.

Hvis du desuden lærer din partner, at han skal trække lidt op i din brystvorteklemme så vil det føles helt fantastisk på grænsen til perfekt. Og ikke nok med du er i den syvende himmel vil du samtidigt kunne mærke hvordan din fisse klemme stimulerer dig til 10 ud af 10.

Vi synes hos lovebuddy virkelig, at man som kvinde skal overveje at investere i disse produkter for hold da op, hvor er vi positivt overrasket. Længere nede i indlægget vil du kunne se hvordan det ser ud når man som kvinde har en bryst klemmer på. Mændene på vores redaktion synes alle sammen, at det er hamrende sexet og dermed utroligt frækt.

Det hører faktisk også til sjældenhederne at kvinder forsøger sig med pirring af skamlæber og klitoris, så det synes vi helt sikkert man skal undersøge meget mere. Teknologien er faktisk så udviklet, at man i dag endda kan få eksempelvis en klitoris klemme, kusse klemme og brystklemme med vibrator.

På den måde vil du ikke nok med, at trykker er der også mærke hvorledes din brystvorter bare bliver mere og mere stimuleret.

Vores kvindelige ansatte er fuldstændigt oppe at køre over disse skamlæbeklemmer kombineret med brystvorte klemmer.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk