21 romantiske luksus weekendophold Jylland

Indholdsfortegnelse

Her får I ikke mindre end 21 forskellige oplevelsesgaver I kan forære hinanden eller give til jeres nærmeste venner og familie. Alle disse fantastiske oplevelser kan findes i forskellige egne af Jylland, hvilket betyder at man enten kan tage på miniferie eller bruge et af disse gavekort i forbindelse med en forlænget weekend i det jyske.

Jylland er et af landets mest naturskønne egne og varierer fra syd til nord, hvorfor man aldrig kan få nok af denne skønne og fortryllende landsdel. Billige weekendophold Jylland giver jer muligheden for at opleve Danmark fra helt nye vinkler, hvor der er plads til kultur, natur, historie og kærlighed for to.

Jylland

Oplev et kroophold Jylland gourmet på Lyng Dal Hotel

gourmetophold paa lyng dal hotel

På Lyng Dal Hotel får I en ægte jysk oplevelse omgivet af landlig idyl og ro. I kan trække stikket ud fra jeres hektiske hverdag og bruge en eller to overnatninger på dette dejlige sted, mens i genvinder roen og jer selv. Ved at booke dette kroophold Jylland gourmet, får i naturligvis et stilet dobbeltværelse med enten fransk altan eller terrasse.

Der er planlagt en lækker 3-retters gourmet menu til aftensmaden, hvor I naturligvis selv bestiller vin eller andre drikkevarer. Til morgenmad kan I nyde en masse hjemmelavede specialiteter og et fuldt buffetbord med alt, hvad hjertet kan begære.

Vælger I derimod et sæsonophold hører der i stedet en 6-retters menu til opholdet, hvor I også får champagne, snacks, petit fours og kaffe med i prisen. Der er naturligvis fri internet og parkering uanset hvilken type ophold I vælger.

Tjek Prisen Her

 

Tag på slotsophold Jylland på et romantisk slotsophold for 2

romantisk slotsophold master weekendophold jylland

Der findes flere forskellige slotte i Danmark, hvor I kan tage på kæresteophold Jylland. Ved at bruge denne mulighed får I lov til at være jer selv uden at skulle tænke på hverdagens stress og jag. Når I opholder jer på et af landets mange smukke slotte, får I naturligvis også muligheden for at slentre en tur gennem slotshaverne og nyde den danske flora, der springer ud omkring jer.

Er I historieinteresserede vil det også være særligt spændende for jer at gå på opdagelse på de gamle slotte, da hver slot har sin egen historie at fortælle når blot man lytter og kigger efter. Uanset hvilket slot I vælger, vil I blive trakteret med en lækker 3-retters menu i løbet af aftenen, efterfølgende kan I slutte aftenen af med en god kop kaffe, the eller kage.

Man kan virkelig finde hinanden som par igen, når man lægger sig til at sove i en himmelseng og putter sig under de store dyner i et overdådigt slotsværelse. Fejr jeres bryllupsdag eller en rund fødselsdag ved at give din partner denne oplevelse.

Tjek Prisen Her

 

Romantisk ophold for 2 Jylland – kro, middag og vin

kro middag og vin master weekendophold jylland

Rundt omkring i landet findes stadig både kroer og hoteller, der stadig sætter en ære i ægte gæstfrihed og værtskab. Dette kan I benytte jer af, hvis I vælger et romantisk ophold for 2 Jylland, hvor I kan bo på enten en gammeldags kro eller et hyggeligt hotel.

At tage på kroophold giver jer muligheden for at slippe hverdagen og trække jer tilbage for kun at være jer to. I kan slappe fuldstændig af og nyde hinanden og jeres fælles kærlighed i rolige og trygge omgivelser. Afhængigt af, hvilket sted I vælger, vil I blive tilbudt en menu bestående af enten en eller flere retter, lavet af sæsonens bedste råvarer.

I får naturligvis et værelse, hvor I kan opholde jer for jer selv, eller benytte når ikke i er ude og nyde den omkringliggende natur. Inden i forlader stedet morgenen efter, skal I naturligvis ikke snydes for en god morgenbuffet.

Tjek Prisen Her

 

Kæresteophold Jylland – prøv et Luksus spaophold på Himmerland Golf og Spa Resort

luksus spaophold himmerland golf spa resort weekendophold jylland

I befinder jer i Vesthimmerlands hjerte, med grønne områder, velholdte plænearealer til golfbrug samt fredfyldt natur så længe øjet rækker. I får mulighed for at være jer selv, eller tage del i de aktiviteter, der foregår på stedet.

I kan nyde hinanden, eller nyde livet sammen ved at gøre brug af massage og spaområdet. Inkluderet i opholdet er en spabehandling for to personer, med en lille gave. I kan selv vælge jeres gave blandt kropsbehandling, energikur, mor & baby, mineral behandling, fugtighedskur og naturligvis mani- og pedicure.

I bliver behandlet som kongelige når I kommer på besøg i Himmerland Golf og Spa Resort og kan om aftenen nyde en 5-retters menu i stedets restaurant P.O.L.O. Inden i forlader stedet næste morgen, forhåbentlig veludhvilede og afslappede, kan I nyde en god morgenbuffet på stedet.

Tjek Prisen Her

 

Weekendophold Jylland – Romantisk Kroophold hos Scandic

romantisk ophold hos scandic master weekendophold jylland

Hotel Scandic har hele 19 hoteller i Danmark, hvilket giver jer rig mulighed for at vælge det weekendophold Jylland, I ønsker. I Jylland finder I mange hoteller, der ligger i naturskønne omgivelser, eller har storbyen lige i nærheden så I kan nyde kulturen omkring jer.

Når I booker en overnatning eller to på et af Scandics mange hoteller, er I frie som fuglene på himlen. I er naturligvis velkomne til at nyde den overdådige morgenbuffet, og I vil også få et lækkert glas vin ved ankomst – ellers er I frie til selv at finde de gode restauranter i byen, hvor Scandics personale naturligvis hjælper jer med at finde et godt sted.

Ved at købe et gavekort til et sådant romantisk kroophold, får I kun en enkelt nat med i købet, dog er det muligt at tilkøbe en ekstra nat når I booker jeres ophold.

Tjek Prisen Her

 

Hotelophold Jylland – Golfophold i Himmerland Golf og Spa Resort

golfophold paa himmerland golf spa resort weekendophold jylland

Er i et par, der nyder at være aktive sammen, kan I nyde hinanden og jeres fælles passion for Golf på Himmerland Golf og Spa Resort, hvor mange kendte golfspillere har slentret ned langs greenen. Dette gavekort giver jer mulighed for en enkelt overnatning i et lækkert dobbeltværelse med alt, hvad hjertet kan begære.

I prisen hører også morgenbuffeten på stedet, samt en tur rundt på både Backtee og Garia banen. Derudover får I fri adgang til stedets badeland og fitnesscenter, hvilket sikrer at I kan maxe fuldt ud på fysikken på denne aktivitetsrige kærestetur.

I kan nyde hinanden, gøre spillet til en sportskonkurrence, eller blot nyde afbrækket fra dagligdagen, hvor I kan være jer selv uden at tænke på hverdagens kedelige trivialiteter.

Tjek Prisen Her

 

Weekendophold i Silkeborg – Gastronomisk ophold

gastronomisk ophold silkeborgsoeerne master weekendophold jylland

I kan slappe af og nyde hinanden på et 4-stjernet hotel med udsigt til smukke Silkeborg og Gudenåen ved at købe dette gavekort til en gastronomisk oplevelse, der lever op til alle jeres krav. I har fri mulighed til at nyde de smukke omgivelser eller trække jer tilbage til jeres æstetisk smukke dobbeltværelse.

På Radisson Blu finder i restaurant Michael D., der serverer en lækker sæsonbestemt menu for jer, der med garanti får jeres smagsløg helt op og ringe. Menuen er typisk fransk og består af intet mindre end 5 lækker retter.

Silkeborg er kendt som kunstens by, hvilket naturligvis betyder at I kan nyde godt af alle slags kunst, musik, kultur og ikke mindst natur. Slentr en tur langs Gudenåen og lad roen indhylle jer.

Tjek Prisen Her

 

Weekendophold Midtjylland – Kom i FÆNGSLET

ophold i faengslet

Hvis du og din partner altid har elsket film og serier om kriminalitet, eller I blot elsker de gode gamle Olsenbanden film, hvor hjernen hele tiden kommer i fængsel, så er denne oplevelse lige noget for jer. Ved at købe dette gavekort kan I komme en tur i FÆNGSLET i Horsens, hvor I bliver indlogeret i en dobbeltcelle.

Cellen befinder sig i den gamle sygeafdeling, så I skal have mod nok til at overnatte der, da fængslet har været i brug i mange år før det blev lavet om til et museum med overnatningsmuligheder. I kan naturligvis snige jer ud for at få en lækker middag et sted i Horsens, da I ellers kun vil modtage kaffe og the i cellen samt morgenmad.

Når I booker denne oplevelse, vil I naturligvis få entré til selve museet, hvor hver eneste celle har en historie at fortælle om de tidligere indsatte forbrydere. Dette danske sted har i 2016 vundet prisen for ”Verdens Bedste Oplevelsesmuseum”.

Tjek Prisen Her

 

Romantisk miniferie – Luksus kanoophold

kanoophold ved gudenaaen weekendophold jylland

I Silkeborg kan du og din partner nyde en romantisk miniferie i hjertet af naturen. I vil sejle i kano ned langs Gudenåen, mens marker, skov og natur glider forbi jer i et tempo, hvor I kan nå at suge det hele til jer og nyde oplevelsen.

Gavekortet er kommet til ved hjælp af et samarbejde mellem Radisson Blu og Silkeborg Kanocenter, hvilket inkluderer en overnatning på Radisson Blu med en lækker 3-retters middag i restaurant Michael B. samt en dags kanotur for to personer.

Tjek Prisen Her

 

Nordjylland

Få et ophold Nordjylland på Golf og Gourmet Hotel Amerika

golf gourmet hotel amerika weekendophold jylland

Dette gavekort giver mulighed for helt op til tre overnatninger på hotellet, så du for alvor kan sætte dit golfspil i fokus og sætte selv Tiger Woods på plads. Til hver overnatning følger naturligvis en lækker 3-retters menu i restauranten, samt en god og solid morgenbuffet at starte dagen på.

Ved ankomst på hotellet får du og din partner en flaske mousserende vin, lidt lækker frisk frugt og noget chokolade så I virkelig kan indsnuse hele atmosfæren af luksus og lykke. Der vil naturligvis være freepas til alle greens alt efter, hvor mange nætter i overnatter.

Tjek Prisen Her

 

Weekendophold Nordjylland på Hotel Thinggaard

spaophold thinggaard weekendophold jylland

Ønsker du og din partner at efterlade hverdagens stress og jag bag jer og blot indtage Nordjylland med storm, kan I købe dette spaophold på Hotel Thinggaard, der ligger tæt på Nationalpark Thy. Gavekortet gælder til enten en eller to overnatninger, hvortil der naturligvis hører aftenmenu i restauranten og morgenbuffet med i prisen.

Derudover har I fri adgang til Sydthys Kurbad, hvor I kan forkæle hinandens sanser med mange lækre former for wellness og ren luksus. I kan også vælge at lægge turen forbi nationalparken, hvor I kan slentre gennem et af Danmarks mest bedårende og naturfredede områder fyldt med flora og dyreliv.

Tjek Prisen Her

 

Luksus weekendophold Jylland – tag på Gourmetophold på Hotel Amerika

gourmetophold paa hotel amerika weekendophold jylland

Det nytter ikke noget, at man tager på miniferie eller weekendophold, hvis ikke man sørger for at blive vartet lidt op så kan rigtig kan nyde den selvforkælelse man har givet sin partner og sig selv. På Hotel Amerika i Nordjylland får I en helt igennem fantastisk og luksuriøs weekend for under 3000 kroner.

I vil blive indlogeret i et lækkert dobbeltværelse, hvor i modtages af en flaske champagne og lidt lækre udvalgte snacks. Til aften kan I nyde en 6-retters menu i restauranten, der ledes af en ny og dygtig køkkenchef. Der er naturligvis også kaffe og morgenbuffet med i gavekortet – altså et helt igennem luksus weekendophold Jylland.

Tjek Prisen Her

 

Romantisk weekend for 2 – Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

luksus wellnessophold thinggaard weekendophold jylland

Hvis du vil imponere din partner, eller blot dele en luksusweekend med den du har kær, så er Hotel Thinggaard et besøg værd. Dette gavekort giver en eller to overnatninger i fuldstændig og total luksus, hvor I modtages af en særlig gavepakke fra Thy til jer ved ankomst.

Der vil være lækre chokoladelækkerier og håndbrygget øl fra Thy samt fri entre til Thy Kurbad, hvor I for alvor kan blive frie for hverdagens spændinger, stress og jag og blot nyde jer selv og hinanden. Til aften bliver I trakteret med en lækker 4-retters middag, lavet af lokale råvarer – og I falder naturligvis i søvn i et lækkert dobbeltværelse.

Tjek Prisen Her

 

Romantisk kroophold Jylland – Spaophold på Himmerland Golf og Spa Resort

spaophold himmerland golf spa resort weekendophold jylland

Nogle tider kan det være nødvendigt, at man som kærester eller ægtefolk trækker stikket fra hverdagens trummerum og bruger en dag eller to på hinanden, uden at man forstyrres af naboen, svigermoren eller arbejdets stress og jag.

Med et spaophold på Himmerland Golf og Spa Resort kan I genfinde kærligheden i hyggelige og trygge omgivelser, hvor jeres velbefindende er i fokus. I får et lækkert hotelværelse med udsigt til golfbanerne på stedet samt Sjørup Sø og får et heldagspas til Nordic Spa Himmerland. Derudover er der naturligvis morgenbuffet med i prisen – aftensmaden kan indtages i en lækker lokal restaurant for egen regning.

Tjek Prisen Her

 

Hotelophold for 2 Jylland – Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

gourmetophold hos hvalpsund faergekro weekendophold jylland

Med dette gavekort vil I befinde jer et stenkast fra Limfjorden og kan derfor nyde havets brusen, vindens blide bid i kinderne og noget af den smukkeste natur, der findes i Danmark. Denne oplevelse må du og din partner ikke gå glip af, hvis I ligesom mange andre danskere, elsker god mad og godt kan lide af opleve og afprøve noget nyt.

På Færgekroen får I en gastronomisk oplevelse i form af en 5-retters menu i ægte gastronomi-stil, samt morgenbuffet, der lægger en god bund for dagen når I skal videre eller hjemad igen. I vil overnatte på et stilfuldt værelse, med vindens susen og bølgernes brusen lige udenfor vinduet.

Tjek Prisen Her

 

Weekendophold i Danmark – prøv et Gourmetophold på Hotel Thinggaard

gourmet thinggaard weekendophold jylland

Kun et stenkast fra Nationalpark Thy finder I Hotel Thinggaard, der er kendt for at levere i bedste stil når det kommer til luksus og afslapning. Med en overnatning i et smukt og roligt værelse, lækre lokale snacks og drikkevarer såsom chokolade og håndbrygget øl og naturligvis den skønne 5-retters middag i restauranten er I godt på vej til en rigtig luksusoplevelse.

Ønsker I at fuldende jeres ophold, kan der i receptionen tilkøbes et fripas til Sydthy Kurbad, hvor I kan forkæle hinanden med lækre wellnessoplevelser, opvarmede pools og naturligvis en dejlig lummer sauna.

Tjek Prisen Her

 

Romantisk ophold Jylland på Rold Storkro

kroophold paa rold storkro romantisk oplevelse

I skovens dybe og stille ro, kan I få fred til at være jer selv og nyde hinanden på Rold Storkro. Her er der tale om et gavekort til en enkelt overnatning midt i skoven, hvor I med lækre bobler føler jer velkomne allerede fra I træder ind på værelset.

Rold Storkro har en panoramarestaurant, der gør at I kan nyde jeres 3-retters menu med fuld udsigt til skovens mange forskellige farver, former og dyreliv. I skal nok tage en taxi derud – da I vil blive forkælet med vin ad libitum til maden, samt mulighed for kaffe, likør og cognac efter middagen.

Tjek Prisen Her

 

Sydjylland

Romantisk weekendophold Jylland – Gourmetophold på Fakkelgården

droemmeophold paa fakkelgaarden weekendophold jylland

Fakkelgården ligger i de mest idylliske og naturskønne omgivelser I kan tænke jer. På bakketoppen over Flensborg Fjord kan I nyde udsigten fra både hotellets have, restaurant samt mange af hotellets værelser. Fakkelgården blev indviet i 1936 af selveste kong Christian X og dronning Alexandrine og I kan derfor nyde både naturen, kulturen og historien ved stedet.

Udover et lækkert dobbeltværelse får I også en lækker 4-retters gourmetmiddag i restauranten, samt forskellige små snacks, aperitif, hjemmebag og hjemmelavede chokolader. Tag hele stemningen ind og genfind jeres indre ro på dette smukke sted.

Tjek Prisen Her

 

Hotelophold for 2 Jylland – romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

romantisk ophold benniksgaard weekendophold jylland

Her vil I få rig mulighed for at opleve den sønderjyske kultur, natur og historie. På trods af at der er tale om gamle bindingsværksbygninger, er alle hotelværelser indrettet i en nymoderne stil, der emmer af luksus og kvalitet.

I kan opleve historie i form af fortællinger om gamle krigstider, ægte jysk kaffebord, sang og sprog. I køber derfor ikke kun et gavekort til et hotelophold, men til en vaskeægte sønnejysk oplevelse. I kan nyde godt af vandsengsmassage, en skøn 4-retters menu, morgenbuffet og mulighed for at købe ting med hjem fra gårdbutikken – naturligvis med 10 % rabat.

Tjek Prisen Her

 

Hotelophold Jylland – Weekendophold med dans på Agerskov Kro

weekendophold med dans romantisk oplevelse

Hvis du og din partner elsker dans og nyder når Vild med dans ruller over skærmen i efteråret, så kan I få en masse glæde og gode minder ved at tage på dette weekendophold med dans på Agerskov Kro. Der kan bestilles gavekort til en eller to overnatninger med tilhørende aftenbuffet, kaffe og lagkage, natmad og naturligvis morgenbuffet.

Efter middagen bliver der rig mulighed for at kridte danseskoene og give den gas til musikken, der flyder gennem rummet. I behøver ikke have erfaring med dans, bare I følger rytmen nogenlunde, vil I passe perfekt ind i dette smukke scenarie.

Tjek Prisen Her

 

Ophold Jylland – Kroophold med dans hos Rudbøl Grænsekro

kroophold med dans og musik hos rudboel graensekro weekendophold jylland

Rudbøl Grænsekro ligger i de mest naturskønne omgivelser fuld af dyreliv som I kan nyde mens I går tur i området eller fra kroens mange vinduer. Dette gavekort giver jer mulighed for en enkelt overnatning i et dejligt dobbeltværelse, hvortil i får serveret en lækker 3-retters festmenu samt brunch morgenen efter.

Undervejs i middagen bliver der spillet stemningsfuld musik, der byder alle op til dans og sjov. Når I ankommer, vil I blive trakteret med en god eftermiddagskaffe og hjemmebagt kringle fra kroens eget køkken.

Tjek Prisen Her

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk