Sådan finder du den bedste vibrator

Sådan finder du den bedste vibrator
5 (100%) 5 votes

En vibrator er god for alle

Markedet for sexlegetøj er kæmpestort, derfor kan det være noget af en junglevandring at finde den rette vibrator, uanset om man er kvinde eller mand. Der findes kun én årsag til at man ønsker at købe en vibrator til hjemmet, dette er naturligvis at opnå den perfekte nydelse og skaffe sig direkte vej til de bedste orgasmer, der findes. Det kan derfor være en idé først at afprøve nogle forskellige typer, inden man endeligt bestemmer sig for, hvilken vibrator, der passer til ens behov. Der findes mange løsninger på at afprøve vibratorer inden et køb.

En af de mange løsninger, der findes på at finde frem til, hvilken vibrator der perfekt matcher ens behov, er at tage til et dildo-party, hvor kvinder eller mænd bruger timevis på at høre om de forskellige produkter. Der er intet uartigt ved et dildoparty, tværtimod kan det være en humoristisk og opløftende oplevelse for langt de fleste. Måden man tester de forskellige vibratorer på, er ved at afprøve dem på næsetippen, da dette vil føles næsten præcis som når man bruger dem, de steder de er produceret til at forkæle. Erotikmesser er også en god mulighed for nye ideer.

Vibrator æg med eller uden fjernbetjening

Hvis man søger efter en ny vibrator, vil man uden tvivl falde over vibrator æg mens man leder. Dette kan være det perfekte sexlegetøj for singler eller for par, da man i mange tilfælde kan finde disse vibrator æg med fjernbetjent vibration. Meningen med et vibrator æg er, at dette placeres i skeden, hvorfra det stimulerer indvendigt uden at man som kvinde føler sig blokket helt ud, hvilket kan føles ubehageligt når man rammer det store klimaks. Det er vigtigt at ikke bruger vibrator æg til anal stimulation, da dette kan forsvinde i tarmen.

Bruger man vibrator æg som par, kan dette virkelig bringe den fælles nydelse til nye højder. For det første er dette en af de bedste former for forspil, da ens partner kan styre æggets vibrationer med fjernbetjeningen, hvilket gør at man kan bruge det udenfor huset, hvis man er modig. I forbindelse med samleje kan man bruge ægget i forbindelse med penetrationen, således at manden også får del af den nydelse, der kommer med et vibrator æg. Det er vigtigt at man finder denne slags vibratorer, i de rette materialer, da billige produkter kan indeholde de skadelige stoffer phtalater og latex.

Rabbit vibrator til singlepigen

Langt de fleste kender udtrykket “at knalde som kaniner”, med denne vibrator har man muligheden for at klare det hele selv og endda nyde det mere og mere for hver gang. En rabbit vibrator giver kvinder verden over dobbelt nydelse og hjælper dem ud over kanten hver eneste dag – på den gode måde. Designet af denne vibrator blev for alvor først verdenskendt, da den medvirkede i en populær amerikansk tv-serie, siden da har den ligger på top 3 over de mest solgte vibratorer. Dette er dog ikke en ny opfindelse, da rabbit vibratoren har været på markedet i mange år.

En rabbit vibrator har to funktioner i én, den stimulerer skeden indvendigt, oftest ved at en masse metalkugler vibrerer og masserer skedevæggene. Derudover er der en lille kaninformet yderdel, der samtidig stimulerer klitoris og det følsomme område rundt om denne. Kan man som kvinde holde denne rabbit vibrator stille længe nok, uden at flå den væk når det spidser til, så kan man få de vildeste orgasmer – ganske uden at have en mand i nærheden. Denne vibrator findes i mange forskellige variationer, farver og med forskellige udtryk, der gør at man ikke bør være genert over at have den liggende i natbordsskuffen.

 

Klitoris vibrator til alenetid eller par leg

Når det kommer til kvinder, er der ikke to der er ens, det samme gælder deres orgasmer. Nogle få kvinder kan opnå skedeorgasmer enten ved onani eller sammen med deres partner, dog kan langt de fleste kvinder ikke få en orgasme uden at klitoris stimuleres. En klitoris vibrator kan afhjælpe problemet omkring den kvindelige orgasme, både hvis man onanerer alene, eller mens man er sammen med sin partner. Disse vibratortyper er oftest meget små, hvilket gør at de ikke er i vejen under et samleje, eller at man diskret kan have dem ud af huset.

Der findes et utal af klitoris vibratorer, hvilket gør at man altid vil kunne finde én, der matcher ens behov, både i forbindelse med design, farver og vibrationsstyrker og indstillinger. Det er vigtigt at huske på, at en klitoris vibrator oftest har en langt kraftigere vibration end en almindelig vaginal vibrator. Derfor kan man hurtigt blive overrasket og derfor begynde med én, der har flere forskellige indstillinger – så kan man altid skrue op for styrken, hvis dette er nødvendigt. Sexologer ser desværre ofte, at nogle kvinder ikke opnår orgasme under samleje, her kan en klitoris vibrator give en hjælpende hånd.

Penis vibrator – til manden, der har alt

Det er naturligvis ikke kun kvinderne, der skal forkæles med lækkert sexlegetøj, der skal optimere deres chancer for at få stribevis af orgasmer. De mange produktudviklere af sexlegetøj og vibratorer især, har fundet ud af, at en penis vibrator er perfekt til manden der har alt – undtagen nok sex. Disse findes i mange forskellige varianter og er oftest fremstillet af silikone eller gummi, for at det føles så ægte som muligt, når man leger med sig selv.  Som regel er der tale om forskellige typer, oftest hører man om penis sleeves, stroker eller grips.

Flere og flere mænd benytter en penis vibrator i deres daglige liv, da disse ikke blot aflaster håndleddet og albuen, men som også er med til at man bedre kan visualisere drømmekvinden, hvis man vælger en penis vibrator, der dækker hele penis. Der er dog også muligheder for at få penisringe med vibration, hvis man har behov for en penis vibrator man kan bruge i fællesskab med sin partner. Derudover kan man give sin partner en vibratorgave, som man selv kan få glæde af, hvis denne indføres i skeden så man som mand selv kan nyde godt af de forskellige indstillinger til vibration.

G punkts vibrator

Modsat mange andre former for vibratorer fungerer en G punkts vibrator bedst, hvis den bruges ordentligt, hvilket naturligvis betyder, at denne skal føres ind i skeden for at kunne nå G punktet. Dog kommer disse med visse forholdsregler, da man kan nedsætte følsomheden i skeden, hvis denne udsættes for gentagne vibrationer, derfor bør man ikke bruge denne form for vibrator mere end et par gange om måneden. Det anbefales at man finder en G punkt vibrator i medicinsk silikone, da dette er klart det bedste materiale til indførelse i skeden, uanset hvilke produkter man bruger.

G punktet sidder et stykke oppe i skeden, derfor kan det være besværligt at finde, hvorfor langt de fleste G punkt vibratorer kan have en designmæssig lighed med kroge, da man finder G punktet på den ydre væg (op mod maven), og mellem 5-10 cm. inde i skeden. Det kan tage noget tid at finde det rigtige sted, dog er man ikke i tvivl når først man rammer rigtigt. Det kan være en fordel, hvis man skifter lidt mellem en G punkts dildo og en G punkts vibrator, da man som tidligere nævnt ikke bør ”misbruge” sin følsomhed i skeden.

Bedste vibrator på markedet

Det er meget individuelt, hvilke vibratorer man finder som værende de bedste på markedet. Dette skyldes naturligvis at alle kvinder har forskellige behov og lyster samt kriterier for, hvad den bedste vibrator skal kunne. Nogle kvinder, der i mange år har benyttet sig af forskellige former for sexlegetøj vil klassificere de mest kendte og oftest mest solgte vibratorer på markedet som værende de bedste. Dog bør man ikke altid lade sig styre af andres erfaringer, derfor kan man selv gøre en indsat for at finde den bedste vibrator, der matcher ens personlige behov i hverdagen.

De mange forskellige former for vibratorer åbner, for mange, op for en helt ny verden. Derfor findes der også løsninger på, hvordan man hurtigst finder den bedste vibrator til ens lyster og behov. Man kan deltage i et dildoparty, hvor man får information og får lov at afprøve forskellige vibratorer på næsetippen. Andre kvinder går en anden vej og hjælper nogle af de store producenter af sexlegetøj, og samtidig styre deres egne lyster, ved at blive testkørere af nye produkter. Man kan også vælge at tage på erotikmesser med sin partner og få inspiration, så man kan vælge den bedste vibrator på markedet.

Prostata vibrator til sex eller mod problemer

Der er flere grunde til, at mænd vælger at investere i en prostata vibrator, dog skyldes det oftest to ting; enten fordi man er interesseret og nysgerrig omkring analsex, eller stimuli af prostata under orgasme. Eller fordi man som mand har problemer med en forstørret prostata, der påvirker både sexlivet og vandladning i en negativ retning. Uanset grunden bør man som førstegangsforsøgende tage sine forholdsregler og tage den med ro og ikke købe den vildeste prostata vibrator man kan finde på markedet, men i stedet starte langsomt ud med en mindre model.

Det anbefales at man uanset niveau af erfaring starter med at finde prostata med en finger, her er det favorabelt, hvis man har en partner, der er villig til at hjælpe. Det man søger efter vil føles som en lille knude på størrelse med en valnød på den side af tarmen, der vender ud mod maveregionen. Har man aldrig begivet sig ud i anal leg eller udforskning før, bør man tage det varsomt og naturligvis huske at bruge glidecreme, da det ellers kan være meget ubehageligt at indføre en prostata vibrator efterfølgende. God stimulering vil medføre kraftige orgasmer hver gang.

Prøv noget nyt –  penisring med vibrator

Der findes mange måder, at udforske ens seksualitet på, nogle par eller singler vælger derfor at inkorporere forskellige sexlegetøj i deres sexliv og hverdag. Et af de første skridt for par er som regel at man vælger at prøve en penisring, dog kan man ligeså godt gå hele vejen og finde en penisring med vibrator. Der er nogle grundlæggende ting, man skal være opmærksomme på, i forbindelse med hvordan en penisring med vibration virker. Det første man bør vide er naturligvis, at ringen placeres omkring roden af penis for dér at give et tryk.

Trykket fra penisringen sørger for at blodet kan løbe til penis, men ikke løbe væk igen hvilket giver en længerevarende og hårdere erektion. En penisring med vibration er ikke kun udviklet til at stimulere manden yderligere, men også kvinden, da man alt efter valg af stillinger kan sende vibrationerne videre til skamlæberne og klitoris. En penisring med vibrator er det perfekte legetøj for parret, der ønsker at prøve noget nyt, men ikke ønsker at bruge mange penge på projektet, og som måske er lidt generte og gerne vil kunne tage det med et smil. Findes i mange varianter og farver.

Lelo vibrator

Der finds mange forskellige mærker på markedet indenfor sexlegetøj og vibratorer. Lelo har siden 2003 haft deres kunder i fokus og leveret mange gode og forskellige produkter i denne kategori, hvor Lelo vibrator har været én af deres største salgskategorier. I forbindelse med deres produkter er det ikke kun kvalitet, der er i højsædet, men også design, tilgængelighed og gode priser for alle deres kunder. Der findes mange produkter i kategorien af lelo vibratorer, hvilket gør at man uanset køn, seksuelle lyster og behov kan finde noget i sortimentet, der passer ens behov og pengepung perfekt.

Lelo er en svensk producent, hvilket gør at deres mange danske kunder kan nikke genkendende til den kvalitet, der kendetegner Norden og produkter designet og produceret her. Når man køber sexlegetøj på nettet ønsker man oftest ikke, at naboerne skal kunne se, hvilke slags produkter man får hjem med posten, derfor kan man i forbindelse med køb af en Lelo vibrator bede om diskret forsendelse. Ofte vælger nogle producenter at fokusere på enten kvinder eller mænd, når de designer deres produkter, med en Lelo vibrator kan man finde noget, der virker for alle og som kan bruges til solo- og parsex.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy