Alt du skal vide om de forskellige vibrator typer

Hvis du kigger tilbage bare 20 år, så var der kun en lille håndful vibratorer at vælge i mellem. De var ikke bygget på alle mulige fancy måder og have oftest kun en enkelt motor, samt et eneste vibrationsniveau/styrke.

Hvis vi igen skruer tiden frem til 2018 så findes der nu i stedet tusindvis af vibratorer. Fra de helt billige til de helt dyre og luksuriøse. Der er noget til enhver smag.

I perioden har der ligeledes været en teknologisk revolution. Det er en verden siden at en vibrator kun havde enkelte niveauer og var formet som en lige udefinerbar pind.

I dag findes der både vibratorer med bluetooth. Der findes sågar en vibrator i dag som reagerer og vibrerer i takt med musik.

Det store udvalg er godt – men det har gjort det ufatteligt svært at vælge. For at hjælpe dig med at vælge den bedste vibrator vil jeg gennemgå hver type. Indenfor hver vibrator type gennemgår jeg såvel ulemper som fordele.

Leder du ikke efter info om typerne men om individuelle vibratorer? …så læs vores anmeldelse af de 3 bedste vibratorer indenfor hver type her

 

 

 

 

Bullet vibrator (mini)

bullet mini vibratorEn bullet vibrator er oftest rigtigt små og har som oftest kun én enkelt motor der fungerer på et niveau.

De er nogle små finurlige vibratorer, som kan bringe megen glæde, men også forvirring og fortvivlelse.

De er så små de kan være i en lille lomme eller en dametaske.

Meget praktisk til en kedelig familiefest eller ferie.

De kan både bruges alene eller med en partner.

Et produkt, som købes af mange nybegyndere.

Fordele og ulemper
Fordele:

Bullet vibratorer er blevet meget populære rigtigt hurtigt. Det er de fordi de er både nemmer at håndtere og enormt diskrete at opbevare og transportere. Den oplagte rejsemakker som ikke vækker decideret opsigt. Kun for dem der virkelig ved, hvad de kigger på.

Samtidig er de super gode til at opnå klitoris orgasmer med og de fungere sublimt sammen med en partner. Du kan trygt overlade kontrollen til ham (eller hende) og lade dig tage til orgasme-himlen.

Ulemper:

Selvom bullet vibratorer (de små) er gode til at ramme en rigtig lækker klitoris orgasme så kan de bare ikke gøre så meget andet for dig. Det er en skam.

Samtidig er der et problem i, at mange bullet vibratorer oftest ikke er kraftige nok. Eller hvertfald ikke føles kraftige nok. Nogle kører på kedelig gammeldags tripel AAA batterier. De holder bare ikke særlig længe. Der skal købes nye og selvom det kan være en fordel, at du ikke skal vente på at den oplader – så er det bare meget gammeldags med engangsbatterier.

 

“Normal” vibrator

normal vibrator typeDe traditionelle vibratorer. Som vi/du måske kender dem helt tilbage fra starten. Måske fra den første vibrator du køber.

Ofte lavet af plastik og essentielt bare en forvokset bullet vibrator.

De er lavet efter formen på en penis. Men ofte både uden realistiske konturer eller farver, men har blot en glat overflade.

De er typisk lavet i hård plast. Bruger AAA batterier og der skrues i bunden for at tænde dem

Nogle har flere hastigheder, mens de flest dog kun har en enkelt hastig du kan tænde eller slukke for.

 

Fordele og ulemper
Fordele:

Traditionelle vibratorer er helt oplagte til begynderen. Den der vil have sin første vibrator. Det er de da de kan bruges både til klitoris orgasmer og til vaginal stimulering. De kan ligesom bullet vibratorer bruges på din klitoris sammen med en partner.

Samtidig kan de fleste ramme g-punktet med en traditionel vibrator selvom de ikke er beregnet hertil. Det er derfor ikke det bedste produkt, men en rigtig fin begynder.

Ulemper:

Det dårlige er, at alt i mens der er sket enormt teknologiske fremskridt, så har de traditionelle vibratorer bare ikke rykket sig særligt meget. De ligner det de tidligere gjorde, og når alt kommer til alt – så findes der som oftest bare en bedre kandidat i blandt en af de andre vibrator typer.

Simpliciteten kan være god for nogle. I sidste ende er det 110% subjektivt.

 

G-punkt vibrator

Alt du skal vide om de forskellige vibrator typer 1G-punkt vibratorer er egentligt oftest en vibrator som ligner de traditionelle.

Fordelen er her, at de oftest for enden er formet så de rammer g-punktet helt perfekt.

Nogle g-punkt vibrator har både en vibrator i roden og i tippen (forstået som toppen der krummer på vibratoren)

Det tager både øvelse og mange gange / længere tids stimulering at opnå en g-punkt orgasme.

De blev første gang introduceret for godt og vel 10 år siden.

Siden da har de vundet stor popularitet, men forbliver stadig en af de mere specielle vibrator typer, som ikke alle kvinder prøver.

Fordele og ulemper
Fordele:

G-punkt vibratorer har som beskrevet oftest en kurvet “top”. Det giver dem den unikke fordel at de rammer g-punktet som ingen andre. Er du vild med g-punkt stimulering og g-punkts orgasmer, så er denne helt oplagt for dig.

G-punkt vibratorer er helt geniale til solo-leg. Det er de fordi du med sådan en vibrator ikke behøver en partner til at opnå en g-punkts orgasme. Hvis du gerne vil prøve at squirte, så er dette helt oplagt produktet. Selvom det kræver øvelse er denn type vibrator hvertfald et skridt i den rigtige retning.

Ulemper:

Hvis du omvendt ikke er van til at få massage på g-punktet eller på anden vis blie stimuleret der. Så er det ikke sikkert dette er et produkt for dig. Det kan føles en smule underligt. Nogle kvinder kommer aldrig rigtigt til at kunne lide det.

Du bør derfor finde ud af, om g-punkt stimulering er noget du kan lide før du køber en g-punkt vibrator.

 

Magic wand vibrator

Alt du skal vide om de forskellige vibrator typer 2Magic wand har mange sjove historier bag sig.

Nogle går på, at det var en kinesisk læge ved navn Hitachi som første gang opfandt denne type vibrator.

Historier, som så senere har vist sig at have sandhed bag sig, har gået på at koner der blev sendt til lægen med det såkaldte “hysteri” blev “behandlet” med brug af en Magic Wand vibrator.

Nok sjældent noget manden eller kæresten ville godkende, hvis man tog til lægen for at få sådan en behandling.

Time Magazine endte faktisk med i 60’erne da den rigtig slog igennem at berømme det som en af det mest indflydelsesrige gadgets i det årti. Ikke en dårlig titel til denne type vibratorer.

Fordele og ulemper
Fordele:

Hvis du er en tøs, som har brug for noget kraft bag din vibrator. Så behøver du ikke kigge meget længere. Dette er det svar du har ledt efter. Det er vibrator-mekka’et for stærke og kraftfulde motorer.

Mange magic wand vibratorer kan ligeledes købes med ekstra tilbehør, som gør den til mere end bare en klitoris attraktion.

Ulemper:

Det er langt fra alle kvinder som kan håndtere så kraftfulde vibrationer. Særligt for begyndere er det for meget med så stærk og kraftfuld en vibrator. Den kan dog anvendes uden på undertøjet eller gennem lagener og eller dyner.

Samtidig kan en magic wand føles en smule besværlig, hvis den kommer med ledning – som de originale gjorde det. Nu kommer de fleste heldigvis med batterier indbygget.

 

Klitoris vibrator

Alt du skal vide om de forskellige vibrator typer 3En klitoris vibrator‘s egenskaber en næppe hemmelige for dig.

Dens egenskaber og udvikling gennem tiden er tilgengæld et mysterie. Først og fremmest er det svært at fastslå sig på, hvordan en vibrator er en klitoris vibrator eller egentligt bare en vibrator.

Kendetegnene er dog oftest, at denne type er umulig at bruge til indførelse i vagina.

Denne type vibratorer er ofte en del større end eksempelvis bullet vibratorer, for at lette håndtering. Du kan med denne bare ligge den på og læne dig tilbage.

 

Fordele og ulemper
Fordele:

Hvis du er glad for klitoris stimulering under sex, så bør du holde udkig efter en god klitoris vibrator. Der findes et væld af forskellige typer. Lige fra håndfire sommerfugle vibratorer. Som med seler og rem lader dig være håndfri. Til direkte klitorisvibratorer som sidder fast på fingrene. En vibrator du helt sikkert vil lade din partner tage på hans fingre mens han stimulerer dig.

Ulemper:

Sammenligneligt med bullet vibratorer så er det fleste klitoris vibratorer ikke bygget særligt kraftfulde. Det kan godt være lidt ødelæggende for oplevelsen, hvis man lige mangler det sidste skub.

Så måske det ikke skal være din eneste vibrator i samlingen, men som tilbehør er de geniale.

 

Rabbit vibrator

rabbit vibratorRabbit vibratorer er nogle af de mest populære vibratorer overhoved. Både salgsmæssigt, men også set på den blotte omtale.

Du kan bare tage dens eksponering i Sex and the City, måske faktisk næsten det program der samme den på verdens kortet.

Det er en af de vibratorer som effektivt formår at stimulere både vaginalt og på klitoris på en og samme tid.

Nogle rabbit vibratorer er endda bygget sådan at de også rammer g-punktet.

Fordele og ulemper
Fordele:

Rabbit vibratorer er bare det kvindeliges sexlegetøjs ukronede dronning. Med deres fantastiske evne til at stimulere både klitoris og g-punktet rammer man bare et niveau man ikke troede var muligt.

Jeg elsker personligt at tage min egen vandtætte rabbit vibrator med i badekarret til en omgang hygge. Den kræver bare at jeg holder den oppe i mig med en let hånd – og så sker resten helt automatisk.

Ulemper:

Som allerede skrevet, eller som du måske kan regne ud har rabbit vibratorer flere motorer. Alt i mens det er en kæmpe fordel for oplevelsen når du er i gang. Så kan det altså godt være lidt en ærgerlig beslutning for kontoen.

Du får nok desværre ikke en ordentlig rabbit vibrator til under 300 kr.. Min egen koster eksempelvis på den anden side af 700 kr. (jeg har selvfølgelig flere, men min billigste gør), høhø.

 

Par vibrator

par vibratorPar vibratorer, er igen, som navnet indikerer så fint beregnet til par. Modsat mange andre vibratorer, som først og fremmest er beregnet til solo brug og dernæst også kan bruges med en partner. Der står par vibratorer, hvis primære formål er at tjene som legetøj til par.

Denne type vibratorer er beregnet til at blive brugt under samleje.

Typen spænder produkter fra vibrerende penisringe til trådløse vibratorer der fungerer gennem bluetooth og apps.

Denne type vibratorer kan samtidig fungere som en sjov leg, mellem par, som har mod på at være lidt vovede i offentligheden.

Fordele og ulemper
Fordele:

Denne relativt nye type vibratorer giver noget, til markedet, som andre vibratorer først har set lyset ved gennem selvopfindelse hos par. Det gør også at de designs som produceres under denne type vibratorer lever langt bedre resultater til alverdens par.

Ulemper:

Nogle gange kan par vibratorer godt ende i en akavet situation under sex. Det gælder i sidste ende alle type vibratorer, som benyttes under samleje.

Lige så meget godt de altså kan bibringe til et samleje, lige så meget akavet og irritationsmoment kan de også bringe. De vil dog alle dage være bedre end vibratorer som først og fremmest er beregnet til solo brug.

 

Prostata massører

prostata massørMens mange vibratorer faktisk er bygget udelukkende til kvinder fornøjelse, så har vi her en kandidat til det modsatte hold.

Prostata vibratorer er faktisk bygget med henblik på at stimulere mænd.

Det er meningen de skal ramme gpunktet, og de skulle give fantastiske g-punkt orgasmer til mænd.

Dette punkt kaldes også P-punktet af nogle, ikke desto mindre kan det stimuleres af en prostata massør (vibrator)

Fordele og ulemper
Fordele:

Altså, de er gode hvis du er en fyr, mens de ikke hjælper kvinder ret langt. Mænd kan dog opnå utrolige orgasmer, som ikke er mulige gennem regulært samleje. Det skulle være en af de bedst holdte hemmeligheder – G-punktet hos mænd.

Ulemper:

En prostata massør kan massere, som forklaret, g-punktet. Det er bare fandens ærgeligt, at de kun er forbeholdt mændene. OG at de ikke engang bruger det ordentligt. Sådan er vi så ringe stillet de damer.

 

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk