Gode tips inden du køber valentinsgave til ham

Der findes en hypotese om at kvinder er svære at forstå, men når det kommer til at købe gaver, så er mændene det ’svære’ køn. Langt de fleste mænd ønsker sig nemlig kun ting som de ”kan bruge til noget”, hvorimod med til kvinder godt kan slippe afsted med at købe nogle flotte nipsgenstande, blomster eller andre små ting.

Her er en liste med 18 forskellige ting, du kan give i valentinsgave til ham. På listen finder du alt fra faldskærmsudspring til whiskysmagning, pistolskydning, frække gaver og endda en romantisk valentinsgave til ham med et maskulint og oplevelsesrigt twist, der gør at han virkelig føler at han får én på opleveren ved at hygge sig med dig på valenstins dag.

Kør sportsbiler

Kør sportsbiler

Tjek prisen her

Der er to emner som man aldrig går galt i byen med, når det handler om at købe en valentinsgave til mænd – fodbold(sport) og biler. Det er de færreste mænd, der ikke lige kigger en ekstra gang når de ser en af de store og dyre biler såsom Lamborghini, Formel 1 biler, Ferrari og andre lignende mærker.

Derfor kan du opfylde hans drengerøvsdrøm ved at købe et oplevelsesgavekort som valentinsgave til ham. Der findes mange forskellige oplevelser, hvor fart eller motor er omdrejningspunktet, der er flere forskellige muligheder for at give ham en oplevelse på en gokart bane, men du kan også tage spendere bukserne på og forære ham en i landets gader i en af de større og dyrere biler.

Denne type valentinsgave til ham er naturligvis ikke af den billige slags, hvis du vælger at han skal opleve at sidde bag rattet i en ferrari eller en lamborghini. Dog kan du for et par hundrede kroner sende ham ud i en gokart med høj fart.

Kro- og hotelophold for 2

Kro- og hotelophold for 2

Tjek det ud her

Ønsker du at give en gave i forbindelse med valentinsdag til ham du elsker, men også gerne selv vil forkæles lidt og deltage i gaven – så kan du overveje et kro- og hotelophold for 2. der er en af de bedste par-oplevelsesgaver der findes på markedet.

Ved at købe dette gavekort som valentinsgave til ham til fælles brug, kan du og din partner frit vælge mellem flere end 70 forskellige kroer og hoteller i Danmark. På denne måde kan I udleve ethvert pars (læs kvindes) drøm om et romantisk ophold, langt væk fra hverdagen, hvor I i naturskønne omgivelser kan nyde hinanden og styrke jeres forhold.

Dette er en god valentinsdag gave til ham, der altid forkæler dig med blomster, chokolader, morgenmad på sengen og en intuitiv oprydning eller rengøring af hjemmet. Du kan med denne gave bekræfte ham i, at du elsker alt det han gør for dig i hverdagen og at du ønsker at gengælde hans handlinger med en rolig og afslappende weekend – måske endda en kæresteweekend uden børnene? Dette kan være den perfekte valentinsgave til ham.

Pistolskydning

Pistolskydning

Tjek det ud her

Langt de fleste mænd elsker actionfilm, de har måske endda også spillet Counter Strike i deres teenagedage, eller gør det stadig. Til de mænd, der sidder helt ude på kanten af sofaen når der er film i tv med en masse pistoler, action og skyderier – så er dette den perfekte gave på valentinsdag til ham.

Ved at købe dette gavekort til pistolskydning, giver du ham en hel times pistolskydning, hvor han kan få lov at trykke 25 skud af. Han kan vælge mellem både en 9 mm pistol, der er kendt fra krimiserier og politifolk, eller den fantastiske magnum .357 kaliber, der er en rigtig gangsterpistol.

Hvis din mand, kæreste eller partner er særligt skydegal, kan han naturligvis selv tilkøbe ekstra skud undervejs for at få så meget ud af oplevelsen som muligt. Dette gavekort kan kun bruges hos Skydeforeningen Danmark, der ligger i Vingsted.

Dette er det største skydeanlæg i Nordeuropa, og har mange professionelle og trænede instruktører, der giver informationer både før skydningen og undervejs, så han får oplevelsen af at være på ægte skydetræning. Ville han synes, at det er fedt? Så er det en vildt god ide som valentinsgave til ham.

Fræk Fleshlight

Fræk Fleshlight

Se udvalget her

Selvom du og din partner har et fantastisk sexliv, kan du godt tage røven på ham og give en valentinsdag gave til ham, der byder på fræk leg i soveværelset – både med og uden dig. Det er blevet utrolig in at introducere forskellige former for sexlegetøj i soveværelset som et frækt forspil – men hvorfor er det kun dig selv, der skal nyde godt af vibrerende og pirrende legetøj?

Ved at købe en fleshlight til ham til valentinsdag, kan du give ham en oplevelse af at prøve ’en anden’. Det kan f.eks. være at han har en fræk fantasi og et ønske om analsex, men du ikke er så opstemt på denne idé. Derfor kan du nemt undgå smerten og frygten og samtidig give ham nydelsen og glæden, ved at købe en fleshlight med en stram anusåbning.

Der findes utrolig mange forskellige fleshlights på markedet, de findes i forskellige prisklasser, design, afstøbninger, farver og kvaliteter. Du kan også købe ham en fleshlight, der er støbt og formet efter en pornoskuespillerindes vagina eller anus, og som har et pirrende penissleeve, der virkelig pirrer og tænder ham så han bliver helt vild, før han springer på dig.

Sexlegetøj til par

Sexlegetøj til par

Se udvalget her

I forbindelse med det frække sexlegetøj, der kan købes til ham, skal naturligvis også nævnes noget sexlegetøj, der kan bruges af jer begge to. Du kan puste til hans ild om frækkere lege i soveværelset ved at købe alt fra en parvibrator til en sexgynge – det er virkelig kun din fantasi, der sætter grænserne.

En god og fræk valentinsgave mand, skal ikke nødvendigvis være noget de selv kan bruge på deres egen krop – køb en parvibrator med fjernbetjening og lad ham udleve to drengerøvsdrømme på én gang; at bruge noget teknisk samtidig med at han pirrer dig nådesløst.

Fordelen ved at du køber sexlegetøj til ham i gave, er at du kan købe noget, der passer til dine fantasier og drømme – og bare lade teknologien falde i hans hænder. Han vil synes det er sjovt og spændende, og I kan sammen genfinde gnisten i sengen.

Faldskærmsudspring

Faldskærmsudspring

Tjek det ud her

Hvis du har en kæreste eller mand derhjemme, der elsker spænding og som gerne vil have én på opleveren, så giv køb denne valentinsgave til ham – et solospring med faldskærm!
Dette er med garanti noget han aldrig vil glemme, og selvom det kan være nervepirrende at give en ”farilg” gave, så er både han og du i trygge hænder.

Dette gavekort giver ham 5 timers teori, hvor han lærer om alt fra påklædning, sikkerheden, forskellige faldskærme, hvordan man foretager springet og ikke mindst – hvordan man lander sikkert på jorden. Derudover får han naturligvis lov at hoppe ud alene fra et fly og kan selv købe et ekstra spring, hvis han er helt vild med det.

Der kan springes i faldskærm mange steder i landet, men dette specifikke gavekort gælder til Dropzone Danmark, der har hovedsæde i Herning. Selvom dette gavekort gives som valentinsdag gave til ham, kan han først bruge den i sæsonen, der løber fra april til oktober.

Dinner ind the dark

Dinner ind the dark

Tjek det ud her

I dagligdagen er vi afhængige af alle vores sanser, men det er videnskabeligt bevist, at hvis en eller flere sanser fjernes, så skærpes de andre. Dette kan du og din partner selv opleve ved at spise middag i mørke. Dette er en fantastisk gave til ham Valentines day, hvis I begge ønsker at opleve noget nyt og samtidig indtage en kulinarisk middag.

I vil ikke kunne se hinanden, maden eller rummets indretning – for det er fuldstændig mørkelagt. Dette vil også give jer noget at snakke om og huske på i mange år, da det i sig selv er noget af en oplevelse at skulle finde rundt på sin tallerken i mørke.

Middagen består af en hemmelig menu, der består af tre retter, dertil kan I vælge en øl-, vin- eller alkoholfri drikkemenu, få the og kaffe bagefter og bare nyde hinanden. Undervejs vil der være små lydquizzer og forskellige sanseoplevelser.

Dette er både en sjov oplevelse for dig og din partner, men giver jer også indblik i, hvordan det er at være blind for en kort stund.

Spaophold

Spaophold

Tjek det ud her

 

Er er endnu en gave til ham valentines day, der er god for jer begge som par. Når man hører ordet spaophold, er det oftest ikke mænd, der kommer først ind i billedet som gavemodtagere – men tro det eller ej, mænd har også behov for at føle sig værdsat, forkælede og afslappede!

Der er mange lækre steder i Danmark, du kan give ham et gavekort til, hvis du tænker at han har behov for et spaophold. I kan naturligvis også tage af sted sammen, og gøre det til en hyggelig og romantisk oplevelse fuld af afslapning og forkælelse.

På et spaophold kan I opleve forskellige massager, peeling, manicure, pedicure, varme bade, mudderbehandlinger og endda lydterapi. Derfor er det vigtigt at du sætter dig ned og tænke over, hvilken valentinsdag gave til ham, der passer bedst til jer som par.

Husk også på, at du med fordel kan købe et spaophold, hvor I har mulighed for at få forskellige behandlinger, så I veksler mellem at være sammen og adskilt selvom I tager afsted sammen. Dette giver nye ting at snakke om, når I mødes i pauserne eller spiser middag sammen.

Blive barberet med stil

barberet med stil

Tjek det ud her

Det er blevet mere moderne, at mænd også går op i deres udseende og deres stil. Dog er det langt de færreste mænd, der stadig går op i en god gammeldags barbering og styling af skægget – det er oftest skraberen eller maskinen, der vinder kampen og er en del af den daglige eller ugentlige rutine.

Du kan nu give en gave i forbindelse med valentinsdag til ham, hvor han bliver forkælet med en god gammeldags barbering. Dette gavekort kan bruges i Odense, Århus, Slagelse og Aalborg, hvilket gør det endnu mere eksklusivt for ham.

For mænd er dét at få en gammeldags barbering, det samme som hvis en kvinde fik en ansigtsbehandling. Det handler om velvære at føle sig forkælet og vide, at man er hamrende lækker bagefter. Du kan efterfølgende give din partner en gammeldags barberkost, rigtigt barberskum og en god barberkniv så han selv kan følge op på den gode behandling.

Køb en bog til ham

saxo

Se stort udvalg af bøger her

Er du i tvivl om, hvad du skal give din partner i forbindelse med valentinsdag, kan du finde en god valentinsdag gave til ham på Saxo. Her findes tusindvis af bøger i alle tykkelser, prisklasser og genrer, hvilket sikrer at der også er en bog til ham.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give ham i gave, så spørg ind til hans interesser, om han har nogle yndlingsforfattere eller find ud af om han er til krimier, science fiction eller noget helt tredje. Du kan f.eks. finde bøger om vin, mad eller sport han kan bruge til noget, eller du kan vælge blandt de mange selvbiografier, der måske vil interessere ham.

Næsten alle kan dog også glædes over en god krimi, en fantastisk psykologisk gyser eller et af de andre universer, der folder sig ud, efterholder som man vender siderne i en god bog. Bøger er en fantastisk mulighed for afslappelse, og har han brugt sidste sommer på at klargøre haven med en hængekøje, et fantastisk udendørs arrangement af møbler eller noget andet – så forær ham bogen, han kan nyde i sine nye omgivelser.

Ølsmagning

ølsmagning

Tjek det ud her

Man er ikke en rigtig mand før man har prøvet en rigtig ølsmagning. Derfor kan du hjælpe din mand lidt og give ham en betænksom gave, der pirrer hans maskulinitet og følelsen af ’urmanden’, der drikker øl og river sin dame i håret.

Dette er en god valentinsgave til mænd, da der findes ca. 15 forskellige steder i Danmark, hvor man kan opleve ølsmagning på de forskellige bryggerier. Dette giver en følelse af intimitet på en helt anden måde, da din partner inviteres ind til en ølsmagning, som er yderst eksklusiv og bliver en oplevelse han vil huske.

Det er naturligvis også muligt at købe sig til ølsmagning på en række forskellige madhuse, barer, restauranter og andre steder, hvor man måske deltager i en større gruppe af mænd. Dette giver ham mulighed for at komme ud og møde nogle andre mænd, og bare snakke om dét som mænd nu engang snakker om; livet, teknik, øl, drukhistorier, kvinder og alt muligt andet.

Whiskysmagning & lav din egen whisky

Whiskysmagning & lav din egen whisky

Tjek det ud her

I forlængelse af det med ølsmagningen fra før, skal det naturligvis også nævnes, at du kan købe en whiskysmagning eller muligheden for at fremstille hans egen whisky i forbindelse med valentinsdag til ham. Whiskysmagning er ikke for sarte sjæle, og han skal derfor i forvejen have en forkærlighed for denne gyldne væske, da whisky virkelig er en af de alkoholtyper, der deler vandene.

Det er dog også muligt, at han kan deltage i fremstillingen af whisky og faktisk selv sætte sit præg på en whiskytønde eller selv fremstille en flaske med whisky. Dette vil naturligvis ikke være færdigt på én dag, men han vil blive inkluderet i sammensætningen, være med til at sætte det i gang og kan derefter glæde sig til det færdige produkt.

Whisky kan være nogle ekstremt dyre dråber, derfor er det heller ikke helt billigt at sende sin mand afsted til whiskysmagning, det kan dog gøres for priser mellem 100 – 3000 kroner alt efter, hvor du vil sende ham hen, hvad han skal smage på og om han skal have muligheden for at lave sin egen whisky.

Frækt sex spil

Frækt sex spil

Se udvalget her

Leder du efter en gave til ham Velentines day, så kan det være, at du skal kigge efter et frækt sex spil som I begge kan nyde godt af og hygge jer med i hverdagen. Der findes en lang række forskellige sexspil på nettet, men Sinful har samlet de fleste for at gøre det nemt og overskueligt at få mere sjov ind i hverdagen.

De fleste sexspil, der kan købes i Danmark, er dog på engelsk, hvilket er noget du skal tage med i dine overvejelser i forbindelse med udførslen og forståelsen af spillet. Et sexspil behøver ikke at være kompliceret og du kan naturligvis altid starte med at købe nogle sexterninger, der giver jer en kommando om en type stimuli, et sted på kroppen og i hvor lang tid det skal gøres.

Der findes også mere komplicerede og frække spil, hvad med en ’sandhed eller konsekvens’ i en fræk udgave? Det er også muligt at finde romantiske spil, spil der forbedrer kommunikationen i parforholdet, spil der henvender sig til folk med en bondage-fantasi og mange flere.

Køb frækt lingeri til dig selv

Køb frækt lingeri til dig selv

Se stort udvalg her

Tidligere i denne guide, er det blevet nævnt, at man ikke nødvendigvis behøver at købe en valentinsgave til ham som han nødvendigvis skal bruge eller have på. Så drop de klassiske boxershorts med hjerter og køb i stedet noget frækt lingeri til dig selv som han kan nyde at du har på.

Selvom de fleste mænd ofte udtaler at deres kvinder er ’smukke nok’, ’gode nok’, eller ’frække nok’, så vil frækt lingeri ALTID være et hit! Du går ikke galt i byen ved at forkæle din partner med noget frækt lingeri som han kan nyde på din krop og hjælpe dig ud af efterhånden som aftenen skrider frem.

Mænd er nemme at forføre og hvis du allerede ved hans hjemkomst fra arbejdet viser ham et glimt af, hvad du har på under tøjet, så er han solgt. Du kan også lave den frække og bygge stemningen op i løbet af dagen – køb noget frækt lingeri og tag et billede mens du er på arbejde, hvor du viser ham din nye bh, giver ham et glimt af din nye hofteholder eller noget helt tredje og send det til ham i arbejdstiden.

Herreur

Herreur

Se stort udvalg her

Ligesom kvinder, går mænd også op i accessoires. De kan bare ikke altid gå efter de glimtende øreringe, guldringene eller halskæder og armbånd på samme måde som kvinder kan. I stedet er herreure en fremragende type accessoires til mænd og derfor også den perfekte gave på valentinsdag til ham.

Herreure findes i tusindvis af designs, farver, mærker og størrelser. Derfor er det en god idé, hvis du sniger dig til at lure hans stil ud ved at kigge på hans nuværende ursamling, hvis ikke du er 100 % sikker på hans stil.

Det er naturligvis ingen hemmelighed, at det kan være en dyr gave at give i forbindelse med valentinsdag. På den anden side så er netop denne dato, d. 14. februar, din undskyldning for at give ham en gave, der virkelig viser at du elsker ham og at du gerne vil gøre noget godt for ham.

Sko

herresko

Se stort udvalg her

Ligesom med ure, så er sko også en af de ting som mænd kan gå op i, i forbindelse med deres personlige stil. Sko er derudover også noget, som nogle mænd i det daglige ikke henlægger for meget betydning, hvilket betyder at de ofte glemmer eller udskyder at købe nye sko, hvis de gamle bliver for udtrådte, for lasede, hullede eller bare ildelugtende.

Du kan derfor finde et par nye sko til din partner og give disse som valentinsdag gave til ham. Der kan være tale om hjemmesko, fine sko, udendørs støvler eller noget helt fjerde – så længe du sørger for at matche hans personlige stil og behov, så vil han blive utroligt glad for din gave.

Det er altid muligt at finde et par sko, der kan passe hans stil – men du skal være opmærksom på, at nogle skostørrelser varierer fra mærke til mærke, så hvis han bruger størrelse 42,5 i løbesko, skal han måske have en 42 eller 43 i almindelige finde sko (mål hans fødder mens han sover – så er du sikret).

Vinlufter

vinlufter

Tjek en vinlufter ud her

Som mennesker bliver vi hele tiden mødt af nye trends, nye normer og sociale regler. for urmenneskerne var det maskulint, at manden kunne fange den største bison ved kun at bruge sit spyd – i dag er det maskulint at mænd ved noget om vin og kan slå proppen af en champagne med en sabel.

Ligesom kvinder drømmer om køkkenmaskiner, køkkenudstyr og de rigtige pander i de rigtige mærker – så kan du også give din mand en god valentinsgave. Du kan f.eks. købe en vinlufter i valentinsgave til ham, så han rigtig kan vise sig frem fra sin maskuline side, næste gang I får gæster til middag.

Med en god vinlufter skal I ikke vente i en halv dag, før vinen i lige har trukket op, er luftet nok til at alle smagsnuancerne træder frem. Denne vinlufter sørger for at lufte vinen mens man hælder og har derudover en god skænkeprop, der sikrer at flasken ikke drypper.

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk