Tips og gode råd til online dating

Selvom der i dag er rigtig mange online muligheder for at date, kan det virke sværere end nogensinde før at finde den helt rigtige partner. Det med online dating virker måske som en nem og ligetil måde at vælge sortere og vælge mellem de mange bejlere der har fået samme idé, men faktisk kan online dating i sig selv være noget af en mundfuld. Du skal nemlig både sørge for at skrive en tekst, som vil vække interessere hos personen på den anden side, du skal vælge billeder som både er ærlige, personlige og pæne. Når du så har fået et match, hvor én som du har liket også har liket dig, skal du også sørge for at skrive de rigtige ting, så daten ikke slutter inden den overhovedet er begyndt.

Der er altså rigtig mange uskrevne spilleregler, når det kommer til online dating, og det kan være svært at navigere rundt i denne virtuelle verden. Du har rigtig mange muligheder for online dating, og hvis du gerne vil blive klogere på disse, så læs mere her.

 

7 gode råd

  1. Først og fremmest bør du gøre klart for dig selv, hvad det egentlig er, du vil med denne datingprofil. Der kan nemlig være forskel på, om du ønsker at finde den eneste ene via online dating, eller du blot søger kortvarige bekendtskaber. Herefter bør du opbygge din profil ud fra formålet.
  2. Det er nemt at manipulere med billeder, og kun lægge billeder ud som er helt perfekte. Det er dog helt essentielt, at du er helt ærlig på din profil. Det gælder både i forhold til billeder, intentionen med profilen og det du skriver. Hvis du har været uærlig, vil det give bagslag, når du skal mødes med vedkommende i den virkelige verden.
  3. Det er en god idé, at du holder din profil opdateret. Hvis du har været på en god ferie, været til en fed koncert eller lignende, så vil det måske vække interesseren hos endnu flere personer på den anden side.
  4. Brug gerne billeder som viser noget om, hvad du godt kan lide at lave. Det kan være, at du godt kan lide at surfe, spille guitar, stå på ski eller noget helt andet. Det vil tiltrække opmærksomhed, det kan være starten på en god samtale og være én af måske mange fælles interesser.
  5. I beskrivelsen bør du skille dig ud fra mængden ved at skrive noget unikt og personligt. Du bør dog passe på med at skrive for meget om dig selv. På den måde er der større chance for, at du får spændende spørgsmål fra nogle, som gerne vil høre mere om hvem du er.
  6. Tag initiativ og skriv gerne til flere personer – men husk at gøre det personligt!
  7. Hvis du møder en online, som du synes virker interessant, så mød vedkommende inden alt for længe. Det er en god idé at mødes forholdvis hurtigt, så I lærer hinanden at kende offline i stedet for online, og så I kan finde ud af, om interesseren også er der på den anden side af skærmen.
Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk