Sådan får du en større penis med en penis pumpe

Hvad er penispumper? Hvordan opnår man en større og hårdere penis? I dette indlæg vil du lære mere omkring penispumper og om det er pengene værd. Vi giver den komplette guide til penis pumper, samt giver vi vores take på om en penis pumpe / penis forlænger virkelig har en effekt. Dette er nemlig nået mange har forskellige holdninger omkring, og faktisk er svaret relativt nemt. Dette vil du kunne læse længere nede i indlægget – men vi kan afslører at både Penis pumper / Penis forlængelse / Penis øvelser samt Penis piller alle fungerer optimalt i processen til at tilegne sig en større penis.

 

En penis pumpe består af to ting, selve pumpen og cylinderen. Cylinderen er det gennemsigtige stykke plastik der som regel er alt fra 5 cm til 10 cm i diameter og omkring 22 cm i længden.

penis pumpe før og efter

Men der er selvfølgelig eksempler på pumper der både er større og mindre. Uanset hvilken pumpe du bruger, er det vigtigt at du finder en pumpe der er udstyret med en trykmåler, der kan måle hvor meget tryk der er i cylinderen.

På grund af fysikken der er involveret når man bruger en penis pumpe, er det meget vigtigt konstant at holde øje med trykket mens man pumper, da man ellers kan skade hvis man opnår et for højt tryk.

 

Hvad er det der egentligt sker ved anvendelse af Penis Pumper?

Du indsætter din penis i røret og derefter bliver der trukket luft ud af røret, så der bliver skabt et undertryk. Netop dette undertryk gør at din penis vil svulme op for at udfylde det tomrum der bliver skabt, fra den luft der bliver pumpet ud. Denne opsvulmning sker i huden, blodårpenis pumpe sinful - Bathmateerne, corpus cavernosa, corpus spongiosum, samt et udtræk af lymfevæsker.

Når du pumper din penis, vil den opsvulmning der sker, fortsætte lige så længe som der er vakuum i røret. Som sagt når du anvender din penis pumpe og pumper, skal du konstant være opmærksom på hvor meget tryk der er i cylinderen. Men dette vil du relativt hurtigt kunne få en fornemmelse af.

Det er selvfølgelig som de fleste andre ting, at du løbende vil kunne mærke hvornår den ikke skal have mere. Så vores bedste råd til din nye penispumpe / penis pumpe mår være, at du prøver dig frem indtil du finder lige det tryk hvor du får mest ud af det.

Vand vs. luft baserede penis pumper

Da penispumperne først blev introduceret for verden, var de alle luft baseret. Det betyder at vakuum røret kun består af luft. Og selvom de fungerede fint, så var de ikke perfekte. En af de store konsekvenser ved luft baseret er at der var en chance for at skabe blister på penis samt kunne sprænge blodkar.

Ikke blot dette, men luften i røret ville ret let lække ud. Selvom det kan lyde ret simpelt, er det faktisk meget svært at kunne forsegle luften inde i røret. Ved ethvert læk af luft ville dette formindske trykket, og derfor også have negativ effekt på det færdige resultat, da man vil have et dårligt tryk under hele processen.

Så det helt store problem var at enten pumpede man for hårdt, da det var svært at ramme det perfekte spot, ellers ville luften lække ud og man ville bare spilde sin tid, da pumpen i disse tilfælde ikke ville gøre noget nyttigt for dig.

Omkring 2010 var året da man begyndte at se da vand baserede penis pumper. Men så spørger du nok, hvorfor vand i stedet for luft? Fordi det er mere sikkert.

Men hvordan? Det er simpelthen fordi at vandet der er i pumpen, giver et langt mere stabilt tryk sammenlignet med lufttryk. Vand er mere komprimeret end luft er. Det betyder at vand altid vil give et bedre tryk end hvis man benytter sig af luft. Med andre ord så er vand det mere sikre valg fordi at der er mindre chance for ved en fejl at pumpe for meget luft, og derfor kunne gøre skade på dig selv.

 

Virker Penis Pumper?

Nu hvor du har en god ide om hvad en penis pumpe egentlig er for noget, så kommer vi til det næste punkt. Hvad kan du egentlig forvente når du benytter sig af en penis pumpe. Her får du de informationer om alt det du skulle have brug for at vide.

Mange mænd der har erfaringer med penis pumper, vil beskrive følelsen som dejlig. Følelsen er en blanding mellem at modtage oralsex og selv masturbere. Hvilket skyldes at suge kraften er langt højere end nogen partner nogensinde kunne give. Men ikke blot det, du får også den fysiske følelse af at din penis bliver større, pga. alt det blod der strømmer mod din penis fra pumpen.

Denne nydelse kan dog også have konsekvenser. Pumper du for hårdt, begynder du også at opleve smerter. Det burde ikke komme som en overraskelse, da hvis man lægger for stort tryk på en hvilken som helst legemsdel, vil du mærke smerte. Smerte er din krops overlevelses instinkt der siger at der er noget galt. Hvis du kender til dette simple fact, så burde du kunne hurtigt få styr på hvad der er den sikre zone for pumpe trykket.penis pumpe billede

En penis pumpe kan sagtens virke. Men det går højst sandsynligt ikke så hurtigt som du måske ønsker. Et godt trick er så vidt muligt altid at benytte sin pumpe i timerne op til samleje, på den måde vil du være i topform. Du kan holde i længere tid og din penis vil fremstå større, hvilket vel i bund og grund er det man vil opnå.

Noget man også altid skal huske på når man vil bruge en penis pumpe, er at det ikke kan betale sig at gå efter den billige løsning. Hvis du vælger en dyrere pumpe, vil de ønskede resultater også komme hurtigere, og der er større chance for at resultaterne forbliver. Det kan anbefales altid at lave penisøvelser ved siden af din pumpe rutine, af den simple grund at det gør selve pumpe processen mere effektiv. Penisøvelser kommer vi nærmere ind på senere i guiden.

Hvis du kun bruger en penis pumpe, så vil du opleve et imponerende resultat allerede den første gang du bruger den. Men resultatet er ikke vedvarende. Det er midlertidigt og varer i de fleste tilfælde i omkring 4-5 timer, dog kan der være tilfælde hvor det kan holde i op til 24 timer.

En penis pumpe vil derfor stimulere din penis således den bliver større, og dette er nået både du og din partner vil kunne mærke under samlejet. Det er derfor helt korrekt at en penispumpe virker, dog som nævnt ovenstående har det ’kun’ en midlertidig effekt. Hvis du derimod søger en mere holdbar løsning og ikke bare med formål til samlejet – hvor en penis pumpe i øvrigt også øger følelsen, således samlejet virker meget bedre, så skal du kigge nærmere på hvilke muligheder en penis forlænger / penis øvelser eller eksempelvis penis piller kan tilbyde.

Dette har vi skrevet nået om længere nede, og vi er overbevidste om, at du vil blive overrasket over hvad vi har fundet frem til.

 

3 bedste anmeldelser

Vi har her fundet frem til de penispumper vi mener er de absolut bedste på markedet. Vi har fundet 3 forskellige, som alle kan findes med link under hver beskrivelse af de 3 udvalgte produkter.

1. Bathmate – Penis pumpe

”The Bathmate” er nok den mest populære vand baseret penis pumpe du kan finde på markedet. Det burde ikke være en overraskelse da det er det produkt der er blevet reklameret mest med.

Overordnet set er det en solid vand baseret penis pumpe. Det var rigtigt meningen at man skulle benytte sig af penispumpen en gang dagligt når du går i bad. Den kan derfor fordelagtigt benyttes i brusebad eller mens du sidder i et badekar eller lignende.

Her er hvordan du optimalt benytter dig af Bathmate:

 1. Opvarm hele din krop og især din penis i omkring 5 minutter.
 2. Få en erektion
 3. Fyld Bathmate med varmt vand
 4. Imens du har erektion, stikker du din penis i den vandfyldte Bathmate
 5. Pres Bathmate mod dit bækken over flere omgange for at øge presset i Bathmaten. Men hver sikker på du ikke går over det sikre spot.
 6. Behold Bathmaten på i omkring 15 minutter. Aldrig gå over 20 minutter.
 7. Fjern ventilen for at sænke trykket og derefter fjern Bathmaten.
 8. Færdiggør dit bad og derefter gør Bathmaten ren med normal sæbe.

Der findes to forskellige varianter af Bathmate, Hercules og Goliath. Den eneste forskel på de to nævnte, er størrelsen på røret. Goliath er bygget til mænd med større penis, eller for folk der har benyttet Hercules i en længere periode og har fået et godt resultat, og er klar til at gå op i størrelse.

 

2. Pump Worx – Penispumpe

Pump Worx er den perfekte penis pumpe til dig hvis du overvejer at anskaffe dig din første pumpe. Overordnet set hjælper den dig med at få en både fyldigere, hårdere samt længere erektion efter du har benyttet den.

Når du benytter Pump Worx og første gang sætter den på din penis, vil du opleve et behageligt og stimulerende vakuum. Men som med alle andre pumper, vil det ikke skabe permanent forstørrelse, men hvis du bruger den før sex vil du som tidligere nævnt opleve at det giver en meget positiv effekt. Du kan bl.a. se frem til mere intens sex og onani oplevelse, efter du har brugt Pump Worx.

Pump Worx er ekstremt brugervenlig og der skal ikke det helt vilde til for at bruge den. Hvis du er nybegynder, er det vigtigt at du starter stille og roligt, da der ellers kan komme alvorlige skader på din penis. Vandbaseret glidecreme er en fin løsning hvis du ikke ved hvad du skal gøre, dette skaber et bedre vakuum. Derefter sætter du cylinderen over din penis, pumper langsomt og ser din penis vokse. Hvis du ikke har meget erfaring med penis pumper, anbefales der højst at bruge den 10 min ad gangen. Og husk altid at stop hvis du føler smerte.

 

penispumpe - Pump Worx

 

 

3. Auto-Vac – Penis pumpe

Auto Vac penispumpen er en langt mere teknisk pumpe end de to andre fornævnte. Den pumpes nemlig automatisk op og danner vakuum omkring din penis, så du behøver slet ikke røre en finger selv.

Auto Vac pumpen er derudover utrolig brugervenlig. Du kan vælge mellem 3 forskellige hastigheder, der kan kontrolleres på skaftet af pumpen. Der er både hastighed til nybegyndere og de mere øvede.

Køber du denne pumpe følger der desuden et USB-stik med til opladning af pumpen.

Udover et USB-stik følger der også en gratis penisring med i pakken. Den kan bruges til at bevare erektionen. Dette er mest beregnet til folk der har problemer med at holde en erektion, men den kan også bruges af alle der bare gerne vil have en mere effektiv oplevelse med pumpen.

Pumpen har følgende specifikationer:

 • Længde: 23 cm
 • Diameter ved basen: 5.7 cm
 • Vægt: 0.34kg
 • Bruger AAA batterier, der ikke følger med
 • Glidecreme samt rengøringskit medfølger

Overordnet set er denne pumpe meget komfortable og er i stand til virkelig at give en længere erektionstid. Pumpen giver resultater med det samme, og selvom det er din første gang med en pumpe, vil du straks kunne se at din penis bliver større.

 

Auto Vac Penis pumpe

 

 

Sådan bruger du en penis pumpe

Nu hvor du har hørt lidt om hvilke muligheder du har på markedet samt hvad en penis pumpe egentlig gør, så kommer her en lille guide til hvordan du præcist benytter en penis pumpe.

Først starter vi med at fortælle hvordan man bruger en vand baseret pumpe. Da det er det mest sikre valg samt også det mest populære valg. Eftersom de fleste pumper er ens, kan du benytte følgende punkter ved brug af stort set alle vandbaserede pumper.

Her er hvordan du gør:

 1. Fyld pumpen med varmt vand
 2. Hold så meget vand som muligt inden i pumpen, derefter sætter du pumpen over din penis
 3. Pres pumpen mod dit bækken for at øge presset
 4. Bliv ved med at presse pumpen mod dit bækken for at øge presset, eller i nogle tilfælde forøg presset på selve pumpen (afhænger af hvordan pumpen er designet).
 5. Forbliv stille og behold pumpen på i omkring 15 minutter.
 6. Efter de 15 minutter er gået, fjerner du ventilen for at sænke trykket og derefter fjerner pumpen.
 7. Rengør og tøm pumpen.

Hvis du skulle være en af dem der foretrækker en luft baseret pumpe, er der også nogle tips til hvad du skal gøre. Alle luftpumper er nogenlunde ens, men lidt mere kompleks at bruge sikkert.

 1. Placer pumpen over din penis
 2. Pres pumpen mod dit bækken for at øge trykket
 3. Bliv ved med at presse pumpen mod dit bækken for at øge presset, eller i nogle tilfælde forøg presset på selve pumpen (afhænger af hvordan pumpen er designet).
 4. Forbliv stille og behold pumpen på i omkring 15 minutter
 5. Efter de 15 minutter er gået, fjerner du ventilen for at sænke trykket og derefter fjerner pumpen.

Selvom det virker til at den luftbaserede pumpe har færre steps, samt man ikke skal bekymre sig om vand, så kan det klart anbefales at bruge den vandbaserede for mest sikkerhed.

 

Penis øvelser

Hvis du ønsker en større penis, men er ikke parat til at kaste penge efter en penis pumpe, har du mulighed for diverse øvelser. Det er den nemmeste samt billigste måde at få en større penis på, det koster ikke andet end din tid og viden, en viden som vi forhåbentlig kan give dig.

Inden du går i gang med disse øvelser, er det vigtigt at du indser at det ikke er en mirakelkur og ikke vil gøre din penis større efter blot en enkelt øvelse. Der kan snildt gå 2-3 måneder, før du rigtigt kan se forstørrelse. Men imens du venter på det, vil du opleve øget blodcirkulation samt du vil opleve større og stærkere erektioner, hvilket vil resultere i bedre sex – som du vil sætte utroligt meget pris på. Der er derfor med andre ord ingen negative effekter ved at starte med penis øvelser. Det er nået som mange på sigt bliver utroligt glade for, og som sagt påvist ved test fungerer. Så hvis du ikke er tilfreds med din penis længde, så har du nu en mulighed for selv at træne den længere – det er kun dig selv som er til stoppe for dette.penis piller billede

Den mest basale penisøvelse er ”Stretching”. På godt dansk vil det bare hedde strækning, hvilket er et meget passende navn. Ideen er af strække de ligaments der sidder omkring din penis, så de bliver så lange som muligt, hvilket vil resultere i en længere penis på sigt. Som udgangspunkt kan du udføre stretching 7 dage i ugen, men hvis du ikke har noget erfaring med det, anbefales det kun at gøre det max 5 dage i ugen.

Men hvordan fungerer det så? Du skal bruge din tommel samt pegefinger og danne et ”OK tegn”. Du tager derefter fat bag ved penis hovedet og strækker. Det gør ikke nogen forskel hvilken vej din hånd vender, men det kan anbefales at prøve forskellige måder for at finde ud af hvad der fungere bedst for dig.

 

Vi har naturligvis kun valgt at tage de øvelser med, som vi ved med sikkerhed vil have en effekt – så du kan være ganske rolig omkring de valgte øvelser. Hvis du dog stadigvæk er skeptisk omkring vores påstande, så er du mere end velkommen til at søge lidt løst på diverse medier – her vil du ligeledes kunne få bekræftet at stretching fungere som fortalt. Penis-øvelser-stretching

Vi har desuden et billede, som viser hvorledes du skal holde rund om din penis. Denne penis øvelse er almindeligt anerkendt, så det er bare med at komme i gang – du vil med garanti kunne lave lidt om på dine vaner således du 5-10 minutter efter du har lagt dig i sengen lige kan lave lidt penis øvelser for du efter 1-3 måneder allerede vil kunne se en effekt

 

Penis forstørrelse

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af hverken penispumper eller gider at bruge tid på at lave øvelser, har du en anden mulighed.

Du kan opleve penisforstørrelse ved hjælp af et penissleeve. Det er en form for penis handske du stikker din penis ind i, for derefter at føles større, længere og hårdere på samme tid.

Et sådant sleeve er utrolig nemt at bruge. Det er i teorien præcist ligesom et kondom, og skal derfor påføres når du er erigeret. Dette giver ikke blot dig selv følelsen af at være større, men giver også din partner en rigtig god oplevelse, og er helt sikkert det værd hvis man ikke ønsker pumper eller prøver.

Det kan anbefales derudover at bruges glidecreme, for at opnå den bedste og mest realistiske følelse.

Penisforstørrelse billede

 

Penis forlængelse

Hvis du er utilfreds med størrelsen på din penis, så kan en penisforlænger også være den rette løsning for dig. Penisforlængeren er en fuldstændig sikker og veldokumenteret måde at øge din penis størrelse, både i længe og omkreds.

Så hvis du føler at din penis er for lille og du gerne vil have en mere normal størrelse, så er du ikke alene. Der findes flere forskellige variationer af penisforlængeren på markedet.

 

Men hvad er en penisforlænger egentlig? Det er kort og godt et kit der hjælper dig med at strække din penis så det til sidst gerne skulle resultere i forøgelse af længde og bredde. En penisforlænger består af et antal metalstænker og plastikringe, som fastgøres på din penis og sørger for at længden mellem roden og hovedet udstrækkes. En penisforlænger er et godt og billigt alternativ til en pumpe eller lignende, og du kan bruge den tæt på så meget du har lyst til, selvfølgelig med måde.

Så undrer du dig nok over hvordan sådan en fungere? Du fastspænder din penis i et par plastikringe og holder den udstrakt ved hjælp af metalstænker som kan justeres i længden. Du styrer helt selv hvor langt din penis skal udstrækkes og du kan modificere den efter hvad din penis kan holde til.

Af nedenstående video fremgår det kort hvorledes en penis forlænger virker i praksis. Se endelig dette klip således du med video får ilustreret og bekræftet at penisforlængelse faktisk fungere.

 

Det kræver dog også en masse tid hvis du vil bruge en penisforlænger. Hvis du beslutter dig for at det er denne vej du vil gå, skal du være indstillet på at bære den i mange timer hver dag. Det kræver både tålmodighed og velholdenhed, så det er noget du bør gøre op med dig selv inden du går i gang. Penisforlængeren skal bæres i 2-8 timer per dag over en længere periode på 6-12 måneder, alt efter hvor timer du bærer den per dag.

Mange modeller af penisforlænger er produceret meget diskret så du kan bærer den under tøjet uden at nogle ser det. Derfor kan du fortsætte med dine daglige gøremål som normalt, samtidigt med at du er i gang med processen. Men det er dog meget normalt kun at bruge penisforlængeren når du er derhjemme, da det kan være mere behageligt for nogle mennesker, og ikke skulle være omgivet af andre mennesker.

Penis piller

Brugen af piller til penisforstørrelse har længe været en ting blandt mænd. Hvis du har gået med ideen om at benytte dig af piller, men stadig ikke er helt sikker, får du her en kort gennemgang omkring de mest basale informationer omkring penispiller.

Hvordan virker piller til penisforstørrelse? Hvis man skal forstå præcist hvordan pillerne virker, skal man sætte sig ind i hvad Corpora Cavernosa er. Det er den svampede del af din penis, der bliver fyldt op med blod og bliver forstørret hvilket resultere i det vi til dagligt kalder for erektion.

Corpora Cavernosa er det der er skyld i at din penis kan blive hård. Ved seksuel stimulation sender hjernen signaler ned til Corpora Cavernosa som derefter fyldes med blod. Derfor starter alle former for penisforstørrelse med disse to kamre.

 

Det grundlæggende som penispiller gør, er at de udvider Corpora Cavernosa, ved hjælp af blodtilførsel til penis. Dette skulle meget gerne med tid resultere i at vævet omkring penis udvider sig og at du derfor kan opnå en større penis.penis piller billede

Der vil normalvis vises de første tegn på penisforstørrelse i løbet af de første to måneder, og de endelige resultater vil som regel finde sted efter ca. 6 måneders brug. Det er dog vigtigt at huske på at resultater variere fra person til person, og du aldrig kan være sikker på et resultat.

Men er penispiller sikre? Det kommer meget an på hvilke du har købt og hvor du har købt dem. Udbuddet af penispiller kan virke uoverskueligt, men en ting du skal huske på, er at uanset hvilke piller du køber, så vil du ikke se resultater over natten, men at der er en længerevarende proces. Derudover er det også vigtigt ikke blot at gå efter de billigste piller, da det kan indeholde materialer der ikke er sunde for kroppen

Ingredienserne i penispillerne vil variere af hvilke mærke du køber. Hvis du vælger et naturligt produkt, skal du kigge efter følgende ingredienser: Cayenne peber, Panax Ginseng rod, Ginkgo biloba pulver, Epidemium sagittatum, Cuscuta frø, Havtornbær, Savpalmepulver og Avena sativa (havrehalm) ekstrakt. Nogle af de nævnte ingredienser har vist ikke blot at give en penisforstørrelse men også hæve din sexlyst, samt behandle andre seksuelle problemer som for tidlig sædafgang, impotens samt infertilitet, de ingredienser der har disse virkninger, er følgende: Dodder frø, Epidemium, sagittatum, Ginseng, savpalme og havrehalm.

Men virker penispillerne så rent faktisk? Nogle af de produkter du kan købe på markedet, virker bedre end andre. Det du især skal være opmærksom på, er hvorhenne du køber dem. Det er vigtigt at du finder en forhandler, hvor alle deres produkter har været igennem en klinisk test for at måle deres effektivitet. Med det sagt så vil det altid være forskelligt fra person til person hvor stor en effekt pillerne vil have, så det er svært at give et præcist svar, eller et præcist resultat. Dog er fælles for alle at man sagtens kan stoppe med at bruge pillerne hvis man ikke føler at resultatet er tilfredsstillende.

Hvor længe skal jeg så tage pillerne før jeg kan se resultater? I de første fire uger vil mange brugere bemærke en øget udholdenhed i sengen samt en større sexlyst, hvilket jo altid er godt. Når der er gået en måned, begynder din penis at udvide sig hvad angår både længde og bredde. I løbet af den tredje måned af behandlingen vil de fleste begynde at kunne se en mærkbar forskel. Og hvis du her har opnået dit ønskede resultat, kan du stoppe med at indtage pillerne.

 

 

Som sagt så er det ikke blot penisforstørrelse som pillerne giver af fordele. En større og længere penis er kun en af de mange fordele. Når du bruger penispiller, kan du også opleve andre fordele såsom:

 • Øget sexlyst og udholdenhed
 • Større og hårdere erektioner på grund af stigningen af blodtilførslen
 • Stærkere og mere intense orgasmer
 • Bedre kontrol over din sædafgang

Penispiller er derudover generelt også et fint vitaminsupplement, da det giver et dagligt boost af naturlige ingredienser, hvilket resulterer i at din krop også får et boost af næringsrige vitaminer og mineraler, der forhåbentlig hjælper med at holde dig sund og rask.

Vi håber at dette indlæg har været med til at bidrage til at du er blevet klogere på hvad du kunne tænke dig at gøre for, at have få en længere penis. Vi vil mere end gerne høre hvad du synes om indlægget, eller hvis du blot har bedre forslag som du selv har prøvet af derhjemme, så du mere end velkommen til at skrive over vores mail eller blot via nedenstående ’kommentar’ felt – vi vil herefter besvare din henvendelse indenfor 24 timer og alt andet lige før.

Vi bestræber os på at videregiver information, således du får lyst til at prøve forskellige teknikker af. Vi har som sagt ved test forsøgt diverse ting selv eller fået dem be- / afkræftet af forskere eller andre eksperter på området, og af den grund er det vi skriver ikke uden belæg.

1 Kommentar
 1. Reply
  Carsten Nicolajsen 19. maj 2018 at 11:51 pm

  Fedt fedt Lovebuddy!

  Det er til dato det bedste indlæg omhandlende penispumper jeg har set. I formår virkelig at sætte en endelig streg på de mange tvivlsspørgsmål man kunne have. Jeg er simpelthen blevet overbevist om, at dette fantastiske udstyr virker som det skal, og har af den grund valgt at købe et produkt som jeg nu glæder mig afsindigt meget til at prøve af med min kæreste.

  Det er vel ikke sådan, at man kan skade nået i sin nedre region når man bruger sådan en første gang?

  Jeg ser meget frem til at høre fra jer.

  God aften herfra!

  Efterlad et svar

  Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating