Erotisk Novelle: Sprøjtende kvinder

Kært barn har mange navne, men i en del år har jeg været fascineret af sprøjtende eller de såkaldte ejakulerende kvinder. De er min “våde drøm” så at sige, og forklaringerne på fænomenet er også mangfoldige, og jeg vil blot sidst i artiklen henvise til et par af dem på nettet. Det tekniske vil jeg overlade til eksperterne, som ofte er uenige, og i stedet fortælle om mine oplevelser med disse dejlige kvinder.


SKYND DIG: Eksklusivt tilbud til LoveBuddy.dk sexnovelle læsere.
Gør som de fleste og spar penge i dag.

Spar 50% på sexlegetøj →


Aha-oplevelsen

For en del år siden, lærte jeg en kvinde at kende, og da vi første gang gik i seng sammen oplevede både hun og jeg, at kvinder kan sprøjte. Jeg har altid været glad for oralsex, og jeg begyndte med at give hende den store tur. Det gør også mig temmelig eksalteret, når min partner nyder det, jeg gør ved dem. Da hun nærmede sig orgasmen blev hun ufattelig våd, og det føltes som om at det indre af kussen hvælvede sig ud ad, og da hun kom, sprøjtede hun mig i ansigtet og munden.

Jeg blev meget overrasket og smagte på væsken, der hverken lugtede eller smagte af tis, men har sin egen distinkte duft. Det tændte mig voldsomt, hvilket egentlig overraskede mig. Da jeg er et nysgerrigt menneske, ville jeg prøve at undersøge, hvad der skete og begyndte at slikke hende igen, og i løbet af forbløffende kort tid skete det igen.

For ikke at få det til at lyde som om jeg er en indbildt nar eller imitere en af Ugens Rapports grå siders normale føljetoner, vil jeg kort fortælle, at jeg stimulerede hende til sprøjteorgasme et utal af gange og udvidede stimuleringsrepertoiret til også at bruge fingrene.

Jeg spurgte hende, om hun havde det sådan altid, og hun fortalte mig at det var første gang, men at det bestemt var dejligt, selvom hun blev lidt flov første gang. Men da hun mærkede jeg nød det gav hun los. Hun er den kvinde som jeg har kendt, der nemmest har kunnet få disse orgasmer.

Indsamling af erfaring

Efter at have oplevet en kvinde få en sprøjtende våd orgasme, har jeg forsøgt at få kvinder til at sprøjte med større og mindre held, og undersøgt sagen til bunds. Det har givet en del viden og oplevelser, men også en del hovedrysten og overbærenhed fra kvinder. Må nok indrømme, at man kan virke som lidt af en særling, når man slynger om sig med alle mulige ord og begreber.

Lidt praktisk viden

En del kvinder har prøvet at få sprøjteorgasme. Men rigtigt mange har ikke prøvet det før, og synes de skal tisse midt i det hele, især hvis de bliver stimuleret på det, der måske er g-punktet. Denne trang er naturlig, og man bør ikke lade sig forstyrre af det. Evt. prøve at se hvad der sker ved yderligere manipulation.

De fleste kvinder har et punkt i kussen, som ofte føles anderledes i vævet, og det kan være svært at finde, selv med en del øvelse.

Man finder nemmest punktet, hvis kvinden ligger på ryggen, ved at føre en eller flere fingre ind i kussen, så fingeren eller fingrene peger op mod maven. Det kan føles som et svampet område på størrelse med en 2 krone ca. 2-3cm oppe, men nogle gange skal man helt op på kanten eller bag skambenet for at finde det – det kan varierer meget.

Men det hjælper med viden og især øvelse. Lyt derfor også til kvinden. De fleste oplever en utrolig dejlig følelse, når punktet bliver stimuleret kraftigt, mens andre føler sig overstimuleret. “Mit Gefühl”, som de siger i det sydlige udland.

Der er ikke to kvinder der er ens. Men som hovedtræk virker en kraftig stimulering, f.eks. ved hjælp af hånd, dildo eller fingre, og gerne efter en god opvarmning, altså når kvinden er godt våd og liderlig. Det er heller ikke alle der sprøjter, nogle løber det fra nærmest som en bæk, når man stimulerer dem – men smag og lugt er den samme og for mig er det lige dejligt.

Og husk!

“Den som smører godt kører godt”, så stop hvis kvinden ønsker det. Dette kan ikke siges ofte nok, og vi mænd bør lytte. Også af egoistiske årsager. Vi får det tifold igen.

Uvederhæftig påstand

Min påstand er, at tre fjerdedele af alle kvinder kan sprøjte, ved hjælp af lidt snilde og husflid. En fjerdedel af dem kan sprøjte ofte og uden anstrengelse og den sidste del gør det af og til. Den sidste fjerdedel kan sikkert også, men kræver nok utrolig megen tillid at lære at kunne give sig hen, og tro på, at de også kan få nydelse ud af dette. For mig er det den ultimative “turn-on” at få lov til at opleve.

Kort fortalt

Det kan lyde som om, jeg har erfaring med hundreder af kvinder, og at det er en pralhals fantasifoster. Men jeg er et legende og nysgerrigt menneske, der elsker at udforske tingene til bunds. Med lidt ihærdighed og deltagelse fra kvinden, kan man få timer til at gå med, blot at undersøge fænomenet – til bunds. Uanset resultatet får begge parter noget ud af det.

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik

Lovebuddy
VIND FOR 2.000 DKK
SEXLEGETØJ

Deltag og vind sexlegetøj & undertøj
til en værdi af 2.000 DKK

 

Din deltagelse er hermed bekræftet!

Der var en fejl ... Prøv venligst igen

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.