Shots Toys sexlegetøj: Det bedste i test

Er du allerede en fan af Shots Toy sexlegetøj, eller overvejer du måske at afprøve det for første gang? I begge tilfælde bør du læse med her.

Her får du herunder en guide til 17 forskellige stykker sexlegetøj fra Shots Toy.

De kan inspirere dig til at afprøve nye ting i soveværelset.

 

1.   Spiky Penis Extension Sleeve

1. Spiky Penis Extension Sleeve

1. Spiky Penis Extension Sleeve

Se prisen

Dette sexlegetøj er hovedsageligt beregnet til at blive brugt sammen med en partner, da den har potentialet til at tilføje noget ekstra til samlejet. Som navnet ”Spiky Penis Extension Sleeve” indikerer, så er dette legetøj et sleeve, som man kan sætte på penissen. Dette vil få erektionen til at føles større under samlejet, hvilket kan give ekstra nydelse til ens partner.

Dette frække sleeve er super fleksibelt, og det er udstyret med bløde dutter på ydersiden af skaftet, hvilket kan virke ekstra pirrende og give ekstra stimulation for ens partner under samlejet. Størrelsen på disse dutter varierer fra at være 04 til 06 mm lange, hvilket også tilføjer en ekstra dimension til oplevelsen af at bruge dette penis sleeve.

Selve påføringen af sleevet er ganske nemt, da den blot skal trækkes ned over den erigerede penis, som dermed kommer til at føles ekstra stor og hård. Ønsker man det, så kan man gøre påføringen lidt nemmere ved at bruge lidt vandbaseret glidecreme.

 

 

2.   Realistisk Penis Extension Sleeve

2. Realistisk Penis Extension Sleeve

2. Realistisk Penis Extension Sleeve

Se prisen

Hvis den ovennævnte sleeve ikke var det helt rigtige for en, eller hvis man bare foretrækker en mere realistisk følelse, så kan dette penis sleeve måske være det rigtig legetøj for dig og din partner. Ligesom med det første sleeve, så giver dette også følelsen af en større og hårdere erektion, men strukturen på ydersiden af dette sleeve vil give en helt anden form for pirrende oplevelse.

Påføringen af dette sleeve fungerer på præcis samme måde, som det ovennævnte; altså ved at påføre sleevet på næsten samme måde som et kondom. Det kan ligeledes være en mulighed at bruge vandbaseret glidecreme for at gøre påføringen lidt nemmere.

 

3. Shots Dolls Mandy Realistisk Sexdukke

16. Shots Dolls Mandy Realistisk Sexdukke

3. Shots Dolls Mandy Realistisk Sexdukke

Se prisen

Denne frække sexdukke vejer 40kg, er 161 cm høj og så har den tre stramme åbninger, som det er muligt at eksperimentere løs med. Dukken er super realistisk, og dens arme og ben er bøjelige, hvormed det er muligt at indstille dukken til ens yndlings positioner. På denne måde får man den ultimative følelse af at være sammen med en rigtig kvinde.

Dukkens vagina og anus har en dybde på 18 cm, men foretrækker man et lækkert blowjob, så kan dukkens mund rumme 15 cm. Hvis man ønsker den ultimative følelse af, at dukken er levende, så kan man indsætte medfølgende varmestave, sådan at dukkens åbninger bliver varme.

 

4.   Stay Hard Spray mod Tidlig Udløsning

4. Stay Hard Spray mod Tidlig Udløsning

4. Stay Hard Spray mod Tidlig Udløsning

Se prisen

Hvis det ikke er erektionen, som man gerne vil styrke, men derimod ens udholdenhed, så fås der heldigvis også en spray, som kan skabe denne effekt. Stay Hard Sprayen bruges til at modarbejde en for tidlig udløsning, sådan at man kan forlænge den seksuelle akt med sin partner, hvilket begge partner sikkert vil nyde gavn af.

Stay Hard Sprayen virker på den måde, at man – ligesom med Get Hard Sprayen – sprayer penis 1-3 gange med væsken, hvorefter man skal vente ca. 15 minutter inden samlejet, sådan at sprayen kan nå at virke. Sprayen virker på den måde, at den mindsker følsomheden i de erogene zoner, hvilket gør det muligt at holde erektionen i længere tid. Denne spray indeholder ligeledes også 50 ml.

 

 

5.   Shots Toys Erotiske Exercise Balls

5. Shots Toys Erotiske Exercise Balls

5. Shots Toys Erotiske Exercise Balls

Se prisen

Ikke nok med at du kan opleve en pirrende fornemmelse med dette legetøj, så er det faktisk også sundt for dig. Disse erotiske Exercise Balls er nemlig med til at træne ens bækkenbund, hvilket er anbefalet, at man gør, af både jordemødre, gynækologer og sexologer. Derudover kan kuglerne også skabe mere pirring og følsomhed i skeden.

Måden, hvorpå man bruger disse erotiske Exercise Balls, er ved forsigtigt at indføre de to kugler ind i skeden. Derefter vil kuglerne lægge sig tæt op ad hinanden, hvilket vil give en pirrende følelse, når man bevæger sig rundt.

Det specielle ved lige netop disse kugler er, at de ikke har en snor i sig, som normalt er beregnet til at fjerne kuglerne igen. Det er dog intet problem af få dem ud, da man blot kan sætte sig på hug og bruge bækkenbundsmusklerne til at skubbe dem ud. Man kan evt. bruge ens fingre som en ekstra hjælp.

 

 

6.   Irresistible Kissable Klitoris Stimulator

6. Irresistible Kissable Klitoris Stimulator

6. Irresistible Kissable Klitoris Stimulator

Se prisen

Dette sexlegetøj er en ægte testvinder, da den giver kvinder uimodståelige klitoris orgasmer. Dette stilfulde og lydsvage legetøj bruger Air Wave technology til at skabe fantastiske orgasmer helt berøringsfrit, som dermed sikrer ens nydelse om og om igen, uden at ens følsomhed nedsættes.

Stimulatoren virker på denne måde, at den sender luftbølger mod klitoris, hvilket er yderst stimulerende. Legetøjet har hele 11 forskellige niveauer, så det er bare med at eksperimentere med dette stilfulde legetøj.

 

 

7.   Shots Toys Easy Rider Vagina

7. Shots Toys Easy Rider Vagina

7. Shots Toys Easy Rider Vagina

Se prisen

Dette ornaniprodukt er skabt med henblik på mændene, da det er designet til at føles som en ægte vagina. Easy Rider Vaginaen føles blød og rillet på indersiden, som skaber en pirrende og naturlig følelse, når penis indføres i den.

Easy Rider Vaginaen er ligeledes super nem at bruge, da det eneste, som det kræver, er, at man husker at bruge glidecreme sammen med produktet. Derudover så har man via et hul i toppen af produktet mulighed for at styrer, hvor meget vakuum der skal være inde i vaginaen. Jo mere vakuum man bruger, jo mere sugende effekt vil man opleve.

 

 

8.   Shots SLT Pocket Masturbator med Glidemiddel

8. Shots SLT Pocket Masturbator med Glidemiddel

8. Shots SLT Pocket Masturbator med Glidemiddel

Se prisen

Hvis man i stedet fortrækker et onani-sexlegetøj, som er nemt at have med i tasken eller kufferten, så er dette legetøj lige noget for dig. Pocket Masturbator med Glidemiddel et lille fleksibelt legetøj, som igen er designet til at give en stram og pirrende oplevelse.

Ikke nok med man finder nogle stimulerende dubber på indersiden af legetøjet, så er Pocket Masturbatoren også selvfugtende. Dette betyder, at du ikke behøver at bruge glidecreme, men i stedet kan aktivere legetøjets egen fugtgivende funktion med lidt vand eller spyt. Der er væske til ca. 30 solo-stunder i legetøjet.

 

 

9.   Electroshock E-Stimulation Vibrerende Prostata Massager

9. Electroshock E-Stimulation Vibrerende Prostata Massager

9. Electroshock E-Stimulation Vibrerende Prostata Massager

Se prisen

Dette fantastiske sexlegetøj er endnu et redskab, som man kan bruge enten alene eller sammen med din partner. Denne vibrerende Prostata Massager kan give brugeren nogle anal-orgasmer, der er udover det sædvanlige, da legetøjet både benytter vibrationer og elektro-impulser, som skaber en pirrende fornemmelse ved prostataen og mellemkødet.

Det er dog altid vigtigt at være ekstra opmærksom på sikkerheden, når man eksperimenterer med elektro-sex, og man bør måske styre udenom dette legetøj, hvis man har hjerteproblemer, pacemaker, epilepsi, eller hvis man er gravid. Husk altid at læse brugsanvisningen førend man afprøver et sexlegetøj.

 

 

10. Electroshock E-stimulation Vibrerende Anal Plug

10. Electroshock E-stimulation Vibrerende Anal Plug

10. Electroshock E-stimulation Vibrerende Anal Plug

Se prisen

Kan man ikke få nok af elektro- og anal sex, så kan man fortsætte nydelsen med dette legetøj. Denne vibrerende Anal Plug kan ligeledes skabe fantastiske anal-orgasmer ved at gøre brug af både vibrationer og elektroshock.

Man har selv muligheden for at vælge, hvilken af de to indstillinger man har lyst til at bruge, eller om man har lyst til at opleve den magi, som de to funktioner kan skabe sammen. Uanset hvilken indstilling man vælger, så vil denne Anal Plug skabe en pirrende følelse, som vil forkæle en på alle ens følsomste punkter.

 

 

11. Electroshock E-Stimulation Rabbit Vibrator

11. Electroshock E-Stimulation Rabbit Vibrator

11. Electroshock E-Stimulation Rabbit Vibrator

Se prisen

Electroshock er ligeledes en af fordelene ved denne fine Rabbit Vibrator, som kan sende både de klassiske vibrationer og elektro-impulser igennem klitoris og G-punktet. Med dette legetøj har man også muligheden for at bruge de to funktioner enkeltvis, eller man kan vælge at bruge dem samtidig.

Det er dog stadig vigtigt at være opmærksom på sikkerheden, da de samme forholdsregler gælder ved alle de nævnte typer af sexlegetøj, som benytter elektroshock.

 

 

12. Electroshock E-Stimulation Handsker

12. Electroshock E-Stimulation Handsker

12. Electroshock E-Stimulation Handsker

Se prisen

Disse kinky Electroshock Handsker søger for både du og din partner for alvor kommer i stødet. Disse bløde onesize handsker vil forvandle enhver berøring til en elektrisk oplevelse, som vil sende pirrende stød imellem jer.

Med til disse handsker følger en lille fjernbetjening, som tillader jer at indstille handskerne. Dette giver jer dermed uanede muligheder, så det er bare med at eksperimentere løs.

 

 

13. Electroshock E-Stimulation Dobbelt Penisring

13. Electroshock E-Stimulation Dobbelt Penisring

13. Electroshock E-Stimulation Dobbelt Penisring

Se prisen

Denne Dobbelte Penisring har rigtig mange fordele, som kan gøre jeres oplevelse i soveværelset ekstra tåkrummende. Ikke nok med at penisringen vil skabe en kraftigere erektion, så sender ringen samtidig vibrationer og pirrende elektro-impulser til både penis og pung.

Ringen er super fleksibel, da den er lavet ud af silikone, hvilket sørger for en god pasform. Med til legetøjet følger der ligeledes en fjernbetjening, så man har mulighed for at styre legetøjets mange funktioner.

 

 

14. Shots Toys Silky Buttplug Medium

14. Shots Toys Silky Buttplug Medium

14. Shots Toys Silky Buttplug Medium

Se prisen

Er man ikke så meget til elektro-sex, man stadig nyder analsex, så er dette legetøj muligvis lige noget for en. Denne Silky Buttplug er i størrelsen medium, og den er dermed velegnet til erfarne udøvere at analsex. Legetøjets kegleform gør det nemt og behagelig at indføre.

Dette legetøj kan man igen enten bruge med en partner, eller man kan nyde det alene. Buttpluggen her nemlig en lille sugekop i bunden, hvilket gør det muligt at fastsætte den på hårde, jævne overflade, som f.eks. i bruseren.

 

 

15. Fist It Silikone Onani Handske

15. Fist It Silikone Onani Handske

15. Fist It Silikone Onani Handske

Se prisen

Dette sexlegetøj vil tage ens næste handjob til et helt nyt og pirrende niveau. Igen har man med dette legetøj muligheden for at bruge den alene, og dermed give sig selv en fantastisk onani-oplevelse, eller sammen med en partner. Denne onani handske er nemlig forsynet med nubrede fingre såvel som en rillet håndoverflade, som for alvor vil kunne skrue op for nydelsen.

Hvis man vil gøre oplevelsen ekstra givende, så er handsken udstyret med en lille åbning mellem tommel- og pegefinger, som er formet som en mund. Dette vil stramme tæt omkring penis, hvilket har potentialet til at give de vildeste orgasmer. Denne frække handske er onesize og passer dermed alle.

 

 

16.   Get Hard Erektions Spray

3. Get Hard Erektions Spray

16. Get Hard Erektions Spray

Se prisen

Det fleste mennesker ville nok ikke sige nej, hvis de blev tilbudt en nat fyldt med sex, men det er desværre ikke altid, at ens krop er enig i dette. Heldigvis kan man tilkøbe sig til en længerevarende erektion med ”Get Hard Erektions Spray”. Denne spray gør sådan, at erektionen både vil vare i længere tid, men samtidig bliver penis også hårdere, hvilket er med til at stimulere ens partner lidt ekstra.

Sprayen bruges på den simple måde, at man blot sprayer 1-3 gange direkte på penis, hvorefter man skal lade sprayen virke i ca. 15 minutter, førend man påbegynder på samlejet. Sprayen er på i alt 50 ml.

 

 

17. Shots SLT Dildo med Sugekop og Glidemiddel

17. Shots SLT Dildo med Sugekop og Glidemiddel

17. Shots SLT Dildo med Sugekop og Glidemiddel

Se prisen

Denne frække dildo har et realistisk design, som vil være med til at skabe fantastiske orgasmer og dermed tage ens onani-oplevelser til et helt nyt niveau. Denne dildo er blød og fleksibelt, og så er den hele 18 cm lang, hvoraf de 15 cm kan indføres i skeden.

Derudover så har denne dildo den fantastiske evne, at den selv tilfører glidemiddel, hvilket er med til at øge ens nydelse. Denne SLT (Self Lubrication Technology) dildo er altså selv-fugtgivende, hvilket betyder, at du ikke selv behøver at investere i glidecreme for at få den bedste onani-oplevelse. Dildoen indeholder nok glidemiddel til ca. 30 fantastiske hyggeture.

Derudover er dildoen udstyret med en sugekop i bunden, hvilket gør det muligt at sætte den fast på hårde, jævne overflader som f.eks. i bruseren. Dette gør det dermed endnu nemmere at opnå en fantastisk orgasme ved hjælp af dette sexlegetøj.

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk