Sexlejetøj – En vej til mere spænding i sexlivet

Sponsoreret indhold:

Sex er en stor del af et romantisk forhold mellem to parter. Det er den fysiske forening mellem to sjæle i kærlighedens bånd. Det er noget af det mest smukke og naturlige, der findes i verden, og danner i visse filosofier hele fundamentet for vores eksistens. 

Men rigtig mange forhold lider under et sexliv, der mangler spænding, lidenskab og innovation. Det er den samme gamle missionær-stil, man har prøvet så mange før. Og så går gnisten ud af sexlivet, og lysten til at involvere sig fysisk med sin partner mindskes. I mange tilfælde resulterer det også i knas i ens forhold til sin partner. Så lad os gå igennem nogle midler og metoder, du kan tage i brug, for at opretholde spændingen i dit sexliv.

Rollespil – Opdigtelsen af spændende scenarier

Hvis I nogensinde har set romantiske komediefilm, så er I nok også stødt på mange scener, hvor parret laver rollespil i forbindelse med deres samleje. Det virker altid lidt pinligt, når vi ser det udefra, men sandheden er, det er en fantastisk måde at udleve sin og sin partners fantasier på en sjov måde, og tænde en ekstra gnist under samlejet.

Der er selvfølgelig forskellige grader af seksuelt rollespil. Nogle mennesker bruger bare ren dialog til at leve sig ind i det, og det er nok for dem. Et klassisk eksempel er “dirty talk”, hvor du eller din partner virkelig bryder jeres skal, og viser jer fra en side, man sjældent ser i hverdagen. Andre går så langt, at de inddrager kostumer og rekvisitter for virkelig at gøre det overbevisende. Find inspiration i film, teaterstykker eller musik, og skab et spændende scenarie, der tænder jer begge. Og lad være med at tænke på, hvordan det ville blive set udefra. Soveværelset er jeres private sfære, hvor verden udenfor ikke eksisterer. Nyd jeres frihed i privatlivet.

Sexlejetøj – Et uendeligt hav af muligheder

Sexlejetøj har mange fordele. En af de helt store er, at de også kan hjælpe dig, der ikke har en partner med at have et spændende sexliv solo. Her er dildoen og vibratoren et klassisk eksempel til den enlige, men mange par bruger dem også til deres fordel. En dildo kan være god for mænd, der døjer med erektil dysfunktion for eksempel. Mange fysiske lidelser, der ellers gør sexlivet svært, kan afhjælpes med sexlejetøj. 

Sexlejetøj gør det også muligt for partnere, der enten har et langdistance forhold, eller som rejser meget i forbindelse med arbejdet hver for sig, at have et spændende sexliv. For eksempel kan man få fjernstyrede vibratorer, du kan kontrollere med din telefon. Din partner indsætter vibratoren, og så kan i snakke frækt over telefonen, mens du skruer op og ned for vibratorens intensitet i takt med samtalens udvikling. 

Dette er blot et par eksempler på, hvad sexlejetøj kan gøre for dig og din partner. Der er mange andre typer af sexlejetøj, som man kan eksperimentere med.

Vigtigst af alt: slip hæmningerne

En af de vigtigste ting at huske på, det er at sex er ikke pinligt. Det er sjovt, hedt, romantisk og fantastisk. Spændingen er som at gå på et live casino og satse alt man har. Man skal kunne gå ind til det hæmningsløst, for at nyde det maksimalt. 

Så igen, husk nu på at soveværelset er dig og din partners private sfære og tempel. Hold dig ikke tilbage, og eksperimenter med alt, din hjerne kan finde på. Sex kan være meget mere end missionær, hvis i vil det. Husk at opdatere jer på, hvordan man bedst beskytter jer selv på apotekets hjemmeside, og hav det sjovt!

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk