Ukategoriseret

Her finder du Sexlegetøj med Fri fragt / Gratis fragt

Når man køber sexlegetøj er det rart at vide om der er fri fragt eller ej. Dette har vi valgt at fokusere på, og derfor har vi på de to største forhandlere i Danmark funder ud af hvor meget sexlegetøj du skal købe for at få gratis fragt. Det viser sig nemlig, at der faktisk ikke skal særligt meget til.

Det hvis man efter gennemsnittet blot to varer der skal til for at man kan spare fragten væk – og det er trods alt nået man ligeså godt kan gøre, når man alligevel skal have det sendt.

Sexlegetøj fri fragt

Udover at du ved køb af sexlegetøj kan få fri fragt, så er det faktisk også sådan, at selvom det ingen steder står, så prioriteres de ordre der er størst selvfølgelig også først, og derfor vil dit sexlegetøj med gratis fragt kommer den smule hurtigere.

Der er med andre ord relativt mange indikationer på, at inden du foretager dit køb, at du lige er opmærksom på for hvor mange penge du har i indkøbskurven.

Sexlegetøj med fri fragt eller gratis fragt

Af nedenstående fremgår en oversigt over de danske forhandlere som tilbyder sexlegetøj med fri fragt eller gratis fragt, som det også kaldes. Nogle gange kører de selvfølgelig fri fragt på alle ordrer, men generelt skal man op på et vist beløb før man som kunde får adgang til dette privilegie.

Vores erfaring er, at det specielt er til højtider at der kommer gratis fragt eller fri fragt på det meste sexlegetøj, så hvis du står og er tæt på en af disse dage, så ville vi nok anbefale at vente lidt, da det selvfølgelig giver dig adgang til rabatter, som du højst sandsynligt ikke ville få ellers.


Sexlegetøj med gratis fragt – Sinful.dk

sinful fri fragtSinful er selvfølgelig en uundgåelig forhandler når vi snakker om sexlegetøj med gratis fragt i Danmark. De er det absolut største på markedet, og det er der selvfølgelig en årsag til.

De har arbejdet hårdt for at nå der hvor de er, og derfor er de også rigtig godt til at give rabatter i form af gratis fragt på sexlegetøj.

Normalvis skal man dog købe for mere end 600 DKK for at få fri fragt, så hvis du eksempelvis har 500 DKK i kurven, så kan det i de fleste tilfælde betale sig, at købe lidt mere i det du så vil kunne bruge de penge du alligevel skulle betale i fragt til at finansier et nyt stykke sexlegetøj.

Når du handler hos dem, så ved du også at du får kvalitets produkter og at de leverer til tiden, så med andre ord er der kun incitamenter til at gøre det – vi ved hvertfald, at du ikke vil blive skuffet. Deres trustpilot lyver heller ikke, de har nemlig 5 stjerner ud af 5 mulige.

 


 

Sexlegetøj med fri fragt – Sexshop.dk

Sexshop gratis fragt
Her har vi at gøre med danmarks anden største forhandler af sexlegetøj og ligesom sinful så tilbyder de i ny og næ også sexlegetøj med gratis fragt, så på den måde er der ikke den største forskel ved første øjekast.

Det samme er faktisk lidt gældende ved deres produkter, for de har mange af de samme varer, så der hvor folk ofte mener man skal kigge er selvfølgelig på hele oplevelsen i det af være kunde hos den enkelte. Vi er af den overbevisning, at begge har fordele og ulemper, og vi kan derfor ikke fremhæve en fremfor en anden.

Det vi dog kan sige er, at sexshop har fri fragt såfremt man kun køber for 500 DKK i deres webshop.

Det er ligesom med sinful heller ikke vores opfattelse, at de ikke leverer varerne eller sælger dårligt kvalitet – tværtimod.

Man bliver ikke Danmarks største og næst største forhandler af sexlegetøj hvis man har den tilgang til det.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik

Lovebuddy
VIND FOR 2.000 DKK
SEXLEGETØJ

Deltag og vind sexlegetøj & undertøj
til en værdi af 2.000 DKK

 

Din deltagelse er hermed bekræftet!

Der var en fejl ... Prøv venligst igen

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.