Anmeldelse af Semenax – virker det?

Potens er en størrelse, som er vigtig for mange mænd. Det kan både være frustrere i situationen at opleve, at ens potens er nedsat, og det kan gå ud over selvtilliden i det hele taget at døje med det. Men heldigvis findes der mange produkter på markedet, som har til formål netop at styrke den mandlige potens. Et af dem er kosttilskuddet Semenax. Produktet er skabt til at intensivere det mandlige klimaks ved hjælp af en nøje sammensat ingrediensliste. Men virker produktet egentlig? Det ser vi nærmere på i denne anmeldelse.

Om Semanax

semanax tabletter

Tjek prisen her

Semenax har haft plads på hylderne i over 15 år. I løbet af denne tid har produktet opnået en stor og loyal kundegruppe, som gang på gang vender tilbage til produktet på grund af dets imponerende effekter. Siden produktet kom på markedet for 15 år siden har producenten bag løbende perfektioneret produktet, så du i dag kan få fingre i et endnu bedre og optimeret produkt.

Semenax er et naturligt produkt baseret på urter og botaniske ekstrakter. Det er derfor en naturligt alternativ til andre lignende produkter på markedet og kan derfor nemt blive en del af din daglige kostrutine uden bivirkninger på samme måde, som rent medicinske produkter kan have det. Fordi Semenax er baseret på naturlige ingredienser, har produktet ingen bivirkninger – heller ikke ved opstart. Produktet er sikkert at bruge. Foretrækker du produkter, der er baseret på naturlige ingredienser, kan dette produkt derfor være det rigtige for dig.

Semenax er desuden vegetarisk, vegansk, glutenfrit, halal og kosher. De fleste kan derfor få glæde af produktet og dets virkninger for den mandlige potens.

Semenax er for alle mænd

Tanken bag

Det er vigtigt at fremhæve, at Semenax ikke er et produkt, der direkte modvirker impotens – en størrelse, som mange mænd også døjer med. Mod impotens findes der en lang række andre produkter på markedet – blandt andet også naturlige alternativer baseret på blandt andet urter, vitaminer og aminosyrer. Alligevel er Semenax et produkt, der styrker den mandlige potens ved at intensivere det mandlige klimaks. Tanken er at øge volumen af sædafgangen under en orgasme og derved styrke potensen. For mange mænd kan spørgsmålet om volumen nemlig også være et spørgsmål om deres følelse af potens og deres seksuelle ydeevne.

Samtidig kan den øgede volumen af sædafgang føre til en større grad af tilfredshed mellem lagerne. Sagen er nemlig den, at mænd kun opnår nydelse under klimaks idet sædafgangen finder sted. Så snart sædafgangen er ovre, er klimaks det også. Der er derfor grund til at tro, at man kan forlænge og intensivere nydelsen ved at sørge for at øge volumen – altså mængden – af sæd. Det er dette, Semenax’ primære formål er.

Mand der har taget Semenax

Tjek prisen på Semanax her

Ingredienser

Semenax har sin effekt i kraft af en lang række aktive ingredienser, som hver især har deres virkninger og effekter og i samspil giver mere intense orgasmer ved altså at øge volumen på sædafgange.

De vigtigste aktive ingredienser i produktet er: E-vitamin, Zink-aspartat 20%, L-Carnin, Butea Superba, Maca Rod, Fyrretræsbark, L-Arginin, L-Lysin, Chrysin, Maca, Almindelig bukkehorn ekstrakt, Hvidtjørnbær, Tranebær ekst. PE, Avena Sativa ekst. PE, Sarsaparilla Rodpulver, Svens Bipollen Blomsterpulver, Græskarkernepulver.

Ingredienslisten indeholder desuden: Cellulose, Gelatine, Vegetabilsk Stearate, Siliciumdioxid.

Med andre ord er ingredienslisten til Semenax spækket med skønne, naturlige aktive ingredienser, der hver især med deres særegne egenskaber bidrager til effekten af Semenax. Eksempelvis indeholder produktet Zink aspartat, hvilket er et af de vigtigste aktive ingredienser. Zink er et af de mest gavnlige mineraler til mænd, idet det både kan hjælpe med at støtte og opretholde en normal frugtbarhed og reproduktionsevne og i øvrigt kan medvirke til at opretholde sunde niveauer af det mandlige kønshormon i blodet. Zink aspartat, som dette produkt indeholder er en saltform af zink, som er bundet til aminosyren asparaginsyre.

En anden vigtig aktiv ingrediens i Semenax er Maca. Maca er en plante, som vokser naturligt højt oppe i Andesbjergene. De indfødte i disse områder har i mange år spist af plantes rødder og har haft gavn af dens imponerende sundhedsmæssige effekter. Indtil for få årtier siden blev maca anset som værende meget værdifuldt, og er også til den dag i dag betragtet som en meget vigtig plante, der indgår som ingrediens i eksempelvis mange kosttilskud. Plantens næringsindhold består blandt andet af et højere indhold af calcium end mælk; B1, B2, C- samt E-vitamin; mere end 20 forskellige aminosyrer, hvoraf otte er essentielle; 10 forskellige mineraler, herunder magnesium, jern og selen og op mod 20 procent protein og 10 procent kostfibre som ren rod. Planten er desuden rig på gode fedtsyrer. Med andre ord er der tale om lidt af et mirakelprodukt. Når det indgår som ingrediens i Semenax, skyldes det dels, at maca er kendt for især sine opkvikkende egenskaber. Derudover har man i den seneste tid undersøgt, hvilke effekter maca har på lysten og libidoen hos mænd. Disse undersøgelser har haft positive resultater. Med Senemax får du altså gavn af alle de positive aspekter af maca.

Også E-vitamin er en vigtig aktiv ingrediens i Semenax. E-vitamin er blandt andet kendt for at medvirke til at beskytte celler mod oxidativ stress. Når et produkt som Semenax indeholder en ingrediens, som har til formål at virke nedsættende på kroppens stressniveauer, så skyldes det, at stress er en vigtig faktor i spørgsmålet om potens. Høje stressniveauer kan netop i høj grad mindske potensen – både hos mænd og kvinder – og når man oplever impotens eller en svagere grad af potens, kan det ofte skyldes, at der er høje niveauer af stress i kroppen. Dette problem er et, mange har i dag, fordi deres travle hverdag med få pauser gør, at stressniveauerne i kroppen aldrig rigtig sænker sig. Men e-vitamin medvirker altså til at sænke stressniveauerne. Der har endda været en undersøgelse af sammenhængen mellem e-vitamin og stressfaktorer, som kan hæmme forplantningsevnen.

Sidst men ikke mindst er en af de vigtigste aktive ingredienser i Semenax almindelig bukkekorn. Almindelig bukkekorn stammer fra en plante, som findes i Sydøsteuropa og Vestasien. Ingrediensen findes i mange forskellige former for kosttilskud – blandt andet i kosttilskud til mænd som dette. Det skyldes, at almindelige bukkekorn kan medvirke til at styrke lysten og libidoen samt drivkraften hos mænd.

Som noget nyt indeholder Semenax desuden svensk blomsterpollen. Svensk blomsterpollen understøtter normal prostatafunktion og urinstrøm. Ingrediensen kan altså også have meget gavnlige effekter for intensiteten af det mandlige klimaks. Denne ingrediens er blevet tilføjet Semenax i takt med, at producenterne bag har optimeret produktet. Når du køber Semenax i dag, får du altså fingre i et produkt, som er bedre end nogensinde før, og som på flere parametre end hidtil styrker din potens.

Hvordan virker det?

Som det er fremgået af det ovenstående, er Semenax intet mindre end spækket til randen med naturlige aktive ingredienser, som hver især medvirker til at kunne give mere intense mandlige orgasmer. Som beskrevet tidligere finder dette især sted ved at øge volumen af sædafgangen, som blandt andet også giver anledning til mere nydelse. I det ovenstående er blot gennemgået et par af de vigtige aktive ingredienser i produktet og deres effekter er derfor blot et udsnit af de gavnlige effekter, Semenax kan have i sin helhed. Der er derfor mange gode grunde til at prøve kosttilskuddet af, og så er det jo heller ikke helt uden grund, at produktet har så mange loyale brugere, som igen og igen er vendt tilbage til produktet, siden det i sin første udgave kom på markedet for 15 år siden.

Semenax til mænd

Sådan bruger du Semenax

Semenax er et helt enkelt produkt at bruge. Når du køber en pakke, får du 120 tabletter. Heraf skal du tage fire tabletter dagligt. Det er bedst, hvis du tager tabletterne sammen med mad – gerne dine hovedmåltider. Det anbefales, at du tager to tabletter ved frokost og to tabletter ved dit aftensmåltid. Du bør som udgangspunkt følge disse anbefalinger for at sikre dig, at din oplevelse med produktet bliver så god som muligt. Da det er nødvendigt at tage to tabletter to gange dagligt for at mærke virkningen af Semenax, er kostilskuddet lidt mere omfattende at tage sammenlignet med andre former for kosttilskud. Men har du først oplevet og mærket produktets mange gavnlige effekter, vil du med garanti mene, at det er det værd.

Det er vigtigt, at du ikke tager mere end den anbefalede dosis, da den er nøje afmålt i forhold til de gavnlige virkninger af produktet. Mærker du ikke en effekt at Semenax med det samme, skyldes det ikke, at dosisen er for lav, men at der kan gå en lille rum tid, før effekterne for alvor indtræder. Vær derfor tålmodig og bliv ved med at tage de fire tabletter hver dag til frokost og aften. Vær kontinuerlig i din indtagelse, ellers risikerer du at kompromittere produktets virkning.

Inden du begynder at tage Semenax, er det vigtigt, at du kontrollerer produktets fulde ingrediensliste for eventuelle allergener.

Læs mere her

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk