Sådan får du og din partner et mere spændende sexliv

At være i et parforhold har mange fordele. Dét at have en partner, som man altid kan gå til med selv de sværeste ting, en partner som altid er der for én uanset hvad, og som giver én intimitet, kærlighed og nærvær. Og man kunne fortsætte med de positive ting, der er ved at være i et forhold.

Men ligesom så meget andet, er det ikke lutter lagkage, for dét med sexlivet, er for mange par noget, der med tiden bliver lidt ensformigt.

Det er en kunst at holde sexlivet kørende, og hvis du står i en situation, hvor du synes jeres sexliv ikke er noget at råbe hurra for, er der heldigvis håb forude!

Der er faktisk mange måder, man som par kan få sig et mere spændende sexliv. Først og fremmest er kommunikation et vigtigt udgangspunkt at fokusere på. Italesættelsen af hvad man hver især tænder på, og hvad man godt kunne tænke sig at prøve af, af nye ting under lagengymnastikken. 

Når kommunikationen er på plads, har begge parter langt bedre forudsætninger for at kunne møde den andens behov og lyster.

Hvor kommunikation er et essentielt udgangspunkt, er det ikke den eneste måde man kan gøre sexlivet i parforholdet mere spændende på. 

Men hvad kan man ellers gøre?

Det er måske ikke noget, der kommer så ofte op i din og din partners samtaler, men sexlegetøj kan være næste skridt, hvis I synes, I er kørt lidt død i jeres nuværende sexrutiner. Derfor giver vi her et par forslag til hvilke typer sexlegetøj, som du og din partner kunne eksperimentere med under dynen.

Få spændingen tilbage med en dildo

Det kan være, du allerede tænker “vi skal sgu ikke have nogen dildo! Det er for singler og vi har allerede udstyret i orden”.

Om I tager nogen af denne artikels idéer og tips til jer, er helt op til jer. Det kan dog være en fordel at have et åbent sind i forhold til nye tiltag.

Og eftersom du læser denne artikel, må der være en vis motivation for at få spændingen tilbage i jeres sexliv. Og her kunne en dildo – ja, måske endda en kæmpe dildo være et bud på noget, I kunne prøve af.

En kæmpe dildo er indrømmet et modigt valg, hvis du og din partner aldrig har brugt sexlegetøj. Omvendt er det må netop derfor, at det kunne være det rigtige til at få tændt op under sexlivet.

Før i tiden var det nødvendigt at besøge den lokale fysiske forhandler af sexlegetøj, og nok noget som mange nok følte sig lidt pinligt berørt af.

Heldigvis har internettet kommet os til undsætning. Her kan man finde alle typer sexlegetøj. Om det så er en kæmpe dildo, en glasdildo, en penisring, eller noget helt fjerde, er det hele kun et par klik væk.

Private Play er én af disse internetforhandlere af legetøj til voksne, og her kan du og din partner med stor sandsynlighed finde præcis det, I leder efter.

Så kan det godt være I starter et mere moderat sted end en kæmpe dildo, men dette forslag er egentlig også blot til for at sætte gang i inspirationen.

Uanset om I vælger at invitere en kæmpe dildo ind under dynen eller en anden type dildo, er det vigtigste at I bevæger jer en smule ud i ukendt farvand, for målet er jo, som artiklens titel indikerer: at skabe spænding i forholdets sexliv.

Skab volumen med et penishylster

Ligesom med ovenstående forslag om at teste en kæmpe dildo af, kan det være, du også har umiddelbare indvendinger over for dette forslag.

For hvad hvis du og din partner er tilfredse med størrelsen på det mandlige kønsorgan? Så er det vel ikke en god idé at investere i et penishylster?

Til det kan man svare, at det selvfølgelig kun er jer selv, der kan afgøre det. Men hvem siger, at det ikke kunne blive endnu bedre med et penishylster?

Før du og din partner kan vurdere, om det kunne være noget at eksperimentere med, er det måske meget godt med en kort introduktion af, hvad et penishylster egentlig er.

Et penishylster er noget, man trækker ud over penis, så den ofte bliver både længere og større i omkreds. Man kan få mange former, farver og størrelser, og hvis I synes at en kæmpe dildo er et lidt for voldsomt sted at starte, kan dette være en god middelvej.

Og selvom I måske begge råber i kor om, at I altså synes, at din og/eller din partners penis intet mangler, når det kommer til hverken omkreds eller længde, kan det være, at man lige skal tænke på, at den anden måske ikke vil være sårende og sige sandheden.

Det kan også sagtens være, at I reelt begge er tilfredse med størrelsen, men måske kan mere være endnu bedre?

Uanset om du og din partner vælger at eksperimentere med en kæmpe dildo, et penishylster eller noget helt tredje, er der god mulighed for, at det er et skridt i retningen mod et mere spændende sexliv.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk