Hvordan bruger man en vibrator? Onani med en vibrator – Sådan gør du

Det vigtigste med teknikkerne herunder er at eksperimentere med dem og finde ud af, hvilke der fungerer bedste for dig.

Hvis du vil vide mere om de forskellige teknikker til onani med vibrator, så læs mere her og få alle svarene.

1. Forspil med vibrator

vibrator foreplay nipples copy

Før du kan komme i gang med at eksperimentere med din vibrator, skal du ud og have købt lige netop den, der virker bedst for dig. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type der passer til dig, så kan du se denne guide, der anmelder de bedste vibratorer i test.

Når først du har din vibrator, kan du starte med forsigtigt at bevæge vibratoren hen over dine med sensitive erogene zoner. Dette er steder som dine bryster, dine brystvorter og indersiden af dine lår. For nogen kan det også være deres hals, læber, mave og endda indersiden af albuen (virkelig!), der reagerer godt på vibrationerne.

Efterhånden som du begynder at blive opstemt, kan du begynde at fokusere på dine lår og din vagina, men vent lidt endnu med at røre din vagina. Fortsæt i stedet med at flirte med din hud ved forsigtigt at bevæge den omkring den, over dine kønslæber og over din klitoris, indtil din krop tigger om mere direkte kontakt.

2. Forsigtig flirt

gentle teasing illustration vagina

At flirte forsigtigt minder om den forrige teknik, bortset fra, at denne gang ligger dit fokus mere direkte på din vagina, mens du stadig kun har meget lidt kontakt mellem denne og vibratoren.

Begynd med at røre det nederste af din vagina med spidsen af vibratoren og langsomt trække den opad mod klitten. Når du har nået toppen af din vagina, over klitten, bevæger du den langsomt nedad igen. Mens du udfører denne teknik, vil din krop tigge efter mere tryk og intensitet, men lad være at overgive dig helt endnu. Bevar et tryk, der er let som en fjer, så længe som muligt.

3. Fokus på klitoris

clitoral focused vibrator illustration

Nu er det tid til at bruge vibratoren på din klitoris! Bevæg spidsen på vibratoren over din klitoris og begynd at bruge et mere direkte tryk. Der er mange ting, som du kan gøre her:

  • Måske foretrækker du at skubbe spidsen af vibratoren ind på en bestemt side af din klitoris.
  • Måske foretrækker du at bevæge den frem og tilbage
  • Måske foretrækker du en cirkelbevægelse på din klit – enten langsomt eller meget hurtigt
  • Måske foretrækker du at fortsætte med forsigtigt at flirte med dig selv ved kun at påføre minimum tryk.

Det vigtigste er at eksperimentere med forskellige teknikker og at finde den del af din klit, der føles mest nydelsesfuld og tilfredsstillende at bruge din vibrator på. Disse onaniteknikker, der fokuserer på din klit, vil give dig nogle flere ideer om, hvad du kan gøre med din vibrator på din klit.

Når det kommer til brugen af en vibrator på klitoris, er en af de mest anbefalede vibratorer en magic wand. Hvis du vil være sikker på, at du får fingrene i lige netop den, der passer bedst til dig, så kan du se denne guide, der anmelder de bedste magic wand vibratorer, der er på markedet lige i øjeblikket.

4. Klitorishætten

clitoral hood vibrator illustration

Nogle kvinder synes, at direkte kontakt med deres klit er for intenst, og for nogen er det endda smertefuldt. Hvis du falder ind under denne kategori, skal du ikke bekymre dig, du er ikke alene, og der er en simpel løsning…

Du skal bruge klitorishætten som en buffer. Det er en lille lap hud, der dækker din klitoris, så i stedet for at bruge vibratoren direkte på klitoris, så kan du bruge den på klitorishætten i stedet. På denne måde er vibrationerne mindre intense, men stadig tilfredsstillende.

5. At komme ind fra neden

vibrator from below illustration

Denne teknik er populær over hele verden, da den er i stand til at stimulere hele ydersiden af din vagina. Du skal tage vibratoren og presse den mod din vagina på det lange led. Toppen af vibratoren bør presses mod din klit, mens vibratorens skaft presses imod din vagina og dine skamlæber og bunden presses mod den nederste del af din vagina.

Hvis du presser dine ben sammen i denne stilling, vil du nemt kunne holde vibratoren på plads.

6. Kom indvendigt

a spot vibrator

Da alle de forrige teknikker omhandler det udvendige af din vagina, er det nu tid til at tænke på det, der er indvendigt. Til dette skal du bruge en vibrator, der er penisformet på en eller anen måde, da den nemmere kan trænge ind i din vagina.

Brug en naturlig glidecreme eller en form for glidecreme, som du har købt til at dække din vibrator. Skub den herefter langsomt ind i din vagina. Bare det at lade din vibrator være inde i dig kan være nydelsesfuldt, men du vil synes, at det er mere nydelsesfuldt, hvis du pålægger et tryk på de mest følsomme steder, især dit G-punkt, skedens kirtelområdet og dit A-punkt, hvilket også kan resultere i en orgasme.

g spot vibrator illustration

Eksperimenter med trykket, som du bruger, og intensiteten af vibrationerne, samt de forskellige områder i din vagina, som du opdager føles mere intense.

7. Brug dine fingre sammen med vibratoren

fingering g spot illustration rubbing clit

Bare fordi du bruger en vibrator, betyde det ikke, at du ikke kan bruge dine fingre samtidig. Faktisk vil det tilføje mere nydelse til blandingen. Brug dine fingre på den ene hånd til at stimulere dit G-punkt, mens du samtidig bruger din vibrator i den anden hånd til at stimulere din klitoris.

Selvfølgelig kan du også bytte rundt, så du i stedet bruger dine fingre til at massere din klit og presser vibratoren mod dit G-punkt. Hvis du har en klitorisvibrator, kan du bruge denne til at massere din klitoris, mens du bruger din anden vibrator til at stimulere dit g-punkt. Hvis du ikke har en klitorisvibrator, men i stedet et trådløst vibrerende æg, så kan du bruge dette til at stimulere din vagina, mens du klarer resten med fingrene. På den måde er mulighederne for at mikse forskellige kombinationer uendelige, og du kan tilpasse din leg til lige netop de produkter, som du har.

vibrator fingering clit illustration

Som jeg bliver ved med at gentage som en papegøje, er det vigtigste, at du eksperimenterer og ser, hvad du foretrækker. Du synes måske, at det er mere tilfredsstillende at pålægge et tryk på dit A-punkt eller foretrækker at massere dine skamlæber i stedet for din klit. Og det er sådan, du bruger en vibrator. Når alt kommer til alt, er det ikke så svært at onanere med en vibrator, da du bedst selv kan mærke, hvad der føles rart, og hvad der ikke gør.

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk