24 bedste romantiske oplevelser for par

Danmark er et forholdsvist lille land, dog byder vores herlige land på mange spændende og afslappende oplevelser I kan foretage jer som par. I kan nyde hinanden og roen på kro- og hotelophold, eller I kan tage nogle mere vilde valg og flyve henover landet i enten helikopter eller luftballon.

Er i mere sportsdrevne, kan klatring eller kajakroning være sagen for jer – det handler blot om at finde ud af, hvordan I finder hinanden og får skabt nogle fantastiske minder sammen. Her ser I 24 muligheder for at få nogle fantastiske kæreste oplevelser i Danmark.

Få en romantisk oplevelse med et kro- og hotelophold med vin for 2

kro og hotelophold med vin master romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

I Danmark er der rigtig mange muligheder for at slippe væk fra hverdagen og tage på kro- og hotelophold for 2. I Danmark findes der hele 70 forskellige steder I kan tage hen for at komme lidt væk fra hverdagens trivielle opgaver og det daglige ansvar og pres, der tynger de fleste.

En sådan oplevelse er perfekt, hvis I har noget at fejre sammen eller kan være den ideelle gaveidé til din partner i forbindelse med en særlig mærkedag. Med et sådant ophold kan I opleve en masse sammen i naturskønne oplevelser og samtidig slappe fuldstændigt af i hinandens selskab.

Gode ideer til kærestetur med klatringsoplevelser

Klatring romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Mange par nyder at komme ud af lejligheden og opleve naturen på helt tæt hånd. Mange elsker endda at kombinere disse udendørs oplevelser med motion af en eller anden art. Her finder du gode ideer til kærestetur I kan tage på sammen for at komme lidt væk hjemmefra og få en oplevelse for livet.

I Danmark findes der rigtig mange gode klatresteder, med professionelle, der gerne vil hjælpe dig og din partner med at få den vildeste oplevelse. Gennem hele landet finder I både inden- og udendørs faciliteter med god mulighed for klatring, rappelling, undervandsjagt og mange andre spændende oplevelser.

Chokoladebrunch hos Peter Beier – kæreste oplevelser

chokoladebrunch peter beier romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Hvem elsker ikke chokolade? I kan få en af de fedeste kæreste oplevelser ved at tage på denne chokoladebrunch, der er kendt og elsket af mange danskere. Brunch er noget de fleste kender og kan forholde sig til – men hvem siger at denne kombination af morgenmad og frokost altid skal indeholde stegt bacon og æg?

Ved at købe denne fælles oplevelse får I en fantastisk brunch, hvor det gennemgående tema er ’en verden af chokolade’. I får en masse håndlavede lækkerier med chokolade og kakao, der er særligt dyrket og håndplukket på Beiers egen plantage i Caribien.

Oplevelser for par – Salsa

salsa for par master romantisk

Tjek Prisen Her

 

Er du og din partner nogle af de danskere, der hver fredag sidder klistret til skærmen og håber på at vild med dans snart starter, så er denne oplevelsesgave perfekt for jer begge. Salsa for par er en ideel måde at komme tættere på hinanden både fysisk og følelsesmæssigt, da denne dansestil berører en masse store følelser.

Det er sjovt at danse, men endnu sjovere når man har lært de rigtige trin og kan vise sig frem til fester og på natklubberne. Med denne oplevelse får I ca. en times undervisning med en professionel danser, hvor kun I to er til en privat dansetime.

Søger du oplevelser med kæresten skal I prøve Bridgewalking

bridgewalking lillebaelt

Tjek Prisen Her

 

Kun tre steder i verden kan du komme op og gå ovenpå en stor bro – I Danmark kan det lade sig gøre og du og din kæreste kan sammen få den fedeste oplevelse ved at gå en slentretur over Lillebæltsbroen i ikke mindre end 60 meters højde.

I får en fantastisk kæreste oplevelse og oplever suget i maven, når I under jer kan se hvordan hundredvis af biler suser under jer med op til 100 km i timen. For at overleve turen i 60 meters højde får I udleveret en heldragt og sikkerhedsudstyr inden i bevæger jer ud på denne fantastiske rejse – husk hue og vanter, for der er koldt på toppen.

Få en romantisk oplevelse for 2 på Kragerup Gods

romantisk ophold kragerup oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Kragerup Gods er et af landets mest fantastiske steder og er derfor ideelt, hvis I ønsker en romantisk oplevelse for 2. Denne oplevelse er noget du og din partner vil huske resten af jeres liv, da der er tale om komplet og fuldstændig luksus.

Med denne oplevelse skal I sove på et standard dobbeltværelse på godset og får naturligvis vin og chokolade ved jeres ankomst. På godset findes et stort pool og saunaområde som I har fri adgang til. I vil også kunne smage på noget lækker mad, da der både er en fornem 2 retters middag samt morgenbuffet inkluderet i prisen.

Oplevelser for 2 Jylland – tapaslækkerier

lexmark tapas for 2 romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Ønsker du og din partner at få nogle gode oplevelser for 2 Jylland, så kan I køre en tur til Fredericia og få en fantastisk smagsoplevelse direkte fra Spanien. I disse tider er det enormt moderne at spise tapas, da man får smagt på en masse små retter og specialprodukter, der produceres i Spanien.

I kan kræse for hinandens smagsløg ved at tage på denne kulinariske oplevelse sammen og få ny inspiration til forretter og serveringer i hjemmet for jer selv og jeres gæster. Med inspirerende omgivelser, der giver en god stemning af Spanien, kan I indtage denne lækre anretning.

Oplevelser i Nordjylland for par – prøv an spadag hos Lübker

spadag lubker romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Der findes mange gode oplevelser rundt omkring i Danmark. I Nordjylland finder I et hyggeligt spaområde, hvor I for alvor kan trække stikket ud og slappe af en hel eftermiddag. Lübker er et sparesort, hvor alle kan komme og hygge sig og nyde godt af de mange faciliteter.

I vil få udleveret en blød og lækker badekåbe samt håndklæde som følger jer hele dagen igennem og har naturligvis fri adgang til wellnesscenteret, hvor I både kan nyde godt af et opvarmet poolområde og en sauna med lav luftfugtighed og god varme.

Par oplevelser i helikopter – tag på tur overalt i Danmark

Helikopter romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Der er ikke noget så romantisk som at flyve henover Danmark i en helikopter. Som par får I en oplevelse for livet som vil være samtaleemne ved de næste mange par- og familiemiddage. Det er muligt at flyve med helikopter i hele landet og I kan f.eks. bruge denne opleve som en kæreste ting at lave i Århus eller for at opleve romantisk København.

Der skal spares sammen til en tur i helikopter, men når først I er iført hjelme med samtaleanlæg og er lettet fra jorden vil oplevelsen være alle pengene værd. I kan komme afsted kun jer to, eller I kan planlægge turen med nogle af jeres nærmeste venner for at spare penge og få en fælles oplevelse.

Oplevelser for 2 personer – ballonflyvning på Sjælland

ballonflyvning romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Kun på Sjælland kan I opleve den fantastiske tur i en luftballon som mange par drømmer om, men kun få oplever sammen. Turen involverer en times flyvetur henover det sjællandske landskab, hvor I får champagne ombord og efterfølgende kan nyde en lækker picnic.

I bestemmer selv hvilken egn I vil flyve henover og bliver inviteret til at hjælpe med at gøre ballonen klar til takeoff. Efterfølgende får I et ballondiplom som et evigt minde, der signeres af ballonskipperen. Uanset årstiden skal I dog huske varmt tøj, da det er køligt i luften.

Sportslige kæresteoplevelser på vandet

havkajak romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

På Sjælland og Møn kan I få fantastiske kæresteoplevelser på vandet med kajakroning. I vil få hver jeres kajak og kan derfor konkurrere på vandet eller blot padle derudaf og nyde de rolige og anderledes oplevelser.

Mange par elsker at lave noget aktivt sammen og komme lidt væk hjemmefra – dette bliver muligt med en tur i kajak på Karpenhøj naturcenter eller ved Møns klint, hvor I kan kombinere kajakroning med fossiljagt. I vil naturligvis blive instrueret i brugen af kajakken og få et lynkursus I, hvordan i på sikreste vis kan bevæge jer ud på vandet.

Chokoladekurser er det ideelle par aktiviteter

chokoladekursus romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Langt de fleste mennesker elsker chokolade, derfor kan et chokoladekursus være en perfekt romantisk oplevelse for dig og din partner, da I kan slippe hverdagens trummerum og i nogle timer være jer selv og lege med forskellige typer og tilberedninger af chokolade.

Dette er indbegrebet af et romantisk København, hvor I kan deltage i et chokoladekursus med en fransk chocolatier. Dette giver jer mulighed for at fremstille jeres egne chokolader og naturligvis få dem med hjem så I senere kan nyde frugten af jeres hårde arbejde.

Få en romantisk oplevelse for 2 på Agerskov Kro og Hotel

weekendophold med dans romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Her er et kro- og hotel ophold for dig og din partner, der er lidt oppe i årene og gerne vil have ro og fred, men også kunne hygge jer med en god dans. I får muligheden for at vælge mellem en og to overnatninger på dette lækre sted, hvor i efter aftenbuffeten kan byde hinanden op til dans.

Der vil naturligvis også være både natmad og et lille kaffe/kage arrangement, for at I kan få energien op i højeste gear for at I virkelig kan nyde hinanden og jeres danse-weekend. Vælger i løsningen med to overnatninger, vil der foruden morgenbuffet også være en 2 retters middag inkluderet i prisen for den anden aften.

Sjove aktiviteter for par – oplev en ægte dansk vingård

oplev en dansk vingaard hos modavi romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Flere og flere steder i Danmark begynder man at se, hvordan kartoffel- og roemarkerne udskiftes med små vinplantager og vingårde. I Kolding kan I opleve en ægte dansk vingård med hele 16.000 vinstokke – så der er nok at kigge på.

For vinentusiaster er dette en vaskeægte mulighed for at lære mere om vinens historie og lære mere om, hvordan den kommer fra marken og ned i de flasker i drikker derhjemme. Efter en fortællingsfuld vandring i vinmarken vil I få lov at smage 3 forskellige slags vin og få nogle lette snacks til – der er naturligvis også mulighed for at komme i vinbutikken for at købe en souvenir at tage med hjem og dele.

Kæreste ting at lave i Århus – besøg Den Gamle By

rundvisning den gamle by romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Den Gamle By er bestemt et besøg værd, hvis I mangler kæreste ting at lave i Århus. Dette er et område med ægte historie og så god vedligeholdelse, at I på ethvert tænkeligt tidspunkt kan runde et hushjørne og forvente at se små børn, der leger med tøndebånd, eller forvente at se hestevogne, der læsset med kasser og varer kører fra sted til sted.

Dette gavekort giver en times guidet rundvisning i de mere moderne bydele fra 1927 – 1970’erne, hvor I kan opleve hvordan nutidens bedsteforældre generation boede og levede som børn. I kan medbringe jeres egen mad og spise den i hyggelige omgivelser, eller købe frokost og drikkevarer på udvalgte spisesteder.

Romantiske steder i København – Kanalrundfart med Stromma

kanalrundfart i koebenhavn med stromma romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Denne kanalrundfart er sjov og spændende uanset om I bor i København eller ej. Turister flokkes hvert år til Nyhavn for at komme på kanalsejlads og får fortalt en masse historier om gamle København. I kommer forbi en masse kendte og spændende steder som de fleste kender til, men ikke kan historien bag.

Gavekortet giver en times tur i Københavns kanaler, hvor I både for fortalt spændende historier og mulighed for at tage billeder af de kendte seværdigheder såsom Den lille havfrue. Der kan hoppes på båden både ved Nyhavn og Ved Stranden, der er to kendte steder i København, som I nemt finder frem til.

Sjove aktiviteter for par – blive polospiller for en dag hos Copenhagen Polo Club

polospiller for en dag cph polo club romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Polo er en af verdens ældste sportsgrene og er stadig meget populær i England. I København kan du nu opleve at blive polospiller for enkelt dag, ved at købe dette gavekort til dig selv og en du holder af. Det er en klar fordel at have erfaring med ridning, da poloundervisningen primært handler om at lære, hvordan man manøvrerer rundt med et stort og tungt dyr.

Er man interesseret i polo og hestesport er dette gavekort sagen for dig og din partner. I får en times rundvisning i klubben samt en times introduktion til polosporten. Derudover har i resten af dagen, hvor en instruktør hjælper jer med at manøvrere rundt med de veltrænede heste. I vil også opleve at spille en polokamp, hvorefter der vil være forfriskninger.

Romantisk København – Ridetur på godset hos Copenhagen Polo Club

ridetur paa godset cph polo club romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Med dette gavekort kan du og din partner opleve et romantisk København, hvor I i fællesskab kan nyde en times ridetur på godsets grund på ryggen af en rigtig polohest. De naturskønne oplevelser er super romantiske set fra hesteryg, og I kan nyde at være sammen i naturen og mærke hvordan livet flytter sig udenom jer.

I oplevelsen hører der naturligvis leje af rideudstyr med og undervejs vil I opleve både naturlivets mange facetter og kunne se, hvordan naturen udspiller sig omkring jer.

Sjove aktiviteter for par – tag på hvalsafari i Danmarks hav

hvalsafari aventura romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

De fleste mennesker ved, at der findes marsvin i de danske farvande – hvad mange ikke ved, er at disse marsvin hører under gruppen af tandhvaler. Det er derfor muligt flere steder i Danmark at tage på hvalsafari med den du elsker og opleve naturens vidundere helt tæt på.

Dette gavekort giver adgang til 3 timers hvalsafari, hvor I vil blive introduceret til skibets sikkerhed, indretning og brug. I får information om marsvinets race og får gode tips til, hvordan I spotter dem på safarien, samt sømandshistorier om, hvordan marsvinefangst var en del af Danmarks kulturhistorie. På en heldig tur vil I opleve at se helt op til 8 marsvin ad gangen.

Kæreste oplevelser – få en middag for 2 på Lyng Dal restaurant

middag for 2 paa lyng dal romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Det virker nærmest trivielt, at noget at det mest romantiske man kan foretage sig med sin partner, er at komme ud af hjemmets trygge rammer og nyde en god middag på en fin restaurant. På Lyng Dal restaurant får I en lækker 3-retters menu, der er sæsonbetonet og lavet med sæsonens bedste råvarer.

Drikkevarer hører ikke med i gavekortet, dog er der naturligvis mulighed for at I kan købe vin og andre drikkevarer til jeres menu præcis som I ønsker det. Lyng Dal restaurant går op i romantik og alle parmiddage serveres naturligvis med to lys på bordet.

Få en romantisk oplevelse for 2 med et idyllisk slotsophold på Broholm

aarstidsophold broholm slot romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

For jer der gerne vil have en romantisk oplevelse for 2 kan I booke jer ind på Broholm og opleve et slotsophold i luksusklassen. I får et fantastisk slotsværelse på Fyn, hvor I kan nyde den omkringliggende natur og blive trakteret med en lækker 3-retters gourmetmenu, der inspireres af sæsonens frugt, grønt og øvrige råvarer såsom vildt og fisk.

Der vil blive serveret eftermiddagskaffe eller the med en fantastisk hjemmebagt kage i Broholms hyggelige stuer og om morgenen vil I kunne nyde en dejlig morgenbuffet med alt, hvad maven kan begære. Træk stikket ud og nyd hinanden på Broholm.

Book en overnatning eller spa på Thinggaard og få fantastiske kæresteoplevelser

Hotel romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

I kan få nogle fantastiske kæresteoplevelser nær Thy’s nationalpark, der er fredet og et af landets smukkeste og mest naturrige steder. Thinggaard giver jer mulighed for at overnatte nær disse fantastiske oplevelser og naturligvis få gode stunder og mange minder med hjem i kufferten.

I kan med fordel trække stikket ud og nyde et dejligt wellnessophold, hvor I er i fokus og uden at I skal bekymre jer om de daglige problemer og forhindringer, der venter derhjemme. I vil få lækker mad, natur leveret direkte til døren og mulighed for fuldstændig ro og afslapning i Sydthy Kurbad.

Romantiske oplevelser kan I få på Himmerland Golf og Spa Resort

Sparesort romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

I Himmerland finder I et golf og spa resort der er besøgt af flere tusind mennesker om året. I får muligheden for at få et komplet wellnessophold eller sparesort ophold for mellem 1600-3500 kroner, hvilket er penge, der er givet godt ud.

I oplever fuldstændig ro og kan finde hinanden igen på trods af hverdagens trummerum, der lurer derhjemme. I vil sammen få nogle romantiske oplevelser, der vil give jer fantastiske minder som I kan snakke om i årevis og I vil med garanti kunne nyde hinanden fuldt ud i disse fredelige og zen-lignende omgivelser.

Få fantastiske oplevelser med kæresten på Rold Storkro

kroophold paa rold storkro romantisk oplevelse

Tjek Prisen Her

 

Når i ankommer til Rold Storkro vil I blive modtaget med lækre bobler som en lille forfriskning efter turen ud til dette fantastiske sted, der putter sig i skovens dybe stille ro. Kroen er udstyret med en panoramarestaurant, der virkelig giver jer mulighed for at komme tæt på naturen og nyde stilheden og freden sammen.

Inkluderet i dette gavekort er en 3-retters menu med sæsonbaserede retter, hvor I ovenikøbet får serveret vin ad libitum. Der medfølger en stor morgenbuffet, der gør at i kan tanke op efter en rolig og romantisk nat på dobbeltværelset, inden i begiver jer hjem til hverdagen.

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating