Romantisk gave til hende: De sødeste idéer

Der findes mange ting man kan gøre i hverdagen for at få et mere intimt og forløsende parforhold. Nogle gange handler det dog ikke kun om intimitet og frække oplevelser i hjemmet, men mere om at give en personlig gave til hende eller ham man holder af.

Her er 22 forskellige oplevelser og ting i kan give hinanden, eller lave sammen for at styrke jeres forhold, kærligheden og sexlivet.

Romantisk gave til hende: Spralla Kærlighedspiller

Kærlighedsspil romantisk

Tjek Prisen Her

 

Især kvinder elsker at få komplimenter og små søde overraskelser. Med disse kærlighedspiller kan du forkæle hende hver dag i 3 måneder, eller blot give hende muligheden for selv at række ud og tage en kompliment når hun har brug for den.

Denne romantiske gaveidé indeholder et glas, 90 små plastikpiller der kan åbnes og naturligvis 90 små sedler du kan skrive romantiske ting på. Gaven er sprudlende og farvestrålende og kan med garanti skabe glæde, så længe du er klog nok til at skrive de rette ting på de små sedler.

Disse kærlighedspiller er perfekte som en månedsgave, en del af kalenderpakken eller blot hvis du ønsker at forkæle din kvinde uden grund. Selve glaskrukken måler 12 x 4,5 cm og fylder ikke meget i jeres hjem, men den kan komme til at fylde meget i din kærestes liv.

Overrask hende med lingeri

Kæreste gave til hende du elsker fra Frandelli

Undertøj romantisk

Tjek Udvalget Her

 

Her finder du alt, hvad en kvinde har brug for i hverdagen, du kan næsten aldrig gå galt i byen ved at købe noget lingeri hun kan bruge til hverdag – alle skal jo have undertøj på hver dag. For at sikre, at du ikke køber noget hun hader, anbefales det at du lurer i hendes undertøjsskuffe inden du køber. På denne måde kan du sikre dig, at du ikke kommer til at købe forkerte størrelser, eller vælge en stilart og et design hun ikke bryder sig om.

Du kan vælge mellem flere forskellige stilarter og derfor kan du sikre, at hun får noget hun kan bruge. Du kan med fordel vælge et af de mange Bh sæt, der findes på hjemmesiden, eller du kan købe et par frække G-strenge eller trusser, der passer perfekt ind i en fræk adventskalender.

Du finder alle brands fra Sloggi til Triumph, hvilket sikrer at du kan købe den perfekte kæreste gave til hende uanset hendes stil, farvepræference, størrelse og alder.

Gaver til kæresten kvinde på netlingeri.dk

Lingerie for hende romantisk

Tjek Udvalget Her

 

Med masser af muligheder fra de mest kendte lingeri brands, kan du ikke tage fejl når du køber gaver til kæresten kvinde på denne hjemmeside. Du kan frit vælge mellem brands såsom Triumph, Femilet, Marie Jo, Missya, PrimaDonna, Chantelle og mange flere.

Igen er du bedst sikret, hvis du på forhånd har brugt lidt tid i din kærestes undertøjsskuffe. På denne måde er du bedre stillet, så du ikke overraskes af ord såsom fullcup, 1/4- cup og andre bh-termer – da du vil være i stand til at identificere de forskellige typer.

Du er sikret at din kæreste får lækre og romantiske gaver, da siden jævnligt opdateres med de nyeste varer på markedet i den helt rette modestil.

Ballonflyvning – den perfekte overraskelse til hende, der elsker spænding

ballonflyvning romantisk

Tjek Prisen Her

 

Forestil dig, at du og din kæreste svæver højt over landskabet i en lille kurv med en farvestrålende ballon over jeres hoveder – uanset hvor I kigger hen vil I opleve den skønne danske natur og se, hvordan landskabet bugter sig for jeres fødder. Findes der noget mere romantisk end dette? – nej vel.

Ved køb af denne overraskelse til hende får I en times oplevelse i luften, der er flankeret af 1-2 timers instruktion og briefing. Flyveturen starter tre steder i landet, så den er perfekt hvis i bor på Sjælland, Fyn eller nær Midtjylland.

Jeres tur slutter af med et ballonflyvningsdiplom som I kan indramme og gemme som et evigt minde om jeres kærestetur mellem skyerne.

Gave til konen – sæt blus under sexlivet med Bedroom Battle Erotisk Spil til Par

bedroom battle erotisk spil til par romantisk

Tjek Prisen Her

 

Dette frække spil er den perfekte gave til konen, hvis I i noget tid har bøvlet med at få plads til den seksuelle gnist i ægteskabet grundet hverdagens trivielle gøremål, arbejde og børn. Med dette spil får I 92 spillekort og 70 gevinstkort, der i alt giver 210 frække og forførende opgaver.

Spillet er sjovt og frækt på samme tid, da både du og din partner vil blive udfordret i nye stillinger, paratviden om sex og samvær, samt en masse frække udfordringer I skal udføre for eller med hinanden. I kan vælge at spille helt efter reglerne, hvilket giver jer et ’bail card’, der sikrer at I ikke skal overskride jeres seksuelle grænser, men I kan også bruge kortene som et frækt tiltag i en hektisk hverdag.

Dette spil er på engelsk og har indimellem nogle kringlede formuleringer, derfor er det en fordel hvis både du og din partner føler jer hjemme i sproget og har mod på udfordringer.

Spaophold – den bedste gave til kæresten

Spa romantisk

Tjek Udvalget Her

 

Alle kvinder elsker selvforkælelse – så er det sagt. Som mand kan du derfor aldrig gå forkert eller træde ned ad den forkerte sti, når du køber denne gave til kæresten. Der findes mange forskellige typer spaophold, derfor skal du være sikker på, at du får valgt det helt rigtige sted, der passer til din kærestes lyster og behov.

Nogle kvinder elsker en god massage, mens andre hellere vil have en ansigtsbehandling – der findes dog også de kvinder, der vil have det hele og så må du flotte dig lidt og rippe kortet for småpenge. Spaophold kan koste alt mellem 500 – 5000 kroner alt efter hvilken type du vælger, samt hvilket land du ønsker at sende hende til.

Derfor er dette en gave til kæresten du kan bruge i forbindelse med årsdage, bryllupsdage, eller andre særlige grunde til at fejre og forkæle hende.

Personlig gave til hende – tantra massage for kvinder

Massage romantisk

Tjek Prisen Her

 

Tantra massage for kvinder er noget, der virkelig kan hjælpe på at få løsnet op for alle de seksuelle spændinger man går og har i hverdagen. Det kan være lidt grænseoverskridende som mand at give denne personlig gave til hende man har kær, da der er mulighed for både en mandig eller en kvindelig massør.

Denne type massage siges at være foryngende, helende og enormt afslappende, hvilket betyder at din kvinde er dejlig let og stressfri når hun kommer hjem efter at have brugt denne personlige gave. Der er intet seksuelt ved selve massagen, om end hele oplevelsen handler om at flytte rundt på kroppens seksuelle energier. Under massagen er det en fordel at være helt nøgen, dog har massøren tøj på, hvilket giver dig en følelse af tryghed på trods af at du er blottet.

Salsa for par er den perfekte gave til kæresten

salsa for par master romantisk

Tjek Prisen Her

 

Har du en kæreste, der hver fredag i sæsonen sidder klistret til skærmen og ser vild med dans, så er dette den perfekte gave til kæresten, der ønsker at føle de forførende salsarytmer i kroppen. I kan finde hinanden på dansegulvet og få en intim og privat undervisning af en af landets bedste salsainstruktører.

I kommer utrolig tæt på hinanden under denne dansetræning, da salsa er en dansestil med passion og masser af følelser. Salsatræningen foregår på Frederiksberg, i København S og i Odense M, så der er rig mulighed for at I kan benytte gaven sammen uanset, hvor i bor henne.

Danselektionen varer ca. 50 minutter, hvilket kan være den perfekte start på en fantastisk aften, hvor i senere tager ud og spise og måske finder en lille hyggelig klub, hvor I kan øve videre på jeres dansemoves.

Giv en kulinarisk lille gave til hende du elsker

kokkeskole romantisk

Tjek Udvalget Her

 

Forkæl dig selv og din partner med et kokkekursus på en michelin restaurant eller tag til vinsmagning. Mulighederne er nærmest uendelige, hvis du vælger denne lille have til hende du har kær og som du spiser sammen med hver dag.

En kokkeskole eller en ny smagsoplevelse kan give jer ny inspiration til jeres egen madlavning derhjemme og giver jer en uforglemmelig oplevelse med nogle af Danmarks bedste kokke og kokkekendisser. Du kan vælge mellem alt fra pizza til michelinfristelser, hvilket giver rig mulighed for at tilfredsstille jeres smagsløg med mad og fødevarer i måske slet ikke kender, eller altid har ønsket at smage.

Med priser fra 200 til 2000 kroner kan du give din partner en uforglemmelig oplevelse og en ny smag på livet som hun kun havde turdet drømme om.

Frække kostumer

Frække kostumer til kvinder er den bedste gave til hende og til dig selv

Kostumer for kvinder romantisk

Tjek Udvalget Her

 

Langt de fleste mænd har en fantasi om at deres kvinder pludselig valser rundt i hjemmet iført et frækt og sexet kostume. Du kan forkæle dig selv og din kæreste, ved at give en af disse frække kostumer til hende. Mulighederne er nærmest uendelige og du kan derfor finde et kostume, der passer til både hendes stil og krop samt dine frækkeste fantasier.

Med kostumer som fransk stuepige, sygeplejerske, skolepige, stewardesse og politi er aftenen i hus, når først du får hende til at åbne denne gode gave. Der er tale om en romantisk gave, der giver jer mulighed for at implementere rollespil i jeres sexliv på den fedeste måde.

Langt de fleste frække kostumer findes i forskellige størrelser, så du med garanti kan finde noget, der passer til din kærestes krop og stil. Langt de fleste kvinder har tænkt tanken om at iføre sig et frækt kostume – nu kan du lokke hende til det med denne bedste gave.

Frække kostumer er ideelle billige gaver til hende med en god fantasi

kostumer romantisk

Tjek Udvalget Her

 

Har du og din partner leget med tanken om rollespil og udklædning, men aldrig fået gjort noget ved det, så er dette den ideelle gaveide til hende. Frække kostumer er billige gaver til hende, der altid har drømt om at klæde sig ud og forføre dig.

At man som kvinde kan iføre sig et skolepigeskostume, en politiuniform eller endda en sygeplejerdragt giver mulighed for at være en anden for en enkelt aften. Hun kan anholde dig, spille den søde uskyldige mø eller lege doktor med dig på den frækkeste måde, når du køber billige gaver til hende som disse.

Produkterne er fremstillet af bløde materialer, der vil sidde om et ekstra lag hud på hendes krop. For at du er sikker på den rigtige størrelse, anbefales det at du tager et smugkig i hendes klædeskab og ser, hvilken størrelse hun normalt bruger.

Smagsfulde overraskelser til hende med vin-, øl- og spiritussmagning

Alkolhol smagning romantisk

Tjek Udvalget Her

 

Oftest forbinder man vin-, whisky- og ølsmagning med rigtige mandegaver. Dog er der mange kvinder, der godt kan nyde et godt glas vin eller en god øl – nogle er endda helt vilde med den brændende følelse i munden, når man smager en virkelig god whisky.

Du kan vælge blandt mange forskellige smagsvidundere, når du bestiller en god overraskelsesgave til din partner via denne hjemmeside. Har du nogensinde hørt om tesmagning, chokoladesmagning, karamelsmagning eller champagne og macaronsmagning? Disse eksempler vil være perfekte som romantiske gaver til konen, kæresten eller din flirt.

Overraskelser til hende behøver ikke altid være massage, nyt lingeri eller en dyr tur på café med et efterfølgende biografbesøg – I kan opleve noget nyt sammen og få en god oplevelse for livet med disse gaveideer.

Romantiske gaver i form af lækre massageolier

massage for kvinder romantisk

Tjek Udvalget Her

 

Her er en ting, der både virker som en romantisk gave og en sød gave til kæresten. Langt de fleste kvinder nyder intimiteten og nærheden ved en god massage – dog foretrækker de selv at være dén, der bliver forkælet med de blide tryk over hele kroppen.

Ved at købe et udvalg af forskellige massageolier, vil hun føle sig som en prinsesse, der kommer ind i på en god spa, og hun vil elske at du giver hende din fulde opmærksomhed og nærhed med en god massage. Der findes enormt mange forskellige massageolier på markedet, nogle har specielle dufte, andre har særligt gode kvaliteter og nogle helt tredje er enten drøje eller løse i brug.

Det er naturligvis vigtigt, at du ikke får købt en massageolie med indholdsstoffer, der giver hende udslæt og allergiske reaktioner, du kan derfor forsøge dig frem med at kigge på hendes udvalg af makeup, cremer og shampoo, for at se om hun har en yndlingsduft du kan gå efter – det giver bonuspoint i længden.

52 Weeks of Romance Erotisk Par Spil er perfekt som gaven til kæresten, der har alt

52 weeks of romance erotisk spil

Tjek Prisen Her

 

Romantiske gaver kan være besværlige og svære at finde – for som mand er du sikret at uanset hvad du køber for at forkæle din kvinde, så vil hun tænke tanker som; ’ser jeg tyk ud i den her?’, ’hvad tænker han dog på?’, ’synes han jeg er stresset?’ og så videre, og så videre.

Kvinder kan være svære at gøre tilfredse, men med kæreste gaver til hende som denne, kan I begge komme lidt på glatis og hygge jer samtidig med, at I er romantiske. Spillet består af en lyserød og en sort pose, der hver indeholder 26 kort. Manden får naturligvis den sorte pose, der indeholder kort med små opgaver eller gestusser, der vil forføre og forkæle kvinden i forholdet – og omvendt.

Hver uge skiftes I til at trække et kort fra jeres pose og i løbet af ugen skal I udføre den opgave, der står på kortet. For hans vedkommende kan det f.eks. være at lægge en rød rose på hendes pude og en af hendes opgaver kan være at tage et fælles bad om morgenen. Spillet er på engelsk og fransk og det kræver derfor lidt sprogkundskaber.

Gaveideer til kæresten hende – find et spaophold hun vil elske

Spaophold romantisk

Tjek Udvalget Her

 

Når du skal finde på gode gaveideer til kæresten hende, er det vigtigt at du husker på, hvor meget kvinder elsker at blive forkælet. Alle kvinder begynder at drømme om spaophold fra deres sene teenageår – og de stopper aldrig med at drømme om forkælelse, bløde frottébadekåber, rolige omgivelser og total afslapning.

For mange kvinder sker det dog aldrig, at disse spadrømme bliver opfyldt, men det kan du heldigvis gøre noget ved, når du køber en perfekt gave til kæresten i form af et spaophold gavekort. Der findes mange forskellige former for spaophold, både herhjemme i Danmark, men også i Sverige og Norge.

Romantisk overraskelse til kæresten med romantiske gaver

romantisk gave

Tjek Udvalget Her

 

Når du har lyst til at købe en perfekt gave til kæresten, men er fuldstændig tom for ideer, kan du browse lidt rundt her, da det giver dig masser af inspiration til at finde lige netop dét du synes hun mangler i hverdagen. Der findes mange romantiske gaver, der passer perfekt til alle mennesker og som du kan bruge til at vise hende, hvor meget hun betyder for dig.

Du kan få alt fra armbånd, smykkeholdere, smykker og nipsting, der hver dag vil huske hende på, at hun har en fantastisk kæreste eller ægtefælle i dig – du skal blot vælge den ting du mener hun vil elske og bestille den direkte fra hjemmesiden – efter blot få dage er den leveret og du kan forkæle hende til hudløshed.

Frækt lingeri

Giv en god gave til kæresten i form af frækt lingeri

Lingerie romantisk gave til hende

Tjek Udvalget Her

 

Hvis du ønsker at vise din kæreste, hvor meget du holder af hende og ikke mindst, hvor meget du tænder på hendes krop og figur, så bør du virkelig overveje at købe noget frækt lingeri til hende. Mange mænd frygter disse former for gaver, da man hurtigt kan komme galt afsted, hvis man køber en forkert størrelse.

For at undgå ballade bør du derfor gå i hendes undertøjsskuffe inden du køber, så du kan være nogenlunde sikker på at du får fat i den rigtige størrelse. Frækt lingeri findes i mange forskellige afskygninger og du kan derfor lade dig rive med ind i universet og finde lige netop den type frækt undertøj, der passer til din kvinde.

Frækt lingeri er gode gaver til konen

lingerie romantisk

Tjek Udvalget Her

 

Lingeri er noget du kan købe til konen for at forkæle jer begge to. Lingeri er ikke bare et frækt bh sæt i røde blonder med en bundløs trusse – du kan finde mange forskellige stilarter, stoftyper og designs, der med garanti kan få din kone til at føle lidenskaben igen.

Mange par vælger at bruge frækt lingeri som gode gaver til hinanden – dog er det oftest kvinden i forholdet der ifører sig disse former for ’udklædning’. Du kan med fordel købe et frækt lingeri sæt og sætte rammerne for den perfekte og frække aften ved også at købe lidt røde rosenblade og en god flaske bobler.

Lingeri er en perfekt gave til kæresten, der ønsker at forføre dig, men ikke selv tør tage springet og købe noget frækt at have på. Lingeri kan også være gode billige gaver til hende derhjemme fordi de oftest ikke koster en bondegård.

Find en god gave til kæresten med escapist oplevelser

Escapist romantisk

Tjek Udvalget Her

 

Med denne gave kan du, kæresten og nogle af jeres nærmeste venner komme ud og få en oplevelse I aldrig glemmer. Er I til eventyr, spænding og en smule fare er disse escapist oplevelser lige noget for jer. I kan deltage i et diamantkup eller forsøge at undslippe en scene fra den kolde krig ved at købe en af disse ideer til at overraske kæresten.

Gaven kan bruges af minimum to personer, dog anbefales det, at man tager minimum fire personer afsted. Under denne oplevelse har I en time til at undslippe jeres rum og undervejs løse en masse spændende opgaver, hvor i skal bruge både paratviden og hjernegymnastik.

Dette er en særligt god gave til kæresten, der elsker spænding, krimier og oplevelser for livet. Oplevelsesgaverne har fuldt hus på stjerner og kan kun bruges i Århus.

Overrask hende med et kaffekursus

kaffekursus romantisk

Tjek Udvalget Her

 

Hvis din kæreste elsker sin morgenkaffe og ikke kan komme igennem dagen uden at få en ægte kaffe latte eller anden god kop koffein på farten, så er denne overraskelsesgave til hende perfekt. Der findes mange forskellige kaffekurser man kan komme til, hvis man ønsker at få de ægte barista oplevelser.

Overrask hende med et kaffekursus, en tur på kaffeskole eller en ægte barista oplevelse med et af disse mange oplevelsesgavekort. Priserne starter omkring 200 kroner for en uforglemmelig oplevelse med god smag.

Gode ideer til at overraske kæresten – kokkekurser

Kokkeskole romantisk

Tjek Udvalget Her

 

Der findes mange ideer til at overraske kæresten – det er bare ikke altid at ideerne kommer til dig, når du i en presset situation pludselig skal til at købe en god gave til hende. I Danmark er der mange muligheder for at komme på kokkeskole eller kokkekursus, hvor man kan nørde med forskellige råvarer og quisines, hvilket er spændende for enhver madentusiast.

Du kan overraske hende med et af disse fantastiske kurser, der med garanti vil få hende til at føle sig som noget særligt.

Gaveideer til kæresten hende – Erotic Heart Erotisk Spil for Par

erotic heart erotisk spil for par romantisk

Tjek Prisen Her

 

Med dette frække spil for par er I sikret en fantastisk aften hver gang i finder det frem. Spillet er den perfekte gaveide til dig og din partner, da det indeholder mere end 100 udfordringer I kan boltre jer med. Spillet er på engelsk og kræver derfor en smule sprogkundskaber, da nogle af formuleringerne kan virke kringlede.

I bruger pincetten til at trække en udfordring og skal derefter finde eller genfinde hinanden på frækkeste vis. Dette spil efterlader ingen som taber, da man altid vil vinde enten over sine egne grænser og generthed, eller ved at blive forkælet af sin partners hænder, krop og tunge.

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk