Hvad kan man lave med sin kæreste?

Indholdsfortegnelse

Der er mange ting, som par ofte gerne vil opleve sammen, men hverdagen tager hurtigt over med travle arbejdsdage og aftener på sofaen. Hvis man gerne vil planlægge en romantisk dag med kæresten eller for kæresten, så er der herunder et væld af gode idéer og råd til, hvad I som par kan lave for at fejre romantikken sammen.

Hvad kan man lave med sin kæreste? Tag til vinsmagning

alcoholic beverage bar bottle romantisk dag med kæresten

Det altid hyggeligt at drikke et glas vin og flirte hen over bordet med den, du holder af. Vin blev i oldtiden betragtet som et afrodisiakum, og det er derfor oplagt med vinsmagning til parret, der gerne vil tættere på hinanden. Til en vinsmagning får I muligheden for at prøvesmage lækre vine nøje udvalgt specifikt til oplevelsen, men I får også mulighed for at dele en hyggelig aften sammen. Og når der er blevet sagt skål og klinket glas, så spreder der sig automatisk en mere løssluppen og festlig stemning.

Se Udvalget Af Vinsmagning Her

Fordelene ved en aften i vinens tegn er, at I:

– Får rig mulighed for at kigge hinanden dybt i øjnene

– Får serveret og prøvesmagt vine, som I aldrig selv ville have valgt

– Kommer i en mere let og lystig stemning sammen.

Husk at vælge et sted, hvor I kan komme nemt til, men også fra igen uden at skulle holde jer appelsinfri.

Salsa for par som en særlig ting at lave med kæresten

salsa for par master

Er man mere til fysisk udfoldelse, så er salsadans for par en hyggelig ting at lave med kæresten. Kom helt tæt på hinanden på en fysisk og anderledes måde med en introduktion til den sensuelle salsa. Salsa giver en særlig følelse af glæde og velvære, fordi rytmerne er levende og trinnene temperamentsfulde. Der er masser af latinamerikanske rytmer at bevæge hofterne til og plads til fejltrin og latter. En salsainstruktør leder jer igennem en introduktion til kropsholdning, forskellige greb og de frække salsatrin, så I kan give den gas med blussende kinder og høj puls.

Find Oplevelsen Her

En aktivitet til kæreste hygge med fut i fødderne til salsamusik giver:

– En fysisk oplevelse I kan dele som minde

– Masser af kropskontakt og plads til smil

– En introduktion til salsa så I for fremtiden kan styre dansegulvet sammen.

Aktiv ide til ting man kan lave med kæresten: Bridgewalking Lillebælt

bridgewalking lillebaelt

Er man endnu modigere, kan man kaste sig ud i eksempelvis bridgewalking over Lillebæltsbroen. Som navnet antyder, får man lov til at gå på toppen af Lillebæltsbroen 60 meter oppe i luften, hvilket ikke kun giver god vind i håret, men også en smuk udsigt og et vildt adrenalinkick. Det er måske en af de vildere ting, man kan lave med kæresten, men oplevelsen byder også på muligheden for at få et minde for livet sammen. Turen tager i alt omkring 2 timer, så der er rig mulighed for at falde til ro og komme hinanden nærmere undervejs.

Find Oplevelsen Her

En tur over broen i 60 meters højde giver jer:

– En udfordring der giver de fleste et vildt adrenalinkick

– En vild oplevelse til kassen af gode minder

– Muligheden for det perfekte par-selfie med den smukkeste udsigt i baggrunden.

Det er dog en god ide at sikre sig, at ens partner ikke har invaliderende højdeskræk, før man kaster sig ud i sådan en oplevelse sammen.

Hvad kan man lave med kæresten? En vild vandoplevelse i RIB-både

bay blue boat romantisk dag med kæresten

En anden mere aktiv type oplevelse med kæresten kunne være en tur i RIB-båd. Selvom det måske ikke er svaret på det klassiske spørgsmål: Hvad kan jeg lave med kæresten? Så byder en tur med en RIB på masser af action for jer begge. I får begge vind i håret og mærker skumsprøjtene fra bølgen blå, når båden i høj hastighed ræser gennem vandet. På nogle ture er der inkluderet en række fortællinger om området, I passerer forbi, mens andre ture er mere målrettet, at I skal mærke de 300 hestekræfter, der er under motorhjelmen på en RIB.

Se Udvalget af RIB-både Her

Sammen får I dermed:

– En tur med RIB-båd og får afprøvet højhastighedssejlads på egen krop

– Smuk natur og udsigt fra vandsiden

– Et minde for livet som I vil kunne se tilbage på med smil.

Fejr årsdag med kæresten med et lækkert gourmetophold på Lyng Dal Hotel og Restaurant

gourmetophold paa lyng dal hotel

Hvis I bare har brug for god tid til hinanden uden hverdagens stress og jag, så tag på gourmetophold på eksempelvis Lyng Dal Hotel og dediker tiden til jeres forhold. Nogle gange skal man hives ud af hjemmets rammer, før man kommer hinanden rigtigt nær. Et gourmetophold kredser både for smagsløgene såvel som jeres tosomhed, når I sammen skal nyde de lækre omgivelser, mad og hinanden. Det er en oplagt oplevelse at dele, hvis man skal fejre årsdag eller blot vil forkæle sin kæreste med rigtig kæreste hygge.

Find Oplevelsen Her

På gourmetophold på et hyggeligt hotel vil I:

– Kunne nyde hinanden fuldt ud uden hverdagens stress og jag

– Spise lækker gourmetmad og drikke dejlig vin

– Få en uforglemmelig oplevelse på en særlig dag.

Sørg for at få weekenden booket i god tid, så I begge kan holde helt fri, når I er afsted. Det kan eventuelt godt betale sig at lave en aftale med partnerens familie eller venner, hvis man vil overraske sin elskede med et lækkert ophold for to.

Fejr månedsdag med kæresten med et chokoladekursus

chocolates close up cocoa romantisk dag med kæresten

Er man lidt tom for ideer til sjove ting at lave med kæresten, så kan et chokoladekursus virkelig gøre slikmunden ekstra glad. Og så siges chokolade jo at være godt for helbredet. Et chokoladekursus vil give jer værktøjer og opskrifter til at lave de lækre chokolader hjemme i køkkenet, men I vil også komme tættere på hinanden, når I skal temperere chokoladen og lave lækkert fyld. Det kommer helt sikkert til at grise lidt, og der er masser af mulighed for sjove kommentarer og latter.

Se Udvalget Af Chokoladekursuser Her

Tager I sammen til chokoladekursus, er der:

– God introduktion og instruktion i at støbe chokolade og lave lækkert fyld

– Opskrifter og smagsprøver at tage med hjem

– Masser af chokoladesmagende kys mellem jer to.

Er man stadig i datingfasen, er et chokoladekursus en oplagt date, hvor I har noget at lave i fællesskab og får et godt minde ud af oplevelsen sammen.

Kæreste hygge med Privat Ballonflyvning for to

privat ballonflyvning for

Hvis højdeskræk ikke er et problem for nogen af jer, så er en fed oplevelse at se verden fra oven fra en luftballon. Privat ballonflyvning er måske en af de mest interessante og sjove ting at lave med kæresten, der vil få de fleste til at smile af jeres skøre påfund. Inkluderet i oplevelsen er champagne på turen og en lille picnic bagefter, så I ikke selv behøver at have noget med. Dette gør turen særligt oplagt som en overraskelse, der vil blive husket for evigt.

 

Find Oplevelsen Her

Tag din kæreste i hånden, og stig til vejrs i en luftballon og:

– Få en fantastisk oplevelse sammen med den flotteste udsigt

– Overrask din elskede med en anderledes date

– Glæd jer til champagne og picnic undervejs i oplevelsen.

En luftballon kan synes mindre skræmmende end andre oplevelser, der foregår højt oppe i luften, så det er godt til dem, der har en smule højdeskræk.

Hop med på bølgen, og tag til ginsmagning som en af de sjove ting at lave med kæresten

alcohol beverage blur romantisk dag med kæresten

Gin er igennem de seneste år blevet en enormt populær drik, der nu laves i et væld af spændende smagsnuancer. Tag din partner med til ginsmagning som en af de anderledes aktiviteter med kæresten, og lad jer forføre af de spændende muligheder. Inkluderet i oplevelsen er en introduktion til alkoholens historie og produktion og en lækker ginsmagning med informationer om de forskellige ginners særpræg og oprindelse. Der er derfor også rig mulighed for at hygge sig med kæresten, mens ginnen varmer kroppen igennem.

Se Udvalget Af Ginsmagning Her

Med hinanden under armen kan I til ginsmagning opleve:

– En begavet introduktion til ginnens historie og produktion

– Mange forskellige og anderledes smagsoplevelser

– God mulighed for at komme tæt på hinanden og hygge sig i hinandens selskab.

Vær opmærksom på, om din partner er til ginnens karakteristiske smag, og sørg for at have arrangeret transporten hjem, så I kan slappe helt af og nyde oplevelsen.

Fysisk aktiviteter med kæresten: Der skal to til tango…og golf

to til golf slider

Har I begge overvejet, om golf ville være en af de aktiviteter med kæresten, som I kunne dele? Tag din partner med til en god introduktion til golfens mange glæder, og find ud af, om I sammen skal kaste jer ud i det.

Introduktionen er en let gennemgang af de helt basale teknikker for begyndere på træningsbanen, så I bliver mere sikre i at svinge køllen. Derefter kan I prøve kræfter med golfbanens mange udfordringer og sammen glædes over, når det lykkes at ramme den lille hvide goldbold. Mens I tester hinandens evner på golfbanen af, kan I samtidigt nyde de smukke omgivelser og hinandens selskab.

Find Oplevelsen Her

En tur på goldbanen inkluderer:

– En introduktion til de grundlæggende teknikker

– Udfordringer når der skal rammes i hul

– Masser af frisk luft og dejlig natur I kan nyde sammen.

GoBoat på en solrig dag er en hyggelige ting at lave med kæresten

goboat

Er man mere søulk end landkrappe, kan man prøve kræfter med en tur med GoBoat og sammen opleve København fra vandsiden. På en dejlig lun dag med solskin er der ikke noget mere svalende end at kunne sejle ud på bølgen blå med sin elskede ved sin side. Man lejer en båd i en, to eller tre timer og kan derefter blot stikke til søs i sin tosomhed – eller invitere et vennepar med til en fælles paroplevelse. Båden kræver ingen sejlbevis og kan styres af alle over 18 år, så det kræver ikke, at du har erfaring som kaptajn.

Find Oplevelsen Her

– En intim sejltur med udsigt til smukke og grønne København
– Plads til 2 til 8 personer i båden med en, to eller tre timers sejltid

– Mulighed for at nyde mad og drikke ombord ved picnicbordet på båden.

Husk madpakken, der kan nydes ved det integrerede picnicbord ombord!

Tag til ølsmagning som en af jeres kæreste aktiviteter

alcohol ale bar romantisk dag med kæresten

Vin forfiner, øl forener, har W. Scott Griffith udtalt sig, så ølsmagning er en oplagt oplevelse for parret, der gerne vil rykke endnu tættere på hinanden. Udover at nyde de mange forskellige typer af dejlig øl, vil I ligeledes få en introduktion til ølbrygningens teknikker og viden om de forskellige øltyper. Med fremkomsten af mange mikrobryggerier vil der med garanti være øl, I aldrig har smagt før, på programmet. Stemningen vil efter et par glas blive mere festlig, og I vil kunne tale og flirte sammen over bordet, mens I nipper til forskellige øl.

Se Udvalget Af Ølsmagning Her

Med en ølsmagning vil du glæde din elskede på månedsdagen, fejre fælles sejre eller bare drikke god øl i godt selskab. I får derfor:

– En introduktion til øllens verden

– Mulighed for at smage mange forskellige og anderledes øltyper

– Boblende fornemmelser i maven, der ikke er øllens skyld.

Når der skal indtages alkohol, så husk, at transporten hjemad skal være ordnet, så I begge kan slappe af og nyde oplevelsen.

Tag på miniferie med Minicruise til Oslo for 2

Minicruise

Har forholdet månedsdag eller årsdag, og ønsker man at gøre dagen til en særlig begivenhed, så inviter din kæreste med på minicruise til Oslo for to. Fra I stiger ombord på det flydende hotel, vil I kunne ryste hverdagen af jer og hellige jer hinanden, mens båden vugger mod Norge. Undervejs vil der være rig mulighed for at udforske ikke kun hinanden, men også bådens tilbud. I kan tage på restaurant med havudsigt, tage i spa og slappe af, shoppe i den toldfri eller tage ud og drikke drinks og på natklub til nattetid. I Oslo vil I kunne gå hånd i hånd gennem gaderne og udforske Norges spændende hovedstad, der er rig på kulturelle oplevelser.

Find Oplevelsen Her

Forkæl hinanden og jeres forhold med et minicruise for to til Oslo og:

– Nyd den afslappede stemning om bord på båden

– Udforsk både bådens muligheder, den smukke hovedstad Oslo og hinanden
– Få en oplevelse for livet sammen.

Har I begge en travl kalender, så book i god tid og hold weekenden fri, så I kan nyde minicruiset sammen.

Svæveflyvning som en sjov kæresteaktivitet

air sports aircraft airplane romantisk dag med kæresten

Er man eventyrlysten og kaster sig gerne ud i udfordringer sammen, så kan I i fællesskab opleve at flyve med svævefly. Oppe i skyerne føler man sig fri som fuglen, mens man kigger ned på minihuse og minibiler på vejene. Med et svævefly er der ingen larmende motor, og I vil kunne indtage landskabet under jer, mens kun vindens hvislen om flyet høres. Det vil være en uforglemmelig oplevelse at have delt med din allerkæreste.

 

Se Udvalget Af Svævefly Her

Inkluderet i svæveflyvningsoplevelsen er:
– Grundig instruktion før flyvningen
– En fantastisk oplevelse i det lydstille svævefly
– Den smukkeste panoramaudsigt I kan opleve sammen.

Hver opmærksom på, at mennesker med mobilitetsbesvær kan have svært ved at stige ind og ud af flyet.

Tag på romantisk ophold på Skrøbelev Gods som den ultimative årsdagside

romantisk ophold paa skroebelev gods

Skru ned for tempoet, og tag på romantisk ophold, hvor der er tid og mulighed for at nyde hinanden og tosomheden. Skrøbelev Gods fra 1669 ligger omgivet af den smukkeste natur og er et romantisk sted at tage på kæresteophold, hvor der er plads til at tage det stille og roligt. Omgivelserne kalder på lange gåture bare jer to, hvor I kan snakke om alt og intet.

 

Find Oplevelsen Her

Med et ophold på Skrøbelev Gods får I et nogle romantiske dage med kæresten:
– En lækker middag og morgenbuffet med frisk frugt
– Rundvisning på godset og mulighed for at udforske både gods og omgivelser på egen hånd
– Ro og fred til at være bare jer to sammen.

Tag en weekend ud af kalenderen, og tag på kæresteophold på et romantisk gods.

Er du tom for gode årsdag ideer? Tag på spontan ferie med Rejserouletten

lexmark

Er I branduenige om rejsedestinationen, kan I lade Rejserouletten vælge feriemålet for jer. Der er uendeligt mange spændende rejsedestinationer og transportmuligheder at vælge mellem. Så slip kontrollen, og lad Rejserouletten planlægge jeres næste kæresteferie! Turen går til en europæisk storby med overnatning på et dobbeltværelse på 3-stjernet hotel, men resten er hemmeligt indtil senest 7 dage efter bookingen. Der er mulighed for et vildt eventyr og en på opleveren sammen.

 

Find Oplevelsen Her

Tag på spontan tur med Rejserouletten:

– Og oplev en spændende europæisk storby
– Hav tjek på overnatningen foregår i dobbeltværelse på 3-stjernet hotel
– Og tag på en overraskende ferie sammen.

Husk at have booket dagene i god tid, så I er sikre på at komme afsted på spontan tur sammen.

Romantisk kæresteophold på Hotel Amerika

romantisk ophold hotel amerika

Selvom turen går til Amerika, er der ingen grund til at have passet med, for det 4-stjernede Hotel Amerika ligger i Hobro. Her vil I kunne nyde hinanden som par, for selvom I ikke er rejst over Atlanterhavet, så vil I stadig være langt væk fra dagligdagen. Hotellet ligger i Østerskoven, hvor der er ikke er langt til hverken natursmukke Mariager Fjord og hyggelige Hobro Havn. Inkluderet i det romantiske ophold er et dobbeltværelse, tre retter lækker mad, en time i spaen kun jer to og en lækker morgenbuffet.

 

Find Oplevelsen Her

Tag afsted på hygge med kæresten på Hotel Amerika og få:
– Naturskønne omgivelser midt i Østerskovens natur
– Intim spaoplevelse bare jer to

– Fred og ro til at nyde hinandens selskab over god mad.

Prøvedyk sammen som en kæreste aktivitet

corals deep deep sea romantisk dag med kæresten

Med et prøvedyk prøver man kræfter med livet under havoverfladen. Tag svømmefødder, svømmebriller og ilttank på og udforsk enten havet eller akvariets dyreliv. Har I begge dykkercertifikat, kan I endda komme til at svømme rundt blandt Kattegatcentrets hajer. Oplevelsen er inkluderet en grundig briefing og instruktion i udstyret, så I trygt kan dykke ned under overfladen.

 

Se Udvalget Af Dykketure Her

 

Hop i baljen sammen og få en oplevelse for livet:
– Prøvedyk i enten havet eller akvarietanke
– Grundig introduktion til dykning og udstyr
– Et fantastisk indblik i livet under havoverfladen.

Sørg for, at din partner ikke har vand- eller hajskræk, før du overrasker med en dykkeroplevelse.

Oplev sort sol med din partner for en storslået naturoplevelse

sort sol

Når stærene siger farvel og flygter mod varmere lande, så sker det med en storslået naturoplevelse, der er værd at dele med din elskede. Sort sol er et naturfænomen, hvor stæreflokke samles før træk, så himlen bliver kulsort af de mere end 1 million baskende fugle til aftentid. Oplevelsen Sort Safari byder foruden vældige mængder af stæreflokke på en busrundtur med en dygtig guide, der fortæller om stærene og naturen.

 

Find Oplevelsen Her

Tag kæresten med på Sort Safari, og bliv klogere på naturfænomenet:
– Oplev sort sol ved solnedgang med en, du holder af
– Tag på busrundtur i marsken med en dygtig guide, der deler ud af sin naturviden
– Få adgang til lukkede naturområder med smukke udsigter.
Der er en lille gåtur på 1-2 kilometer, så man skal sørge for at have gode sko og varmt tøj på.

Udfordr kæresten til en konkurrence i skydning

assault rifle blur close up romantisk dag med kæresten

Udfordringer får altid det indre konkurrencemenneske frem i folk, og kan man udfordre sin kæreste til en skydekonkurrence, kan der komme en præmie på højkant til vinderen. Oplevelserne kræver ikke jagttegn eller erfaring med skydning, så alle kan prøve kræfter med aftrækkeren. Der er både mulighed for at udfordre til lerdueskydning i den fri natur eller med pistol på en skydebane, så man kan teste sit sigte. Skydning er en udfordrende og aktiv måde at få en god oplevelse sammen.

Se Udvalget Af Skydeoplevelser Her

 

Hvis I vil udfordre hinanden på skydebanen, kan I forvente:
– Instruktion i anvendelsen skydevåbenet
– Mulighed for tilkøb af skud

– En udfordrende oplevelse, hvor jeres sigte og aftrækkerfinger kommer på prøve.

Kast jer ud i faldskærmsudspring sammen

romantisk dag med kæresten faldskærm

Skal man give sin kæreste en særlig gave, hvorfor så ikke give ham eller hende et faldskærmsudspring? Det er ganske vist for de modige, men de fleste går rundt med en lille drøm om at kaste sig ud i fri luft og mærke vinden omkring sig. I kan også beslutte jer for at prøve sammen, så I deler en vild oplevelse, som I vil huske resten af livet. Er det grænseoverskridende nok at skulle hænge i luften, så kan et tandemspring med en erfaren udspringer på ryggen være en tryg løsning, så I kan nyde udsigten og suget i maven. Er man modig nok, kan et solospring med god instruktion være en kæmpe personlig sejr.

Se Udvalget Af Faldskærmsudspring Her

Et faldskærmsudspring vil være en gave for livet:

Giv din kæreste den vildeste oplevelse eller tag springet sammen
– Få en pakkeløsning med både instruktion og spring i én
– Skab et minde for livet ved at udfordre højdeskrækken.

Dyrepasser for en dag i Givskud Zoo er ren hygge med kæresten

africa animals conservation romantisk dag med kæresten

Er I begge tossede med dyr, kan I komme til at passe og fodre de vilde dyr i Givskud Zoo. Der er rig mulighed for at komme tæt på, når dyrepasserne guider jer i, hvordan I skal passe dyrene og sørge for deres mad. Har man et yndlingsdyr, kan man som udgangspunkt godt følge den dyrepasser, der sørger for netop dette dyr. Det er en aktiv date, hvor man både skal muge ud og ordne stald, så husk fornuftigt tøj. Når dagen er slut, får man et Dyrepassercertifikat og et årskort, der giver fri adgang til den Givskud Zoo.

Se Udvalget Af Zoologiske Haver Her

– Kom helt tæt på jeres fælles yndlingsdyr
– Hver med til at passe og fodre dyrene sammen med dyrepasseren
– Få et dyrepassercertifikat og årskort efter oplevelsen.

Oplev verden med en helikoptertur sammen

aircraft aviation chopper romantisk dag med kæresten

Det er vildt at lette med helikopter, når de store vinger hvirvler rundt og rundt, og larmen er øredøvende. Oplev en fantastisk ting sammen, og tag på helikoptertur som en anderledes kæresteaktivitet. Det vil nok overraske jer, hvor intim sådan en flyvetur kan være, fordi kabinen er meget minde end på et passagerfly. Derudover er der en panoramaudsigt fra en helikopter, så alle får del i udsigten.

 

Se Udvalget Af Helikopterturer Her

– Få en uforglemmelig helikoptertur sammen

– Oplev intimiteten i helikopteren, når alle er nær hinanden

– Nyd den smukke panoramaudsigt under flyveturen.

Oplev at være spærret inde sammen med et ophold i fængslet

ophold i faengslet

Det lyder måske ikke som det mest romantiske sted at spendere en nat sammen, men til gengæld er der masser af oplevelser at hente bag tremmerne i Horsens Statsfængsel. Med denne oplevelse får i et indblik i, hvordan hverdagen så ud som indsat. Heldigvis er der overnatning i tomandscelle inkluderet, så I stadig kan bruge natten sammen.

 

 

Find Oplevelsen Her

Inkluderet i opholdet er:
– Gratis indgang til fængselsmuseet
– Overnatning i en tomandscelle
– Morgenmad, inden I stikker af igen.

Prøv en af de mere fysiske aktiviteter med kæresten, og tag til klatring

climbing colors daylight romantisk dag med kæresten

Kan man lide fysiske aktive dates, så prøv en klaretur som en sjov aktivitet med kæresten. Der er mange fede klatrebaner at vælge mellem, så det er bare at finde den rette. Det kræver selvfølgelig både lidt fysisk styrke, og at man er tryg ved højder, men så er der også rig mulighed for at udfordre hinanden i klatrekonkurrencer.

 

 

Se Udvalget Af Klatreturer Her

– Kast jer ud i en aktiv date med fysiske udfordringer

– Test hinanden af med små konkurrencer

– Overvind frygten for højderne med din partner, og kom sejere ud på den anden side.

1 års dag med kæresten: Tag på romantisk østerssafari sammen og fang Limfjordsøsters

Østers romantisk med kæresten

Østers er, som de fleste ved, et afrodisiakum, og hvem er bedre at dele en fantastisk østers-oplevelse med end den dejlige partner. På østerssafari kan I sammen gå på udkig i Limfjorden efter østers iført waders, i selskab med en naturguide, der forklarer om Limfjorden, naturen og østers. Når I har samlet nok, tilbereder I de friskfangede østers og spiser dem sammen med et glas champagne. Der er altså lagt op til en dejlig naturrig dag, hvor I får glæden ved at spise de østers, I selv har fanget sammen.

Find Oplevelsen Her

Østerssafari inkluderer derfor:
– En dejlig oplevelse i Limfjordens vand
– Mulighed for at fange, tilberede og spise østers sammen

– Indsigt i naturen og østers gennem en erfaren naturguide.

Husk tøj efter årstiden og skiftetøj, hvis der skulle komme vand i wadersene.

Glaspustning er en hyggelig ting at lave med kæresten

bottles empty glass romantisk dag med kæresten

Skal I lave noget kreativt sammen, kan I tage til glaspustning sammen. Glaspustning er et håndværk, der kræver både teknik og stærke lunger. Det glohede glas skal pustes op, og det er mere fysisk udfordrende, end man måske regner med. I fællesskab kan I skabe nogle smukke kreationer, der vil være et minde for livet.

 

 

Se Udvalget Af Glaspustning Her

 

Tag til glaspustning med din kæreste og få:
– Testet et fysisk udfordrende håndværk
– Et smukt resultat med hjem til minderne

– En overraskende oplevelse i håndværkets tegn.

Få ny, fræk inspiration til ting at lave med kæresten

dk sex ske starterkit splatter gratisglidecreme romantisk dag med kæresten

Gør jer selv og jeres parforhold en tjeneste, og tag hul på et mere levende sexliv med Sinfuls Sexlegetøj Starter Kit. Æsken rummer seks forskellige ting, der indbyder til leg og latter, når I tester dem af på hinanden. Der følger en A-Z-guide på dansk med, så I kan blive inspireret til at udforske hinandens kroppe og lyster på nye måder.

 

 

 

 

Find Oplevelsen Her

Luk op for æsken og:
– Bliv inspireret af de 6 stykker sexlegetøj

– Læs den udførlige A-Z-guide og få lyst til at udforske hinanden
– Sæt tid af til at undersøge legetøjet, så I får mere tid til hinanden.

Hvad skal jeg lave med min kæreste? Bliv inspireret med nye ideer til date med kæresten med Sinful This Weekend Boks

sinful this weekend sexleget j boks med a z guide romantisk dag med kæresten

Er der lagt op til en romantisk weekend, kan Sinfuls This Weekend Boks med A-Z Guide være det, der sætter prikken over i’et. I boksen er der alle de elementer, der skal til en romantisk og forførende weekend sammen i parforholdets tegn. I får syv spændende typer af sexlegetøj og en A-Z Guide med frække idéer til, hvordan I kan anvende legetøjet på hinanden.

 

 

Find Oplevelsen Her

Med This Weekend Boks med A-Z Guide får I:
– En flot æske med 7 stykker legetøj til ham, hende og jer
– En gennemført A-Z Guide, så I kan blive inspireret

– En weekend fyldt med nye og frække oplevelser sammen.

Der er derfor lagt i kakkelovnen til en særdeles spændende weekend, hvis I åbner boksen sammen.

Få en sjov aften med Screaming O My Secret Opladelig Vibrerende Trusse

screaming o my secret opladelig vibrerende trusse black romantisk dag med kæresten

Er I til hemmelige lege i offentligheden, kunne pikante trusser med lomme til en lille, opladelig vibrator være sagen. Partneren vil have fjernbetjeningen, der er trådløs og udformet som en fingering, så den kan bæres overalt uden at vække opsigt. Vibratoren har 10 forskellige vibrationer, så der er med sikkerhed én, der går lige i trussen på hende.

 

 

Find Oplevelsen Her

 

– Fræk, sort blondetrusse med lomme til bulletvibrator i bunden
– Lille, genopladelig bulletvibrator med 10 frække vibrationer

– Trådløs fjernbetjening designet som en diskret fingerring.

Lav-din-egen-dildo som af de sjove idéer til kærestedag

body erotic lingerie romantisk dag med kæresten

Der er lagt op til en sjov aften med kæresten med et kit til at lave en penis-dobbeltgænger. Enhver mand vil sætte pris på din iver, hvis du efterspørger en tro kopi af hans allerkæreste eje – udover dig selvfølgelig. Og for mange mænd vil det måske være mindre intimiderende med en klon af deres egen fremfor en stor dildo. Med eksempelvis den klassiske Clone-a-Willy kan I hjælpe hinanden og grine sammen, mens I laver både afstøbningen af den ægte vare og klonen. Og bagefter er der rig mulighed for at lege med både kopi og den virkelige udgave.

Se Udvalget Af Dildoer Her

– Glæd en mand med et kit til at klone hans penis
– Hav en sjov aften, når der skal laves både afstøbning og klon

– Fremtiden byder på mulighed for at lege med kopi og virkeligheden.

Hold en romantisk dag med kæresten og spil et erotisk spil

roll the dice romantisk dag med kæresten

Om I har kendt hinanden i mange år eller stadig svæver rundt på det nye forholds lyserøde sky, så kan I komme endnu tættere på hinanden med et erotisk spil. Et spil vil skabe et rum, hvor I kan stille hinanden intime og pikante spørgsmål og lære hinanden og hinandens lyster endnu bedre at kende. Nogle spil lægger op til, at I skal opfylde hinandens fantasier, mens andre lægger op til dybe og personlige samtaler, så det er op til jer, hvad der skal ske.

Se Udvalget Af Brætspil Her

Erotiske spil vil:
– Give både det nye og gamle forhold ny luft
– Få jer til at åbne op og snakke om intime og pikante ønsker og oplevelser

– Lade jer komme endnu tættere på hinanden både fysisk og psykisk.

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk