Progesteron creme – Sådan øger du nemt niveauet med Proferia

Når kvinder går i overgangsalderen eller oplever hormonforstyrrelser, er det for mange en meget ubehagelig oplevelse med generende symptomer. Faldet i de kvindelige kønshormoner betyder, at kroppen må gennem ubehagelige forandringer. Der er dog ting, der kan afhjælpe de mest generende symptomer på overgangsalder.

En progesteron creme kan afhjælpe nogle af de generende sideeffekter, som overgangsalderen eller hormonforandringer giver. Cremen går ind og skaber balance i hormonerne, så dit niveau ikke falder så voldsomt og giver så mange gener. Ydermere optages progesteron mest effektivt gennem huden som med eksempelvis en progesteron creme, så du får god effekt og slipper for at skulle tage tabletter oralt.

Effektiv progesteronøgning med Proferia Creme

Proferia creme

Tjek prisen her

 

56,7 g progesteron creme til kvinder

Vil du de ubehagelige symptomer til livs, du får i forbindelse med overgangsalderen? Denne progesteron creme fra Proferia kan effektivt øge mængden af progesteron i din krop, så du får et blidere fald i hormonniveauet og dermed færre generende sidevirkninger.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Bringer balance i de kvindelige hormoner
 • Afhjælper de mest generende symptomer ved overgangsalderen
 • Effektiv optagelse gennem huden
 • Resultater efter få dages brug

Ulemper:

 • Skal påføres konsekvent hver dag

Om Proferia Creme

Proferia progesteron creme øger effektivt mængden af progesteron i kroppen. Kvinder, der lider af ubalance i hormonerne, kan derfor have glæde af denne progesteron creme. Cremen særligt effektiv mod de generende bivirkninger, som det naturlige fald i progesteron i kroppen på kvinder i overgangsalderen giver.

Progesteron optages lettest gennem huden, hvis man sammenligner med andre hormoners optagelse. Derfor er det praktisk med denne progesteron creme, da du let påsmører og absorberer progesteronen gennem huden. Du slipper derfor også for at skulle sluge tabletter for at få balancen tilbage.

Proferia virker særligt effektivt mod følgende symptomer på overgangsalder:

 • Hedeture
 • Nattesved
 • Tørre slimhinder i underlivet
 • Manglende sexlyst
 • Søvnforstyrrelser
 • Humørsvingninger

Progesteron cremen bringer hormonerne mere i balance, så symptomerne ikke er så generende. Det gøres udelukkende ved brug af naturlige ingredienser.

Hvad er hormonforstyrrelser?

Hormoner kontrollerer mange forskellige funktioner i kroppen ved at fungere som budbringere. Det er dermed kemiske signaler, som kroppen sender rundt med blodet. Kønshormonerne er med til at udvikle kroppen under puberteten og fastholde kønstrækkene igennem livet. De vigtigste kønshormoner er hos kvinder henholdsvis østrogen og progesteron.

Gennem den månedlige cyklus fluktuerer disse hormoner i niveau, så ægget modnes i æggestokken og afstødes, hvis det ikke befrugtes. Der kan dog komme forstyrrelser i hormonerne på grund af vægtforandringer, stress, narkotika, sygdomme og den naturlige overgangsalder. Hvis der er forstyrrelser i de kvindelige hormoner giver det:

 • Uregelmæssige blødninger
 • Infertilitet
 • Øget hårvækst
 • Vægtøgning
 • Uren hud

Det kan derfor være meget ubehageligt for en kvinde, hvis der er ubalance i kroppens hormoner.

Hvad er overgangsalderen?

Kvinden skal både gennem en naturlig hormonforandring i puberteten og i overgangsalderen. Som man ældes, vil der naturligt ske et fald i mængden af progesteron hos kvinder. I overgangsalderen gennemgår kvinden en større kropslig forandring, hvor kroppen ophører med at modne æg.

Oftest sætter overgangsalderen ind mellem 45 og 55 årsalderen, hvor menstruationerne begynder at udeblive. Gennemsnitsalderen for den endelig menopause, hvor kvinden helt ophører med at have menstruation, er i Danmark på 52 år.

Mange oplever gener i forbindelse med overgangsalderen og de medfølgende fald i hormonniveauer. Det er hovedsagligt progesteron, der falder drastisk, mens østrogen forbliver mere stabilt. Symptomerne inkluderer blandt andet hedeture, vægtøgning, humørsvingninger og søvnproblemer, der kan være meget generende i længden. Progesteronniveauet i kroppen spiller derfor en afgørende rolle for kvindens generelle velbefindende.

Hvad er progesteron?

Progesteron produceres hovedsagligt i æggestokken, hvor den regulerer menstruation og graviditet. Under overgangsalderen vil progesteronniveauerne falde, hvilket udløser en kaskade af forskellige fysiske og mentale symptomer. Ydermere kan faldet i hormonniveauerne medføre tab af knoglemasse og huden vil miste en del elasticitet og fasthed. Hvis du oplever et fald i progesteron, vil det medføre symptomer såsom træthed kombineret med symptomer på overgangsalder. Tegn på lave niveauer af progesteron er:

 • Hovedpine og migræneanfald
 • Humørsvingninger, inklusiv angst eller depression
 • Træthed
 • Lav sexlyst
 • Hedeture
 • Udeblivende eller irregulær menstruation
 • Vægtøgning
 • Endomitriose

Den mest effektive behandling mod progesteronmangel er derfor, at man tilfører lidt ekstra hormon, så faldet i niveauer ikke føles så hårde og drastiske. En let måde at tilføre hormonet progesteron er via en progesteron creme, der blot påføres huden dagligt for hurtige resultater.

Hvordan virker Proferia Progesteron Creme?

Proferia virker ved at tilføre kroppen lidt ekstra progesteron gennem hudens optagelse. Da huden er god til at absorbere progesteronen, bliver den sendt rundt i blodet, hvor den opretholder en bedre balance af hormonet. Det betyder færre symptomer på overgangsalder, fordi faldet ikke er drastisk, men mere blidt.

Progesteron cremen Proferia kan med sin tilførsel af progesteron forhindre forekomsten af knogleskørhed (osteoporose), der ofte indfinder sig i forbindelse med overgangsalderen og faldet i hormonniveauer.

Ydermere bremser progesterontilførslen også hudens aldringsproces. Cremer med progesteron har nemlig videnskabeligt vist sig at styrke hudens fasthed og elasticitet hos kvinder både før og efter overgangsalderen. Sammenlignet med en almindelig ansigtscreme gav en creme med progesteron både bedre reduktion af rynker, stor reduktion af øjenrynkers og smilelinjers dybde og mere fasthed i huden.

Hvad er der i Proferia Creme?

Proferia indeholder kun naturlige ingredienser, der er med til at stabilisere hormonbalancen hos kvinder. Denne progesteron creme kræver ingen recept fra lægen, fordi den indeholder naturlige plantebaseret progesteron, der er udvundet fra den Mexicanske Yams rod. Derfor er det et naturligt alternativ til eksempelvis piller eller vaginale gels med progesteron, der normalt anvendes til at behandle mod symptomer på hormonel ubalance. Det naturlige progesteron absorberes let gennem huden, når du smører denne progesteron creme på huden.

Udover Yams roden er der også blandt andet beroligende Aloe Vera, deioniseret vand og ekstrakter fra rose, citron, kastanje og kamille. Du kan altså trygt anvende denne naturlige progesteron creme.

Hvordan skal jeg anvende Proferia?

Proferia er en creme, der bør påføres én gang om dagen for et hurtigt og lindrende resultat. Cremen smøres på halsen, brystet, indersiden af lårene og indersiden af armene, hvor det skal være fuldt absorberet, før du tager tøj på igen. Det kan være en fordel, at du veksler mellem områderne, hvor du påfører cremen, så du undgår irritation af det samme område.

Cremen er drøj i brug, og du bør cirka skulle anvende mellem en kvart og en halv teskefuld creme. Du kan dog have behov for at supplere med ekstra, alt efter dit behov for lindring. Du bør ikke anvende denne creme, hvis du er gravid eller ammer, medmindre det er anvist af egen læge.

Anvendelse før menopause

Hvis du vil anvende Proferia før din menopause indtræder, så anbefales det, at du benytter cremen i 14 dage mellem to menstruationer. Denne periode på 14 dage starter 12 dage efter din første blødning. Herefter kan du anvende cremen i 14 dage, altså indtil dag 26 efter starten på sidste menstruation.

Anvendelse efter menopause

Lidt anderledes er brugen af Proferia for kvinder, der allerede er gået i overgangsalderen. Hvis du allerede er gået i overgangsalderen kan du anvende Proferia i 21 dage. Det mest optimale resultat opnås, hvis du anvender cremen konsekvent de 21 dage i streg. Herefter skal du holde en pause på en uge.

Mulige bivirkninger

Det er vigtigt, at du overholder de forskellige anvisninger for anvendelsen af cremen. Anvender du denne progesteron creme korrekt, vil du undgå bivirkninger. Der er dog kvinder, der kan være ekstra sensitive overfor de aktive ingredienser. Nogle kvinder kan derfor risikere at opleve en lille vægtøgning eller gener såsom træthed, kvalme, hovedpine og brystsmerter, når de anvender progesteron creme.

Cremen har dog den fordel, at den til forskel fra tabletter er svagere og derfor er en mere sikker måde at stabilisere hormonerne på i længden. Husk at holde de anbefalede pauser, så kroppen også holder sin egen produktion ved lige. Tilfører du ekstra hormoner, kan kroppen nemlig finde på at nedregulere din egen produktion af hormoner, fordi den registrerer, at der er nok til stede i blodbanen.

Kan Proferia anbefales til kvinder med ubalance?

Hvis du som kvinde lider af ubalance i progesteronniveauerne er denne creme fra Proferia et godt bud på en mulig løsning. Den effektive og nemme måde at få et ekstra skud progesteron, gør cremen særligt velegnet til kvinden, der har en travl hverdag. Med en progesteron creme får du også bedre effekt af progesteronen, end hvis du indtog den oralt i tabletter. Huden optager nemlig progesteron gennem cremen særdeles godt.

Med en progesteron creme slipper du for at bekymre dig om at huske piller eller mulige bivirkninger, fordi mængden af progesteron i cremen er lille. Derfor kan du blot benytte cremen efter behov, så du ikke bliver overdoseret med progesteron.

Proferia er særligt godt til dig i overgangsalderen

Hvis du generes af overgangsalderens drastiske fald i progesteron, så er en progesteron creme en nem og effektiv løsning. Du tilfører simpelthen lidt ekstra progesteron til blodbanen, når du påsmører denne creme. Derfor slipper du også for de symptomer, som et drastisk fald i hormonniveauet medfører. Dette inkluderer symptomer såsom træthed, hovedpine, søvnforstyrrelser, manglende sexlyst og de famøse hedeture. Brug en progesteron creme og slip for de generende symptomer hurtigt og smertefrit. Denne creme indeholder plante-progesteron fundet i den Mexicanske Yams, hvorfra den udvindes. Du kan derfor trygt benytte dette naturlige produkt.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk