Penisring funktion: Sådan gør du korrekt brug af en penisring

Penisringe er et super nemt og frækt stykke sexlegetøj. Penisringen er typisk placeret ved roden af penis for at holde blodet i penis, hvilket giver dig hårdere, større og længerevarende erektioner. Der findres mange forskellige typer af penisringe, som er lavet i forskellige materialer. Du vil typisk møde en fleksibel silikone eller gummi, men der findes også nogle, som er lavet i læder eller metal. Penisringen bliver typisk brugt til at lave en bedre og mere potent erektion, men du kan også finde penisringe, som har indbyggede vibratorer, hvis du genre vil spice det mere op. Hvis du er interesseret i penisringe, kan du læse om de bedste i test her.

Når du gør brug af en penisring, er det vigtigt, at du ved, hvad du laver. Du kan læse mere om, hvorfor du bør bruge en penisring, og hvordan du bruger den nedenfor.

Hjælper med impotens

Der er mange mænd, som døjer med erektil dysfunktion, hvilket kan være et ubehageligt og kedeligt problem at møde i sengen, især når det sætter en stopper for sex.

Selvom det er mest udbredt blandt ældre mænd, så kan mænd i stort set alle aldre opleve det. Der findes mange grunde til, at man oplever, at man ikke kan blive hård. Hvis man har drukket for meget, taget for mange stoffer, tager bestemt medicin og endda også ting som stress.

En penisring hjælper mod erektil dysfunktion, da den forhindrer blodet i at forlade penis, hvilket er det, som holder den hård. Penisringen virker bedst, hvis du kan få en erektion i lidt tid eller endda bare blive lidt hård. Hvis du ikke kan, så kan en penispumpe hjælpe dig godt på vej, og så kan du bruge penisringen til at holde dig hård.

Større erektion

Selv hvis du ikke har svært ved at blive hård, så kan penisringen stadig være god til dig. Den vil egentlig bare forbedre din eksisterende erektion, så du bliver hårdere, større og holder længere i sengen, hvilket du vil elske. Der er endda nogle, som bruger penisringen udelukkende for udseendet.

Selvom du vil se en smule større ud, så laver penisringen altså ikke mirakler. Hvis du gerne vil gøre dig selv endnu større, så kan penispumpen være noget for dig. Her bruger du et vakuum til at pumpe blod ud i din penis, hvilket vil gøre den større, når den er hård. Du kan læse om de bedste penis pumper i test her.

Mere følsom

Følsomhed er det, som gør sex så fantastisk. Når du har en penisring på, vil du opleve at blive mere følsom, hvilket vil gøre onani, oralsex og sex endnu mere fantastisk. Derudover mindsker penisringe blodomløbet og holder din erektion længere, hvilket vil ende med en endnu kraftigere orgasme – og hvem vil ikke have det?

Dog skal du være opmærksom på, at der er stor forskel på nydelse og smerte. Hvis du oplever, at det er ubehageligt at have en penisring på, så tag den af med det samme.

Brug den som vibrator

Penisringen kan også sagtens bruges, selvom du ikke har en penis. Hvis du køber en vibrerende penisring, kan den bruges som vibrator, hvilket din klit vil være taknemmelig for. Du kan bruge penisringen ved at glide den ned over dine fingre eller endda også på en dildo, når du bruger den solo. Hvis du har en vibrerende penisring på en vibrerende dildo, vil du opleve den vildeste dobbeltstimulering.

Når du er sammen med en partner, kan han have den på, og du vil nyde de dejlige vibreringer ved hvert stød. Du kan læse om de bedste penisringe i test her, heriblandt er der også et par vibrerende varianter.

Bedre hand jobs

Vibrerende penisringe er nok en af de bedste opfindelser længe. Du kan gøre et hand job endnu bedre ved at glide en vibrerende penisringen ned over fingrene, så din hånd vibrerer, når du giver et hand job. Du kan også have penisringen på, imens du får et hand job.

Hvis du gør brug af penisring med hånden, så pas på med at være for voldsom i dine bevægelser, da silikone eller gummi godt kan rive i hud og kønsbehåring.

Fantastiske blow jobs

Du kan gøre et blow job endnu bedre ved at have en penisring på imens, men det er ikke den eneste måde. Hvis du har en fleksibel penisring, kan du faktisk bruge den rundt om tungen. Her vil vibrationerne kunne mærkes, hver gang du bruger tungen på penissen.

Du skal dog være opmærksom på dele, som kan falde af, så du ikke ender med at blive kvalt.

Udforsk de erogene zoner

Som sagt før behøver en penisring overhovedet ikke at blive brugt ved penis. Du kan også bruge den til at udforske din partners erogene zoner ved at lade den vibrere over hele deres krop. Med en vibrerende penisring, kan du glide den ned over fingrene og lade fingrene vandre der, hvor du ved, at din partner kan lide det.

Anal nydelse

Du kan også bruge penisringen i analsex. Du kan sagtens bruge en vibrerende penisring om din penis, når du tager din partner analt. Hvis I har eksperimenteret med pegging, kan hun gøre det samme. Her kommer I penisringen om en butt plug eller strap-on. I kan læse mere om de bedste strap-ons i test her og de bedste anal plugs i test her.

Dobbelt nydelse

Du kan sagtens finde penisringe, som byder på lidt ekstra. Du kan finde penisringe, som har vibratorer, som både du og din partner vil elske.

Hvis du gerne vil eksperimentere med, hvad en penisring kan gøre for dig, så kan du overveje en af følgende:

Cock ring butt plug combo:

Det her er præcis, hvad det lyder som. Her vil du få det bedste fra både en penisring og en butt plug. Du får her glæden af en butt plug, men penisringen, som sidder fast på den, giver et frækt twist, som der bliver gjort ved denne. Disse typer er lavet til at give dig stimulering ved dit P-punkt, hvilket vil give dine orgasmer nye højder.

sinful penis ring with prostate estimulater

Tjek prisen her

Anal bead cock rings:

Denne type penisring vil også give dig ekstra nydelse igennem anal. Her er det en penisring, som denne, hvor der er anal beads, som du kan føre ind analt eller vaginalt på din partner. Du kan også bruge den på dig selv, når du kører solo.

master series odyssey vibrerende penisring med anal stimulator

Tjek prisen her

Double the vibe:

Penisringe, som denne, har hele 2 vibratorer, hvilket vil give dig en lækker vibration alle de steder, hvor det føles bedst – også på din partner.

sinful buddy rechargeable vibrating ring

Tjek prisen her

Cage cock rings:

Disse penisringe er ikke et torturredskab, selvom det godt kan lyde sådan. Det er penisringe, som denne, som er bløde og fleksible. Du vil typisk have den over både penis og kugler, og den ekstra tekstur vil din partner elske under penetrering.

baseks stretchy penis sleeve set

Tjek prisen her

Husk sikkerheden

Penisringe er helt sikre at bruge, hvis du bruger dem rigtigt. Dog er der nogle ting, som er godt at have i baghovedet.

 • Hvis du har blodsygdomme, er det ikke smart at bruge en penisring
 • Tag den af, så snart den bliver ubehagelig
 • Undgå at bruge den i mere end 20 minutter
 • Brug masser af glidecreme sammen med den
 • Undgå materialer, som du er allergisk overfor
 • Brug den rigtige størrelse
 • Vask efter brug.
Hvad syntes du om indlægget?

   Efterlad et svar

   Lovebuddy.dk