Få kendskab til de bedste penis sleeves

Et penis sleeve er til dig, der gerne vil gøre noget ekstra for både din partner, men i høj grad også dig selv. Et sleeve til penis giver blandt andet en fyldigere erektion, og vil give større nydelse hos dig og din partner under akten. Der findes mange forskellige types af sleeves og overtræk, som du her kan læse mere om længere nede. Det er en meget individuel sag, hvad man er til, men med dette overblik kommer du nemt et skridt tættere på at finde det rette til dig.

 

 

 

Sådan fungerer det

Grundlæggende fungerer penis overtræk ved at give dig en større penis. Overtrækket kan nemt påføres, når penis er i erigeret tilstand, og du vil her opleve, at dit lem synes væsentligt større – helt uden hverken ubehag, besvær eller nedsat funktion. Fordi de fleste penisovertræk er lavet til at sidde stramt, og ofte har teksturer såsom riller eller knopper på indersiden, sikrer det, at du får en naturlig følelse og en god oplevelse undervejs.

 

 

 

 

Bred ramme for anvendelsesmuligheder

Sleeves fungerer også på strap-on dildoer, hvilket kan øge spændingen og fornyelsen ved at give dildoen en ny form. Leder du efter nye og spændende tiltag at tage i brug under sex, kan et penissleeve derfor være en oplagt mulighed til at prøve nye ting af og eksempelvis tilføje variation til forholdet.

 

Vær opmærksom på beskyttelse

Det er altid vigtigt at huske, at overtræk til penis aldrig kan gøre det ud for kondom. I stedet påfører du blot kondomet over overtrækket, præcis som du normalt ville gøre.

 

Dan dig det bedste overblik over mulighederne

Det kan være svært at finde rundt i virvaret af de mange forskellige muligheder inden for kategorien omkring penis sleeves. Hvad kan de forskellige typer, og hvad er fordelene for dem hver især? Alt det og meget mere finder du i de nedenstående produktbeskrivelser. På den måde kan du nemt og uden besvær finder frem til, hvilken type, der er den rette for dig.

 

 

 

 

Loving Joy Mighty Penis Sleeve

Tjek prisen her

procent ekstra fylde til penis. Overtrækket er lavet af gennemsigtigt materiale, hvilket giver et mere diskret og naturligt look. Desuden har dette overtræk den fordel, at det med sikkerhed bliver hvor det skal under hele seancen – dette er takket være en ball-strap, der fleksibelt kan monteres rundt om pungen. Følelsen er fleksibel og realistisk. Med det strækbare sleeve får du en indvendig dybde på 10 centimeter og en indvendig diameter på 2,8 centimeter. Passer til de fleste penisser.

 

 

 

 

 

Fantasy X-Tension Power Cage Extension Med Vibrator

Tjek prisen her

Power Cage fungerer som en form for bur til din penis, og indeholder en indvendig bulletvibrator. Denne vibrator er trådløs og producerer intense, kraftfulde vibrationer. Som resultat sikrer det, at din erektion bliver både kraftfuld, tyk og dunkende. Denne type af extension tåler vand, hvilket blandt andet betyder, at I kan tage den med i badet, samt at rengøringen af den lettes.

 

 

 

 

 

Perfect Fit Fat Boy Thin Standard Penis Sleeve

Tjek prisen her

Som navnet antyder, er dette overtræk tyndt og let i materialet, men øger stadig størrelsen på penis væsentligt. Materialet er silikone, hvilket sikrer god komfort – desuden er der indvendigt knopper, der tilfører ekstra stimulation og nydelse, så begge parter kan få det maksimale ud af akten.

 

 

 

 

 

Fantasy X-Tensions Clit Climax-Her – Extension Med Rabbitvibrator

Tjek prisen her

Dette overtræk er unikt ved at være åbent i spidsen, hvilket betyder, at du stadig får den autentiske følelse undervejs i akten. En fordel ved denne type er desuden, at man kan klippe dele af spidsen, så det passer præcis til ens egne mål og behov. Materialet er fleksibelt og passer til de fleste. Fastgjort på sleevet findes to ”kaninører”, der indeholder vibratorer. Disse leverer multispeedvibrationer, der er gode til stimulation af klitoris.

 

 

 

 

Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve

Tjek prisen her

Dette sleeve giver maksimal fylde til din penis. Det indvendige mål er cirka 16,5 centimeter langt, men det kan strækkes til at passe større penisser også. Med sleevet på vil penis blive omtrent 5 centimeter større i omkreds. De indvendige strukturer gør, at det både bliver nydelsesmæssigt perfekt for dig såvel som din partner.

 

 

 

 

 

Size Matters Clear Sensations Vibrerende Penis Sleeve

Tjek prisen her

Denne type giver ikke blot mere fylde, men også større grad af stimulation undervejs. Overtrækket er stramt og behageligt stimulerende, så erektionen forlænges. Desuden giver de pirrende knopper og vibrationer skøn stimulering til begge parter. Ringen påføres nemt og enkelt om pungen, så den sidder sikkert under akten – desuden er materialet gennemsigtigt for et mere naturligt udseende af penis.

 

 

 

 

 

You2Toys Mega Dick Sleeve

Tjek prisen her

Med den maksimale størrelse, der gives med dette penishylster, vil din erektion føles både større, længere og hårdere – til gavn for både dig og din partner. Overtrækket passer til langt de fleste penisser grundet sit fleksible materiale, og giver hele 2 centimeter ekstra i bredden samt 5 ekstra centimeter i længden af din penis. På den måde kan din partner fyldes godt ud under akten, og I vil begge opleve den imponerende virkning, dette kan give.

 

 

 

 

 

Fantasy X-Tensions Ultimate Enhancement Kit – Penisextension Sæt

Tjek prisen her

Dette sæt består af hele fire forskellige dele, der kan bruges hver for sig. Det er særligt oplagt til folk, der oplever problemer med potensen, og der er herunder mulighed for hjælpemidler i større eller mindre grad, der med garanti vil give dig selvtilliden tilbage.

 

I pakken får du alt hvad du behøver for at styrke din performance i sengen, herunder følgende forskellige dele:

 

  • Ringe med udvendige riller. Disse kan være medvirkende til, at du både holder længere, og at din erektion vil opleves kraftigere. Der er god variation i anvendelsesmulighederne – for eksempel kan du sætte dem begge rundt om din penis, eller du kan variere det ved at placere den ene om penis og den anden om pungen. Elasticiteten i ringene gør, at de strammer perfekt uden at genere, samt at de er nemme at påføre.
  • Åbent sleeve med bulletvibrator, som kan forøge din penisomkreds med op til 33 procent. Dette overtræk giver lækkert komfort og stimulation til både dig og din partner, og kan tilpasses i længden efter behov. Vibrationerne er særligt rettet imod klitoris hos din partner. Desuden er produktet vandtæt, så det for eksempel kan tages med i badet.
  • Penisextension, der med sit naturtro look og realistiske følelse når helt nye højder. Også denne vil øge omkreds på penis med op til 33 procent. Desuden sørger det massive penishoved i penis sleevet for cirka 5,1 centimeter ekstra til dig i længden.

 

Andre ekstra bonusser inkluderer de medfølgende batterier til vibratoren, samt et par flasker med henholdsvis vandbaseret glidecreme og rensemiddel til sexlegetøj.

 

 

 

 

 

Perfect Fit Fat Boy Sport Extender Penis Sleeve

Tjek prisen her

 

Kompakt og lækkert overtræk, der vil give din partner en dejlig følelse under akten. Du vil føles større, og med hele 2 centimeter ekstra i omkredsen er der bestemt noget om snakken. Det er dog ikke blot din partner, der vil opleve øget nydelse under samleje: Grundet den pirrende inderside lavet af små strukturer, vil også du føle dig pirret og tændt. Overtrækket har en indvendig længde på cirka 15 centimeter, men kan i kraft af det fleksible materiale også strækkes til at kunne rumme større penisser.

 

 

 

 

 

WAD Fat Cock Splint Penis Sleeve

Tjek prisen her

Denne store type af overtræk forstørrer penissen til helt udimensioneret størrelse, der med garanti kan fylde din partner ud. Med sine hele 6,5 centimeter i diameter kan denne type af overtræk bruges til forskellige formål, eksempelvis enten som dildo eller butt plug. På trods af den store størrelse og kraftige strukturer, er der i enden hul til penis, så du stadig vil få alle de autentiske følelser og sensationer.

Denne type af penisovertræk påføres og monteres ved hjælp af en fleksibel ball strap, der desuden føles rar og stram. Sleevet kan med fordel varmes op med vand inden brug, så den lettere kan påføres. Brug også gerne vandbaseret glidecreme til at lette processen.

 

 

 

 

 

Oxballs Sackjack Masturbator Sleeve

Tjek prisen her

I modsætning til de fleste andre overtræk og penis sleeves, er dette lavet med særlig fokus på handjobs. Det er derfor perfekt, både sammen med en partner, eller bare sammen med dig selv med lidt intens solo-onani. Overtrækket er lavet til at sidde stramt og tæt, og vil give dig en fræk følelse. Den påføres over både pung og penis, hvor der er en respektiv ”lomme” til hver. Sleevet passer til de fleste, og har med sin indvendige længde på 13 centimeter desuden yderligere god fleksibilitet.


Hvordan fungerer det?

De indvendige riller, som kan findes hele vejen ned langs skaftet, stimulerer dig med en intens følelse, når penis sleevet bevæger sig frem og tilbage over din penis, når du eller din partner trækker frem og tilbage i det. Det er en særlig lækker stimulation, der kan opnås herved.

Hullet ved penishovedet gør, at du kan beholde betrækket på, også over længere tid – desuden behøver du ikke tage det af, når du når dit klimaks. Ligeledes har beholderen til dine kugler også et lille afløbshul, der gør, at du ikke behøver døje med sved, der hober sig op under intens leg.

 

 


 

 

SONO No 21 Dong Extension Penis Sleeve

Tjek prisen her

Ballstrappen sørger for, at overtrækket holdes sikkert på plads, også over længere tids intenst samleje. Dette lækre sleeve er lavet af fleksibelt materiale, nemlig det såkaldte TPE. Udover at være lækkert og fleksibelt, har materialet også en riflet, tyk og bølgende overflade, der sørger for god og fyldestgørende stimulering for din partner. Fleksibiliteten i materialet gør, at sleevet vil følge dine bevægelser ned til den mindste detalje, hvilket er medvirkende til at gøre oplevelsen både naturlig og realistisk.

 

Også med dette overtræk er det muligt at komme med det på. Dette er grundet hullet i enden, hvor penishovedet kan stikke ud. Dette er også med til at sørge for, at den naturlige følelse og stimulation bliver bibevaret under akten.

 

 

 

 

 

Size Matters Clearly Ample Penis Enhancer Sleeve

Tjek prisen her

Med dette gennemsigtige penis sleeve får du endnu mere fylde og længde til din penis. Penis sleevet er hele 17 centimeter langt, og udover dette har det en diameter på omtrent 4,5 centimeter. Den fulde længde inklusivt ringen til at sætte om pungen, er hele 23 centimeter, hvoraf den indvendige dybde udgør omtrent 12 centimeter. Gennemsigtigheden gør, at man stadig kan se din penis, hvilket hjælper til at gøre oplevelsen endnu mere fængslende og interessant.

 

Sleevet beriger begge parter med øget stimulation – nemlig både grundet den øgede oplevelse af penisstørrelse samt ikke mindst de indre knopper og forhøjninger, der er med til at pirre og stimulere penissen. Det kan kræve lidt snilde at få påført hylsteret, så det sidder korrekt, men når først det er gjort, vil hverken du eller din partner fortryde det.

 


 

Gå på opdagelse i en verden af muligheder

Der er mange muligheder inden for emnet penis sleeves, og som det fremgår af de forskellige produkter, er det i høj grad muligt at øge tilfredsstillelsen og nydelsen hos begge parter i akten. Det opnås blandt andet ved hjælp af forskellige typer af størrelser, stramhed, fleksibilitet og nubrethed på overflade samt inderside.

 

Som det også fremgår, findes der penis sleeves med forskellige elementer i fokus: Eksempelvis med penis sleeves specielt designet til ekstra stimulerende handjobs, eller omvendt de typer af penis sleeves, der med særlige anordninger til stimulering af klitoris går den ekstra mil for at tilfredsstille den kvindelige partner. Det er i høj grad muligt at finde forskellige kombinationer af elementer, der gør, at stimulering og tilfredsstillelse bliver perfekt fordelt imellem jer som partnere.

 

Påførelse kan være tricky – men giv ikke op!

Enhver ny begyndelse kan være en stor oplevelse, og kan måske gå hen og føles både besværligt og fremmed i starten. Ofte er konsensus dog, at man efter at have givet det en chance vænner sig til de nye fornemmelser og spidsfindigheder. Efter at være kommet over læringskurven er der i hvert fald garanteret timevis af sjov og opdagelse, hvad end du er mand, kvinde, eller alt derimellem. Som nævnt tidligere kan vandbaseret glidecreme eller eventuel opvarmning af dit penis sleeve med rindende varmt vand være med til at lette påførelsen.

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating