Guides

Penis pumper: Brug, resultater og hvor du køber dem

I dette indlæg skal vi snakke udelukkende omkring penis pumper. Vi skal finde svaret på flere spørgsmål i har stillet os. Først og fremmest er det vigtigt at vi finder ud af om penis pumper virker? Får man en større penis af dem? Dernæst skal vi snakke om, hvordan man bedst/korrekt bruger en penispumpe. Det vil du senere finde ud af er vigtigt for de resultater du kan forvente.

Afslutningsvist vil vi introducere jer til, hvor i køber dem diskret og billigt. Vigtigst af alt, hvor i køber de penispumper der rent faktisk fungerer. Og ikke dem der bare lover guld og grønne skove, men aldrig leverer resultater. Det vigtigste er, at du oplever at få en større penis – men også at du rent faktisk får det.

 

Sådan bruger du en penis pumpe korrekt

Vi kommer til at dele denne op i et par sektioner. Faktisk bare 2. Den første kommer til at være en helt basal brugs guide til din nye penis pumpe (eller måske fremtidige, hvis du stadig er i overvejelser). Dernæst kommer vi til at afsløre et par skræmmende gode teknikker du kan benytte med en penis pumpe – som helt sikkert tager dit pumperi til næste niveau.

Først dog til guiden til penis pumer for begynderen.

 

Begynderguide til pumpning af din penis

Vi kommer til at tage den helt step-by-step format. Så vi får alle med. Er du allerede erfaren, er dette nok ikke så meget for dig. Omvendt kunne det være du manglede et par basale kundskaber og lige havde brug for at få fundamentet ordentligt på plads. Man ved aldrig. Til dig, der dog har ingen idé – lad os komme i gang med at introducere dig til korrekt brug af en penis pumpe:

 1. pumpe penisIndfør din eregerede penis. Det er vigtigt din penis er fuldstændig stiv når du stikker den ind i penis pumpen. Hvis du bruger den til at få rejsning, kan der dog være undtagelser. Som udgangspunkt skal du dog være opstemt.
 2. Lad bunden ramme bunden. Det er vigtigt du sørger for at bunden af penispumpen er i kontak med din krop (bækkenområdet og “maven”). Derudover skal du sikre dig at luft ikke kan undslippe under neden. Bøj dig eventuelt forover og kontroller bagved. Ellers kan du få din partner til at godkende den tætte lukning.
 3. Pump pump pump. Nu skal du til det sjove. Du skal sørge for at pumpe luften ud. Dermed skaber du et undertryk i pumpen. Alt efter modellen sker det med onani-bevægelser eller ved at bruge den medfølgende pumpe. Den kan både være elektronisk eller manuel.
 4. Hold øje med undertrykket. Hold gerne løbende øje med undertrykket i penis pumpen. Sådan sikrer du dig bedst et stabilt undertryk. Undertrykket er det der giver den ønskede effekt – så hold styr på det som din nr. 1 prioritet. Undervejs kan du justere det undertryk der er i pumpen.
 5. Efter du har pumpet. Når du er færdige med at pumpe skal du som udgangspunkt give din penis en velfortjent pause. Nogle anbefaler dog massage af penis. Det gør de fordi det øjensynligt skulle øge blodtilførslen rundt i penis og sikre at ingen område går blodfrit. Der er snak om det kan ske, når man på den måde udvider ens penis med et undertryk.

Det var en korte men grundige og ikke mindst basale guide til, hvordan du trygt og korrekt benytter en penis pumpe. I næste underafsnit skal vi til det spændende. Hvis du sidder og halvsover fordi du er ekspert så kan du godt vågne op igen din tyr. Her kommer nogle tricks til din penis pumpe du sent glemmer.

 

Tricks til den øvede

Som lovet, her leveret. Nu kommer de frække og øvede tricks til penispumpe-eksperten. Du vil måske opleve, at nogle af tipsene ikke lige er dig, mens andre falder lige i din smag. Et eller flere tricks du bare ikke kan lade være med at bruge. Vi ved det er 110% subjektivt når det kommer til disse tricks.

Så tag dem du kan bruge til dig og smid resten ud – de kommer heller ikke på sigt til at virke for dig:

 1. penis pumpe erectyle disfunktionShake-it: Du havde måske ikke lige tænkt på det selv – men shit en effekt. Prøv at ryste pumpen mens penis er indført. Det påvirker vildt, hvordan undertrykket føles på den penis og kan give sindssyge effekter og følelser. Denne teknik er også perfekt, hvis du er ved at miste din rejsning. Husk – som i den basale guide beskrev – at det er vigtigt du har en 100% erigeret penis gennem hele sessionen. Kommer det bag på dig? Tilbage og læs den basale guide, nu.
 2. Pak dig varmt ind: Dette er en relativt simpel teknik, som dog kan vise sig mere end værdifuld for dig. Prøv at pak penis pumpen ind i et varmt håndklæde eller en mindre klud. Så skal du bare se/mærke løjer. Vær selvfølgelig opmærksom på ikke at bruge for varme objekter. Du kan også eksperimentere med kulde – det plejer dog at virke bedre med varme, for de fleste. Igen, alle er trods førnævnte forskellige – så prøv dig frem.
 3. Pulsering: Denne teknik har et hav af variationer. Det essentielle er, at du øndre trykket i intervaller. En god teknik kan være at du pumper undertrykket helt op, der hvor de næsten gør lidt ondt. Hvert 10 sekund frigøre du lidt tryk. Det gør du indtil trykket er halvdelen af det du startede på. Herfra pumper du helt op igen. Jeg tror du har fattet teknikken. Find gerne selv på nye gode intervaller. Skriv dem gerne i kommentarene til gavn for andre.
 4. Malkning: Nogle penis pumper har egentligt denne teknik “indbygget”. Det du gør her er egentligt at lave en onanerende bevægelse. Igen, har du en pumpe som skaber undertryk ved netop denne bevægelse er du lidt dårligere stillet. Men denne bevægelse vil øge blodcirkulationen i din penis, hvilket er vigtigt når den befinder sig i undertryk.

Nu til noget virkeligt spændende, virker en penis pumpe overhoved?

 

Resultater: Virker penis pumper?

penispumperDet helt store spørgsmål på alles læber. Eller. Altså om de virker, ikke penisser. Eller jo nogens. Okay…. Videre Lise…

Der er mange studier som viser at penis pumper virker, på en lang række parametre og til det de skal. Det de fleste spørg om er, om de også virker til at få en større penis. Her er svaret også ja. Der er dog en hage, som ved så meget andet. Ikke fordi der medfølger bivirkninger ved at bruge en penis pumpe – lige omvendt faktisk. Men mere om det senere.

Først vil jeg lige gennemgå, hvilke områder en penis pumpe virker på, som vi så kommer ind på senere. Først kommer vi til at snakke om en penis pumpes evne til at give dig og din lille (læs store) ven bedre erektioner. Dernæst vender vi, som i har ventet på, længde og bredde forbedringer som følge af brug af en penis pumpe.

 

Bedre og hårdere erektioner

Penis pumpers ypperste evne og påviste resultat er deres evne til at skabe forøget blodtilførsel til penis. Det åbner porer og giver bedre adgang til at blodet kan strømme ud i penis skafte og hoved.

Det betyder kort sat at du får og vil opleve både hårdere og længere erektioner. Derfor er penis pumper også en bevist og sund løsning på erectile dysfunktion. Modsat eksempelvis piller eller operationer, som er meget invasive i deres intravenøse form og metode. Ikke noget jeg vil anbefale. Derfor er penis pumper et klart førstevalg for rigtig mange mennesker – trod deres dårlige ry for “ikke at virke”.

brug af penis pumpe

Problemet bunder nok i, at folk ikke ønsker at tale højt om at bruge dem til hinanden. Netop fordi de kunne indikere overfor venner eller bekendte at man lider af enten problemer med at få erektion eller at man har en lille pik. Ikke noget man måske ligefrem praler med.

Derfor hører folk kun de ting man får at vide på internet og af “eksperter”, hvilket har en naturlig skepsis omkring sig. For de såkaldte eksperter skal jo sælge. Derfor håber jeg også du sætter pris på min ærlige “anmeldelse” i dette indlæg.

Jeg har undersøgt sagen til bunds i medicinske rekorder, studier og undersøgelser af produktet og teknikken at benytte sig af undertryk til behandling og “forbedring af den menneskelige krop”.

 

Bredde og tykkelse – en større penis med en pumpe

størrelsen betyder noget benyt penis pumpeJa. Det er rigtigt. Nej det er ikke et rygte. Ja. Det er videnskabeligt bevist. Punktum.

Der må være et “men” Lise? Jeg tror simpelthen ikke på det

Det er der også, kloge fantasi-person jeg lige har opfundet. Der er et men. Det er ikke en fantasi-lykke-kur som får din penis til at springe samtlige bukser du har og “flække” alle piger du skulle være så heldig at hoppe i kanen med.

Her kommer så endnu et men. MEN. En penis pumpe kan faktisk godt gøre din penis både bredere og tykkere. Også så du selv ville kunne se det. Signifikant større, hvis man nu skal bruge studiernes udstryk. Ordet signifikant, skal dog lige her forstås i den korekte sammenhæng. Det henviser altså til resultaternes troværdighed og ikke størrelses forbedringen.

Det resultaterne viser er på mellem 0,6 cm til 2 cm længere penis ved brug af en penis pumpe 2-3 gange om ugen. Derudover viser resultaterne ligeledes at du vil brug af din penis pumpe 2-3 gange om ugen kan blive fra 0,3 cm til hele (og forbløffende for mig, da jeg læste det) 1,2 cm større i omkreds.

Her skal det lige noteres, at dette er i erigeret tilstand. Du skla derfor ikke regne med at få et kæmpe bat du kan slå kammeraterne med i bruseren efter fodbold – sådan fungerer det ikke helt. Selvom nogle studier faktisk også påviser signifikante størrelses resultater i slap tilstand.

Nu tænker du sikkert igen, ellers så gør min fantasiperson:

Men de studier er sikkert betalte af dem der producerer penis pumperne – for at sælge flere?

Det er fuldstændig korrekt, at der er nogle studier som er blevet betalt af netop penis pumpe producenter. Og det er noget korrupt stads. Derfor har jeg også med flid og omhu forsøgt at skære netop sådanne undersøgelser og studier fra i min research. De resultater jeg bringer er baseret på studier i lige så høj grad af undertryk som behandling mod almene fysiske lidelser. Herunder primært Erectil Dysfunktion.

Disse studier tager dog i samme sekvens, og med god grund fat i det tit-stillede spørgsmål: “Om en penis pumpe reelt giver en større penis”.

Svaret er altså overordnet ja!

 

Hvor man skal købe en penis pumpe

Du har mange muligheder når du skal købe en penis pumpe. Der findes både de “normale” sexshops og så lidt dyrere special-forhandlere. Efter intensiv undersøgelse af de forskellige produkter de sælger er min konklusion klar: Produkterne er ens – priserne er forskellige. Ved special-forhandlere som udelukkende sælger eksempelvis udstyr til at forstørre penis og opnå bedre erektioner. Altså forhandlere som sælger både penis pumper, piller og special udstyr til penis forstørrelse er bare langt dyrere. Og det er helt uden grund. Det er mærkeligt, men nu engang sådan landet ligger.

Vores anbefaling er derfor klar. Du skal købe din penis pumpe ved en sexshop. Men hvilken?

Vore anbefaling er Sinful. Det er der flere grunde til. Nogle af dem har vi listet her

 • De sælger KUN pumper der rent faktisk beviseligt virker
 • De leverer indenfor 1-2 dage
 • De sender gratis (gratis fragt)
 • De har klart den bedste support, rådgivning og generelt kundeservice
Hvad syntes du om indlægget?

   Efterlad et svar

   Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating