Par søger sadomasochistiske mænd eller pige-pige

Denne kontaktannonce er fra denne side, hvor du gratis kan oprette dig på under 20 sekunder og svare. Tjek eventuelt vores andet indlæg omkring par søger pige.

Hey der ude varme mennesker!

Vi er et ungt par i et åbent og kærligt forhold, der er på udkig efter lidt sjov og ballade herinde. Vi elsker sex og frække oplevelser, og har efter en lille pause herinde valgt at vende tilbage. Vi er her for at finde nye spændende bekendtskaber og søger ikke planlagte aftaler på faste dage, men folk der gør os vilde i varmen, som vi kan kontakte, når vi lige er i den perfekte stemning til det. Vi lever meget i nuet, og for at få det bedste ud af vores fælles oplevelser, laver vi ikke aftaler langt ude i fremtiden, men mulighed for spontane aftaler, når vi lige er i vores kinky mood.

Vi er både interesseret i kvinder, mænd og par. Hvis du er den/dem vi søger, er ting som hygiejne, respekt for vores forhold og et friskt/åbensindet mindset et must. Største turnoff er intetsigende beskeder, pikbilleder uden videre og trip over manglende svar på beskeder. Vi er ikke altid begge på profilen, og det her skal ikke være en stressfaktor på nogen måde. For at gøre det hele lettere, må du meget gerne komme med en så informerende besked som muligt. Tænd os og væk interesse med lidt indblik i dine/jeres fantasier og lyster! Vi er bestemt ikke sarte, så bring it on ?

Vi søger pt bi-nysgerrige eller hetroflexible mænd, til leg med os begge – dog ingen forventning om noget analt, bare at man som minimum ikke er berøringsangst. Bi nysgerrige piger er også mere end velkomne, Q er ikke særlig erfaren på det område, men klart nysgerrig og klar på at udforske mere med en fræk tøs. Q er mest interesseret i dominerende og gerne sadomasochistiske mænd, og er helt vild med, når der er flere mænd om hende ad gangen. Sd relationer og lignende tænder hende også meget. Lad venligst være at skriv, hvis du kun er interesset i Q alene, og ikke kan nikke genkendende til noget af ovenstående.

Par søger piger

Hetro piger er også velkomne, hvis i ku være friske på at lege lidt med M, med eller uden selskab fra Q her.

Vi er openmindede og elsker at opleve og udforske sammen. Vi søger kink, inspiration og uforpligtigende oplevelser, ikke stress, trip og utålmodighed.Vi ved hvad vi leder efter, men er selvfølgelig interesseret i dine/jeres fantasier og ideer, hvis der er en forestilling om, at det kunne tænde et par som os.

Vi frabeder os beskeder fra mænd under 23 og over 40 samt beskeder fra kvinder under 20 og over 40. Vi værdsætter direkte og fyldestgørende beskeder, og svarer ikke profiler uden billeder. Beskeder uden indhold vil typisk også blive ignoreret.

Vi sætter pris på diskretion, vilde fantasier og spontanitet. Og håber på at møde nogle flere kinky mennesker herinde.

Let the games begin ?

Spontantpar

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk