Hundemaske: Fetish dogmask til BDSM

En dog mask eller hunde maske er blevet et foretrukket sexlegetøj når vi taler kinky frække sexlege i soveværelset. Det giver nemlig en utrolig intens og fræk stemning, når den ene person hvad enten der er manden/kvinden eller begge to, som har en fetish dog mask på.

Mange beundrer nemlig mystikken når hunde parrer sig, og denne mystik og enkelthed kan man forsøge sig med, sammen med en masse andre sjove og anderledes lege med sådan en dog mask.

Hundemaske til BDSM leg fra MASTER SERIES

Dog mask

Hunde maske
✓ Prisvindende dog mask (Hunde maske)
✓ Aftagelig gag-ball
✓ Fremstillet i kunstlæder
✓ Perfekte legetøj til en kinky leg
Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris

 

God alternativ hundemaske til BDSM – Med justerbare læder-dele:

Hundemaske til bdsm og fetish

Tjek prisen her

Anmeldelse

Dog mask billedeEn fetish hunde maske koster ikke særligt meget og derfor er det blevet et populært produkt på markedet. I kan nemlig i helt stilhed nyde hinandens kroppe og ellers bare give den gas. Det er utroligt, hvor anderledes et samleje er, når man ikke på sige nået – og det er selvfølgelig nået man ikke selv har mulighed for at bestemme, for den medfølgende gag-ball sørge for, du ikke kan andet end at stønne. Din fetish dog mask har selvfølgelig den mulighed, at i også kan tage dette element væk, og i stedet bare have masken på.

Uanset hvad I vælger, vil det være hamrende sjovt, og nået anderledes. Mange kvinder og mænd har nemlig en drøm om, at forsøge med at parre sig som var man en hund – der er nået enkelt og mystisk ved dette, som vi nemt kan perspektiverer os til og forstå som menneske. Derfor kan det være et utroligt pirrende element at forsøge sig med, vi har en på vores redaktion, som har prøvet sig med en hunde maske fra sin swinger klub, og han har helt sikkert sagt, at det er nået man slet ikke skal være nervøs for.

Du bliver ikke skuffet

Det er bare at kaste sig ud i det, for det er jo egenligt bare normal sex bare med udklædningstøj i form af en hundemaske (dog mask). Det er kunstlæder det er lavet af, hvorfor prisen selvfølgelig er som den er, ellers ville det have været meget dyre, men det er egenligt nået vi synes er rigtig god , for der ville ikke have været noget så irriterende, som kunne man ikke købe en dog mask til en fair pris.

Din hundemaske fra master series, som du i øvrigt kan købe hos Danmarks største forhandler ved at trykke på ovenstående link, har justerbare stropper, og derfor kan du uanfægtet køn dele  den med din partner – vi anbefaler naturligvis at I begge har en, da dette bare gør de hele MEGET sjovere. Prøv at leg med tanken, om at I begge trækker sådan en fetish hundemaske over hovedet – og efter skal hygge jer sammen.

Med sådan en fetish dog mask på kan man nemlig heller ikk lave særlig meget forspil – det er hvertfald begrænset – og det er i og for sig også frækt, for det er jo den ‘basale’ måde hvorpå andre arter klarer sig, så selvfølgelig skal i også ‘nøjes’.

Fordele & Ulemper

Hvis man er fræk nok, så plejer det sjældent at være et problem for jer, at få et kanon samleje uden forspil.

Den billig hundemaske er nem at holde ren, fordi der skal egenligt ikke gøres særligt meget. Det er blot at tage gag-ball ud og herefter vaske den, også er jeres nye dog mask klar til næste gang. Mange gør faktisk også det, at de kombinerer dette stykke legetøj med nået andet, på den måde kan man finde det bedste fra to verdener. Vi synes helt sikkert I skal give det er forsøg med dette, fordi det er virkelig intenst på en anderledes måde, når man kun kan stønne – og man bliver langt bedre til at lærer hinanden at kende i sengen, når man ikke må kommunikerer.

På den måde er det også lidt en troskabstest – for at se om man gør det man kan lide, og hvis det ikke er tilfældet må man jo prøve sig frem med kommunikation med andre midler end sproget.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk