Mand søger mand – Homo dating

Homoseksualitet er i dag ikke længere noget man skal skamme sig over. Flere og flere mænd finder vej ud af skabet og viser deres sande jeg overfor både venner, kolleger og familie. På trods af, at kirkens stålsikre greb om den homoseksuelle niche løsnes gradvist, kan det være svært at vide, hvor man skal kigge hen for at finde sin nye kæreste.

Den homoseksuelle datingniche er endnu ikke blevet så omfangsrig som mange mænd ønsker det, dog kan man sagtens bruge de mere almindelige datingsider så længe man er specifik omkring, hvad man søger.


dansk homo dating

Brugernes rating: 9,6

33.528

 • Gratis oprettelse
 • Homodating
 • ✅ 100% anonymt
 • ANBEFALET ?

Scor nu logo

Brugernes rating: 9,9
79.230
45.560
 • Gratis oprettelse
 •  Flest liderlige mænd
 • ✅ 60% får sex
 •  ANBEFALET ?

match.com logo

Brugernes rating: 9,6
131.324
60.601
 • Gratis oprettelse
 • Flest danske brugere
 • ✅ 100% anonymt
 • ANBEFALET ?

 

Disse datingsider kan bruges når mand søger mand

Der findes endnu ikke nogen konkrete websteder (med undtagelse af denne) for enlige homoseksuelle mænd, der søger deres livs kærlighed, en sexpartner eller bare nogle, der forstår deres daglige problemer og udfordringer. Denne liste er dog mulige valg, hvis man ønsker at finde den rette mand på internettet;

Som bi- eller homoseksuel mand kan man sagtens finde, hvad man søger på nettet. Det er ikke længere nødvendigt kun at bruge de homoseksuelle nattelivsmiljøer, hvor indtaget af alkohol gør det umuligt at finde en seriøs partner at dele livet med.

Er man endnu ikke klar til at vise hele Danmark at man søger efter en mand, kan man sagtens bruge de mere stille metoder for at få kontakt. Dette kunne være hjemmesider, hvor kontaktannoncer stadig er i brug.

happy gay couple with colour in the face

Det ses ofte, at der bruges kontaktannoncer når mænd søger mænd. Dette skyldes især det manglende udbud for nichedating af denne kaliber. Dog ligger mulighederne lige om hjørnet, da flere datingbureaus har fået rettet søgelyset mod den homoseksuelle datingniche.

Disse ting skal man huske på når mænd søger mænd

Homo dating har i mange år været en niche som man så lidt ned på og gjorde hån med. Dette har desværre resulteret i, at der findes rigtig mange falske profiler om mænd, der søger andre homoseksuelle.

Især i forhold til de mænd, der har et stort håb om at finde kærligheden kan der opstå problemer, da mange af disse falske profiler lover guld og grønne skove, men oftest kun ender med at ville afprøve lidt homoseksuelt lir, eller blot gøre nar når man har åbnet sit hjerte.

Det er dog ikke umuligt at finde sin drømmemand på nettet, man skal blot være 100 procent ærlig om, hvem man er, hvad man søger og sin fremtidsdrømme. Dertil skal man have viljestyrken og modet til at kysse rigtig mange frøer før man endelig finder sin prins.

Hvis man blot ønsker et engangsknald eller en homoseksuel bolleven er markedet kæmpestort, da mange flere tør springe ud af skabet og følge deres lyster. Dog er det sværere at tage skridtet fra sex til forhold for mange homoseksuelle unge.

forelskede mænd

Dating for homoseksuelle – sådan laver du den god profil

Det er ingen hemmelighed, at langt de fleste mennesker bedømmer andre på forskellige faktorer. Nogle kigger efter et par søde øjne, et lækkert Colgatesmil, en god røv eller en flot sixpack. Andre derimod vil hellere kende personen bag indpakningen og går mere op i, hvordan man respekterer andre, hvilke holdninger man har til politik, miljø og samfundet, og nogle tredje vil bare gerne have en hyggelig puttebamse som har hjertet på det rette sted.

Det er vigtigt, at din profil afspejler hvem du er som person. Du skal derfor sørge for at finde et godt og vellignende profilbillede, der får andre mænd til at stoppe op og kigge en ekstra gang. Oftest er det profilbilledet, der er den afgørende faktor for at andre læsere når videre til ens profiltekst.

Profilteksten skal afspejle, hvem du er som person og hvad du søger efter. Du skal fortælle lidt om dine interesser og hvad du laver i hverdagen. Hvilken karrierevej du har valgt og hvor langt du er i processen om at nå dette mål.

homoseksuelle mænd på date

For de fleste homoseksuelle mænd handler det om at have rammerne i deres hverdag i orden således, at man kan fokusere sin frie tid på at lede efter den sande kærlighed. Derfor er det utrolig vigtigt at liste sine mål – har du en drøm om en homoseksuel kernefamilie med et regnbuebarn eller to, så vær ikke bange for at sige det fra starten.

En vigtig ting i forbindelse med mandekærlighed – hvem er hvad?

Mænd har en tendens til med det samme at kunne spotte andre homoseksuelle i de miljøer de færdes i. Dog kan det være lidt tricky at finde ud af, hvem man skal starte med at lægge an på – for hvem er aktiv og hvem er passiv?

Når det kommer til mænd, der søger mænd duer det ikke at to aktive eller to passive finder sammen. Dette kan godt lade sig gøre, men man vil aldrig kunne få et sexliv til at fungere. Når man snakker om aktive og passive homoseksuelle handler det naturligvis om, hvem der giver og hvem der tager.

Dette er noget du på forhånd skal have tænkt over inden du kaster dig ud i verdenen af online dating for homoseksuelle. Du kan hurtigt blive stemplet som useriøs eller uerfaren, hvis ikke du på forhånd ved om du er det ene eller det andet.

Mænd vil også gerne have romantik i hverdagen

Når man som mand springer ud af skabet som værende homoseksuel bliver man ofte stemplet med stødende og krænkende ord som ’bøssekarl’, ’røvpuler’ samt alle ord, der kan sammensættes med farven lyserød så de får en negativ ordlyd.

dating for homoseksuelle

Naturligvis er der nogle homoseksuelle, der nyder deres feminine side og gerne vil bruge deres liv i en verden af lyserøde nuancer, glimmer og musicalnumre. Dog er der ligeså mange homoseksuelle mænd, der føler sig bedre tilpas i almindelige jeans, jakkesæt eller endda overalls og strikkede sweatere.

Bare fordi man er homoseksuel betyder det ikke at man skal finde sig i at blive stemplet med alles fordomme og stereotype scenarier. Mænd kan også have brug for romantik – hvad enten de er homoseksuelle eller ej.

Dating for homoseksuelle betyder altså også at man skal tænke på at have en lille blomst eller en god flaske vin med på de første dates og måske endda fejre en måneds- eller årsdag på et hotelværelse med lyserød champagne og rosenblade.

Det er op til den individuelle mand, hvordan han har det bedst med sig selv og som værende en velfungerende del af det homoseksuelle miljø. Så længe du hviler i dig selv, skal du nok finde dit livs store kærlighed – enten online eller på en natklub.

Mand søger mand – dogging er den nemmeste måde at finde et hurtigt knald

Man ser ofte at forskellige ord og begreber fra det homoseksuelle miljø sniger sig over i det heteroseksuelle aspekt. Dette er tilfældet med dogging, der i mange årtier har været den primære måde, hvorpå mænd kunne finde andre mænd på en nem og hurtig måde.

Ulempen ved dogging er dog, at det kun handler om sex. Der er ingen følelser involveret i akten, andre end dem. Der omhandler liderlighed og lyst. Når man opretter en doggingaftale handler det om at finde en eller flere mænd, der er villige til at mødes et afsides sted og hygge på et medbragt tæppe. Tjek vores komplette dogging kort her.

smilende par ved et træ

Denne mulighed er dog ideel, hvis man endnu ikke er helt sikker på, at man virkelig ønsker et homoseksuelt forhold. Eller hvis man har fantasier om at være sammen med en anden mand. Man får muligheden ved at møde op og enten blot kigge på, eller deltage på forskellige måder. Man behøver ikke at gå hele vejen, men kan nøjes med at kæle eller være med i noget fælles onani.

Opstil grænser for dig selv – date ikke for mange ad gangen

En af farerne for mænd i det homoseksuelle miljø er, at det kan være svært at udvælge hvem man vil date. Det er ingen hemmelighed, at homoseksuelle mænd har et langt flottere og mere velplejet ydre end mange af hetero fyrene. Derfor vil der altid komme flere tilbud rullende når en mand søger mand.

Når man har brugt hele sin ungdom og måske endda de fleste af ens teenageår på at gemme sig lidt væk og være bange for. Hvordan verden vil reagere på nyheden om at man er en mand. Der tænder på andre mænd, kan det være svært at begrænse sig, når man så åbner op.

Hvis man virkelig søger efter den kærlighed, der kun kan opstå mellem to mænd, så må man fra starten sætte grænser for sig selv. Dette kan være grænser for, hvilke kriterier ens kommende dates skal kunne opfylde, eller være grænser, der foreskriver at man ikke må tage på mere end to dates om ugen med to forskellige mænd.

Det handler også om at opstille klare grænser for, hvor og hvornår man ønsker at gå på dates. Det er ikke alle steder. Hvor et homoseksuelt par kan slå sig ned på en offentlig café og nye dagen i dens fulde omfang uden at få nedsættende blikke og kommentarer. Vær klar til at tage kampen op for at finde kærligheden.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk