Lovers Premium: Det bedste i test

Er dig og din kærestes sexliv, ved at blive lidt kedeligt? Måske er det bare blevet lidt gentagende, det føles måske ikke, som om i udvikler jer.

Her kan mærket: Lovers Premium med garanti hjælpe jer.


 

Lovers Premium Erotiske Sex Terninger til jer, som ønsker at udfordre skæbnen

Du har måske allerede hørt om sex terninger. Så selvfølgelig har Lovers Premium også et par af dem. Det er en meget simpel og en meget indlysende ide. Du putter jeres forspil i en andens hænder, som så fuldkommen bestemmer hvad i skal gøre.

Det gør det også sjovere, da der kommer lidt af et spil over det. Der er selvfølgelig ikke udfordrende, da det er designet til at gøre jer liderlige og få lyst til hinanden, men det er sjovere end bare at gøre det. Man får også udforsket, da man kan opdage ting, som man ikke normalt ville gøre. Man skal dog bare være opmærksom på, at dette blot er til forspil og derfor ikke bliver dybere end det. Det er dog ikke at sige, at det ikke stadig er effektivt. Alle bør prøve sex tegninger, da det heller ikke er særligt dyrt eller svært at få fat i.

Den indeholder 3 terninger, som hver siger noget forskelligt. Den ene fortæller dig hvad du skal gøre (kilde, slikke eller røre), hvor på din partner du skal gøre det, og hvor i huset i skal gøre det. Den sidste kan lede til nogle grænseoverskridende øjeblikke, da ikke alle vil have sex ude i deres køkken.

Dette er godt. Det er godt at udfordrer sig selv og sine grænser. Ellers kan man aldrig finde sit sande sexpersona. Man kan måske endda få skubbet sine grænser, så hvis man er en meget streng person, kan det være man bliver mere afslappet af dette. I alle tilfælde er det værd at i det mindste prøve dette, og hvis man efter flere forsøg synes det ikke er noget for én, så er de så billige, at det ikke kommer til at gøre for ondt for pungen.

 

Kom i gang med legen med Lovers Premium Kamasutra Sexet Terninge Spil

Når i så er blevet tændt og liderlige og trænger til hinanden, så er det der Lovers Premium kamasutra terninger kommer ind i spillet. Disse kan bruges direkte efter de tidligere terninger. De fungerer også på samme hvis.

Du har tre terninger, som hver især fortæller hvordan i skal dyrke sex. Den blå fortæller hvilken position man skal være i. Den sorte fortæller hvilket tempo, det skal fungere i, hurtigt, langsomt eller hårdt. Og til sidst, men ikke mindst, fortæller den hvide hvor man skal gøre det henne. Skal det være på sofaen, i bruseren eller på bordet? Alle disse kan skubbe dine grænser og få dig til at prøve ting og positioner, som du måske ikke normalt ville prøve. Risikoen er selvfølgelig, at man kommer ud for sex, som ikke gør det for én, men den risiko må man overleve.

Disse terninger er ikke kun for den udfordrende, de passer også godt efter de forrige terninger. Det kan blive et helt eventyr, hvis man kører en hel aften på disse to terningespil. Det bliver helt sjovt, da man fuldkommen ikke er i kontrol over, hvad man skal ti at lave. Men man laver det jo sammen med sin partner, som man forhåbentligvis kender og stoler på, så det er en mere komfortabel ukendthed.

Det kan jo også gøre det sjovere, da man udforsker noget sammen og det kan være man begynder at synes noget føles åndsvagt, men så skal man huske, at man er i den samme båd som et par. Og selvom du ikke bestemmer, hvilken form for sex i skal til at have, så er der jo ingen, som bestemmer over jer og i kan jo gøre hvad i vil. Bare i eksperimentere. Og lærer hinanden at kende.

 

 

Vær kinky med Lovers Premium Kinky Terninge Spil

Måske vil i hellere udfordre i en lidt mere kinky retning? Hvis i føler i er kommet til det punkt, hvor man skal prøve noget mere kinky, så er Lovers Premiums kinky terningespil perfekt til jer. Hvornår man kan bruge disse er lidt sværere at sige, end de to andre. Det er lidt mere end forspil, men det er ikke ligefrem sex.

Manden kommer ikke ind i kvinden i dette spil. Men nogle folk finder det meget ophidsende mens de har sex, lige at blive spanket eller bidt lidt og dette spil er perfekt til at finde ud af, hvad du kan lide, hvis noget overhovedet. Man skal bare passe på, for mange folk har erfaring med, at de prøve noget kinky og så kan de ikke have god sex uden det bagefter. Det kan være voldsomt vanedannende. Hvis det er noget, du ikke ønsker, så er dette ikke spillet for dig.

Spillet fungerer således, at der, ligesom de andre, er tre terninger, så hver bestemmer noget i skal gøre. Det er mere lig det først terningespil, da det kun er en partner, som skal gøre noget ved den anden, fremfor jer begge, som er i gang på samme tid. Den første grønne terning bestemmer, hvor på partnerens krop, det skal foregå. Den sorte terning bestemmer, hvad den ene partner skal gøre ved den anden, det kan være slikke, bide eller slå. Så har i en ide om, hvad i kan komme ud for. Så må i samen finde ud af, hvor hårdt i tør at gøre det mod hinanden. Det hvide er lidt den samme som i det andet terningespil, i at den bestemmer, hvor i skal gøre det henne. Så altså, om den kinky leg skal være på sofaen eller i badet.

 

Eller prøv Lovers Premium Tickle Me Begynder Sæt

Nu bliver det endnu mere kinky. Her kommer de klassiske håndjern ind i spillet. Du kan sætte din partner i håndjern, så du er fuldkommen i kontrol over dem. Så er der et blindfold, du kan putte på deres øjne, så de ikke kan se, hvad du skal til at gøre mod dem. Da dette er et begyndersæt, så er der en lille blød fjer, som du kan bruge til at kilde din partner, uden at de kan se det komme, eller andet kreativ. Det er dit sæt, du må gøre lige hvad du vil med det.

Dette handler om submissive og dominativ. Den som er låst, er fuldkommen i den andens kontrol og den, som er i kontrol, kan styrer alt. Men på samme måde, er det den, som er i kontrol, som skal arbejde på den anden. Hvis du er i kontrol, så er det dig som tilfredsstiller den anden person. Den er en meget envejs arbejdsfordeling. Man kan selvfølgelig skifte mellem de to roller, hvis det er noget for en.

 

Vær mere kinky med Lovers Premium Tease Me Pirrings Sæt

Hvis i vil tage håndjern til det næste niveau, så er der Lovers Premiums Tease Me Pirrings Sæt, så kommer med den samme blindfold og håndjern, men i stedet for en lille fjer, så er der en vibrator og en penis ring. Disse vibratorer og penisring er begge begynder typer, så de er nemme at bruge og finde ud af, om det er noget man ønsker at have med i sit sexliv eller ej og om der skal en bedre til.

Igen handler det om at være i kontrol eller give op på kontrollen, bare md vibratorer. Igen er sættet lavet til at i kan skifte, hvis i ønsker det. Nu kan du bare eksperimenterer med vibratorer også. Og det er det, det hele handler om. Vær kreativ og prøv dine ideer af. Du kan endda sætte denne sammen med det andet håndjerns sæt, så du både kan bruge en fjer sammen med en vibrator. Gå amok og udforsk, sikkert, med din partner.

 

Vær romantisk med Lovers Premium Romantisk Terninge Spil

Måske er alt dette kinky sexlegetøj ikke for dig. Måske ser det en smule farligt ud eller ubehageligt eller måske har du bare fundet ud af, at det ikke er for dig. Til jer findes der Lovers Premium Romantiske Terningspil. Dette er en meget mildere version af de andre terningespil og mere kærtegnende. Igen får du tre terninger, en lyserød, som fortæller hvor på din partners krop, det skal fungere. Den sorte bestemmer hvad der skal foregå, og i denne kan det være at nusse, kilde eller slikke. Det er trods alt, stadig meningen i skal blive liderlige af dette spil, det er bare blidere mod jer. Det sidste bestemmer hvor det skal foregå, men den er lidt mindre konkret, så du skal aldrig ud i badet for eksempel. Nu når vi er ved de sidste terninger, så skal der lige nævnes, at man også sagtens kan købe dem alle og blande terningerne, som man lystrer.

 

Overrask din partner med Lovers Premium Rose Petals Rosenblade

Hvis man er over i den mere romantiske afdeling, så er der også Lovers Premiums Rose Petals Rosenblade.

Ja du gættede det, det er genbrugelige roseblade, sammen med tre LED lys, som ligner stearinlys, men uden faren for at man brænder værelset ned.

Så find din partner og kom i gang med at udforske hinanden!

Det trivielle ved Lovers Premium

Det føles måske lidt trivielt og du finder måske dig selv tænke, at du hellere kunne bruge tiden anderledes. Hvis dette lyder som dig, så behøver du ikke at bekymre dig, det kan være meget almindeligt. Alle går igennem en periode, hvor rutinen er blevet lidt for genkendelig og der skal ske noget nyt. I disse tilfælde kan man gøre mange ting: man kan tage på en ny ferie eller måske flytte? Måske er det nu man starter en familie eller andet. Generelt set, skal der bare ske en ændring i din hverdag og du kan selv vælge, hvilken du føler dig tilpas med. Andre bruger bare Lovers Premium.

Når kærligheden ikke er nok

Man ville blive overrasket over, hvor mange par der i dag mister den der gnist, der kan være i et forhold. Og der kan være mange grunde til det. Men man ville blive lige så overrasket over antallet af par, som får den tilbage efter at have skiftet over til et mere udforskende sexliv. Det kan virkelig være løsningen, man leder efter. Det er ikke til at sige, hvor mange forhold, som kunne have overlevet, hvis dette var muligheden, som de valgte at prøve, i stedet for bare at gå fra hinanden. Det er selvfølgelig ikke til at vide, men muligheden er der.

Sandheden er at det kan virke skræmmende. For andre handler det også bare om, at det er ikke det man normalt gør. Mange får aldrig prøvet særlig meget med deres sexliv. Ingen udforskning, ingenting. Det bliver ren og skær sex for sex skyld. Det er virkelig ærgerligt, når man tager i betragtning, hvor meget, der er at opdage derude. Det er en hel verden og du kan nemt blive en del af den, så længe du er villig til at eksperimentere lidt. For ingen ved, hvad de kan lide, så man bliver nødt til bare at prøve sig frem. Kan man lide den i bagfra eller kan man ikke. Det ved man ikke før man prøver. Men de fleste er bange for at prøve. Nogle er også bare dovne, da det kræver lidt arbejde. Den væg bør du overkomme. Det bør alle, mindst en gang i deres liv.

Selvfølgelig kan det også bare være, at i er et par, som ønsker at udforske. Der er ingen problemer og i er måske bare nysgerrige. Godt! Det er præcist det Lovers Premium er lavet til. Par, som ønsker at blive mere intime og tættere på hinanden. Man lærer meget om en anden person, på hvad personen har af nydelser. Så hvis du virkelig gerne vil kende din partner, så er der ingen anden udvej. Det bedste ved det hele, er at det kan fås til en overkommelig pris på internettet, så det kan også sendes direkte til dit hjem. Verdenen er virkelig blevet en luksuriøs verden, hvor du kan få alt, du kan begære.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk