Lesbisk Dating: De bedste dating sider

For langt de fleste menneskers vedkommende starter ens seksuelle karriere i midten af teenageårene, det er altså der man gerne vil afprøve “lesbisk dating”.

Jeg startede selv mit liv med lesbiske dates på Sexhunt.dk (NB, det er en side til de lidt “frækkere” aftaler).

Uanset hvordan man vender og drejer det, er vi alle mennesker, der søger nogen at være sammen med – nogen vi kan elske og blive elsket af. Det handler ikke nødvendigvis om at sætte label på – lesbisk dating er ligesom alle andre slags dating.

MEN! Der er bare nogle sider, der er bedre, fordi der findes flere kvinder der søger andre kvinder.

Her er dem jeg anbefaler:

 

Når en kvinde søger kvinde, behøver man ikke nichesider

Da lesbisk dating er ganske som alle andre typer af dating behøver man ikke nødvendigvis at bruge lang tid på at finde nogle af de nichedating sider, der har specialiseret sig til homoseksuelle. Man kan sagtens bruge de normale datingsider som alle andre bruger, dog skal man dog regne med at blive kontaktet af nogle, der er useriøse eller blot er ude på at håne dig grundet din seksualitet.

Ønsker man at forsøge sig med både lesbisk nichedating og almindelige datingsider er her et lille udvalg du kan plukke fra:

Listen er naturligvis meget længere, men dette lille udpluk viser dig både nogle nichesider specielt til homoseksuelle samt nogle af landets mest brugte datingsider. Det anbefales, at man som lesbisk bruger nogle af de mere højprofilerede datingsider, hvor man må købe sig til en profil. Dette skyldes dog ikke at man ønsker at kvinder bruger penge på at finde andre kvinder, men for at beskytte mod påtrængende mænd og useriøse henvendelser.

kvinde søger kvinde - kyssende par

Hav klare forventninger når du som kvinde søger kvinde

Langt de fleste lesbiske har en tydelig idé om, hvem de er som person og hvad de vil have og ikke vil have i livet. Når man leder efter en ny kvinde at dele sit liv og hverdag sammen med, er det vigtigt at man på forhånd har opsat nogle retningslinjer man kan følge for at gøre datinglivet lettere.

Som kvinde bør du derfor have klare forventninger om ting som din kommende kærestes udseende, væremåde, personlighed, interesser, hobbies, karrieretype og måske endda økonomiske status. Ganske ligesom man skal have styr på hvad man ønsker i forbindelse med alle andre former for dating.

lesbisk par i seng

Når man som kvinde søger kvinde, kan man godt tillade sig at være lidt mere kritisk med, hvem man lukker ind i sit hjerte. Nogle lesbiske har f.eks. en tydelig holdning til, at de ikke vil date kvinder, der ikke før har prøvet et lesbisk forhold – simpelthen af den grund, at disse ”ny-lesbiske” ikke ved, hvad de går ind til. Har man denne holdning må man være tydelig i sin profiltekst, da dette allerede kan være med til at frasortere nogle af de mere useriøse henvendelser.

Sådan laver du en fantastisk datingprofil

Når man som lesbisk skal lave en datingprofil, skal man blot gøre som alle andre gør. Det første er naturligvis at du skal bruge tid på at vælge dét profilbillede, som du synes viser dig og din personlighed bedst muligt.

Du skal ikke vælge et profilbillede, der viser alt for meget hud, hvis dit mål er at finde en trofast kæreste. Ønsker du derimod at finde en hurtig sexpartner eller et lynknald skal du bare fyre op under kavalergangen og de blanke og store øjne.

online dating

Det samme gælder naturligvis med din profiltekst. Det handler om at være ærlig og åben omkring hvem man er og hvad man søger. Når kvinder søger kvinder er det de færreste, der kun ønsker et hurtigt knald. De fleste kvinder vil finde den prinsesse, der kan sprede lys, glæde og varme i deres hverdag.

Et godt tip til en god profiltekst er at følge kommunikationsmodellen ’hey-you-see-so’. I første fjerdedel handler det om at fange læserens interesse, under ’you’ skal man fortælle kort om hvorfor du vil være perfekt som kæreste eller sexpartner for den læser din tekst. Under ’see’ handler det om at fortælle hvad dine forventninger og ønsker er. Sidst men ikke mindst skal du i ’so’ opfordre til at læseren tager kontakt til dig.

Lesbisk dating når det er bedst – lad ikke andres udsagn gå dig på

Det sjove ved lesbisk dating, og ideen om lesbiske generelt, er at man virkelig kan skille vandende ved blot at nævne det. Især for mænd er der tydelig forskel på dem, der kan acceptere lesbisk dating, dem der blot synes det kunne være frækt med en trekant og sidst men ikke mindst dem, der ikke kan acceptere at kvinder kan elske kvinder.

Man skal dog ikke lade sig gå på af andres meninger, holdninger og fordomme. Lesbisk dating fungerer som ganske almindelig dating; man opretter en datingprofil, finder en sød pige at skrive med, mødes og måske udvikler det sig til kærlighed.

Der er ingen hokus pokus i lesbiske forhold, lesbisk dating eller det at kvinder søger kvinder for hyggens og tosomhedens skyld. Bare fordi man er homoseksuel betyder det ikke, at man ikke har samme behov for kærlighed, tryghed og omsorg, som alle andre har.

Din nemmeste vej til at finde en af bryde ud af ensomheden med, er ved at bruge online netdating, især den lesbiske niche dating, som din vej fremad. Kun du kan sætte dig bag rattet og tage styringen når det kommer til at opfylde dine behov og drømme.

Du bør ikke gemme dig når du er en kvinde der søger en kvinde

Når man er på vej ud af skabet har man mange overvejelser om, hvordan og hvornår man skal sige det til sine venner og familie. Man har ikke umiddelbart lyst til at stille sig op på det nærmeste hustag og råbe ud over hele byen ”jeg er lesbisk!”.

to kvinder der kysser i en seng

I stedet kan man bruge lesbisk dating som et trinbræt til at turde udforske sig selv ved at snakke med en masse kvinder, der har prøvet det hele. De har været igennem møllen med at springe ud foran den forstokkede farmand, en bedstemor der rynker på næsen og venner, der pludselig aldrig har tid til at ses.

Man kan med fordel bruge de mange datingsider til at finde en sød kvinde, man kan hænge ud sammen med, snakke med om alt og så om tiden skænker én kærlighed i et højt champagneglas. Man kan også finde gode veninder, som kan henvise en til nogle af de mere seriøse lesbiske miljøer i ens nærområde.

Der er langt flere fordele ved lesbisk dating end man tror

Kvinder er nogle stærke væsener, der har minimum et ben i næsen og som ved, hvad de mener og hvad de vil have. Derfor er det en stor fordel at være lesbisk og skulle træde ind i datingmiljøet. Da kvinder har en stærk vilje og derfor er bedre til at trumfe igennem, hvad de ønsker, er det lettere at finde rundt i den lesbiske datingjungle – så længe man gider læse de profiltekster, som der er blevet gjort noget ud af.

En af de bedste fordele ved lesbisk dating fremfor mand til mand dating er, at man bedre kan arrangere dates i det offentlige rum uden at skulle være bekymret for at blive overfaldet af ubehagelige udbrud fra andre. Det er meget normalt at to kvinder mødes på en café for at hygge, eller at veninder går i biografen.

Er man derfor nyudsprunget, eller ønsker man bare ikke at blive konfronteret med sin seksualitet i alle døgnets 24 timer, kan man søge en form for uskyldigt skalkeskjul ved at date på den lesbiske facon.

Er man ude på noget lidt mere uartigt, kan man også roligt regne med, at andre kvinder kender alle ens små hemmelige steder på kroppen. Som de siger i reklamerne – der er så meget mænd ikke forstår. Kun en kvinde kan vide præcist hvornår man skal skifte tempo, hvornår man skal flytte hånden eller munden eller hvornår man skal holde en planlagt pause.

Du skal ikke være bange for at springe ud i dit ’kvinde søger kvinde’ eventyr

Dating kan være en skræmmende affære for alle mennesker, der enten har været privilegeret med en kæreste helt tilbage fra de tidlige teenageår, eller som endnu ikke har været i et fast forhold. For lesbiske kvinder kan det være et stort skridt at komme i gang med netdating, da man ikke kan føle sig 100 procent sikker på, hvem der sidder foran den anden skærm.

Man skal dog aldrig skue hunden på hårene og den eneste måde, du for alvor kan være sikker på at finde den ægte kærlighed på, er ved at lede efter den. Selvom lesbisk netdating kan virke skræmmende, så er det om at komme op på hesten og ud af landevejen.

Der findes mange hjemmesider, der kan bruges til at finde andre ligestillede og modne kvinder, der higer efter kærligheden. Du behøver måske ikke lede længe før du finder din eneste ene på nettet.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk