Anmeldelse af poppers – virker det?

Både mænd og kvinder fra tid til anden opleve, at sexlysten ikke er helt så stærk og gennemtrængende, som de kunne ønske sig. Denne udeblivende lyst kan være et resultat af mange ting – stress, udmattelse, travlhed. For mænd kan dette blandt andet betyde, at rejsningen udebliver, hvilket kan resultere i dårligt selvværd og en endnu mere nedsat sexlyst. Men der findes løsninger! Der findes nemlig en række produkter særligt udviklet til at igangsætte sexlysten og libidoen. En særlig produkttype er de såkaldte poppers. Læs mere om poppers i denne anmeldelse.

Ulovlige poppers

Poppers er en fællesbetegnelse for en type produkter, som har til formål at give en kortvarig rus, og som især anvendes til fester og i erotiske og seksuelle sammenhænge. Nogle kender måske poppers som et rusmiddel, der siden 2004 har været ulovligt i Danmark. Denne ulovlige type af poppers forekommer som hovedregel i små glasflasker med skruelåg og indeholder amylnitrit. De indtages ved at sniffe væsken i flasken, hvorefter man opnår en kortvarig rus, som dels virker muskelafslappende og dels gør, at blodtrykket falder, så man bliver afslappet i kroppen. Det er især disse virkninger, som gør poppers populære i seksuelle sammenhænge. Vil du læse mere om denne type af poppers, kan du finde viden på poppers Wikipedia eller søge på poppers meaning på Google. Her findes mange interessante og relevante informationer om rusmidlet, dets effekter og ikke mindst dets farlige og yderst skadelige bivirkninger.

Som nævnt har poppers som rusmiddel været ulovligt i Danmark siden 2004 – og med rigtig god grund. Det skyldes, at denne ulovlige type af poppers indeholder stoffer, der især kombineret med en række andre typer af stoffer kan være livsfarlige. Hold dig derfor fra denne ulovlige type af ulovlige poppers.

Ulovlige poppers sælges stadig rundt omkring på det sorte marked i europa. Poppers buy Europe, poppers istedgade eller køb poppers i Tyskland er alle populære Google-søgninger, men det kan altså ikke fremhæves nok, at denne ulovlige type af poppers er MEGET farlige at anvende. Hold dig derfra fra dem og vælg eventuelt et lovligt alternativ i stedet. Køb dine poppers via pålidelige sider og køb poppers Danmark, så du sikrer dig at få fingre i produkter, der er sikre at bruge.

Lovlige poppers

Men der findes faktisk også alternative til de pågældende ulovlige poppers, men som ikke indeholder de samme skadelige ingredienser og derfor ikke er ulovlige. Et eksempel er Rush Herbal Popper, som er baseret på naturlige ingredienser, men hvis effekter er inspireret af de effekter, andre former for poppers giver. Rush Herbal Popper består af en unik sammensætning af plantestoffer, aminosyrer og vitaminer og giver på samme måde som andre former for poppers en øjeblikkelig virkning – blandt andet i kraft af den måde, Rush Herbal Popper indtages på. Produktet skal ikke sniffes, men derimod sprøjtes under tungen, hvilket gør, at dets virkning meget hurtigt kommer til udtryk i kroppen.

Rush herbal popper

Tjek prisen her

 

Derfor: Køb poppers online, men vær sikker på, at det produkt, du køber er sikkert, lovligt og ikke er sundhedsskadeligt. Rush Herbal Popper er et helt og aldeles ufarligt produkt at anvende, og det har mange af de samme virkninger som de ulovlige alternativer. Vælg derfor dette produkt i stedet.

Lyst og libido i et holistisk perspektiv

Rush Herbal Popper er et produkt, som er skabt til at give bedre og mere intense oplevelser under sex. Produktet består som nævnt af en unik sammensætning af plantestoffer, aminosyrer og vitaminer og er således funderet i naturlige ingredienser, der ikke har nogen deciderede bivirkninger i forbindelse med brug af produktet.

Rush Herbal Popper er skabt med afsæt i en holistisk forståelse af lyst og libido. Det vil sige, at man forstår den seksuelle lyst som en del af en helhed, og at man arbejder ud fra det udgangspunkt, at man er nødt til at skabe balance i helheden for at skabe balance i de enkelte dele. Ved udviklingen af Rush Herbal Popper har man således forstået lyst som mere end blot et fysisk emne, men som noget, der i vid udstrækning også foregår mentalt. I kraft af dette afsæt omfatter Rush Herbal Popper et bredt udvalg af faktorer, der hver især medvirker til at øge sexlysten, give mere energi og mere intense oplevelser under sex. Hver enkelt ingrediens har sine egne særegne egenskaber, som alle spiller ind i Rush Herbal Poppers samlede virkning. Du kan læse mere og nærmere om disse pågældende ingredienser senere i denne anmeldelse.

Ingredienser

Som nævnt indeholder ulovlige poppers en række enormt sundhedsskadelige stoffer i form af blandt andet amylnitrit. Men hvad hvis man kunne få samme virkning alene på baggrund af naturlige ingredienser? Det kan man faktisk med Rush Herbal Popper. Ingredienslisten pr 3 ml ser ud som følger:

Vand, 39 mg 39 mg L-arginin (Serenoa repens), 39 mg tranebær (Vaccinium macrocarpon), 15 mg Ginkgo biloba, 15 mg L-glutaminsyre syre, 15 mg L-alanin, 15 mg L-lysin, L-arginin, 39 mg sibirisk ginseng (Eleutherococcus senticosus), 15 mg NE* niacin (som nicotinamid) (= 83% RDA**), natriumchlorid, konserveringsmidler: E211, E202.

En af de vigtigste ingredienser i produktet er Ginkgo biloba – et ekstrakt fra et berømt træ, som har været anvendt som kosttilskud i århundreder. Ginkgo biloba er blandt andet kendt for dets evne til at vække kroppen og øge effekten i mentale og kognitive præstationer. Desuden kan det øge cirkulationen. En anden ingrediens, som har til formål at øge cirkulationen, er l-arginin, som ligeledes er en af de vigtigste ingredienser i Rush Herbal Popper. L-arginin støtter desuden fysiske aktiviteter. Dette understøttes desuden af produktets indhold af B-vitamin, som modvirker træthed og udmattelse – to faktorer, som ofte er helt centrale, når det komme til nedsat sexlyst og i mange tilfælde også impotens hos mænd.

Rush Herbal Popper indeholder desuden ekstraktet saw palmetto, som stammer fra en palme, der findes i Nordamerika. Ingrediensen kaldes også ofte serenoa repens. Dette særlige ekstrakt anses blandt andet som en vigtig understøtter af den mandlige krop, og der er blevet udført talrige undersøgelser vedrørende sammenhængen mellem saw palmetto og den mandlige virilitet med meget interessante resultater.

Ovenstående introduktion er blot et lille udsnit af de gavnlige, naturlige ingredienser, Rush Herbal Popper indeholder. Selvom poppers food eller poppers som boostende middel fås i mange ulovlige afskygninger, er det altså slet ikke nødvendigt at udsætte dig selv for sundhedsfare for at opnå effekterne af poppers. Dette produkt er et rigtig godt alternativ i forhold til effekten, og som samtidig indeholder både vitaminer og aminosyrer. Køb poppers online, men vælg et lovligt og uskadeligt produkt som Rush Herbal Popper. Prøv selv produktet og oplev dets imponerende og effektfulde virkninger.

Sådan bruger du Rush Herbal Popper

Noget af det helt unikke ved Rush Herbal Popper sammenlignet med andre lovlige produkter med lignende virkninger på markedet, er måden hvorpå produktet indtages. Når produktet kan have så hurtig og øjeblikkelig en virkning, som det har, skyldes det, at det sprøjtes ind i munden under tungen, hvor huden er tynd. Det optages derfor herigennem, hvorfor effekten hurtigt indtræder.

Inden brug, er det vigtigt, at du ryster flasken grundigt. Spray omkring 3 ml (mellem to og fem sprays) under tungen omkring et kvarter inden sex eller intim aktivitet. Det vil ikke tage mere end et kvarter for produktet at virke. Det anbefales, at produktet anvendes regelmæssigt for at opnå den bedste mulige effekt. Rush Herbal Popper har en stimulerende smag, som gør produktet mere behageligt at sprøjte ind i munden.

Inden du bruger produktet, er det vigtigt, at du læser ingredienslisten nøje igennem, så du sikrer dig, at produktet ikke indeholder ingredienser, du er allergisk over for. Er du i gang med medicinsk behandling af den ene eller den anden art, anbefales det også, at du kontakter din læge inden brug

Ulemper ved produktet

Det kan være svært helt at se bort fra, at dette produkt er inspireret af en type af  rusmiddel, som har været ulovligt i Danmark i mange år. Men det er altså vigtigt at fremhæve, at Rush Herbal Popper på ingen måde indeholder de sundhedsskadelige ingredienser, der er i poppers som rusmiddel. Kunne du tænke dig at opleve det kortvarige rus eller boost, poppers kan give, er Rush Herbal Popper altså bestemt værd at overveje, når du gør dit poppers køb.

Det er dog værd at nævne at netop det kortvarige boost er et af produktets allerstørste ulemper. Mens produktet optages hurtigt og virkningen hurtigt indtræder, fordi væsken sprøjtes under tungen, aftager virkningen også relativt hurtigt igen. Der er altså ikke tale om en kontinuerlig og mere vedvarende virkning, som eksempelvis kosttilskud kan give dig. Søger du en mere stabil og vedholdende virkning i forhold til din sexlyst og din potens, er dette produkt altså ikke det rigtige for dig. Gå i stedet på opdagelse i nogle af de mange effektive kosttilskud til opretholdelse af potens og libido, der findes på markedet.

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk