BDSM NovellerSexnoveller

Erotisk Novelle: Kinky Copenhagen druknede i gode intentioner

Der var ikke sparet på ambitionerne da Kinky Copenhagen lancerede sit tre dages program i Siloen på Islands Brygge fra den 31. oktober til den 2. november.

“Kvalitet frem for kvantitet” var mottoet og alle sejl var rigget til, da Danmark for alvor skulle vise sin tyngde indenfor alternative seksualiteter og subkulturer. Det lød spændende, det lugtede spændende men som en årgangsvin, der skuffer, var eftersmagen lidt flad. For man havde også lyst til at se og høre mere end bare om seksualiteter. Eksempelvis ville det have været utroligt fedt, hvis man eksempelvis kunne være blevet klogere på: Vibrator æg / Klitoris vibrator.


SKYND DIG: Eksklusivt tilbud til LoveBuddy.dk sexnovelle læsere.
Gør som de fleste og spar penge i dag.

Spar 50% på sexlegetøj →


Det var ikke kun den høje pris, der satte forventningerne op. For programmets mange tunge navne som Midori, Charles Gatewood, Barbano og hjemlige Henrik List mere end lovede fuld valuta for pengene. Så hvorfor blev det ikke mere end til løfterne?

Siloen var for det første ikke det bedste sted, for en festival, der ønsker at nedbryde barrierer og fordomme om alternativ seksualitet. Langt fra alfarvej understregede det kun, at det endnu er fåtallet, der er parat til i fuld offentlighed at erkende sig en alternativ seksualitet. Godt gemt af vejen ude på Islands Brygge blev indgangen bevogtet af en dørmand, der fik det suspekte indtryk til at vokse. Kvaliteten af udstillernes stande var gode, men der var alt for få. For de som havde købt sig adgang til alle 3 dage, virkede det skuffende at man kunne løbe udstillerne igennem på to timer. Derudover var gulvet og de mange trapper absolut ikke velegnet til de sylespidse stiletter, få modige besøgende havde valgt at trække i, for at signalere solidaritet med udstillerne.

Aktivitetsmulighederne hos udstillerne var overraskende få. Bledrengen.dk får absolut mest ros for selvironi og imødekommenhed – her blev der delt vingummisutter ud og talt babysprog med et glimt i øjet. Manifest gav en tur i vacuum gummisengen og Smilbladet tog billeder af besøgende, mod at de måtte bringe det i bladet. Men alle foreningerne og klubberne havde glemt dialogen. De udstillede remedier og holdninger i stedet for at koncentrere sig om at give de besøgende mulighed for at sætte sig i et par behagelige sofaer, få en kop kaffe og en god snak.

Gyngerne og karrusellerne

Hvad man taber på gyngerne, skal tjenes ind på karusellen, så derfor havde Kinky Copenhagen reklameret med mange gode film, debatter og foredrag. Desværre sad man ikke godt til filmene. Ganske vist var de fleste korte, men selv efter 25 minutter måtte ens balder skrigende give op i krampetrækninger over de hårde og ukomfortable stole. Den store scene var bygget op, så der absolut ikke var plads foran, hvilket gav en begrænset udsyn til de shows, der blev forevist.

Charles Gatewood Endeligt svingede kvaliteten af debatterne voldsomt. Hertil skal det siges at arrangementerne led af afbud og svigtende fremmøde. Men dette kunne ikke skjule, at tendensen til manglende selvrefleksion, decideret forkerte oplysninger samt en snert af selvforherligelse kun bestyrkede den kløft. Der er mellem Danmarks alternative sexmiljøer og det offentlige behandlersystem. En kløft man ellers forsøgte at bygge bro over.

Som behandler i det offentlige system ville jeg nok betakke mig ved at sidde i en prostitutionsdebat, hvor information var, at prostituerede i det antikke Grækenland nød høj respekt, at prostitution i Thailand i dag blev set som et erhverv på linie med alle andre og at øgede sanktioner mod prostitution ville betyde en decideret målbar forøgelse i den sexuelle kriminalitet.

Det kan godt være vi skal nedbryde myter om prostituerede som ofre og stakkels ressourceløse undertrykte kvinder, men det gøres ikke ved at skabe nye. Der findes dog en masse erotiske brevkasse i danmark og for den sagsskyld guides, som gør op med dette. De skal helt sikkert have en nikkende anderkendelse.

Ærgeligt, for der skal ikke herske tvivl om, at vi på morethanvanilla.dk hilser Steen Schapiros efterlysning af en seriøs debat om alternative seksualiteter velkommen. At fordomme skal nedbrydes og bedre oplysning er ønskelig. Men man gør ikke en sag stueren, ved at skide på modstanderen. En skam man ikke formåede at skabe den efterlyste debat på Kinky Copenhagen.

Dog skal der lyde stor ros til intentionen bag arrangementet. Det var kvalitativt milevidt fra de elendige kommercielle sex- og erotikmesser. Hvis arrangørerne kan bære det økonomiske tab og forsøge sig igen til næste år, skulle man måske forsøge sig med 2 dage til en lidt lavere pris og en anelse mere nuanceret udsyn. Ikke fordi det ikke er hyggeligt at møde ligesindede, men det kunne nu være endnu hyggeligere at skabe en reel dialog og forsøge at profilere sig lidt mere til hr. og fru Danmark uden at transformere dem til fuldblods BDSM festishbondageswingers lobbyister.

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik

Lovebuddy
VIND FOR 2.000 DKK
SEXLEGETØJ

Deltag og vind sexlegetøj & undertøj
til en værdi af 2.000 DKK

 

Din deltagelse er hermed bekræftet!

Der var en fejl ... Prøv venligst igen

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.