Jockstraps: De bedste i test

Når man taler om sexet lingeri og frækt undertøj, ledes ens tanker oftest hen på chemiser, korsetter og frække bh-sæt til kvinder. Dog er der en kategori til mænd, der sjældent ser søgelysets skær – nemlig en jockstrap / jockstraps.

Denne form for undertøj til mænd kan bedst beskrives som en form for boxershorts, hvor røven mangler.

Der er sparet på stoffet, og i langt de fleste tilfælde får du i stedet nogle stropper, der løfter og former bagdelen.

Mange kvinder tænder på en god bagdel, derfor ses disse oftere og oftere i soveværelset.

 


 

Mister B MM Jock Sort

mister b mm jock sort

Tjek Prisen Her

Mister B er en af mastodonterne for denne særlige type undertøj til mænd. Denne jockstrap er helt klassisk i sit design og har en komfortabel bred elastik til livet. Samtidig får du naturligvis den beskyttende jock-pose, der skal holde og opløfte dine ædlere dele, når du bruger produktet.

Bagtil er der ikke meget beskyttelse for andre øjne, da du bogstaveligt vil gå med røven bar. Dog er der på denne jock to sorte remme, hvis arbejde er at løfte og forme dine baller, så de ser endnu lækrere ud for din partners øjne.

Kort om produktet:

 • Materiale: 55 % nylon, 25 % rubber, 20 % bomuld
 • Farve: Sort/hvid
 • Størrelse: S, M, L, XL
 • Vaskes på 30 grader

 


 

Svenjoyment Net Jockstrap

Net Jockstrap

Tjek Prisen Her

Med dette par frække jockstrap fra Svenjoyment, kan du spadsere ind i soveværelset som var du verdens konge. Din partner vil med sikkerhed klistre øjnene til dine ædlere dele, da disse vil være næsten synlige gennem jockens net.

Denne Jockstrap har en bred og kraftig gummikant, der trækkes op til hoftehøjde, samt to stropper på ca. 1,5 – 2 centimeters bredde, der skal forme og løfte din bagdel for at vise dens bedste sider frem. Disse er særligt velegnede, hvis du ønsker at forkæle din partner med et frækt syn.

Kort om produktet:

 • Materiale: 100 % Polyamid
 • Farve: sort
 • Størrelse: S, M, L, XL, 2XL

 


 

Mister B MM Jock Blå

mister b mm jock blå

Tjek Prisen her

Denne jockstrap er magen til den første beskrevne i anmeldelse. Dog er denne koboltblå i stedet for sort. Dette vil naturligvis betyde, at din partner vil lægge ekstra mærke til dig, så snart du træder ind i rummet i ført denne klassiske jockstrap.

Selve jocken er skræddersyet, så den vil forme sig efter dine allerkæreste skatte. Samtidig vil den opløfte og fremvise dine ædlere dele på en behagelig og meget fræk måde. Ligesom den sorte model vil du her være helt bar bagtil, naturligvis bortset fra de to remme, der vil holde din bagdel spændt og fast.

Kort om produktet:

 • Materiale: 55 % nylon, 25 % rubber, 20 % bomuld
 • Farve: Blå/hvid
 • Størrelse: S, M, L, XL
 • Vaskes på 30 grader

 


 

Mister B Urban Soho Jock Sort

mister b urban soho jock sort

Tjek Prisen Her

Denne frække jockstrap kan du bruge til at tage fusen på din partner. Forfra ligner den nemlig enhver anden tætsiddende herretrusse – det er bagpå, at alt det sjove sker. Produktet har et strømlinet design i sort med hvide striber, der er placeret strategiske steder for at drage øjnene til dine kønsdele og naturligvis bagpå, hvor de hvide kanter vil fremhæve dine baller.

Hvor andre jockstraps har remme, der sidder ude på siden, har denne Mister B model remme, der er lidt forskudt bagud. Dette vil gøre, at du får den perfekte ovale ramme at placere dine baller i. Remmene vil naturligvis løfte og forme din bagdel.

Kort om produktet:

 • Materiale: 95 % bomuld, 5 % elestan
 • Farve: Sort/hvid
 • Størrelse: S, M, L, XL
 • Vaskes på 30 grader

 


 

Svenjoyment Jock med O-Ring

zado l der bryst harness m nd

Tjek Prisen Her

Denne jockstrap er ikke for sarte sjæle, da dens rå look og maskuline design henleder alle tanker på noget frækt, svedigt og lidt forbudt. Produktet er fremstillet af polyester, men har et skinnende sort læderlook, hvilket understøttes af de mange sølvskinnende nitter langs remmene.

Hvorimod andre jockstraps dækker og ”beskytter” dine kønsdele, vil du med denne jock ikke overlade noget til fantasien, da alt vil være synligt. For at få produktet rigtigt på, skal dine kønsdele føres gennem O-ringen midt på produktet. Bagtil vil din bagdel være fuldt synlig og spændt op af de to remme til lårene.

Kort om produktet:

 • Materiale: 92 % polyester, 8 % elestan
 • Farve: Sort ”læder-look”, sølvnitter
 • Størrelse: Onesize – kan tilpasses til alt fra S til 2XL
 • Vask: Håndvask i koldt vand

 


 

Mister B Colt Læder Jock Sort

mister b colt l der jock sort

Tjek Prisen Her

Dette produkt passer perfekt ind i forholdet, hvor man tænder på tanken om BDSM, eller endda udlever det på frækkeste vis i soveværelset.

Denne jockstrap er fremstillet af blødt læder og har en bred og eftergivende elastik omkring hoften, så den føles behagelig at have på.

Med denne jockstrap kan du selv bestemme, hvor meget af dine kønsdele, der skal være synlige. Foran på den lukkede jockdel, sidder nemlig en lynlås, der går hele vejen ned og som hurtigt kan lynes op – men husk nu at passe på, da dine ædlere dele kan sidde fast.

Kort om produktet:

 • Materiale: 100 % læder
 • Farve: Sort
 • Størrelse: S, M, L, XL
 • Vask: Blød og fugtig klud, vredet med parfume fri og antibakteriel sæbe

 


 

Svenjoyment Neopren Jock med Lynlås Rød

svenjoyment neopren jock med lynlås

Tjek Prisen Her

Ønsker du en jockstrap, der både ser fræk ud og som er behagelig at have på, kan du med fordel vælge denne model fra Svenjoyment. Denne model er kantet med en skrigrød farve, der straks får din partners blik til at vende sig direkte mod dit skridt.

Foran på den er en fræk rød lynlås, der ligger op til ballade og et kinky stripshow, og bagpå er der naturligvis to remme med rød kant, der vil stramme din røv op til perfektion og samtidig holde den på plads. Produktet er fremstillet af neopren, hvilket vil give en form for ’vådt læder’-look.

Kort om produktet:

 • Materiale: 60 % polyurethan, 36 % polyester, 4% elestan
 • Farve: Sort/rød
 • Størrelse: S, M, L, XL
 • Vask: Håndvask v. 30 grader

 


 

Mister B Urban Soho Jock Blå

mister b urban soho jock blå

Tjek Prisen Her

Dette produkt er magen til den anden Urban Soho model fra Mister B, der er gennemgået tidligere i anmeldelsen. Dog findes denne jockstrap også i en farve, der vipper mellem at være let lyseblå og koboltblå. Dette er derfor et godt produkt til dig, der ønsker at være synlig og fræk på samme tid.

Ligesom det andet Urban Soho produkt vil man fra fronten ikke kunne se, at der er tale om en fræk jockstrap. Dette skyldes naturligvis designet, der forfra ligner en almindelig jockstrap til mænd. Bagtil vil du dog få indrammet dine baller med de to blå stropper, hvis hvide kant vil drage blikke mod din faste og runde rumpet.

Kort om produktet:

 • Materiale: 95 % bomuld, 5 % elestan
 • Farve: Blå/sort/hvid
 • Størrelse: S, M, L, XL
 • Vaskes på 30 grader

 


 

Svenjoyment Wetlook Jock

svenjoyment wetlook jock

Tjek Prisen Her

Denne jockstrap har et meget simplificeret design, hvor der ikke er nogen dikkedarer. Man tager den på, fordi man nyder det glatte og strømlinede wetlook, der afspejler latex og spandex uden at være det. Produktet er fremstillet af elestan og polyester, hvilket gør denne jock strækbart og behagelig at have på.

Hofteremmen på denne jock sidder langt nede om hofterne, hvilket vil give dig et blidt pres på penis, når du har produktet på. Samtidig vil selve jockposen forme og løfte dine kønsdele opad mod navlen.

Kort om produktet:

 • Materiale: 92 % polyester, 5 % elestan
 • Farve: Sort wetlook
 • Størrelse: S, M, L, XL, 2XL
 • Vask: Håndvask i koldt vand

  

Vælg altid Svenjoyment eller Master B, når du skal købe en jockstrap

Det er ikke tilfældigt, at alle produkter i denne produktbeskrivelse handler om produkter fra Svenjoyment og Master B. Disse to brands har specialiseret sig i frækt herreundertøj i en sådan grad, at de næsten har udkonkurreret alle andre brands på markedet i denne kategori.

Dette skyldes naturligvis, at kvaliteten altid er i orden, at produkterne er til at betale for enhver og at komfort spiller en stor hovedrolle. Disse to brands har valgt at samtlige af deres jockstraps med skål til kønsdelene skal formsyes, så de passer til enhver mand.

Du kan derfor sagtens købe disse produkter selvom din penis er under eller over gennemsnittet – der skal nok være plads og støtte til den alligevel. At produkterne er formsyede betyder naturligvis også, at de er super komfortable at have på.

Der vil ikke være noget, der sidder i klemme eller bliver mast, når produktet er brug. Dog skal du være ekstra varsom med produkter, der har en kinky lynlås foran. Hvis din penis eller testikler har meget løs hud, når du ikke har erektion kan dette sidde fast. Du vil ikke fortryde et jockstrap køb – prøv dem i dag.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk