Intimbarbering: 9 måder til effektivt at fjerne hårene

Folk har altid forsøgt sig frem med forskellige måder og metoder hvorpå de kan fjerne hår. Der findes nemlig et væld af muligheder til dette formål fælles for alle metoderne, er at det kaldes for intimbarbering. Vi har med dette indlæg valgt at sætte fokus på intim barbering til kvinder såvel som intim barbering til mænd, og derfor håber selvfølgelig på at kunne pege dig i den rigtige retning hvad dette angår.

Egypterne brugte skarpe sten også kaldet for flinter for at kunne fjerne hår, og hulebeboerne brugte andre metoder. Det rygtedes at det var en form for tråde. En ting er hvertfald sikkert, og det er, at de fleste har den opfattelse af intimbarbering gør en mere præsentabel for sine omgivelser og måske sin partner.

Det er dog ikke med sikkerhed sådan, får der er også nogle som føler det tiltrækkende at lade håret stå til, det er først i 00’erne at det for alvor er blevet moderne at fjerne sine intime hår – tilbage i 70’er, 80’er og 90’erne var det ikke et sjældent syn, at både kvinder og mænd lod kønshårene stå til.

 

Alt afhængigt om man er mand eller kvinder efterspørger man forskellige typer af produkter til intimbarbering, og derfor har vi fundet de billigste og bedste produkter til dette formål. Dem intimbarberingfinder du ved at trykke på en af følgende. Det er Danmarks ultimativt bedste forhandler og som derfor har det bedste udbud af materiale til dig således du kan lave en perfekt intim barbering.

Vi vil igennem indlægget kigge på de forskellige muligheder der er indenfor intimbarberingens verden, og kommer med tips og tricks ud fra de erfaringer vi har gjort os.

Intim barbering til kvinder

Efter at ingen mindre end en stor virksomhed ved navn gilette i slut 1800 tallet revolutioneret branchen og gav mulighed for diverse hårfjerningsmidler, både elektrisk og med barberblade, har de været relativt dominerende på markedet. Dog er der en del ulemper forbundet med bruge af disse, da disse blade kræver at de skal vedligeholdes og hertil er de ikke lige frem miljøvenlige – hvilket vi naturligvis ville foretrække.

Elektriske blade behøves ikke barberskum og man kan derfor bruge dem hvor som helst og når som helst, det er en relativ dyr investering, men kan egentligt for de fleste godt betale sig – for ofte barber man sig flere gange om ugen, og det kan disse produkter klarer kanon hurtigt og utroligt flot. Derfor er et produkt som dette en klar favorit som intimbarbering til kvinder, og det forstår vi fuldt ud. Det er dog efter vores opfattelse vigtigt, at man undersøger markedet før man hovedløst køber sådan et produkt, for det kunne jo være at der var et andet alternativ som matchede dine krav en del bedre.

Produkter til intim barbering til kvinder bør ikke blandes sammen med mænds, da det ene er til tyndt hår og det andet til tykt hår – derfor har vi naturligivs taget højde for dette således du alt afhængigt af køn kigger på de korrekte produkter.

 

En ikke elektrisk barberblad, som er det klart mest foretrukne indenfor intimbarbering til både kvinder og mænd, er heller ikke et billigt valg, men det er ofte i høj kvalitet og nemt at have med at gøre. Desuden er der produceret apparater, som du kan tilkøbe og dermed vedligeholde klingen således din intimbarbering som kvinde forbliver intakt.

Hvad er forudsætningerne for en god intimbarbering?

Det gør du naturligvis via vores links i dette indlæg. Et andet spørgsmål der ofte er spurgt er, hvordan man foretager sig den bedste intimbarbering, og her er det selvfølgelig klart, at der er en del parametre som du selv kan gøre nået ved, og dermed optimerer din intim barbering, vi vil løbe nogle af dem igennem af nedenstående:Intim barbering til kvinder

1. Hvis du for eksempel skal have trimmet din kønshår, så anbefaler vi, at du lige gør din hud omkring underlivet varmt – derfor er det faktisk en rigtig god idé at starte med et bad. På den måde er din hud mere modtagelig overfor din intimbarbering, og du sikre derudover også at den er mere fleksibel således du undgår nogle grimme snitsår.

2. Så er det egentligt bare igang med at skrabe dig. Husk altid at smør barberskummen ordentligt på således din intimbarbering bliver så god som muligt – vi anbefaler, at man massagere det ind således det sætter sig korrekt på hårene og huden.

3. Husk altid at skrabe i samme retning som hårene. På den måde undgår du, at du får indgroet hår.

4. Du må aldrig presse ned mod huden selvom det kan virke naturligt og det rigtige at gøre. Det vil nemlig kun gøre huden irriteret og det er nået som er utroligt træls specielt i bikini / badebukse området.

5. Efter du er færdig med din intim barbering skal du lige vaske efter med lunkent vand og derefter tørre af med et håndklæde/viskestykke eller hvad du måtte have ved hænderne. Vi anbefaler desuden at du smører nået kølende creme på efter, så hindrer det vokser og som derudover også sætter en stopper for indgroet hår.

Diss produkter vil du finde via nedenstående links – de er faktisk tilgængeligt for både kvinder og mænd, så der er med andre ord ingen undskyldning for at købe det, således du sikre en nem og problemfri hårvækst og hårfjerning dernede – der er nemlig ikke nået mere træls, end hvis det skal klø en uge efter, eller hvis man få den sags skyld for indgroet hår.

For det første, så ser det ikke særligt pænt ud, og for det andet så er det ikke rart – så derfor husk altid at have disse ‘små’ ting i orden, for det er simpelthen så træls, med en kommentar som ”Du burde have købt hårfjerningscreme til din intimbarbering”.

 

Plukning

intim barbering til mændEr en afart af normal intimbarbering, som faktisk en lille del benytter sig af. Det fungerer kort sagt ved at du plukker hår for hår ud, og på den måde ikke skærer dem over, som jo er det der sker ved barberingen. På den måde går der længere tid før de kommer ud igen, og hvis man er rigtig heldig, så dør håret der – og du kan derfor slippe for det næste gang.

Ulempen ved denne form for intimbarbering er selvfølgelig, at det er tidskrævende og gør relativt ondt, at skulle hive 100 små hår ud.

 

Hårfjerningscreme til intim barbering

Der findes virkelig mange produkter af den slags, så det er med at være opmærksom på hvad det er man egentligt skal kigge efter. Det har vi forhåbentligt gjort dig klogere på, efter du har Intim barbering til mænd billedelæst dette afsnit.

Til dig som aldrig har prøvet denne form for intim barbering, så fungerer det således, at du smører cremen ud på de steder du ikke ønsker der skal komme hår, og på den måde opløses hårene og du kan faktisk skylle dem af – desuden forebygge den at håret skal gro der, så næste og næste gang igen vil der komme minde og mindre. Oftest anvendes sådanne creme til din ryg, ben, mave.

Den absolut mest nævneværdige fordel ved dette produkt er, at det er smertefrit og en utroligt billig måde at foretage din intimbarbering.

Nu er der sikkert nogle, som kunne være i tvivl om mænd rent faktisk kan bruge dette smøremiddel, og det må vi enstemmigt sige ja til, for det virker selvfølgelig også på den mandlige krop. Hvis man skal nævne nogle ulemper ved disse produkter (som du i øvrigt også kan finde billigt via nedenstående links), så er det, at de lugter en smule, og at du ikke må bruge dem i ansigtet. Det er øjenene og huden omkring hovedet nemlig for sart til – men alt dette fremgår af de produkttekster som vores udvalgte forhandler har.

Derfor vil du aldrig være i tvivl om du gør det rigtigt – og desuden medfølger der selvfølgelig en vejledning, som italesætter alt det du skal og bør være opmærksom på, derfor er det selvfølgelig en god idé lige at skimme den igennem (ligesom med alt muligt andet) inden du foretager dig din intimbarbering som kvinde eller som mand.

 

Voksning til intimbarbering

Denne måde at fjerne hår på er en metode de fleste har hørt om, og måske endda har prøvet før. Det er nået man kan betale sig fra via klinikker eller endda, købe sig til og få sin partner eller sig selv til at gøre. Det virker super effektivt og er faktisk en efter vores mening, undervurderet metode at gøre det på.Fræk intimbarbering

Kort og godt fungerer det sådan, at du smører den medfølgende voks på dine pubeshår, og herefter placerer det medfølgende stykke papir, som du river hurtigt af.

Hvis man ønsker at få foretaget en fræk voksning af sit underliv, så kan man hos klinikker ønske følgende muligheder – som fremgår af sidestående billede.

Mange mænd synes det er super frækt hvis i foretager sådan en intimbarbering til kvinder.

 

Det bør du være opmærksom på ved Intimbarbering

intimbarbering til mændHvis man ikke er opmærksom under sin intimbarbering kan det gå galt, eller man kan hvertfald som minimum forhindrer at det kunne gå bedre. Vi har opstillet det i punktform, således du hurtig og elegant kan danne dig et overblik over dette:

 • Ikke intimbarber dig indenfor en uge siden sidste intim barbering. Håret skal nemlig gro til 1/4 af sin længde.
 • Du må aldrig være nervøs for at tage til din læge, hvis du tror nået er forkert. Læger har nemlig set alt, så du er bare endnu en klient i deres database.
 • Aldrig barber dig lige før din menstruation, da det vil give irritation og at dit underliv (som du nok ved) allerede er relativt følsomt.
 • Bliv ikke overrasket hvis din hud er rød eller på anden måde irriteret i et par dage efter, det kan nemlig bare være et tegn på, at du har barberet dig lidt forkert – men det vil gå i sig selv igen efter få dage.
 • Vask dig altid efter en god intim barbering uanfægtet om du er en kvinde eller mand.
 • Vi anbefaler at du altid smører nået kølende creme på og/eller creme imod indgroet hår.

Alt dette vil tilsammen gøre således du får intet mindre en den perfekt oplevelse med din intimbarbering.

Desuden kan du finde alle de hjælpemidler og generelt alt tilbehør for at kunne få den perfekte barbering. Du får et overblik over disse produkter ved at se nedenstående links.

 

Intimbarbering til mænd

Ligesom vi som mænd synes intimbarbering er flot hvis man som kvinde lige fjerner det værste, så er det selvfølgelig også tilfældet som mand. Vi anbefaler derfor, intimbarbering til mænd ligeledes foretages. Det er selvfølgelig det samme, som nævnt ovenstående, som en mand skal være opmærksom på, og derfor vil dette afsnit ikke være så langt.intimbarbering billede

Man har som mand også mulighed for, at fjerne sine hår på en på grænsen til kunstnerisk metode. Du kan nemlig klippe dig forskellige mønstre, som efter vores smag ser rigtig fedt ud, og som selvfølgelig også er en måde at skille dig ud blandt flokken på, og en måde hvorpå du kan lave lidt sjov med din partner.

En intimbarbering til mænd er nemlig også en måde hvorpå, man viser at man er renlig og derfor giver et rigtig godt førstehåndsindtryk såfremt man har et onenight stand. Vi alle ved nemlig, hvor træls det er at skulle hygge sig med en, som helt uhæmmet har ladet det stå til dernede, det er hvertfald en sjældenhed i denne moderne verden.

 

Det bedste og billigste til intimbarbering finder du her

Intim barbering til kvinderDet bedste grej til intimbarbering uanset om du er mand eller kvinder finder du selvfølgelig ved vores udvalgte forhandler. Vi har inden dette indlæg brugt relativt lang tid, på at undersøge markedet for hvor det bedste muligheder for intimbarbering er, derudover også hvor den billigste intimbarbering kan foretages, og det må vi bare sige at disse virkelig formår at håndtere godt.

Hvad andet er, så er du sikret at blive taget hånd om på en rigtig god måde, hvor du ikke vil blive skuffet.

Vi har nemlig sørget for, at du selvfølgelig blive taget godt i hånden og dermed får en kanon oplevelse med det at købe udstyr til din intimbarbering uanset om det er første gang eller tiende gang.

1 Kommentar
 1. Reply
  Anne Katrine (Indehaver) 11. november 2018 at 10:40 am

  Hej Anonym.
  Jeg forstår ikke helt, hvad du mener? 🙂
  Mvh
  Lise P

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk