Slip af med hængebryster: Sådan gør du

En kvinde er ofte opmærksom på sin barm, og for mange kvinder er det en kilde til stor usikkerhed og frustration, hvis ikke brysterne ser ud, som man gerne vil. Igennem livet sker forandringer med kroppen, der også går ud over brysternes fasthed og fylde. Eksempelvis kan vægttab, graviditet, amning og generelt bare aldring give dig mere hængende bryster uden den ønskede fylde. Der er selvfølgelig altid muligheden med at lægge sig under kniven, men det kræver en tur i narkose og ofte flere operationer ude i fremtiden.

Hvis du leder efter et naturligt produkt, der kan give dig mere fast og fyldig barm, så du kan slippe for hængebryster, kan du teste disse hjælpemidler.

 

Effektiv Fenugreek Olie

olie mod haengebryster

Tjek prisen her

Denne Fenugreek olie kan give dig fastere og fyldigere bryster, fordi olien naturligt indeholder phytoøstrogener. Det naturlige planteøstrogen kan hjælpe dig i kampen mod hængebryster.

Fordele og ulemper:

Fordele:

 • Ren og koldpresset Fenugreek olie
 • Høje niveauer af phytoøstrogen
 • Indeholder nærende E-vitamin

Ulemper:

 • Mindre mængde i denne flaske
 • Lidt uhandy at hælde fra flasken

Beskrivelse af Fenugreek Olie

Hvis du leder efter en naturlig måde at få fastere og fyldigere bryster på, så kan denne olie fra Maxmedix med sit naturlige indhold af phytoøstrogen hjælpe dig af med hænge bryster. Østrogen er nøglen til, at kvinder udvikler bryster, og planteøstrogenet kan derfor også hjælpe mod hængende bryster.

Fenugreek er en plante, hvoraf både frø og olie er rig på phytoøstrogen, proteiner, mineraler og fibre. Oveni indeholder olien E-vitamin, der er rigtig god for huden. På den måde hjælper olien yderligere med at give dig et flot brystparti. Denne olie er koldpresset, hvilket betyder du får en høj kvalitet med den bedst bevarede styrke af olien.

Anvendelse

Du anvender olien ved at bruge en mindre mængde, der masseres forsigtigt ind i brystområdet. Massér indtil al olien er absorberet af huden. Påfør olien 1 til 2 gange dagligt.

Olien er kun til ekstern brug, og det må derfor ikke komme i kontakt med øjne eller indtages oralt.

Du bør ikke anvende Fenugreen olien, hvis du gravid eller ammer.

 

Praktisk Eco Masters Brest Firming Cream

opstrammende creme mod haengebryster

Tjek prisen her

Denne creme er både nem at påføre og indeholder kun naturlige ingredienser. Eco Masters har lavet denne brystforstørrende og -løftende creme, så du kan undgå hænge bryster.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Indeholder shea, avocado og jojoba
 • Vegansk
 • Uden parabener

Ulemper:

 • Kan ikke anvendes af kvinder, der har haft brystkræft, gravide eller ammende

Beskrivelse af Eco Masters Breast Firming Cream

Cremen her er skabt til at tone, fylde og løfte din kavalergang. Den indeholder naturlige ingredienser, der alle hjælper til at opretholde en sund og elastisk hud.

Den naturlige aldring medfører, at huden mister sin elasticitet og dermed bliver slap. Hvis du gerne vil undgå disse aldringstegn på dit brystparti, så kan du give din hud en nærende creme, der fugter og strammer op.

Ingredienserne i denne creme har været brugt mod hængebryster af kvinder i århundrede. Det er alle naturlige urter og planter, der alle hjælper huden med at forblive elastisk og stramme, hydrere og løfte brystvævet.

Anvendelse

Cremen masseres ind i brystet med forsigtige og afslappede bevægelser op mod halsen. Massagen er med til at få cremen til at trænge ind, men stimuleringen har også i sig selv en effekt på opstramningen. Du kan bruge cremen både i løbet af dagen og om natten, men sørg for at cremen er masseret helt ind i huden.

 

Fikse Total Curve Kapsler

kapsler mod haengebryster

Tjek prisen her

Hvis du gerne vil have en let og praktisk måde at afhjælpe hænge bryster på, så er disse kapsler både smarte og effektive. Kapslerne fra Total Curve indeholder naturlige ingredienser, der hjælper med at øge volumen og løfte brystet uden bivirkninger.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Rig på gavnlige bioflavonoider
 • Lette at sluge
 • Indeholder phytoøstrogener

Ulemper:

 • Kapslerne virker ikke udelukkende lokalt på brystvævet

Beskrivelse af Total Curve kapsler

Disse kapsler er et plantetilskud, der er designet specifikt til at hjælpe kvinder med hængebryster. I kapslerne er blandt andet sojabønner, humle, fennikel og ærter, der naturligt indeholder phytoøstrogen. Deres naturlige indhold af phytoøstrogen er med til at løfte og opstramme huden og fremhæve kvindelighed.

I stedet for at måtte under kniven kan du naturligt få større og fastere bryster med kapsler uden bivirkninger. Du skal blot huske at tage dine piller, så de kan gøre en forskel.

Anvendelse

Når du alligevel skal have din vitaminpille, så kan den få følgeskab af kapslerne fra Total Curve. Du skal nemlig blot indtage to kapsler om dagen for en opstrammende effekt mod hængebryster. Det er en god ide at indtage disse tabletter med et måltid.

Daglig dosis må ikke overskride 4 kapsler.

Kan kombineres med Total Curve Gel, der kan købes i en kombipakke her.

 

Intensiv pleje med Total Curve Gel

gel mod haengebryster

Tjek prisen her

Denne gel er udviklet specifikt til at bibeholde og genoprette fedtvævet i brystet, så du får et fyldigt og løftet udseende. Gelen indeholder kun naturlige ingredienser, så du ikke skal bekymre dig om kemi.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Hurtig absorbering
 • Beroliger og hydrer huden
 • Ingen ubehagelige bivirkninger

Ulemper:

 • Skal anvendes fast i 3 måneder for et resultat

Beskrivelse af Total Curve Gel

Med denne gel får du et naturligt produkt, der indeholder forskellige planteekstrakter, som alle virker nærende på huden og hjælper mod hænge bryster.

Bryster påvirkes af mange forskellige faktorer såsom genetik, hormoner, graviditet, vægtforandringer og alder. Derfor er der så enorm stor forskel fra kvinde til kvinde, men de fleste kvinder ønsker et fast og løftet udseende. Hænge bryster er en del af, at huden ældes. Med alderen mister huden sin elasticitet, men du kan eksempelvis anvende denne gel, der hjælper med at hydrere huden, så den bibeholder elasticitet.

Denne gel indeholder Volufiline, der er specialudviklet specifikt til at bibeholde og genoprette det runde og fyldige udseende på barmen. Forskning har vist, at Volufilinens fedt-genskabende egenskaber har en effekt på brystvævet. Over en periode på to måneder kan fedtvævet i brystet stige med helt op til 8,4 %.

Anvendelse

Gelen påføres to gange dagligt med cirkulære bevægelser, indtil gelen er fuldt absorberet. Det anbefales, at cremen anvendes i mindst tre måneder. Du bør ikke anvende denne gel, hvis du er gravid eller ammer.

Gelen kan med fordel kombineres med Total Curve Kapsler for en endnu mere effektiv løsning mod hængende bryster. Du kan købe en kombipakke her.

 

Naturlig og feminin Fabulous Breasts Creme

brystcreme mod haengebryster

Tjek prisen her

Denne creme er fantastisk blød og lækker, når du smører den på dine barm. Fyldt med naturlige ingredienser og planteekstrakter virker denne creme ved at løfte, opstramme og give fylde til hængebryster.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Indeholder humleekstrakt, alantoin og E-vitamin
 • Blød og beroliger
 • Vegansk

Ulemper:

 • Kræver langvarig brug for resultater

Beskrivelse af Fabulous Breasts Creme

Denne Fabulous Breasts Creme er en effektiv hjælp mod hænge bryster. De forskellige ingredienser arbejder for at styrke brystvævets fylde og løfte det.

Cremen indeholder allantoin, der er en blanding af forskellige ingredienser såsom urter og kamille. Alantoin bliver kaldt en mirakelingrediens, da det har særlige hydrerende og genopbyggende egenskaber. Cellerne opmuntres til at bibeholde deres vandindhold, hvilket giver mere fylde i huden. Samtidigt er ingrediensen mild og god til mere sensitive hudtyper.

Mandelolie og E-vitamin giver din hud et ekstra skud energi, så den bevarer sin elasticitet. Elasticiteten mister huden med alderen, og derfor er det vigtigt at tilføre gode produkter, der kan bevare og genskabe noget at fylden i brystet.

For en sund hud indeholder cremen hydrerende solsikke- og sesamolie. Disse olier fugter huden dybt og giver en smidig hud.

Cremen er blød og fedter eller klistrer ikke, og med lidt blid massage kan cremen let absorberes af huden.

Anvendelse

Fabulous Breasts Creme indeholder sjældne planteekstrakter, der er med til at styrke og løfte brystvæv. Cremen bør masseres ind i huden dagligt, til al cremen er absorberet af huden. Sørg for at dække hele brystet inklusiv undersiden. Dermed tilfører du dit brystvæv de gode egenskaber i cremen, hvor det skal have en direkte effekt.

Du bør anvende cremen i mindst tre måneder med daglig påsmøring for at se en effekt på hængebryster.

Denne creme kan med fordel kombineres med tabletter fra samme mærke. Du kan købe en kombipakke med begge produkter her.

 

Daglig hjælp med CC Fabulous Breasts tabletter

brysttabletter mod haengebryster

Tjek prisen her

Med en daglig dosis af disse tabletter, kan du let få et præcist afmålt naturligt tilskud til at hjælpe hænge bryster med at blive løftede og faste. Tabletterne er en nem måde at tilføre din krop gode ingredienser, der virker mod hængebryster.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Indeholder blandt andet fennikel og bukkehornsekstrakt
 • Ingen bivirkninger
 • Nemt at huske og indtage

Ulemper:

 • Du skal indtage tre tabletter dagligt
 • Resultater kræver langvarig brug

Beskrivelse af CC Fabulous Breasts tabletter

Dette kosttilskud kommer i nemme kapsler, der er klar til at blive spist dagligt, hvis du ønsker en hjælpende hånd med hængebryster. Disse kapsler er gode til dig, der gerne vil have en let og effektiv måde at løfte din barm på.

Kapslerne indeholder phytoøstrogen, også kaldet planteøstrogen. Planteøstrogen kommer fra blandt andet fennikel og bukkehorn, som naturligt kan påvirke dit brystvæv til at blive mere fast og løftet. Dermed kan phytoøstrogen hjælpe på hængebryster.

Hvis du indtager tre kapsler dagligt, vil du faktisk få dækket 38 % af dit daglige calciumbehov. Calcium er vigtigt for sunde og stærke muskler, og derfor styrker disse Fabulous Breasts Tabletter også din brystmuskulatur. Brystvævet har dermed en god base i brystmusklerne.

Anvendelse

For den ønskede effekt bør du dagligt indtage tre kapsler af CC Fabulous Breasts. Disse bør indtages sammen med et glas vand eller et måltid.

Kapslerne bør indtages i mindst tre måneder, hvis man ønsker mindre hængebryster.

Disse kapsler kan med fordel kombineres med Fabulous Breasts Creme, som du kan få i en samlet pakke her.

Hvilket produkt skal du vælge i kampen mod hænge bryster?

Hvis du er ked af, at dine bryster hænger, kan du med fordel starte med disse produkter fremfor en tur under kniven. Disse 7 produkter er nemlig alle uden store bivirkninger, og du kan let anvende dem i din hverdag.

Til hende på farten

Hvis du er travl og gerne vil have et let og effektivt middel mod hængebryster, så bør du gå efter de forskellige typer af kapsler og tabletter. Disse er nemlig nemme at bruge i hverdagen, hvor du blot skal huske at tage dem med et måltid. Piller virker dog ikke kun lokalt på din barm, men virker internt på hele kroppen.

For den fokuserede effekt

Er du derimod til en mere koncentreret effekt direkte på brystvævet, skal du vælge en creme, der masseres ind i huden på brysterne. Disse cremer trænger ind og hjælper hængebryster med at blive faste og fyldige. Det er dog vigtigt, at du husker at smøre barmen ind dagligt, så du får effekten. Samtidigt skal du sørge for, at cremen er ordentligt absorberet, så den er trængt ind, hvor den skal gøre gavn.

Hvis du vil afprøve nyt

Er du frisk på alternative metoder, så kan du teste apparater, der sender elektriske impulser direkte ind i brystvævet. Denne metode er særligt spændende, fordi den anvender teknologi.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk