TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr

Penis Sleeves & Overtræk

Forkæl din partner med en øjeblikkeligt større og fyldigere erektion. Her finder du et stort udvalg af penis sleeves eller penis overtræk i forskellige materialer. Vi har helt sikkert et sleeve, der passer perfekt til dig. Hvis du søger en længervarende effekt for en større penis, så kan penisforlænger være noget for dig. 

Penis sleeves og overtræk - til fyldigere og mere langtidsholdbar erektion

Hvad er et penis sleeve?

Et penis sleeve kan have flere funktioner, men skåret ind til benet, så er det dybest set den rene win-win for dig og din sexpartner. Faktisk slår du hele tre fluer med ét smæk, hvis du tager det helt rigtige penis overtræk på, når der skal dyrkes lagengymnastik. Hvorfor? Fordi det helt unikke ved et penis sleeve er, at det både giver dig ekstra bredde, længde og meget hårdere og mere holdbar rejsning. Og helt ærligt, hvilken mand - eller kvinde, for den sags skyld - drømmer ikke om det? Et sleeve er en slags hylster, som du monterer på din egen penis, når du er erigeret. Penis sleeves er hovedsageligt fremstillet i silikone, og produceres i et væld af forskellige størrelser, former, farver, og sågar også i varianter med pirrende knopper, riller eller vibrationer, som giver din partners nydelse et ordentlig, orgasmisk nyk opad. Et penis overtræk er med andre ord helt ideelt for dig, der ønsker at give din bedre halvdel en ny og anderledes sexoplevelse, og det er ligeledes et effektivt hjælpemiddel for dig, der har problemer med at holde rejsningen rank under hele sexakten, fordi sleevet fungerer på samme måde, som en penisring. Du kan med fordel se vores brede udvalg af producenter, herunder de populære satisfyer

Sleeve eller stroker?

På vores shop finder du et hav af forskellige sleeves at vælge imellem. Også sleeves til dig, der er single, og gerne vil syne af mere og føles større mellem hænderne, når du onanerer. Og for at gøre forvirringen total, så har vi flere sleeves, som er forsynet med indvendige nopper på samme måde som du kender det fra strokers. Strokers er til gengæld ikke beregnet til sex med en partner. Og så må vi hellere også lige gøre opmærksomme på, at selvom et sleeve dækker din penis fra hoved til rod, så kan det IKKE erstatte et kondom. Vi håber, det gav mening. Det mest populære - og diskrete - sleeve på vores shop er lavet af semi-transparent TRP og silikone, og kan bruges til onani og samleje, fordi det både har en pirrende indvendig struktur, der stimulerer din penis og samtidigt giver i omegnen af 5 ekstra centimeter i omkreds, er det fleksible Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve, som føres hele vejen ned omkring din pung inden du går i gang med at lege med dig selv eller kaster dig over din sexpartner. Er du til det lidt mere naturtro look, så kig eventuelt efter sleeves fremstillet i fanta flesh. Ønsker du wow-faktor på både størrelse, form og farve, så gå efter vores blå penis forlænger sleeve med en totallængde på 33 centimeter.

Køb dit penis hylster her

På Sinful finder du Danmarks ubetinget største og bedste udvalg af penis hylstre, sleeves og overtræk. Brug sleevet til at imponere, pirre og give ham eller hende, du elsker med en oplevelse udover det sædvanlige, eller brug det som en hjælp til at styrke din rejsning og hold længere i sengen. Uanset smag, behag og behov, så garanterer vi, at vi det erotiske legetøj eller tilbehør, som sikrer dig et bedre sex- og samliv. Er du i tvivl om, hvordan du vælger overtræk eller hylster, så læs beskrivelsen, når du er inde på et specifikt produkt - her finder du nemlig både oplysninger om pasform og hvor mange ekstra centimeter og diameter hylstret giver dig. Er du stadig i tvivl om, hvad der er det helt rigtige til dig, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores rare kundeservice. De kan guide dig kyndigt og sikkert igennem hele din købsproces, så du får lige præcis det produkt, du (og din partner) stod og manglede som det lille kinky indspark i hverdagen. Husk, at du kan få dit sleeve eller overtræk i en diskret pakke med posten allerede i morgen, hvis du bestiller på en hverdag inden kl. 21.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS