Fun Factory Sexlegetøj → Se udvalget her | Anbefalet af eksperter

Fun Factory er særligt kendt for at skabe brugervenlige produkter af fantastisk lækkert design. De er Europas største producent af kvalitets sexlegetøj i alle afskygninger.

Fun Factory er en tysk producent, der anvender det bløde og fleksible medicinske silikone til sine produkter. Denne silikone er af samme høje standard, som de materialer der anvendes i fødevare- og medicinalindustrien.

Alle produkter fra Fun Factory er 100 % kropssikre og allergivenlige samt phthalatfri.

Se udvalget her →

 


Fun Factory Sexlegetøj – Mænd & Kvinder

Deres mission har altid været at udvikle sexlegetøj, der opfylder deres høje standardkrav samtidig med, at levere funktionalitet og kvalitet hånd i hånd med sjov og sensualitet. Alt dette for at tiltrække mænd og kvinder til at bruge diverse former for sexlegetøj til lidenskabelig leg uden, at det skal være tabubelagt. Denne mission har på intet tidspunkt ændret sig, hvorfor deres fantastiske produkter lever op til denne, hver og en.

Virksomheden holder på deres oprindelige præmisser fra 1996, da Fun Factory blev stiftet. Alt skal være ”made in Germany”. Lige fra den første brainstorm og idé til de sidste små detaljer i produktionen. Det skal være bæredygtige produkter, der møder eksklusivt design og funktionalitet. Alle produkter er gennemtestede på deres laboratorie i Bremen, før de lanceres og sendes på markedet.

 

Fun factory produkter

 

En farverig og erotisk oplevelse

fun factory delight

Delight vibratoren fra Fun Factory er et godt valg, hvis du vil have dybe og intime orgasmer

Selvom Fun Factory har fokus på design og kvalitet, er det også vigtigt at gøre sex sjovt og sensuelt. Dette imødekommes blandt andet med deres ofte farverige udvalg. Deres produkter er farverige og æstetiske, anderledes og tilfredsstillende.

De mener ikke, at sexlegetøj nødvendigvis behøver at være naturtro kopier, men godt må være sjovt, smukt og anderledes. Det skal være ergonomisk korrekt og brugervenligt, så det kan imødekomme enhver bruger.

Som med alt andet sexlegetøj får du hvad du betaler for med Fun Factory. De ligger ikke til at være billige produkter, men du får dermed kvalitet og lækkert design for pengene. Med produkter fra Fun Factory er der tænkt nøje over hver en lille detalje i forbindelse med udviklingen. Hver en krumning og hver en form, har et pirrende eller praktisk formål.

Fun Factory står bag en lang række populære og prisvindende produkter: Alt fra bækkenbundskugler til anal vibrator. Der er et erotisk legetøj til enhver smag og ethvert behov.

 

Fun factory sexlegetøj

 

Gode oplevelser i mange år

Det bæredygtige og ekstremt holdbare materiale sørger for, at du ikke bare investerer i en lækker og erotisk oplevelse, men tværtimod investerer i mange års erotisk tilfredsstillelse.

Medicinsk silikone er det mest holdbare og velegnede materiale til brug for voksen legetøj. Det vil følge dig gennem mange år, hvis du sørger for at vedligeholde det korrekt. Der følger manualer med til Fun Factorys produkter, hvori det fremgår hvordan du mest optimalt rengør dit sexlegetøj efter brug. Det er altid en god idé at følge manualen for at få mest mulig glæde af dit produkt

Ydermere bør du kun anvende vandbaseret glidecreme sammen med medicinsk silikone. Silikonen tåler ikke brug af anden type glidecreme, hvilket da vil kunne forringe levetiden.

Bliv inspireret på lovebuddy.dk 

Vi håber dette indlæg har inspireret dig til, at læse videre på vores side. Her vil du finde en masse forskellige indlæg, der har til fælles at handle om erotisk legetøj. Tag et kig på siden, her vil du med sikkerhed finde emner som er interessante for dig.

Hvis du tilmed kunne tænke dig, at blive sexlegetøj produkttester tilbyder vi også dette.

Sidst men ikke mindst vil vi mere end gerne høre fra dig. Hvis du har nogle erfaringer med sexlegetøj fra fun factory. Skriv i nedenstående diskussionsfelt hvilke produkter du har erfaring med fra fun factory.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik