Frække gaver til ham og hende

Når der går hverdag i parforholdet, og alt er trist og gråt, så kan det hjælpe med inspiration til soveværelset gennem frække gaver.

Her finder du god inspiration til spændende og frække gaver til dig og din partner.

Find din favorit frække gave til hende eller ham. Så er du klar til at fyre op for den lumre stemning.

Det giver med garanti parforholdet lidt tiltrængt krydderi.

 

Sexet legetøj til par

Når der går hverdag i parforholdet, kan det være spændende at prøve noget nyt.

Her får du en masse gode forslag til frække produkter til par.

Disse frække gadgets er bedst på tomandshånd, og I får derfor gode muligheder for at genfinde lysten til hinanden med en erotisk gave til jer begge.

 

Sinful Sexlegetøj Starter Kit

Frække gaver til ham og hende 1

Tjek prisen her

Hos Sinful finder I en masse gode produkter. I dette lækre Starter Kit fyldt med frække gaver får I en masse blandet udstyr til soveværelset. Prøv f.eks. den klassiske dildo til både udvendig og indvendig stimulans. Multispeed-funktionen giver flere hastigheder at vælge mellem, så I let finder en passende rytme.

Blandet kasse til begynderne

I kassen medfølger ogsåen lækker klitorisvibrator med hele 7 forskellige vibrationsindstillinger. Den smarte klitorisvibrator kan også anvendes i kombination med anal pluggen eller penisringen, hvor den vil tilføre vibrationer. Er I mere til pirrende stimulation og sanselege, vil I nyde blindfoldet og de bløde manchetter, der giver mulighed for blid bondage.

I bliver guidet på rette vej

Er I en smule grønne ift. erotiske gaver, så frygt ikke. Med Sinfuls Starter Kit medfølger også en manual, der guider jer gennem det gode sortiment af produkter. På denne måde bliver I hurtigt bekendt med legetøjet, og I kan komme i gang med at bruge disse frække gaver hurtigere.

 

Sinful Silk Silikone Glidecreme

Frække gaver til ham og hende 2

Tjek prisen her

Sjov i soveværelset forbindes ofte med legetøj og lange, hede timer. Dog vil I til tider opleve, at huden kan være tør og irriteret efter længere sessioner. Derfor anbefales det at bruge en lækker og blødgørende glidecreme. Med Sinfuls Silk Silikone glidecreme får i en silikonebaseret glidecreme, der uden tvivl vil gøre jeres sexliv endnu bedre. Overrask kæresten med en erotisk gave i form af en lækker glidecreme, og du kan være sikker på, at stemningen hurtigt bliver god.

Erotisk massage

Glidecreme kan også bruges til mere end sjov i soveværelset, og du kan derfor snildt bruge den til en lækker omgang intim massage med din partner. Brug Silk Silikone glidecremen under massagen, og oplev hvordan huden blødgøres og holdes lækker. Glidecremen tørrer ikke ud og klistrer heller ikke. Den er neutral i både duft og smag, og kan derfor anvendes til længere sessioner.

 

Sinful Satin Blindfold

Frække gaver til ham og hende 3

Tjek prisen her

Er I mere til sanseleg og stimulans i soveværelset, så vil dette Satin Blindfold fra Sinful være den helt rigtige intime gave til kæresten denne jul. Med et Satin Blindfold i hjemmet kan I tage forspillet til næste niveau. Det bløde blindfold er 8 cm højt og 18 cm bredt med en elastik, der har en universel pasform. Den dobbelte elastik sættes bag hovedet, så I er sikre på, at synssansen er ude af spillet, mens blindfoldet er på.

 

Sinful Lovetoy Par Sæt

Frække gaver til ham og hende 4

Tjek prisen her

Er I klar til at tage jeres intime stunder til næste niveau? Så kan I med fordel investere i erotiske gaver til jer selv, f.eks. i form af Sinfuls Lovetoy Par Sæt. Dette sæt af blandet sexlegetøj giver jer muligheden for at afprøve nye grænser i soveværelset. Sættet indeholder udstyr til både bondage og dominans, og der er derfor noget for enhver smag.

Udforsk nye grænser

I Lovetoy Par Sæt medfølger; hjerteformet pisk, manchetknapper og et blindfold, som alle kan bruges til blid dominans og bondage. Når sanserne fratages din partner, vil de andre sanser forstærkes, og hver enkelt berøring vil være ekstra pirrende og stimulerende.
Herudover får i frækt udstyr til både ham og hende i form af;

 

  • Vibrator-æg
  • Penisring
  • Ergonomisk buttplug
  • Lystkugler
  • Brystklemmer
  • Penissleeve med dutter
  • Vibrerende dildo

 

Skal stemningen sættes inden legene går i gang, kan I pynte op med de medfølgende rosenblade for at komme i den helt rette stemning.

 

Truth & Dare Erotisk Spil til Par

Frække gaver til ham og hende 5

Tjek prisen her

Der er intet der slår frække gaver til kæresten. Med en sex gave til kæresten, kan I hurtigt krydre parforholdet og afprøve nye ting. Med Truth & Dare Erotisk Spil til Par fra Sinful, kan I komme tættere på hinanden – både mentalt såvel som fysisk. Truth & Dare-spillet går ud på, at I enten stiller intime spørgsmål eller løser sexede og pirrende opgaver. Spørgsmålene omhandler frække fantasier og udforsker jeres mest erotiske oplevelser. Jo mere detaljeret I kan svare på spørgsmål, og jo flere opgaver I kan løse på erotisk vis, jo flere point får I.

Kan anvendes af flere par

Truth & Dare kan også anvendes sammen med andre par. Inviter jeres frækkeste venner på en hed aften og udforsk hinandens grænser. Men husk på, at det er ok at springe over en opgave eller et spørgsmål. Spillet fås på engelsk og indeholder 2 x 69 spørgsmål og opgaver.

 

LELO Lyla 2 Vibrator Æg

Frække gaver til ham og hende 6

Tjek prisen her

Når de frække lege og oplevelser skal tages ud af hjemmet, så er der flere måder at gøre dette på. Én af disse måder er at give en erotisk gave i form af LELOLyla 2 Vibrator Æg. Dette stykke legetøj består af et vibrerende æg samt en fjernbetjening hertil. Ægget, der måler 7,6 x 3,2 cm føres let op og kan herefter betjenes via fjernbetjeningen. Ægget er fremstillet i et lækkert design i ABS og silikone.

 

Frække oplevelser i offentligheden

Tag kæresten med på restaurantbesøg eller shoppingtur og før ægget op forinden. På denne måde kan du styre æggets vibrationer indenfor en afstand på 12 meter. Det vandfaste æg vil herefter vibrere tilsvarende fjernkontrollen. Kan du styre dine reaktioner, vil dette hurtigt blive en spændende og pirrende oplevelse for jer begge. Dette sexede stykke legetøj kan fås i sort, lyserød og lilla.

 

Fetish Fantasy Sexgynge

Frække gaver til ham og hende 7

Tjek prisen her

Gynger er ikke kun for børn. Til de voksne sjæle fås Fetish Fantasy Sexgynge hos Sinful. Giv den lækre sexgynge som en erotisk eller fræk julegave. Så får I muligheden for at afprøve en masse nye stillinger, som ikke var mulige før. Med en Fetish Fantasy sexgynge skal I ikke længere bekymre jer om svære stillinger. Lad i stedet gyngen holde dig eller din partner og let og hurtigt til værks-

Fuld støtte til kroppen

Sexgyngen kan være en erotisk gave, der gavner parforholdet. Gyngen støtter hele kroppen, så I undgår skader under akten. De brede stropper støtter både ryg og numse, og 2 mindre stropper støtter ben og fødder. Sexgyngen monteres derhjemme efter manualens instrukser, og den holder helt op til 180 kg. Med gyngen medfølger alt udstyr til montering af gyngen samt et blindfold til yderligere pirren og frække lege i hjemmet.

 

Lovers Premium Tickle Me begyndersæt

Frække gaver til ham og hende 8

Tjek prisen her

Trænger parforholdet til lidt ekstra spændende i soveværelset? Er I nybegyndere, men interesserede efter erotiske gaver og andre spændende muligheder? Så kan I med fordel prøve Sinfuls Lovers Premium Tickle Me begyndersæt. Dette sæt vil give jer muligheden for at gøre forspillet endnu mere spændende.

Fjern sanserne og øg nydelsen

Sættet indeholder et lækkert og blødt blindfold, som kan fås i enten lilla eller lyserød. Derudover medfølger en lille og let fjer samt et par håndjern med tilhørende nøgler. Lænk din partner fast til sengen og giv dem bind for øjnene. Herefter kan du benytte dig af fjeren til at pirre din partner med blide berøringer. Klar på at eksperimentere og prøve noget nyt? Så vil uden tvivl Lovers Premium Tickle Me være en god og intim gave til din partner.

 

Marc Dorcel Anal Geisha Plug Large

Frække gaver til ham og hende 9

Tjek prisen her

For mange betyder julen frække gaver til ham og hende. Er dette også tilfældet for dig og din partner, så bør du overveje Marc Dorcel Anal Geisha Plug Large til dig eller din partner. Dette erotiske legetøj er en ekstra luksuriøs buttplug, der vil give din partner ekstra nydelse under samlejet. Marc Dorcel Anal Geisha Plug Large er en større buttplug end de almene størrelser, og med sine 9,5 x 4 cm, vil den kunne udfylde og stimulere de mange, følsomme nerver i anus. Af de 9,5 centimeter kan hele 8 cm indføres.

Lækkert design

Dette lækre plug er udsmykket med en smart krystal i bunden af stopperen, der giver den et eksklusivt look. Analpluggen er blød og rund, og den er derfor let at indføre. Pluggen er fremstillet i ABS, og den er derfor lækker og helt ufarlig at anvende. For ekstra nydelses skyld er der tilføjet en Geisha-kugle inden i selve analpluggen, der matcher dine bevægelser. Denne kugle tilfører en ekstra dimension og giver dig endnu mere nydelse under akten.
Nyd denne erotiske gave sammen i ferien!

 

 

Sinful Intim Massageolie 200ml

Frække gaver til ham og hende 10

Tjek prisen her

Julen er en tid til at nyde nærvær med dine nærmeste. Dette gælder selvfølgelig også din partner, og hvordan kan I bedre tilbringe tiden end ved at give hinanden en erotisk gave i form af en lang og intim massage? Med Intim Massageolie fra Sinful kommer I hurtigt i den rette stemning. Olien er en tyktflydende silikoneolie, der efterlader huden blød. Den er drøj i brug, og I skal derfor ikke bekymre jer om at svine hjemmet til.

Intim massage er også en mulighed

Olien kommer fra Sinfuls egen samling af produkter. Den er parfumefri og egner sig til både indvendig og udvendig brug, og der er derfor rig mulighed for at udforske hinandens kroppe fuldt ud. Massageolien kan derfor anbefales til både en hyggelig stund eller til lækkert forspil i soveværelset. Olien bør opbevares tørt og køligt.

 

Kama Sutra Spillekort

Frække gaver til ham og hende 11Tjek prisen her

Du har sikkert hørt om bogen Kama Sutra. Men vidste du, at du også kan få konceptet som spillekort? Hos Sinful finder du denne frække gave, som uden tvivl vil være et hit i soveværelset. Kama Sutra spillekortene har hver især et billede, der afspejler en Kama Sutra-position. Disse stillinger kan fungere som inspiration til sjov og leg i soveværelset. Overrask din partner med denne erotiske gave og find tid til at spille med hinanden.

Almindelige spillekort med frække motiver

De frække Kama Sutra spillekort kan også anvendes som helt almindelige spillekort. Derfor har du også mulighed for at overraske kammeraterne med et lummert spil kort, næste gang i skal spille poker, blackjack eller diverse drukspil. Med Kama Sutra på bordet, kan stemningen hurtigt blive lummer, og dette vil uden tvivl gøre aftenen sjovere. Sættet indeholder 54 spillekort inklusive 2 jokere i almindelige kort-mål.

 

Bonbons Sensations Massage Candle Massagelys

Frække gaver til ham og hende 12

Tjek prisen her

Med dette lækre og velduftende massagelys fra Bonbons Sensations, kan I hurtigt få skruet op for varmen derhjemme. Med dette massagelys i hjemmet, får I muligheden for at nyde en intim og sensuel massage fra hinanden. Massagelyset har en mild duft af både roser og jasmin, og kan anvendes til både intim-massage eller under forspil. Massagelyset er en af julens frække gaver, og din partner vil helt sikkert være positivt overrasket, når du dukker op med dette derhjemme.

Letanvendeligt og sikkert massagelys

Massagelyset kræver blot 15 minutters opvarmning, før olien i lyset er klar til brug til enten massage eller forspillet. Når olien er blevet flydende, slukkes vægen og I kan herefter hælde olien ud på partnerens krop. Olien føles varm, men ikke brændende, og I kan derfor sagtens anvende det uden at komme til skade. Lyset kan anvendes ad flere omgange, alt efter mængden af olie der anvendes pr. massage.

 

 

Frække gaver til hende

Der findes utroligt mange frække og inspirerende former for legetøj til par. Men er man ikke i et forhold, eller har man bare lyst til at udforske egne grænser, så kan det være, at tiden er inde til at udvælge en af mange frække og erotiske gaver til dig selv. Herunder får du gode bud på frække gaver til hende, der gerne vil lære sig selv lidt bedre at kende.

 

Rocks Off 120mm Klitoris Vibrator

Frække gaver til ham og hende 13

Tjek prisen her

Lille, men kraftfuld. Det er en god beskrivelse af, hvad der kendetegner Rocks Off’s blot 12 cm lange klitoris vibrator. Denne testvindende klitoris vibrator er den perfekte erotiske gave til hende, der har behov for en diskret ven i nøden. Klitoris vibratoren fra Rocks Off har 10 forskellige vibrationer, som alle sikrer dig 100% nydelse. Den smarte størrelse gør desuden vibratoren let at have med i tasken, når du skal ud at rejse. Vibratoren er vandtæt, så du sagtens kan have den med i badet eller under bruseren. På denne måde har du mulighed for total afslapning efter en lang og udmattende dag.

Smart og lækkert design

Rocks Off klitoris vibrator er udformet i et patron-formet design med et stilrent look. Denne sølvfarvede hjælper er fremstillet i medicinsk plast, og den er derfor også ftalatfri. Når vibratoren skal tages i brug, skal du skrue låget ekstra hårdt på. Ofte skal låget drejes strammere på, end man lige tror. Herefter betjenes vibratoren let ved brug af knappen. Hold knappen inde for at tænde og slukke, og skift mellem vibrationsmønstre med et enkelt tryk på knappen.

 

Sinful Magic Wand – Kraftig Vibrator

Frække gaver til ham og hende 14

Tjek prisen her

Magic Wand er navnet på denne skønne og kraftfulde vibrator fra Sinful. Magic Wand er en perfekt løsning, når din kæreste eller dig selv trænger til en fræk gave. Det er den helt rette erotiske gave til hende, der vil pirres med ekstra kraftfulde vibrationer. Magic Wand fra Sinful består af et fleksibelt hoved med en omkreds på 6 cm. Det fleksible hoved gør Magic Wand i stand til at nå den rette vinkel, uanset om du bruger den selv eller med en partner.

Ekstra nydelse i uanede mængder

Sinful Magic Wand fungerer således, at den tilsluttes en stikkontakt og betjenes via drejehjulet på håndtaget. Hjulet styrer vibrationerns kraft, og du kan derfor selv tilpasse stimulationen til perfektion. Den tilhørende ledning giver dig desuden muligheden for at nyde denne erotiske gave lige så længe, som du har lyst. Vær dog opmærksom på, at denne vibrator IKKE tåler vand, og den skal derfor bruges uden for badeværelset.

 

LELO Smart Wand Large Magic Wand

Frække gaver til ham og hende 15

Tjek prisen her

LELO Smart Wand er en anden slags “tryllestav”, som er et godt bud på den frække gave til hende, der gerne vil hygge sig derhjemme. Denne testvindende vibrator har et ergonomisk og lækkert design, der gør den både lækker at bruge samt at se på. Foruden at være flot, kan denne vibrator også give dig en masse intense vibrationer og stimulans, hvor end du ønsker det. Vibratoren er desuden vandtæt og kører på opladning, så den snildt kan medbringes i badet eller under bruseren.

 

Spændende muligheder for stimulering

LELO Smart Wand har flere gode vibrationsindstillinger og -mønstre, der gør den spændende at bruge. Denne erotiske gave til kvindekroppen har i alt 8 mønstre, hvoraf ét automatisk intensiverer vibrationerne, når vibratoren rammer huden. Derudover kan du indstille vibratoren til fokusere stimulans i vibratorhovedet frem for skaftet. Lær dig selv bedre at kende med denne spændende og frække gave.

 

LELO Luna Bækkenbunds Træningskugler

Frække gaver til ham og hende 16

Tjek prisen her

Med alderen kan man miste følsomheden forneden. Dette sker specielt også efter fødsler, og derfor anbefales det, at man laver bækkenbundsøvelser. Dette hjælper med at stramme dig op forneden, og det kan også føre til større sexlyst og mere følsomhed. Benyt dig af den frække gave i form af LELO Luna bækkenbunds træningskugler, hvis du gerne vil være strammere og have større sexlyst igen.

Universel størrelse til alle kvinder

LELO Luna bækkenbundskugler kan anvendes af alle kvinder, og de består af 4 kugler i ABS-plast i en blød silikoneramme. Kugler vejer henholdsvis 28 og 37 gram, og du kan derfor selv sammensætte vægtfordelingen, som det passer dig. Placer de ønskede kugler i rammerne og før dem herefter op. Lav knibeøvelser i op til 5 minutter ad gangen med kuglerne, og du er godt på vej til at finde sexlysten igen.

 

 

 

Frække gaver til ham

Julen er en tid til at give. Denne jul kan du glæde din partner eller dig selv med en erotisk gave til ham. Herunder finder du et udvalg af spændende og frække gaver til ham, der fortjener lidt ekstra nydelse i de kolde måneder.

 

Oxana Pussy and Ass

Frække gaver til ham og hende 17

Tjek prisen her

Oxana Pussy and Ass er navnet på dette onaniprodukt til mænd. Det er et realistisk stykke legetøj, der har både en vaginal og en anal åbning, som du kan lege med. Disse åbninger er henholdsvis 14 og 16 cm dybe, og Oxana passer derfor fint til de fleste størrelser. Oxana er fremstillet i blødt og lækkert Silky Soft Skin, som giver dig en realistisk og behagelig oplevelse.

Rengøres let efter brug

Med Oxana Pussy and Ass medfølger plejende pulver, som hjælper dig med at holde produktet blødt og rent. Efter brug kan Oxana skylles under hanen, og herefter er hun som ny igen, klar til at blive brugt netop som det passer dig.

 

XL Sucker Penispumpe

Frække gaver til ham og hende 18

Tjek prisen her

Hvis udstyret skal have en hjælpe hånd, kan du med fordel nyde denne frække gave. XL Sucker penispumpen giver dig en længerevarende, hårdere og tykkere erektion samt en mere intens følelse under både onani og sex. Du kan altså bruge dette stykke udstyr både på egen hånd eller med en partner.

Pas på dig selv

Penispumpen anvendes på letteste vis. Sæt blot pumpen på penis og benyt pumpen langsomt. Glidecreme giver et bedre vakuum og en mere effektiv pumpning. Anvend penispumpen i max 10 minutter og sørg altid for at stoppe, hvis det bliver for ubehageligt.

 

Tenga Flip Hole Black

Frække gaver til ham og hende 19

Tjek prisen her

Er du ude efter selvforkælelse i højeste klasse? Så giv dig selv denne frække gave og nyd uendelige timer af selvforkælelse. Med Tenga Flip Hole Black får du nemlig nydelse i mange, mange timer. Dette testvindende onaniprodukt til mænd tilbyder en realistisk og nydelsesrig oplevelse på enmandshånd. Det indvendige silikonemønster er designet med riller og knopper, således at du vil opleve intens stimulation.

Tilpas produktet løbende

Tenga Flip Hole Black er desuden så brugervenligt, at du løbende kan tilpasse produktet. Skab vakuum efter behov og klem på de fleksible sider som det passer dig. På denne måde vil din oplevelse blive helt unik og i verdensklasse. Produktet er manuelt og kræver hverken strøm eller batterier, og det er derfor altid klar til brug.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk