De Grå Sider - Ugens RapportFrække Sex HistorierSexnoveller

Erotisk Novelle: Første gang

Der ligger han. Nøgen på det slidte cementgulv med vidtspredte ben og onanerer.

Rundt om sidder tre mænd i læderbukser og ser på ham. Og bagved ude i mørket står jeg, hans opdragerske, og ser på.

Han er modig, min mand, men også nervøs og dybt, dybt ydmyget.

For første gang i sit liv har han klædt sig af foran tre mænd, lagt sig nøgen foran dem og onaneret. Ordren er min, fantasien er hans. Men lige nu tænder jeg nok lige så meget som ham.


SKYND DIG: Eksklusivt tilbud til LoveBuddy.dk sexnovelle læsere.
Gør som de fleste og spar penge i dag.

Spar 50% på sexlegetøj →


For rummet er elektrisk af maskulinitet. Tre stærke han-rovdyr sidder på spring om deres forsvarsløse bytte. De er muskler og hud og sved og mænd i en grad, som

jeg aldrig har set det før. Jeg ligger på det kolde gulv med vidt spredte ben og tager på mig selv.

Mine nosser er knaldhårde, og min pik er stiv. De glor på mig. Blodet suser afsted. Lige nu ville jeg måske hellere have brugt en kæmpe dildo for mig selv. Men sådan er det ikke, jeg er overladt til situationen, og må prøve mig an hos rigtige mænd.

De har slet ikke rørt mig endnu, men min egen vilje er alligevel allerede blæst væk. Det er også nødvendigt, hvis jeg skal overvinde mig selv. Jeg lader mig bruge, som hun ønsker det, uden spørgsmål eller krav. Flyder med, nyder, hvad der kan nydes. Min nøgne krop og min vilje er hendes. Tag mig. Befal. “Stop!”, siger den ene af mændene, “Og kom her over på knæ”. Min mand slipper sin pik, vender sig om og kravler derover. Jeg holder vejret.

Erotisk novelle

Det er nu, at han viser sit uendelige mod. Hans stærke arme og muskuløse ben gør ham ære. Han er en ægte hingst, tæmmet og dresseret, men stærk og smuk. Nu sidder han mellem den befalendes ben.

Ordren er provokerende præcis: “Slik mig”. Min puls stiger endnu en gang af synet.

Jeg kan lugte hans læderbukser. Sidder på knæ mellem hans ben, helt tæt på, men vil ikke se hans ansigt. Det er for ydmygende, synes jeg. Kan se, at han er stiv under læderet.

Jeg knapper de store, blanke knapper op. Ud springer hans superstive pik, men den er ikke så stor, som jeg havde frygtet. Jeg holder den opad, så jeg kan starte på undersiden, helt inde ved roden. Det er første gang i mit liv, at jeg rører en anden mands pik. Men jeg ved, hvad jeg skal, for jeg har set det i min fantasi masser af gange. Jeg giver ham en penisring på, på den måde vil den nemlig blive endnu større.

Jeg nyder den, giver mig tid. Slikker den hele vejen rundt, hører ham stønne, tager den i munden og føler mig så levende som aldrig før. Nu er de over ham alle tre. Tager på ham over alt på kroppen, ned ad lårene, mellem benene, op ad ballerne, ind på maven.

Han slikker den ene, så den anden, så den tredje, mens de konstant flytter ham rundt og udforsker hans krop.

Jeg er gået tættere på. Nyder synet af nøgne, stive pikke og stærke mandehænder. En af mændene suger sig fast på min mands brystvorte, en anden har fat om hans pik og nosser, og en tredje styrer hans hoved frem og tilbage over sin pik.

Der lugter af mandesved og sex. Åh, Gud hvor er jeg tændt. Jeg ligger på ryggen igen. Så mange stærke hænder overalt på min krop. Tunger, der slikker mig. Læber, der napper, og tænder, der bider.

Og konstant glider min tunge og min læber over stive pikke og spændte nosser. Lugter deres køn. Smager dem. Jeg ryster.

En hånd lukker sig om mine nosser.

En anden om min pik, og en mund suger sig fast med en hvirvlende tunge om pikhovedet. Jeg går nærmest i bro, hver en muskel sitrer. “Jeg kommer!”, råber jeg, mens de to andre holder mig i et jerngreb

Jeg ved, at når han er kommet, vil det være svært for ham. Det er det som regel, når han har brudt en grænse.

Så jeg sætter mig på gulvet og løfter hans hoved op i mit skød. Hvor er det godt, at hun redder mig nu. Jeg er helt forvirret og ved ikke, om det, som lige er sket, i virkeligheden er mere, end jeg kan klare.

Føler mig gennemsigtig og nærmest lidt syg. Hvor de andre er, ved jeg ikke. Hun stryger mig over brystkassen og dækker mig med et tæppe. Jeg er hendes mand, hun er min dronning. Jeg skylder hende alt.

Vi ser hinanden i øjnene, og der bliver hvisket stille og roligt: ”Næste gang tager jeg et sex spil og mit fetish tøj med” ….

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik

Lovebuddy
VIND FOR 2.000 DKK
SEXLEGETØJ

Deltag og vind sexlegetøj & undertøj
til en værdi af 2.000 DKK

 

Din deltagelse er hermed bekræftet!

Der var en fejl ... Prøv venligst igen

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.