Eros glidecreme: Det bedste i test

I dette indlæg skal vi kigge nærmere på den populære eros glidecreme.

Det er et mærke af glidecreme, som har vundet stor popularitet blandt forbrugeren. Så det er kun naturligt at vi sørger for her på Lovebuddy.dk også har teste og anmelde disse glidecremer og olier fra eros.

De har en langt række forskelle glidecreme både silikone baserede og vand baserede.

Derudover har de også deres famøse eros olie til massage. Slutteligt hedder deres mest sælgende model eros bodyglide, som vi også kommer til at gennemgå.

 


Vil du gerne finde den bedste? Så tjek indlægget her:

Glidecreme


 

Eros bodyglide

Først skal vi snakke en smule omkring eros bodyglide og eros glide, som egentligt bare er navnene på deres forskellige glidecreme modeller.

eros anal afslapnings sprayDe er uhyre populære blandt især danskere, men i særdeleshed også i udlandet, hvor de sælger super godt. Eros bodyglide er en af de mest sælgende eros glidecreme, den kan købes på linket jeg har sat op forskellige steder i dette indlæg. Her linker jeg direkte til en kategori som kun indeholde produkter fra netop Eros.

Denne sektion indeholder 3 undersektioner. Først den feedback vi har fået fra vores test. Dernæst en kort anmeldelse og gennemgang af deres Eros Bodyglide 500 ml, som er et super køb. Afslutningsvist skal vi også vende Eros olie. Det er en massageolie som er perfekt til parmassager og ikke synderligt seksuel brug men nærmere til intim massager hos par.

 

Eros bodyglide test

Vi har foretaget en lille test af Eros bodyglide, og den feedback vi har fået fra anmelderne har været virkelig god. De syntes alle produktet havde en fænomenal glidende effekt, som ikke aftog hurtigt, som mange andre lignende bodyglide cremer de har forsøgt sig med.

eros glidecreme

Deres brand og slogan er: “The True Love”. Vores testere synes at det rammer lige plet, for man forelsker sig ret hurtigt i deres produkter. De gør det bare nemt og bekvemt at bruge glidecreme. Det er nemt at vælge, for man ved altid, at man får fat i et super godt produkt.

 

vandbaseret glidecreme fra erosEros er en af verdens allerstørste producenter. De har både produkter til normal brug, anal brug og meget andet.

Blandt andet har de nogle super afslappende glidecremer, som er særligt gode til jer der gerne vil have smertefri analsex.

Derudover har de også nogle vanvittigt frække fisting cremer ud over alle deres andre eros glidecreme. Hvis du er mere interesseret i det kan du læse guiden jeg har linket til på ordet fisting.

Det er en super guide, som tager dig igennem netop at komme i gang med det og som også kort kommer ind på, hvorfor Eros bodyglide er så god i test og brug.

 

Eros bodyglide 500

eros bodyglide 500 fisting glidecremeEros har mange forskellige størrelse, typisk finder du deres beholdere i størrelserne 100 ml til 200 ml (nogle gange 250 ml.). Den fisting creme jeg har snakket om har dog hele 500 ml eros bodyglide glidecreme i sig. Så der er rigeligt til lang tids brug (og overforbrug). Man snakker jo altid om, at man skal brug nok.

Dette er også grunden til at denne glidecreme er bedre kendt som eros bodyglide 500. Det kan godt hurtigt komme til at lyde som sådan et eller andet vanvittigt terminator våben, når man skriver det på den måde. Det henviser dog bare til beholderens mængde, altså de 500 ml i eros bodyglide.

Denne glidecreme er som sagt allerbedst til netop, hvis man påtænker at komme i gang med fisting, det kræver nemlig rigeligt med glidecreme. Det er vigtigt, at man ikke sparer her, som vi også snakker om i guiden til netop det.

Afslutningsvist, skal vi altså også lige vende deres massageolie, som er et super lækkert produkt. Et jeg blandt andet selv er blevet så glad for, at det er min eneste go to.

 

Eros olie

Eros’ olie er et fænomenalt produkt, som burde, i mine øjne, være danskerne foretrukne massageolie. Den bliver bare ved og ved med at glide og tørre ikke ind, som mange andre lignende produkter hurtigt gør.

eros olieEros olie er perfekt til par massager og hyggelige aftener. Den fungerer god sammen med din partner og et par friske og vellugtende duftlys. Det kan i med sikkerhed hurtigt få mange timer til at gå med denne eros glidecreme.

Olien fra eros skal man dog lige huske på, ikke primært er til indvortes brug. så sørg for at skifte over til en af deres andre produkter, hvis i vil tage massagen til det næste niveau.

Her kan i eventuelt købe en af de helt store beholdere fra eros på hele 1000 ml. Det er en vanvittig stor tank, men hvis i alligevel ofte benytter jer af glidecreme, så kan der være en del at spare lige netop ved at købe den. Samtidig skåner i også miljøet, fordi i ikke køber mange små glidecremer i mindre plastikbeholdere.

Selvom jeg anbefaler andre produkter, til indvortes brug, så er det smarte dog ved Eros nuru olie til massage dog at den netop kan anvendes til “begge dele”. For nu at sige det på den lidt indpakkede måde. Altså kan i nemt anvende den til en helkropsmassage og tage det videre i et fuldbyrdet samleje med selvsamme olie.

Her skal man normalt være langt mere påpasselig, med, hvad man bruger hvor. Det behøver i heldigvis ikke spekulere mere (eller særlig meget) over med Nuru produktet fra eros. Så den er faktisk mere end oplagt til utrolig mange par.

 

Glidecreme: De bedste i test

Der findes mange forskellige typer glidecreme på markedet. Derfor er det vigtigt at man har en idé om, hvad de ...

7.5
Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk