Guide til dildoer

Guide til dildoer
5 (100%) 5 votes

Heeey smukke! Jeg håber, at du er klar!!

Mit navn er Ann-Katrine, og jeg er en pige med fart over feltet, der ikke er forlegen. Jeg har lavet denne købsguide til dig, der gerne vil have hjælp til at finde det rette sexlegetøj, og som ikke er bange for, at tingene ikke bliver pakket pænt ind.

Jeg håber, at jeg kan hjælpe dig med at finde en dildo, der passer perfekt ind i dit sexliv, og som kan være med til at gøre den svedende og prustende kamp i sengen langt mere givende.

Ann-Katrine, 24-årig sex-glad blogger fra København

Yderligere dildo-inspiration

Herunder vil jeg gerne give dig lidt yderligere dildo-inspiration. Du kan se det som en sjov, humoristisk og anderledes inspirationskilde, som du kan læse igennem, hvis du vil have dig et lille grin, eller bare ikke har andet at tage dig til lige nu. Det har du sikkert ikke. Hygge!

En anal dildo øger nydelsen

Hvis du endnu ikke har prøvet at bruge en anal dildo, kan det være en god idé at give den et forsøg. Den er med til at tilføre mere nydelse i hele akten, også selvom du aldrig har prøvet det før. Det kan være grænseoverskridende at putte noget “op bag i”, men tag ikke fejl – numsen kan godt li’ at blive leget med.

Hvis du godt kunne tænke dig at kigge nærmere på en anal dildo, kan du overveje at tage et nærmere kig på dette starter sæt, som kan give dig en god start på din nye numseleg.

Skal jeg vælge en kæmpe dildo?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en kæmpe dildo eller ej, er det vigtigt, at du vælger at lytte til dig selv og din krop. Det kan godt være, at det giver point i søsterklubben at kunne fortælle om dit nye kæmpe indkøb, men det er nytter jo ikke noget, hvis du ikke kan bruge den til noget.

Men hvis du har lyst og mod på at tage en udfordring på dig, skal du da bare kaste dig ud i at købe en dildo af de større. Du kan eksempelvis starte med at bestille denne model, der er en frækkert på hele 34 centimeter.

 

Jeg tror, jeg nøjes med en stor dildo

Hvis 34 centimeter lige er en armslængde for meget for dig, så kan du også nøjes med en stor dildo, der ikke bevæger sig helt op i kæmpe klassen. Hvis du mener, at du bare vil have en mere realistisk fætter, i hvert fald hvis man taler med optimistiske mænd, kan du vælge at gå efter denne her, der kun måler 23 cm. Den er måske lidt mere naturtro, alt afhængig hvem man selvfølgelig har været sammen med.

Kan du også byde på en brutal dildo, Ann-Katrine?

Nu hvor du spørger så pænt, så kan jeg da ikke lade være med at komme med et pænt svar. Der er selvfølgelig også brutale dildoer på markedet, som er til de virkelige myreslugere, naturens ægte talenter. Der er ingen tvivl om, at man bare må lette på hatten for vores søster, der ikke ser nogle fysiske udfordringer i at bestille denne her krabat hjem. Jeg springer personligt over, men du skal da ikke snydes for en dildo af de helt store.

 

Skal jeg vælge en billig dildo?

Hvis du skal købe en dildo for første gang, kan det være, at du er i tvivl om, hvorvidt du skal gå efter en billig dildo, eller om du skal op og betale mange penge for at få en dildo i god kvalitet. Ligesom med så mange andre produkter, gør det sig også gældende inden for dildoer, at du skal af med lidt flere penge, hvis du vil have det bedste på markedet. Men dermed ikke sagt, at du ikke også kan finde gode dildoer til utroligt skarpe priser. Du kan eksempelvis kaste lommepengene efter denne her sag, der er en god begynderdildo til en billig penge.

 

Strap on dildo er et must

Er du en fræk pige, og kunne du godt tænke dig at prøve at have sex med en strap-on dildo, hvilket i øvrigt ikke kun er sjovt, men faktisk også ret lærerigt!! – så kan du jo vælge at prøve med denne model herunder. Der findes mange gode strap-on dildoer på markedet, men går du efter mærket Tantus, er du på den sikre side. Denne model herunder er en Tantus dildo, og den er yderst populær.

Dobbelt dildo til sex med piger

Er du lesbisk eller biseksuel, og kunne du godt tænke dig at bruge en dobbelt dildo, kan sådan en også sagtens købes på nettet. Jeg har ikke selv haft erfaring med at bruge en dobbelt dildo, så derfor kan jeg ikke personligt stå inde for en sådan, men hvis jeg skulle vælge en her og nu, så tror jeg, at jeg ville gå efter denne her. Den ser elegant ud, og jeg tror, at man kan få mange hyggelige timer ud af den.

Prøv en glas dildo

Hvis du gerne vil have en anderledes oplevelse med en dildo, kan jeg anbefale dig at prøve en glas dildo. Den føles en del anderledes end en realitstisk silikone dildo, og det er op til den enkelte, om man er til det ene eller det. Jeg er en af de typer, der er til begge former, og derfor har jeg været meget glad for min dildo af glas. Så hvis du er frisk på at prøve noget nyt, kan du jo vælge at kaste dig over sådan en.

Den bedste dildo på markedet

Hvis vi skal gå ud fra, hvad Sinfuls brugere mener, så er det denne her dildo, der er den bedste dildo på markedet lige nu. Denne naturtro dildo på 23 centimeter står lige nu til under 200 kroner, så det er da ikke så galt igen for den mest populære dildo på markedet. Hvis du vil vælge sikkert, er dette et rigtig godt bud.

Her er den bedste dildo med sugekop

Vil du have en dildo med sugekop, som du kan sætte fast til væggen eller til gulvet, kan vi også lige tage et kig på sådan en. Det kunne eksempelvis være denne model her, der er en glasdildo med sugekop. Det er pt. den bedst sælgende dildo med sugekop, så jeg tror godt, du kan være sikker på, at missen bliver legesyg, hvis du vælger at bestille denne her hjem.

Komplet fylde og hårdhed med en oppustelig dildo

Hvis du endnu ikke har prøvet at bruge en oppustelig dildo, kan det helt klart anbefales. Med sådan en er du sikker på at få den perfekte fylde samt hårdhed, og du kan vælge at bruge den både vaginalt eller bagi. Den passer både til leg med partner samt med dig selv. Så hvis du vil prøve noget anderledes, men bestemt ikke dårligere, så kan du vælge at købe sådan en her.

Dildo med vibrator gør dildo-legen lidt sjovere

Når man leger med en dildo, er man jo på jagt efter den komplette nydelse, og hvis du vælger en dildo med vibrator, kan du være sikker på at opnå netop komplet og lækker nydelse. En dildo i sig selv kan gøre underværker, men hvis du får en dildo med indbygget vibrator kan du være sikker på lige at tage den en skridt op.

Prøv en vild oplevelse med en dildo maskine

Hvis du vil have en orgasme ud over det sædvanlige, bør du gøre dig selv en tjeneste og købe en dildo maskine. Du kan vælge at gå efter en af de lidt dyrere modeller på markedet som eksempelvis denne her, men der findes også andre maskiner, der koster under halvdelen af denne pris. Men det er selvfølgelig op til dig. En dildo maskine udvikler oplevelsen til et helt nyt niveau.

 

Dildoer i farver

Hvis du godt kunne tænke dig en anden farve dildo end de realistiske, så har jeg også her lavet en lille oversigt over dildoer i farver.

Sort dildo

Er du på udkig efter en sort dildo, er der her et bud på, hvad du kan vælge. Det er nok ikke nogen hemmelighed, at alle vi piger på et eller andet tidspunkt har drømt om at prøve en sort frækkert – og nu har du mulighed. Det er jo som bekendt rygtet, at de sorte dildoer er lidt større end alle de andre.. mere siger jeg ikke.

Pink dildo

Det kan også være, at du kunne tænke dig at lege lidt med en pink dildo. Jeg er personligt stor fan af dildoer i farver, da de sorte, hvide, glas og øvrige standard farver kan blive lidt kedelige, mens en pink dildo bare ser lidt bedre ud i samlingen. Du kan eventuelt kigge nærmere på denne her model.

Lyserød dildo

Lidt i samme boldgade finder vi også den lyserøde dildo. Et lignende alternativ til en utraditionel dildo, som helt klart vil tage sig godt ud i, og som uden tvivl er en lille smule frækkere og sjovere end mange af de andre modeller på markedet.

Blå dildo

Du kan også gå lidt over i en anden boldgade og vælge at købe en blå dildo. Den er ikke lige så feminin som den lyserøde eller pink dildo, men er derimod lidt mere maskulin. Det er måske lige før, at man ikke må sige det i de her pro-feministiske-hen-tider, men jeg tager sgu chancen.

Rød dildo

Er du mere til en rød dildo, hvilket jeg dog også sagtens kan forstå, da det er en af de mere frække farver, der også passer godt ind i soveværelset, hvis man er en af dem, der ikke har noget problem med at lade sit legetøj stå fremme, så kan du jo overveje at vælge en fyr som denne her. Der er også mange andre røde dildoer på markedet, men der er bare et eller andet ved denne her, som jeg ikke kan stå for.

Guld dildo

Skal der være glimmer på drengen, som man siger, og vil du gerne have en vaskeægte gulddreng hjemme i soveværelset, uden at du skal belemres med ham den halvkiksede fra fjernsynet, så kan du købe en rigtig guld dildo. Den er elegant, og den skriger bare high-class girl, hvis du vælger den.

Dildo med vibrator

Et af de helt klart mere nydelses-givende stykke legetøj er en dildo med vibrator. Du kan sagtens vælge at købe en dildo uden vibrator, og den kan man naturligvis også få mange hyggelige timer ud af. Men med en vibrator bliver du pirret og stimuleret, og du kan opnå utrolig stor nydelse af at bruge en vibrator.

Dildo test

Inden du køber en dildo, kan det være en god idé at læse eller se en eller flere tests af dildoer, så du er sikker på, hvad du skal vælge. Hvis du ikke endnu har sat dig for at læse decideret anmeldelser, kan du blandt vælge at se videoen herunder, som kan hjælpe dig godt på vej mod at vælge din første dildo.

Realistisk dildo

Noget, som mange piger godt kan lide at vælge, er en realistisk dildo. Og her er der ikke kun tænkt på størrelsen, men også på selve formen, udformingen og farven. Du kan selvfølgelig selv vælge, hvordan stor du selv vil vurdere en realistisk størrelse, men du kan evt. vælge at gå efter en dildo som denne herunder. Den kunne jeg kun forestille mig, at du vil blive glad for.

Dildo til mænd
Det er også blevet mere og mere udbredt med dildoer til mænd. Hvis du som mand er på jagt efter en dildo, som du kan bruge, eller som din partner kan anvende på dig, hvilket kan give utroligt meget nydelse, kan du eventuelt vælge at tage et nærmere kig på denne model her. Den er fræk og masserer godt der, hvor den end finder hen. Og så er den udstyret med en sugekop, så den også kan bruges, hvis du er alene.
Sugekop dildo

Hvis du leder efter en sugekop dildo, og du ikke lige er til den sag, der er herover, så er der også mange andre bud på markedet. En af dem kunne blandt andet være denne her, som du kan montere på væggen eller gulvet, hvorefter du selv kan anvende den. På den måde er den altså håndfri, hvilket kan give frihed til at fokusere på andre områder på kroppen med dine hænder.

Kan man bruge en dildo analt?
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt man kan bruge en dildo analt, eller om hvorvidt der er stor nydelse ved det, så kan jeg kun skrive under på, at det er noget, der virker. Og du kan enten vælge at købe en dildo, hvor der er til både anal og vaginalt brug, men du kan også sagtens købe en anal dildo for sig selv. Det kan også være fantastisk at bruge en anal dildo sammen med en vibrator.
XXL dildo
Kunne du godt tænke dig en af de større dildoer, så kan du også sagtens vælge at købe en XXL dildo. Her er der plads til at blive fyldt helt ud, og du kommer på ingen måde til at savne størrelse, hvis du vælger en XXL dildo. Vil du gerne have en stor dildo, så kan denne herunder være et rigtig godt bud.
Naturtro dildo

Vi har været inde på realistiske dildoer, men hvis du ikke mener, at den lige har været det, du har været på udkig efter, så kommer vi da bare med endnu en naturtro dildo her. Det kan være, at den er lidt mere hen af det, du har ledt efter. Denne her model er en af de større, så du er garanteret stor nydelse med denne store naturtro dildo.

Blød dildo

Du går ikke galt i byen, hvis du vælger en blød dildo. Der er nogle, der foretrækker en hård dildo, eksempelvis en glas dildo, men med en blød dildo kan det for nogle føles mere rart. Så du kan sagtens vælge en blød dildo, hvis det ikke siger dig noget at gå ud og købe en glas dildo eksempelvis.

Trusser med dildo

Det er rent faktisk også muligt at få et par trusser med en indvendig dildo. Den er perfekt til dig, der godt kan lide at være fræk, selv når du ikke er derhjemme. Hvordan det må være at køre på cykel med sådan et par trusser, kunne måske være værd at finde ud af? Du kan eksempelvis vælge dette par trusser, hvis det kunne være noget for dig at prøve.

Verdens største dildo

Hvis du undrer dig over, hvordan verdens største dildo kan se ud, så behøver du ikke at undre dig mere. For jeg har nemlig fundet frem til den klippert, der lige nu går for at være den største dildo i hele verden. Den kan fås over Amazon, hvis du skulle være interesseret. Hvis det bare er for nysgerrighedens skyld, så kan du se den herunder. Den går under navnet The Moby, og der er forhåbentlig ingen kvinder, eller mænd for den sags skyld, der er frisk på at tage denne udfordring op. Prøv selv at se.

Tyk dildo

Kan du godt lide en god tykkelse, og vil du også gerne have din dildo på den måde, så kan du også sagtens få det. En dildo behøver ikke kun at være tynd eller lille for den sags skyld. Du kan sagtens købe en tyk dildo, og du kan blandt andet vælge denne her frækkert.

Sprøjte dildo

Hvad med en dildo, der rent faktisk virker realistisk, og som simulerer, at den sprøjter? Det kan du også sagtens få. Du kan eksempelvis vælge denne her Doc Johnson Bust It dildo, som kan fyldes op og som kan sprøjte.

Lille dildo

Er du snæver, og har du bare brug for en lille dildo, kan du også sagtens finde det. En dildo behøver ikke at være 30 cm ren ondskab. Du kan sagtens finde rigtig gode dildoer, som eksempelvis kun er omkring de 10 cm eller endnu mindre, hvis den skal være det. Denne herunder er eksempelvis 12,5 cm, men du kan sagtens finde dildoer, der er mindre end det.

Stor sort dildo
Vil du gerne have en rigtig stor sort dildo, kan du også sagtens vælge at købe den over nettet. Vi har nok alle sammen drømt om at prøve sådan en i rigtig version, men det er ikke os alle sammen, der lige har mulighed for at finde sådan en i virkeligheden. Derfor må vi jo “nøjes” med en som den her.
Find de bedste dildo priser

Hvis du vil gøre dig selv en tjeneste, så køber du din dildo på nettet. For det er helt klart online, at du finder de bedste dildo priser. For slet ikke at snakke om de mange muligheder og det store udvalg, du har, hvis du vælger at købe din næste dildo via en webshop. Jeg håber, at jeg her har været med til at inspirere dig til, hvad du skal vælge næste gang, og at du finder de bedste dildo priser her.

Gigant dildo

Er du en frækkert, og må det gerne være stort og lækkert, det du køber, så gå da efter en gigant dildo. Du kan eksempelvis vælge at købe denne her, som er på 33 cm. Så er du da sikker på, at du får noget for pengene, hvis du vælger at købe den.

Silikone dildo

Med en silikone dildo er der plads til mere våd leg, hvilket jo aldrig er dårligt. Denne model er eksempelvis vandtæt, og med den årede udformning og den skønne vibrator kan du være sikker på, at der er nok underholdning til rigtig mange timer. Denne model er sort og ca. 17 ud af de 21 cm, som du måler, er mulig at føre op.

Lilla dildo

Hvis der ikke er nogle af de andre farver, som vi allerede har været inde på, der siger dig noget, er det måske en lilla dildo, der falder lige i din smag. Er det tilfældet, kan du jo tage et nærmere kig på lige netop denne model, som du også kan finde til en rigtig god pris.

Fræk leg med en påspændings dildo

Kunne du godt tænke dig at prøve at lege med en påspændings dildo, så kan jeg kun anbefale det. Den er perfekt til leg mellem to piger, men den kan også sagtens bruges af kvinden med en mandlig partner, som har lyst til at udforske og lege lidt. Hvis du overvejer at købe sådan en, kan du jo tage et nærmere kig på denne her.

Den bedste dildo

Leder du efter den absolut bedste dildo på markedet, så kan du jo overveje at tage et nærmere kig på vores liste, som du finder i toppen af dette indlæg, hvor du kan se de 50 bedste sælgende dildoer lige nu. De kan helt klart give en indikation af, hvad der er hot at købe lige nu, og hvad der er blevet mest anvendt af kvinder rundt om i landet. Bliver dildoen brugt af mange, går du nok ikke helt galt i byen.

Pokémon dildo

Må der gerne være en lille smule rollespil inde over, eller er du bare glad for anime/hentai genren, så kan det være, at du skal vælge en Pokémon dildo, som man rent faktisk kan få. Der er ikke nogle danske butikker, der fører dem, men du kan eksempelvis finde dem på Etsy, hvor du kan bestille dem hjem fra. Der er mange modeller, og der er sikkert også en, der er baseret på lige netop din yndlings Pokémon.

Kanin dildo

Leder du efter en kanin dildo, eller en såkaldt rabbit dildo, så kan du finde en model her, som der er mange, der er glade for. Det er en af de mest solgte rabbit dildoer lige nu, og med den er du sikker på at opnå fuld nydelse og en masse frække timer. Du kan se nærmere på den via linket herunder.

Det er vigtigt at finde en god dildo

Hvis det er første gang, at du bevæger dig ud i at skulle købe og lege med en dildo, er det utroligt vigtigt, at du går efter kvalitet. Der er ikke meget ved at skulle lege med en dildo for første gang, og man så har brugt sine penge på en eller anden billig model af dårlig kvalitet. Så hellere bruge lidt flere penge og gå efter et kendt brand, som man er sikker på, kan levere i de frække stunder.

Er der en dildo mænd kan bruge?

Ja, du kan sagtens finde dildoer, som mænd kan bruge. Dette er typisk de samme dildoer, som kvinder også bruger. Fælles for dem er, at de går under navnet anal dildoer, da mænd ikke rigtig har så mange andre steder at gøre af dem. Så de dildoer, der typisk bliver anbefalet til mænd, er gerne dem, som også bliver anbefalet som anal dildoer til kvinder.

Køb af dildo på nettet

Hvis du gerne vil gøre et godt køb første gang, og hvis du ikke er meget for at gå ned i en lokal sexbutik og købe dildoer, kan det være en rigtig god idé at gå på nettet for at købe dem. Her får du typisk dit sexlegetøj sendt i en diskret forsendelse, så du er sikker på, at der ikke er nogle andre, der kan finde ud af, hvad du har bestilt.

Bestil din dildo online og få den lige til døren

En af fordelene ved at købe sin dildo online er blandt andet også, at du kan forvente at få den leveret lige til døren. Og det er der ikke noget farligt ved, da de fleste butikker typisk sender sexlegetøj i diskrete forsendelser. Så hvis du gerne vil have en dildo, og du ikke er meget for at købe den selv i en butik, anbefaler jeg at shoppe den online – eksempelvis hos Sinful, der har et af de lækreste, største og frækkeste udvalg af dildoer herhjemme.

2 Kommentarer
 1. Hej Katrine.
  Jeg leder efter en oppustelig dildo eller en xl dildo i det lidt mere stil rene design, da konen ikke tænder på en plastik pik, som hun siger. Har du nogen anbefalinger?

  • Hej

   Jeg kan se du har stillet et lignende spørgsmål på et af vores andre indlæg. Jeg har lige besvaret dette indlæg, så jeg håber det var svar nok. Alternativt vil vi meget gerne at du skriver igen, så vi kan finde endnu flere foreslag frem til forskellige typer af dildoer. Du finder min besvarelse her: https://lovebuddy.dk/bedste-dildo-test-anmeldelser/.

   Der findes som du nok allerede er bekendt med, relativt mange på markedet, og derfor kan man hurtigt bruge relativt meget tid på nået som vi hurtigt kan besvare.

   Vi ser frem til at høre fra dig, og god landskamp hvis du følger med i det.

   Venlig hilsen
   Katrine

Efterlad et svar

Lovebuddy