Brevkassen: Sådan undgår du en dårlig rejsning

Det at få en dårlig rejsning, kan simpelthen fuldstændigt ødelægge ens sexliv og ikke nok med det et perfekt knald. Vi mænd kender nemlig det, at man føler virkelig man er klar til at skulle vise sig frem fra sin bedste side, også opstår der en dårlig rejsning.

En dårlig rejsning er desværre en almindelig udfordring for mange mænd – unge som gamle. Derfor har vi sat os for, at finde en løsning på dette, som med intet mindre end garanti virker.

Vi vil i dette indlæg opstille 3 forskellige løsninger på hvordan du undgår en dårlig rejsning.

 

Dårlig rejsning – Løsning 1

Rejsning gifEn dårlig rejsning er nemlig sådan en halvfed, som man hverken kan til eller fra. Nogle kvinder siger, ”det er da fint nok”, og det må vi simpelthen bare entydigt sige ”nej” til.

For sådan en halvfed er virkelig ikke til at kæmpe med som mand. Det svarer lidt til, at skulle mase et slattent reb ind i et lille hul, og det er dælme en kamp – derfor har vi fundet en sikker løsning til denne dårlig rejsning.

Dette er faktisk intet mindre end at du blot skal anskaffe dig en penisring, for med sådan en vil din penis blive stimuleret nede ved roden hvilket vil tilføre blod til din penis, og wupti så har du en god rejsning fremfor den dårlige.

Faktisk vil du også opleve en mere hård erektion og derfor vil du for alvor undgå dårlige rejsninger / dårlige erektioner fremover. Du er så heldig, at vi hos lovebuddy har skrevet et indlæg om de absolut bedste penis ringe på markedet, som du derfor finder ved at klikke her:

 

Dårlig rejsning – Løsning 2

En anden sikker vinder til at fjerne din dårlige rejsning er simpelthen en penis pumpe, som udover Undgå dårlig rejsningat løse dette problem også sørge for den blive pustet op og derfor vil du i en kort periode opleve at din penis er større end den er normal.

Dette er med andre ord en ganske enkel win-win situation for både dig og din partner. For vi mænd ved, at når I kvinder for alvor er klar til, at der skal ske lidt i lagnerne, så er det bare med at være klar og give den gas, og det kan du nu som mand klare indenfor 5 minutter.

Så hvis du vil dine dårlige rejsninger til livs, så tjek dette indlæg ud. Du vil med sikkerhed være meget klogere på, hvad det er for et redskab vi anbefaler til dig samt hvordan det fungerer.

 

Dårlig rejsning – Løsning 3

Dårlig rejsningDen sidste og nok bedste løsning til en dårlig erektion eller dårlig rejsning (kært barn har mange navne) er en pocket pussy.

Det er nemlig et supplement til en rigtig vagina, men faktisk vil nogle mænd opleve det psykologiske i ikke at skulle præstere overfor sin partner lige så snart han stimuleres med en pocketpussy.

Det kan godt være, du umiddelbart tænker, at det ikke passer eller at du sagtens kan uden, men du vil blive utroligt overrasket over at lige så snart du får placeret din penis nede i dette hylster, så er det farvel til dårlige rejsninger og goddag til et godt og sundt sexliv.

 

1 Kommentar
  1. Mit problem er at hulet mangler
    Men rejsningen er det

    Efterlad et svar

    Lovebuddy.dk