Brevkassen: Sådan stimulerer du bedst klitoris

Det er en kundskab at kunne stimulere klitoris bedst muligt, og af selvsamme årsag er det nået mange mænd undersøger på egen hånd – dog uden held har vi måtte konkludere.

Jeg er selv kvindelig sexolog, og har i mange år forsket i dette, og har måtte efter adskillige års søgende fundet frem til den løsning, at det simpelthen skal legetøj til.

Det bedste at bruge er en klassisk klitoris vibrator.


Derfor vil igennem indlægget henvise til netop de produkter, som vi ved du bedst kan stimulere Bedste stimulationklitoris med. Jeg har selv testet størstedelen af produkterne – som led i en samarbejdsaftale med Danmarks største forhandler, og jeg må bare sige, at for hver gang jeg bruger dem jo mere og mere bliver jeg glad for dem.

Jeg har altid haft en del holdninger til stimulation af klitoris, og de har ikke været til sådanne ’værktøjers’ fordel – kan jeg lige så godt åbne op for. Af selvsamme årsag var jeg meget skeptisk, da jeg skulle bruge dem, og havde egentligt sat mine forventninger helt i bund.

Jeg havde nemlig tidligere fundet metoder hvorpå, at jeg mente at det var den mest effektive måde hvorpå man kunne stimulere klitoris, og derfor har jeg alle dage sagt, at produkter som sagde: Sådan stimulerer du klitoris bedst ikke var korrekte – men her må jeg nok bare trække ordene tilbage.

Lige siden jeg første gang anvendte en klitoris vibrator, har jeg ikke brugt andet hver gang jeg skulle onanere, og jeg er ret overbevist om, at I kvinder som også benytter jer af disse gudsskabte værktøjer ved hvad jeg snakker om.stimulation af klitoris bedst

Men tilbage til der hvor det hele startede. Jeg bad om at få tilsendt nogle forskelige produkter heriblandt var nogle forskellige vibratorer, dildoer mv. og jeg tænkte lige da jeg modtog dem, at nu skulle den bare have en omgang – for jeg ville heller ikke være sådan en person, som var imod nået og ikke havde prøvet det (det var egentligt derfor jeg i første omgang sagde ja) – det skulle vise sig at være en klog beslutning.

Jeg havde forberedt mig hele dagen, og egentligt glædet mig helt vildt, fordi det skulle være en lille hyggelig aften, så jeg fandt en af disse produkter og begyndte ellers seancen, og hold da op det var godt. Jeg har aldrig nogensinde taget så meget fejl af nået før, jeg fandt ud af, at så længe man bare følger de anvisninger de enkelte produkter har, så er man i sikre hænder hvad angår at stimulerer klitoris på den bedste måde.

Stimuler klitoris bedst med disse produkter?

Derfor har jeg lige siden, og det er faktisk en del år siden, at jeg fik den her oplevelse begyndt at finde de absolut bedste produkter på markedet heriblandt dem som stimulerer klitoris bedst. De klitoris stimuleres bedstprodukter som jeg mener stimuler klitoris bedst er desværre ikke et enkelt produkt, men mere en kombination for ikke at bruge mere faglige ord, som en portefølje af produkter.

Jeg er i det hele taget meget optaget af, at når man skal ud på dette marked for at kunne stimulere klitoris bedst muligt med produkter, at det så er vigtigt at man simpelthen bare prøver sig frem.

Det er nemlig min erfaring, at på dette marked, skal man egentligt ikke være nervøs for at købe selv det vildeste udstyr – du vil nemlig blive fuldstændig forelsket i det, og inden du har set dig om, har man en fantastisk samling af kanon produkter, som du kan bruge selv men også sammen med din partner.

 

Bedst klitoris stimuleringDet gode ved sådanne produkter er, at du heller ikke behøves at rengøre dem særligt meget, for de passer mere eller mindre sig selv. Dette er nået som jeg virkelig sætter pris på, for hvis tilfældet havde været et andet, så var jeg slet ikke begyndt på det.

Så hvis du ønsker at simulere klitoris bedst muligt med produkter, så tryk på ovenstående link – her vil du finde en simplificeret oversigt, som du i øvrigt kan se af sidestående billede – hvor de mest populære kategorier fremgår, det er i øvrigt dem vi vil anbefale dig at benytte sig af.

Hvordan stimulerer jeg klitoris bedst?

Stimuler klitoris bedstDu stimulerer klitoris bedst muligt, ved at følge de anvisninger der fremgår af den medfølgende vejledning, så det er bare at give den gas, og ikke holde dig tilbage på det punkt.

Vi er af den opfattelse, at jo mere du prøver dig af med produkterne, altså vinkler den skævt og prøver den analt såvel som vaginal, jo bedre og jo større sandsynlighed for du finder netop et punkt, hvor det er VIRKELIG dejligt.

At stimulere klitoris bedst kan derfor være en kombination af forskellige forsøg frem og tilbage, men en ting er sikkert, og det er, at lige pludselig finder du en vinkel som er så dejlig, at du næsten ikke kan være i dig selv.

Vi har skrevet følgende indlæg, som du bør overveje at kigge på. Indlægget fremhæver de bedste produkter på markedet, og derfor vil det være en god start og forudsætning for at få den absolut bedste oplevelse som muligt:

Første indlæg finder du her                           Andet indlæg finder du her

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk