Brevkassen: Hvad kan man bruge til at onanere med?

Her er endnu et af mine indlæg fra brevkassen. I denne uge har jeg fået spørgsmålet i forhold til hvad man kan bruge til at onanere med.

Jeg har valgt at lave min besvarelse så bred som muligt således indlægget kan anvendes af begge køn – og på den måde gør vi det mere tilgængeligt for så mange som muligt.

Husk at hvis I har andre spørgsmål, som skal besvares i brevkassen må I mere end gerne kontakte os på vores kontaktformular, så vil jeg hurtigst muligt besvare dem. 

Hvad kan man bruge til at onanerer med?

Som udgangspunkt kan man bruge det meste legetøj, ligesom billeder til dette indlæg indbyder til. Vi vil aldrig anbefale diverse hverdags ting, som agurker, tærter eller hvad man ellers har kunnet se fra TV’et. Vi er af den klare opfattelse, at sådanne ting kan ende galt.

For eksempel løber der relativt mange historier rundt i hvertfald hvad angår kvinder, om dem som har forsøgt sig med et kosteskaft.

Her er pigen endt med at vælte, og kosteskaftet er efterfølgende sat sig fast i hende – og det er lige netop derfor at man skal anvende sexlegetøj til dette formål.

Som kvinde har vi allerede lavet et indlæg som handler om onani med dildo – det indlæg findes her.

Som mand er der ligeledes udarbejdet forskellige indlæg til for eksempel fleshlight og pocketpussy – vores fleshlight indlæg ser du her.

Man kan nu til dags få sexlegetøj til nærmest ingen penge og derfor skal man naturligvis også vælge at bruge 100 – 150 kr. på nået udstyr, som du vil blive kanon glad for. Det giver ikke meget mening at bruge hverdags ting, som på ingen måde er beregnet til at onanere med.

Til den person, som ikke vil købe et fleshlight/pocketpussy eller dildo. Kan via artikler på nettet læse om andre måder hvorpå man selv laver lignende løsninger, men det er vi ikke fortaler for her på lovebuddy, vi ser ingen grund til at begynde på sådan nået, når legetøjet er så billigt som det er.

For eksempel har vi af nedenstående henvist til det mænd typisk skal onanere med og det som vi anbefaler kvinder at onanerer med.

Vi har valgt nogle af danmarks absolut bedste forhandlere, de lever op til alle de krav vi som portal har. Nemlig at man har hurtig leveringstid, god kundeservice, fornuftige priser og produkter af høj kvalitet.

Vores anbefalinger til mænd – onani:

 

Vores anbefalinger til kvinder – onani:

Fleshlight billedeDildo billede

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk