Brevkassen

Brevkassen: Hvordan gør man sexlegetøj rent?

I dette indlæg indlæg vil jeg forsøge at give den en grundig, men samtidig forkortet besvarelse på et spørgsmål vi får stillet igen og igen. Det kommer selvsagt i mange forskellige udformninger og stillet på mange forskellige måder. Alle drejer sig dog om rengøring af sexlegetøj, og hvordan man gør det:

  • hvordan rengører man sexlegetøjHvordan gør jeg mit sexlegetøj rent?
  • Bliver mit sexlegetøj rent nok med varmt vand alene?
  • Hvilken sæbe skal jeg bruge til sexlegetøj?
  • Må jeg bruge sæbe på sexlegetøj?
  • Tager mit sexlegetøj skade af at jeg rengører det med sæbe?

…Og listen fortsætter 🙂

I har virkelig mange interessante måder at spørge om det samme på. Mine svar har været uddybende og lange hver gang – derfor tænkte jeg måske der var en idé at inkludere det i denne omgangs brevkasse.

Jeg håber du nyder denne lille mini guide til rengøring af dit sexlegetøj

Sådan gør du bedst dit sexlegetøj rent

Når du skal rengøre sexlegetøj er der flere forskellige måder at gøre det på. En af de vigtigste ting inden du påbegynder en rengøring er at overveje, hvilket materiale du har med at gøre. Er det silikone, plastik eller andet? Det har en betydning for både, hvor hårdt ud må gå til værks samt om du skal benytte dig af skånsom sæbe, ingen sæbe eller bare kan gå “amok”.

få sexlegetøj rent

Stål produkter og glas tåler som afskåret fra resten af det sexlegetøj der findes på markedet bare en tur i opvaskeren. Så længe du sørger for det ligger sikkert, så er der ingen problemer her. Hvis det er for klamt for dig at blande det med bestik og tallerkener, så kan dit sexlegetøj godt tåle at køre alene. Ellers må du gribe spand og sæbe. Du skrubber bare på livet løs.

Produkter til at gøre rent med:

Pås på med silik  one, real skin og lignende

Har du omvendt silikone produkter, eller materiale, som skal ligne noget realistisk. Eksempelvis en pocket pussy så skal du være mere forsigtig. Her følger der som oftest en brugsvejledning med.

Ellers burde du nemt kunne finde én på enten producentens hjemmeside eller ved den Sexshop du har købt det pågældende produkt hos. Har du spørgsmål angående et specifikt produkt så tøv ikke med at spørge her eller direkte til kundesupporte hos den enkelte sexshop (gerne mere eller mindre kendt sexlegetøjs mærker – jeg og kundesupport kender nok flere end de fleste gør, så prøv bare, selvom du tror det er et ukendt mærke eller produkt).

Typisk er det en rigtig god idé at købe rengøringsmidler til de mere skrøbelige produkter med materiale der kræver en skånsom behandling.

Du kan finde næsten alt udstyr til rengøring hos blandt andet Sinful

sådan rengører du sexlegetøj

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik