Brevkassen: Hvilken vibrator er bedst til klitoris stimulering?

Jeg hedder Anne Katrine og arbejder fast på denne side – faktisk er det primært mig som driver siden dagligt. Jeg er uddannet sexolog, og har arbejdet med faget i en længere årrække, og derfor er jeg utroligt passioneret indenfor mit fag. Jeg arbejder i døgndrift på, at nå at besvare alle jeres spørgsmål. I denne uge tager vi igen fat i et meget spurgt spørgsmål: 

__________________________________________________________________________

  • Hvilken vibrator er bedst til klitoris stimulering

__________________________________________________________________________

Her har vi selvfølgelig at gøre med en smagssag. Der findet rigtig mange utroligt frække klitoris stimulatorer, som eksempelvis forskellige former for vibratorer. Mig selv er 100% til vibrator, nogle mener en dildo kan gøre arbejdet. Derfor må svaret være, at man som kvinde skal lære sin krop at kende og hvad man selv føler giver en den bedste stimulering.

Umiddelbart vil min personlige holdning dog være, at du skal prøve dig frem med en vibrerende dildo. Denne er nemlig et rigtig godt bud på en kanon kandidat til klitoris stimulering. lelo smart wand magic vibrator

Jeg har selv brugt denne type model i mange år, og har ikke tænkt mig at stoppe. Det er desuden det produkt, som du kan se af sidestående billede. Den har en virkelig kraftig motor, som når du holder den ind mod din klitoris, så føles det simpelthen ualmindeligt dejligt – ja nærmest på grænsen til perfekt.

Denne vibrator, ved navn LELO Magic Vibrator, koster 930 kr. men det er virkelig godt givet ud hvis du spørger mig. Produktet kan findes i dette indlæg, hvor der ligeledes fremgår en masse andre varianter, som jeg har bedømt og derfor rangeret efter hvad jeg synes. Der er forskellige prisklasser, så hvis du ikke er klar til at give 930 kr., så kan du også sagtens finde nogle til en bedre pris.

Jeg ved hvor vigtigt det er at have muligheder, fordi sådan har jeg det hvertfald selv. Det gør beslutningen lidt nemmere, når man kan se hvad udvalget er. På den måde ved man, hvad markedet kan tilbyde en, og derfor har jeg lige valgt at linke over til en forhandler, som har en rigtig stort udvalg af forskellige klitoris stimulatorer. Her vil du med sikkerhed finde en variant som, du vil kunne lide.

Denne forhandler sender produktet hamrende hurtigt, og du skal derfor ikke vente meget mere end 1-2 dage før den ligger i din postkasse – så hvis du virkelig vil have en fantastisk klitoris stimulering, så kan du få det utroligt billigt i disse dage. De danske forhandlere har virkeligt billige priser, så det burde være muligt at finde nået som falder i din smag.

Her finder du et rigtig godt udvalg af forskellige måder hvorpå du kan stimulere din klitoris:

 

Klitoris stimulering billede

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk